skačica
|
čveke čvekaste. Sem pospravila, ampak sem tud fanica oblačnega vremena, da se prah ne vidi, sicer pa če čez moja okna pogledaš itak misliš, da sonce nikol ne sije . Jih je treba do božiča spucat. Se mi je pa danes ponudila moževa svakinja, da mi pomaga delat generalko . Zdej pa ne vem al je taka fanica pucanja al pa je dans, ko je bla na kavi vidla, da je generalna že potrebna . Skratka možeke bova z mulci napokale nekam ven na izlet al pa kamor hočjo, midve bova pa pucale, je rekla, da mi je še dolžna, ker sem ji enkrat pomagala se ji selit. OK, tud fajn Drgač pa moja Iza spančka, je pojedla sadno malico ob pol dvanajstih in sicer sem ji dala malo navadnega jogurta, en baby keks, kaki in banano. Sem vse kar je ostalo jaz pojedla, ker kaki pa jaz obožujem. Za kosilo ji bom pa v govejo juhico zakuhala koruzne rezance pa mal cvetačke bom še not vrgla, korenček je pa že not. Po moje bo dobr. Ja, možek je pa včasih res priden ja. Jaz tko težko pospravljam z Izo, ker ona bi bila pri meni na rokah, če je pa na tleh pa želi, da se z njo igram. No, kake pol urice imam fore, če se sama igra in v tem času sem dons pospravila in posesala ter obrisala po tleh . Mater, sem zverzirana. Popoldne bova pa šli malo na sončka, proti večeru pa po atija v službo. Grem k Izi spat, sem utrujena
|