Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
!

suzugov, jaz končujem 8 teden, pa so se šele začele slabosti. so tudi prej vse punce že govorile, da jim je slabo, mene pa čudlo, zakaj meni ni. na pa me je dohitelo z bruhanjem vred. sicr pa sm jst vprašala mojo ginek, pa je rekla, da slabosti nekatere nikol nimajo, tko da to nima nobene veze s tem, da bi blo z bejbijem kej narobe. pa ko praviš da maš trde večje balone, ma vseeeee jih mate, jst pa čist nič razlike. pa tut vem da to ni panika, pač smo različne. za konec še: punce ki mate danes pregled, držimo pesti, čimprej javite in vseeee napišite
Moram priznati, da se tudi jaz že malo bojim, kako bo oz. kaj bomo videli na UZ. Sama sem trenutno prav tako nekje na meji, ko bi srček ža lahko bil ali pa ne (6t6d). Danes bom mogoče imela en pregled tako na črno s pomočjo zvez, vendar komaj okrog 9 zvečer. Upam, da mi bo uspelo, da se vam javim kako je naš
so