|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
5.12.2007 9:43:13   
Inigo
ja Ilatic... ženske boste pri vas vedno v prevladi! user posted image in verjamem, da si želite še kakšno moško roko zraven. user posted image mogoče pa bo! 

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
5.12.2007 9:43:15   
ilatic
maja24 po čem imaš občutek da bo fant? Tretjič sem noseča pa nikoli nobenega občutka kaj bo.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
5.12.2007 9:44:52   
Inigo
men so stare mamke pa sosede pravla, da če ti je fejst slabo, da je fant, pa če si ful aknast je punca, pa če postaneš fejst poraščena, te je tut fant, pa če dosti spiš je punca... jst mam vse te simptome! user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
5.12.2007 9:49:21   
ilatic
Ja inigo res smo v prevladi, s tem da ima možiček še hčerko od prej in sem kar rabila čas, da sva se dogovorila še za tretjega oz. za njegovega četrtega.
Saj če bo user posted image , ne bova nič razočarana ker sva se odločila za otroka prav s tem namenom, da je še vedno lahko user posted image in jo bomo prav tako ZELO veseli!!! To je zdaj pri nam kar tabu tema kaj bo. Hi hi.
Kot pravijo važno, da je zdrav in da ma lulčka pa jeuser posted image .

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
5.12.2007 9:51:28   
Nasara88
Jaz mislim, da vsako malo firbec matra al se motimuser posted image ?

No jaz sem privč bila prepričana, da po punčka pa imamo doma fantička. Tako, da jaz se pri sebi na ta občutek očitno ne morem zanesti user posted image Tudi tokrat imam občutek, da bo punčkauser posted image Po kitajski karti mi pa obakrat kaže na fantka. Bomo videli, res pa je glavno je da bo user posted image zdrav.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
5.12.2007 9:52:06   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

men so stare mamke pa sosede pravla, da če ti je fejst slabo, da je fant, pa če si ful aknast je punca, pa če postaneš fejst poraščena, te je tut fant, pa če dosti spiš je punca... jst mam vse te simptome! user posted image

Inigo, če maš vse te znake, pol bosta pa zihr 2 user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
5.12.2007 9:56:11   
Inigo
hehe Pika, ti pa isto razmišljaš kot moj dragi user posted image user posted image user posted image ampak žal ne... je sam en utripek bil ... 

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
   [Brisano sporočilo]
5.12.2007 10:16:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1883
5.12.2007 10:28:00   
Inigo
jst sm kupila kr nosečniške. v trebuhu grejo s tabo, v nogah pa tudi, če kupiš malo širše. jst nimam ravno širokih, so pa udobne in še mam nekaj prostora za močnejše bedrce... user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
   [Brisano sporočilo]
5.12.2007 11:42:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1885
5.12.2007 11:45:07   
Inigo
v H&M. saj imajo v LJ najbrž tudi nosečniški oddelek.

Neposredna povezava do sporočila: 1886
5.12.2007 11:57:16   
Motoristka
Pozdravljene!

pa se je začelo z 8 tednom-bruhanje, pa boleč želodecuser posted image ..srčno upam, da bo po 13 tednu vse skupaj minilo, ker je obupno....

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
   [Brisano sporočilo]
5.12.2007 12:02:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1888
5.12.2007 12:08:14   
Inigo
jst bi ga tut mela... samo mi je predrag. bi pa si ga enkrat samo sposdila, da bi slišala kak je to. 

Neposredna povezava do sporočila: 1889
   [Brisano sporočilo]
5.12.2007 12:15:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1890
5.12.2007 12:19:57   
Inigo
hehe, hvala, zlata si user posted image bom pa res pogledala po oglasih

Neposredna povezava do sporočila: 1891
   [Brisano sporočilo]
5.12.2007 12:20:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Motoristka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1892
5.12.2007 12:38:23   
maja24
No kje ste zej.Evo jest sm glih po južni sm pa kr mal jezna ker sm bla tko lačna na konc sm pa skor vse pustila ker se mi je kr dvigal,evo zej me je pa spet lakota napadla pa to je noro.

Neposredna povezava do sporočila: 1893
5.12.2007 12:39:59   
Inigo
maja24 - poskusi kake suhe stvari kot so navadni keksi, grisini, krekerji... take stvari so brez vonja in ne silijo na bruhanje. no, meni so pomagali.

jst si pa ravno zdaj kuham : svederčke in paradajzovo omako z melancanami. njamiiiiiiiiiiiii! user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
5.12.2007 12:45:10   
Rubin.
Jaz sem si pred 3leti kupila hlače v Emporiumu in sem bila zelo zadovoljna z njimi, tako da me še čakajo user posted image , samo kaj ko Emporiuma ni več v Mb, sedaj so v Europarku neke druge trgovine namesto njega.

Mi imamo že eno pupo doma in si želimo še eno. Se mi zdi tolk cart, ko vidim družino z dvema pupama, sicer pa tudi če ne bo ne bomo preveč razočarani.

A boste vse vprašale za spol?

A že kaj razmišljate katero knjigo boste kupile, da boste vanjo vpisovale podatke, vtise, želje ipd. Mi smo pri mali mis kupili To sem jaz. Sedaj pa jih je kar nekaj na trgu, pa bo odločitev težja.

Čao bao.

Neposredna povezava do sporočila: 1895
5.12.2007 12:47:42   
Inigo
Rubin. - si me spomnila! bom šla najbrž kar danes v lov za eno fajn bukvico spominov. meni je mami tako lepo pisala... in vse vem kako je kaj potekalo in kako je bilo po rojstvu. to je tak fajn pol brat, ko si že malo večji... user posted image

ja v Europarku so pa zdj tk čudne trgovine namest Emporiuma... user posted image kr neki!

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
5.12.2007 12:50:22   
tincy82
živjo! mene pa zanima če katera ve, kako je v domžalah na NS? a je potrebno dolgo čakati na datum, koliko stane in ali ti dajo kakšno slikco za domov oziroma posnamejo na cd?
Ker mi je G rekla, da naj se do konca tega tedna odločim kam bom šla in potem pokličem - sedaj pa sem v fazi zbiranja informacij, da se bom lažje odločila.
Hvala vnaprej in LP

Človek ni poražen, ko je premagan, pač pa takrat, ko se vda.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
5.12.2007 12:56:50   
maja24
Tincy kokr jest vem ti dajo slikico za domov pa tut CD ti posnamejo,lej jest mam NS v Dravljah in to 27.12 glih prou,za tuki kokr grem jest ti 100% posnamejo CD pa še fotko dobiš.Za dr.Strah sm pa tut brala da posnamejo CD pa še sabo ga loh prneseš tok da mislm da stane 50evrov za CD pa 60.

(odgovor članu tincy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
   [Brisano sporočilo]
5.12.2007 13:20:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1899
5.12.2007 13:25:42   
maja24
Ne Hruška še vedno sm 8t2d,pejt si pogledat mojo fotko ki jo mam v albumu pa mi povej mnenje

Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Vas skrbi recesija
ksenija12

Vas skrbi recesija? Ste že začeli ukrepati?

ne, ne skrbi me (39%)

ja, skrbi me (61%)

Število vseh glasov: 196

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!