Uporabniki na tej temi: nihče
Uporabnik
RE: M ne pričakujemo decembra! 3.11.2007 11:42:59
sun71
Nena22 - joj, res mi je žal kar se ti je zgodilo . Želim ti, da čimprej prebrodiš to izkušnjo in greš naprej. Drži se!!! .
RE: M ne pričakujemo decembra! 3.11.2007 13:59:41
Fargesia
DECEMBERSKE BORKE ZA DOJENČKE: XX.12. - nena22 XX.12. - murkica XX.12. - Lučka25 06.12. - maša82 zveste navijačice: Serendipity Mihi78 Darja30 Erin LuNa73 Sun71 sandra74 spelka12 ledenka Talika81 pikapoka2 soncek33 miš
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
_____________________________ Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.
RE: M ne pričakujemo decembra! 3.11.2007 14:01:24
Fargesia
Erin , huda, huda, huda....mravljica...valda da nisem huda nate!!! Nena , hudo mi je zate...in upam da v decembru zagledaš plus in da enkrat julija/avgusta poviješ svojega dojenčka...
RE: M ne pričakujemo decembra! 3.11.2007 14:05:19
Sash
No, pa se sem vaša navijačica ta mesec. Navijam za vse, da ta mesec le zagledate plusek in boste najbolj srečne . Zdej pa navijam.......
_____________________________ Na svetu sem zato, da ljubim in ne sovražim!
RE: M ne pričakujemo decembra! 3.11.2007 16:13:33
nena22
punce!! glavo gor in v nove boje je še toliko stvari v življenju, čeprav je zame osebno najlepša nagrada.... bo pa malo kasneje kakor sm želela bi pa rada vedela le še enkrat potem pa 9 mesecev tudi slišat nočem zanjo!!! papa, božajmo bušije
RE: M ne pričakujemo decembra! 3.11.2007 16:23:37
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: nena22 punce!! glavo gor in v nove boje je še toliko stvari v življenju, čeprav je zame osebno najlepša nagrada.... bo pa malo kasneje kakor sm želela bi pa rada vedela le še enkrat potem pa 9 mesecev tudi slišat nočem zanjo!!! papa, božajmo bušije Žal mi je za tvojo izgubo ... And - THAT'S THE SPIRIT! Drži se!
RE: M ne pričakujemo decembra! 3.11.2007 18:40:14
lučka 25
nena22
RE: M ne pričakujemo decembra! 3.11.2007 18:45:20
Anonimen
Od novemberk se na žalost selim sem. Nočem je več videti 04.12. Upam, da je res ne bo!!! Anonimna
RE: M ne pričakujemo decembra! 3.11.2007 20:28:16
sun71
Anonimen -
RE: M ne pričakujemo decembra! 3.11.2007 21:15:33
nena22
punce!!! pri oktoberčicah je erin sprocentirala uspečnost!!! procenti srečk nosečk se iz meseca v mesec zvišujejo ....... . . . . . tako da decembra pričakujemo že kar 50% uspešnost(če ne celo več), ker je zunaj takooooo zeloooo mraz , hitro pod odeje , na nas je, da zvišamo nataliteto, sej veste na mladih svet stoji .... papa
RE: M ne pričakujemo decembra! 3.11.2007 21:26:42
Fargesia
DECEMBERSKE BORKE ZA DOJENČKE: XX.12. - nena22 XX.12. - murkica XX.12. - Lučka25 04.12. - anonimna 06.12. - maša82 zveste navijačice: Serendipity Mihi78 Darja30 Erin LuNa73 Sun71 sandra74 spelka12 ledenka Talika81 pikapoka2 soncek33 miš Sash
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
RE: M ne pričakujemo decembra! 3.11.2007 21:28:11
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: nena22 punce!! glavo gor in v nove boje je še toliko stvari v življenju, čeprav je zame osebno najlepša nagrada.... bo pa malo kasneje kakor sm želela bi pa rada vedela le še enkrat potem pa 9 mesecev tudi slišat nočem zanjo!!! všeč mi je da si taka pozitivka! December je naš mesec!!!!!!
RE: M ne pričakujemo decembra! 3.11.2007 21:45:16
sun71
Nena22 za tvojo pozitivo!
RE: M ne pričakujemo decembra! 3.11.2007 22:59:23
K_a_t_j_a
XX.12. - nena22 XX.12. - murkica XX.12. - Lučka25 04.12. - anonimna 06.12. - maša82 Držim pesti za vas in naj vam veseli december 2007 ostane v lepem spominu! Lahko me vpišete na seznam navijačic!
_____________________________ 30.07.2008 - najina sreča JAN 04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure
RE: M ne pričakujemo decembra! 4.11.2007 9:13:06
lejla007
Nena 22 - eno srečno , da bo pazila nate! No, pa da se še jaz vpišem v veseli december! Včeraj je hudička pršla, tko da optimistično v nov krog! Hočem, da je 1.12. NI!!!
RE: M ne pričakujemo decembra! 4.11.2007 9:14:11
bumbum
Hej, punce! Evo tudi mene med decemberkami. Zares je NOČEM 5.12. Pa to več ni res! Koliko decembrov bom jaz še dala skozi?
RE: M ne pričakujemo decembra! 4.11.2007 10:41:23
Fargesia
DECEMBERSKE BORKE ZA DOJENČKE: XX.12. - nena22 XX.12. - murkica XX.12. - Lučka25 01.12. - lejla007 04.12. - anonimna 05.12. - bumbum 06.12. - maša82 zveste navijačice: Serendipity Mihi78 Darja30 Erin LuNa73 Sun71 sandra74 spelka12 ledenka Talika81 pikapoka2 soncek33 miš Sash K_a_t_j_a
RE: M ne pričakujemo decembra! 4.11.2007 10:42:23
Fargesia
Bumbum , Miklavž nama bo prinesel lepo darilo...upam, da...sej si bla letos pridna tko kt jst, a ne?
