|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
16.12.2007 21:28:11   
ada2
nova stran?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
16.12.2007 21:28:29   
ada2
user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
16.12.2007 21:28:54   
ada2
no, kje ste zdaj?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
16.12.2007 21:29:36   
ada2
grem en yamb odigrat, pa pridem nazaj pogledatuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
16.12.2007 21:31:09   
*bubi*
Vidiš, da gre. Kmalu te bo na rit vrglo, kake stavke bo ven spravil user posted image user posted image user posted image

Zadnjič je bubi eno škatlo zapiral in ni šlo, pa mi reče: kako si mi že to pokazala?
Ne kak, kako user posted image

Pa se peljeva v trgovino, stojiva na semaforju in rečem, da je gužva, da je polno avtov. On pa meni: jaz kaj takega še nisem videl user posted image user posted image user posted image

Take izjave mi ven spravi, da res ne vem, od kod user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
16.12.2007 21:40:05   
*bubi*
Nič, grem počasi pod tuš in spat. Jutri bo naporen dan.

Lahko noč!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
16.12.2007 21:54:50   
ada2
sem jaz eno ubogo revše proti ostalim yambovcemuser posted image
rezultati za polovco manjši od najboljšihuser posted image , ampak zabavno pa jeuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
16.12.2007 21:56:19   
ada2
ja, grem jaz tudi, če samo pomislim da moram jutri ob 5.50 z domauser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
17.12.2007 8:33:44   
Minka Pobalinka
user posted image   Jutro.. pri nas je en dopustniški in zasnežen ponedeljek. Mark je že v vrtcu, jaz pijem kavico in študiram česa naj se najprej lotim. user posted image  Šoping.. ali pospravljanje.. ali likanje??? user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
17.12.2007 8:40:25   
Minka Pobalinka
user posted image

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
17.12.2007 8:53:27   
petarda
Jutrooooooooooooouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2436
17.12.2007 9:04:33   
*bubi*
Jutrooooooooo!

Pravkar pri user posted image , tisti iz avtomata user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
17.12.2007 9:05:25   
*bubi*
Danes pa vam bom kak vic skopirala, da ne bo tak turoben ponedeljek user posted image

Pogrebna povorka gre proti pokopališču, v povorki pa so sami dedki 80-90 let. Komaj gredo, stare kosti škripajo, jamrajo, umrl jim je Franc.  
Na pol poti z voza pade venec. Jože ga gre pobrat, prime ga in ga komaj dvigne, Janez pa mu zakliče: "Kaj je, Joža, si ujel šopek?"

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
17.12.2007 9:06:13   
*bubi*
Zdravnik in veterinar sta se večno prepirala, kdo ima težji poklic.
Nekega dne pride veterinar k zdravniku v ordinacijo in sede na stol. Zdravnik vpraša: "No, kaj je narobe?"
Veterinar molči. Zdravnik ponovno: "No, prijatelj, povej kaj ti je!"  
Spet molk. Zdravnik ponovno: "No, zini vendar, kaj je?"
Najprej tišina, nato pa pravi veterinar: "No, vidiš sedaj, pri meni vsi pacienti vedno molčijo."
Zdravnik zakliče sestri: "Sestra, prinesite mi nož! Ne morem ugotoviti, kaj mu je, pa bolje da ga zakoljem, preden crkne."  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
17.12.2007 9:27:46   
NinaŠ
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..pa dobro jutro!

user posted image je za mano user posted image ...sem včeraj razmišljala, kaj me tako glava boli, pa noben Lekadol ni pomagal... ...ja in sem se spomnila, da dva dni nisem kave pila user posted image

