lex
|
prvi porod je bil DOOOOOOLLLLLLLLLLGGGGGGGGG celih 13h od doma (v porodni sem menda bila samo 4h , a to štejejo drugač kot pa od takrat ko te prvič zašraufa) pa do konca. Na koncu se mulc ni hotel spustiti niže. Dobila sem samo umetne popadke, ker tisto kar me je doma šraufala menda niso bili pravi - jih ctg ni zaznal, pa še takrat bi me poslali domov, če mi ne bi otekla zelena plodovnica. Pol so me kar pod tuš in v porodno poslali, dragi je nesel v avto moje cunje in pol je bil cel cajt z mano. Na koncu so ga morali z vakuumom ven potegnit, ker je pač bil tak lenušček. se mu je poznalo še 1 mesec, ker kar ni hotel pit, se je samo cartal pri meni. Alina ja to je pa popolnoma druga zgodba. Popoldne sem bila še pri G in je rekla da naj se pridem v petek še enkrat pokazat (to je bilo v ponedeljek), naslednji dan sem imela PDP in mene je v pon. zvečer zašraufalo, pa sem šla na WC in še do kopalnice nisem prišla ko se mi je ulila prozorna plodovnica in ajde v SG na mizo, ker pa so se popadki šele začeli je dragi moral it domov, jaz pa v pripravljalno sobo, kjer sem čakala na popadke na 5 minut. Ob 5.15 sem poklicala babico je rekla, ja vi pa kar pokličte možeka, da ne bo prepozen, čist odprta in 6.34 je padla Alina ven. Si želim še en tak porod . pa mislim, da se tud ta ne bi smel zakoplicirat. vedno sem bila pa brez vsega, ker mene pa v hrbtenico ne bojo pikali - ni šans!!!!