RE: M ne pričakujemo decembra! 4.11.2007 12:51:40
bumbum
Seveda sem bla pridna, full. Ta Miklavž pa naj se naju pazi, če ne prinese obema pozitivnega testa!
RE: M ne pričakujemo decembra! 4.11.2007 15:08:24
LuNa73
Tak, taprve naj obišče in jim prnese najlepše !!! Pol konc mesca pa še !!! Evo jst pa tukej stavim, da bomo sigurno 35% najmanj.... ker tole pa je veseli december.... zabava, malo alkoholčka, sprostitev, stres se malo odmakne iz naših lepih "piskrčkov", zunaj je mraz, pa nam paše mal več partnerjeve topline ... pa še trije zelo radodarni gospodje so na pohodu.... ma kaj 35 % ima da ste/smo 45% !
RE: M ne pričakujemo decembra! 4.11.2007 15:21:35
Fargesia
Luna , maš da si ti tud zraven!!! pa kje najdeš take fajn slikice? matr so luštne...upam da nam ta mesec hitro mine in da se bomo v decembru veselile vse skupaj!!!
RE: M ne pričakujemo decembra! 4.11.2007 15:24:23
Serendipity
Luna -
RE: M ne pričakujemo decembra! 4.11.2007 15:36:02
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: maša82 Luna, maš da si ti tud zraven!!! Ne vem ne vem..... pa kje najdeš take fajn slikice? vem, pa ti ne povem! upam da nam ta mesec hitro mine in da se bomo v decembru veselile vse skupaj!!! evo jst vem, da se bote/bomo veselile... tak al pa drgač! glavn da bo veselje...
RE: M ne pričakujemo decembra! 4.11.2007 16:19:51
HEL36
maša, jaz je tut ne čakam 05.12. res upam, da nam ta Miklavž prinese same +. A ne bumbum murkica, nena , žal mi je , kar pozitivno naprej in čimprej
_____________________________ USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda
RE: M ne pričakujemo decembra! 4.11.2007 17:35:31
Fargesia
Luna, pa kak si lahk taka...da mi ne poveš? madonca, a si se že rodila tak žleht al so te leta tako naredila? ker jst sem se že rodila taka...leta so samo še dodala svojo žlahtnost!
Pojdi na: Izberi forum Forum ----------------------
[Zanositev]
- - Želimo si novega člana
- - Težave z zanositvijo
- - Posvojitev, rejništvo
- - Upamo skupaj
[Nosečnost]
- - Nosečnost in porod
- - Darilni RingaRajini paketi za nosečke
- - Kaj potrebujem za novorojenčka?
- - Porodnišnica
- - Spontani splav
- - Prehrana nosečnic
- - Čvekanje v pričakovanju
- - - - Rodili smo!
- - - - Imena
- - - - Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov
[Dojenček]
- - Novorojenček, dojenček
- - - - Razvoj otroka, razvojna ambulanta
- - - - Povezano starševstvo
- - Darilni RingaRajini paketi za novorojenčke
- - Nedonošenčki
- - - - Čvekanje za starše nedonošenčkov
- - Dojenje in dodajanje
- - Alergija
- - Uvajanje goste hrane
- - Po porodu
- - Starši čvekamo
- - Dvojčki, trojčki, četverčki
- - Vse o pralnih plenicah
[Otrok]
- - Otroci
- - Otroci s posebnimi potrebami
- - Od šolarčka do šolarja
- - Najstnik
- - Otroška oprema
- - Darilni RingaRajini paketi za enoletnike
- - Vzgoja
- - Vrtec in varstvo
- - Prehrana otrok
- - Čvekamo o naših otrocih
- - Migajmo skupaj
- - Otrok v avtu
[Fit nosečnica/mamica]
- - Hujšanje
- - Kje lahko vadim?
- - Vadba po porodu
- - Zdrava prehrana
- - Varna vadba v nosečnosti
[Partnerstvo]
- - Poroka, krst, obletnice ...
- - Družina in partnerski odnosi
- - Spolnost
- - Družinska zakonodaja
- - Finančne dileme starševstva
- - V objemu žalosti
- - Očkov forum
[Družinsko življenje]
- - Izleti in počitnice
- - - - Počitnice na Jadranu
- - - - Gorništvo z otroki
- - - - Kampiranje
- - Ustvarjamo skupaj
- - Igre, izštevanke, pesmice...
- - Gospodinjski nasveti
- - Tehnika
- - Naš vsakdan
- - - - Knjiga, film in glasba
- - - - Čestitke
- - - - Gradnja
- - - - Kupim - prodam
- - - - - - Dobrodelnost
- - Naše zdravje
- - - - Zaščita otrok pred okužbami
- - Kuhajmo skupaj
- - Hišni ljubljenčki
- - - - Živali iščejo nov dom
- - Od rožce do solatke
- - Lepota in moda
[Skupnost RR]
- - O portalu
- - - - FAQ - Pogosto zastavljena vprašanja
- - Eko kotiček
- - Srečanja, družabni dogodki
- - Zbirateljstvo
- - - - Glasovanja
- - Statistika RR
- - Čvekanje ... v tri dni ...
- - - - Zabava
- - Nagradne igre portala RingaRaja
Kako se znebiti dude?пеперутка16 Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?