Včeraj zvečer sem zviznila, ker mi je skoz internet ven metal user posted image in nisem več imela volje za PCjem sedet in čakat kdaj se me usmili.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
17.12.2007 9:31:30   
NinaŠ
S Tino sva zamesili testo za piškotke (cimetove kekse, njami user posted image ) in ga dali počivat v hladilnik. Tina preoblači, hrani, kopa svoje punčke in ves čas sprašuje, če si je testo že spočilo user posted image , da ga ona spet zmatra user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
17.12.2007 9:36:16   
NinaŠ
Zadnji teden ima eno foro, da vedno na vprašalnico "kdaj" odgovori "ob šestih" user posted image
"Mami kdaj bova valjali testo?" "Čez pol ure" "A ob šestih?" in leti pogledat uro user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
17.12.2007 9:38:01   
tincci
IZVIRNO SPOROČILO: Minka Pobalinka

user posted image   Jutro.. pri nas je en dopustniški in zasnežen ponedeljek. Mark je že v vrtcu, jaz pijem kavico in študiram česa naj se najprej lotim. user posted image  Šoping.. ali pospravljanje.. ali likanje??? user posted image

Šopingauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2443
17.12.2007 10:35:56   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: tincci

Ne boš verjela, jaz bi tudi to izbrala user posted image  Samo ne vem, kaj bi nakupovala user posted image  Pa časa nimam kar tak po trgovinah hodit. In če ni ciljano, kupim too much vsega, kar ne rabimo. Za to pa je škoda € user posted image  Itak da vedno med igrače in otroška oblačila zavijem user posted image  

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
17.12.2007 12:50:33   
*bubi*
Zakaj piše, da je petarda zadnja odgovorila, njenega odgovora pa nikjer ne vidim user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
17.12.2007 12:51:16   
*bubi*
OK, zdaj piše bubi, prej pa je pisalo petarda ob 12.26 user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
17.12.2007 13:53:44   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Zakaj piše, da je petarda zadnja odgovorila, njenega odgovora pa nikjer ne vidim user posted image

user posted image user posted image user posted image  zato, ker sem dejansko odgovorila user posted image user posted image user posted image  pa me je zgleda ven vrglouser posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
17.12.2007 15:28:40   
Minka Pobalinka
IZVIRNO SPOROČILO: tincci

IZVIRNO SPOROČILO: Minka Pobalinka

Ja sej tako sem tudi naredila.. v hiši je bomba... jaz mam pa krepko eurov manj.. mojega bo kap, ko pogleda na stanje na svojem računu. No moj račun je tudi zelo trpel. user posted image  mah pa kaj..samo enkrat se živi. user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
17.12.2007 16:59:28   
amy26
Pri nas še kar sneži, sicer ponehuje vendar vseeno, tako da je bil danes Aleks kar doma, ker če bi ga user posted image  peljal v varstvo pol bi težko prišel nazaj domov, ker je treba priti v hrib, že v soboto ko je močno snežilo smo kar s težavo gor prišli gume so kar vrtele v prazno. Bo treba drug let nabavit kak avto na vse štiri pogone al pa kak jeepuser posted image

Tak da je bilo danes kar pestro, še Aleks kar sem skuhala ni hotel jesti, edino polento z mlekom in prej kakav, zdej pa gloda smoki to še vedno ful obožuje.

Me pa čaka kup posode za dati ven iz stroja in pol še notri en kup, pa likat bi blo še treba, ah ja bo že.

Neposredna povezava do sporočila: 2449
17.12.2007 17:35:11   
tincci
Jaz sem pa do konca leta na dopustu, oz šele 3. 1. grem delat user posted image user posted image Tko da mam tud precej za pospravit, ampak sej mam čas 14 dni user posted image user posted image Moj otrok lima 3. album, princeske pa smrkci so napolnjeni, zdej ima pa fifi in cvetličniki. za božička dobi pa še barbiko album, ampak to še ne ve in toooo bo veseljeuser posted image

Kul je bit doma, upam, da bomo zdravi teh 14 dni, drugače se pa petarda lahko kaj vidimo, od petka do nedelje sva z dragim v šmarješkihuser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Kako izbrati prave popoldanske aktivnosti ...
Popoldanske dejavnosti lahko otroku prinesejo veselje, nove veščine in prijateljstva – a le, če niso preveč obremenjujoč...

ali se kregate
zband

z partnerjen ali partnerko

dnevno (19%)

2x tedensko (11%)

1x tedensko (16%)

1x mesečno (29%)

1x letno (19%)

nikoli (7%)

Število vseh glasov: 70

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!