gajka
|
Zvezdica - joj, me je kar groza, ko sem tole brala. Jaz res držim pesti zate! Je imela moja kolegica nedolgo nazaj malo podoben pripetljaj, je dobila virus trebušne gripe, potem začela krvavet in se je zgodba slabo končala... Ampak drim pesti, da se bo tebi drugače izteklo! s@nny - midva nisva še nikomur povedala. Čakava do NS, da bo vse OK. Sicer pa še datuma za 1. pregled nisem dobila, ga dobim jutri, ko bodo še laboratorijski testi potrdili, da sem - pač preventiva, ki jo moja G zahteva, da je ziher. Sem pa drugače do danes v službi zmrzovala na terenu, sem prav srečna, da je vsaj teren za trenutni projekt končan, vendar me kmalu čaka še nov projekt z nekaj dnevi terena. Tako, da bom težje tole ''skrivnost'' furala še dober mesec v službi in se vsaj probala taktično izogibati prenašanju težjih stvari... Bom že nekak, če bo pa sila povedat, bo pač treba povedat... A ima še katera (predvsem zjutraj, ko vstanete) občutek, da ste tako lačne, da imate kar vakuum v trebuhu? Tak občutek, da je želodec čisto prazen?
|