Rubin.
|
Sem pravkar mislila vprašat: A STE KAJ LAČNE?, pa vidim, da nisem edina, ki bi non stop nekaj grickala. Sicer jem pomalem, ampak vseeno. V prvem trimesečju se naj ne bi nič zredile . Sicer pa sem v prvi nosečnosti tudi bila kar naprej lačna, pa se nisem zredila več kot 12 kg, pri porodu sem jih zgubila 6, tako da ni bilo neke panike. Upam, da bom v drugo tudi imela to srečo . Sicer pa imam spet neke čudne želje glede hrane. To kar drugače sploh ne jem, se mi zdaj lušta: bel kruh, pomfri, ... Kako pa je kaj pri vas. Se vam luštajo kakšne določene jedi, ali niste izbrčne? Slabost še kar traja in mislim, da bo še ves december, komaj čakam 2008. Potem pa se začne uživanje. V prvo sem tako uživala, da bi bila kar noseča in noseča, pa se je mali mis mudilo naju spoznat in naju je presenetila 9 dni pred terminom. Dogajale so se mi same dobre stvari, počutila sem se izvrstno, razvajala sem se do onemoglosti (saj sem imela dober razlog ), upam da bo tudi tokrat tako. Lex: majhen popravek, to je moja druga nosečnost (doma imamo že malo mis staro 2,4l), pregled sem že imela 28.11., naslednji je 19.12.07, takrat mi bo g. tudi določila PDP, ker glede na neredne m., mi ga sedaj ni, tako da takrat sporočim tudi to. Grem po eno mandarino....
|