|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bebe Confort - High Trek
7.12.2007 14:39:39   
april30
Zdravo!

Tudi mene zanima bolj natančno, kje je ta trgovina, pa koliko vozičkov in košaric imajo na zalogi; tudi jaz namreč že imam lupinico user posted image  iz BC za 67 EUR. A v tej štacuni mogoče govorijo še kakšen drug jezik poleg Italijanščine??? Kako se plača - cash ali kartica?  Dajo kakšen sconto na cash?

Hvala in lep pozdrav,

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Bebe Confort - High Trek
9.12.2007 20:20:08   
amaya
joj...kar se tiče popustov ne vem kako se tam da kaj zmenit. je pa absolutno cena nižja. kar se tiče čakanja je odvisno od barve, ampak po besedah prodajalke ni več kot 2 tedna. da se naročiti tudi po telefonu, pa potem prideš plačat. v bistvu si trgovine med seboj podajajo artikle.
joj...ne vem kako naj razložim kje to je. najbolje da mi kr zasebno pišeš, pa lahko se zmeniva in grem s teboj...itak sem doma...bolniška...dolgčas...user posted image


_____________________________

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu april30)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Bebe Confort - High Trek
10.12.2007 8:31:04   
Katja 271
joj...ne vem kako naj razložim kje to je. najbolje da mi kr zasebno pišeš, pa lahko se zmeniva in grem s teboj...itak sem doma...bolniška...dolgčas...

user posted image  Sej če bi bla kje bližje, bi vsaj na kafe prletela user posted image

No, da vam povem, da sva se midva v soboto kar v avto vsedla in šla na izlet po voziček. In sicer sva šla kar v Monfalcone, ker se mi je zdelo manjše mestece in da se bova tam lažje znašla. Imela sem naslov trgovine Tutto per il bambini in Io bimbo. Pol sva se pa enkrat čez center peljala in sva že iz avta vidla obe trgovini (malo oči na peclje, pa jih ne moreš zgrešit). Pa sva se nekje parkirala in šla v Tutto per il bambini (na glavnem trgu), kjer so imeli na zalogi celo tisto barvo katero sva prišla iskat. Cena: 311 EUR, pri nas pa je 450 EUR. Za košaro in lupinico nisem gledala cen, ker nisem hotla bit žajostna, ker sem jih kupila že prejšni mesec v BC.
No, sva imela pa lep izlet in povrnjene potne stroške :) Pa še formulo za našega falota imava doma ... yeeey!!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Bebe Confort - High Trek
10.12.2007 14:07:39   
Roberta69
A kdo ve, če paše gor tudi Maxi Cosi lupinica, ali samo od Bebe Comfort?

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Bebe Confort - High Trek
10.12.2007 20:43:37   
amaya
ne ne paše maxi cosi. ta gre na qinnyja

_____________________________

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Bebe Confort - High Trek
10.12.2007 20:45:03   
amaya
Katja: super si zrihtala to. kakšno barvo pa si vzela?a so jih imeli na razpolago. jaz sem bila tudi v Monfalcone en dan, pa mi je tisti tip šel kr na živce...še mamo bi prodal...

_____________________________

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Bebe Confort - High Trek
11.12.2007 7:41:54   
Katja 271
Amaya, vzela sva barvo "optic chocolate" - rjava in svetlo modra. Sem pa dobila občutek, da u glavnem kar imajo na zalogi te vozičke. Sta že pred nama tud dva Slovenca kupila ta vozek, tako da grejo v promet.
So pa prodajalci res ful "ustrežljivi" ... kot si rekla, še mamo bi prodal :) Ampak sem bla pa vesela, ker govorijo angleško, kar je pri Italijanih težko trofit. 

PS: Amaya, tebe se pa spomnim še iz teme "Želimo si novega člana" in sem vesela da tvoja pikica pridno raste. Bravo, kar tako naprej!!
Pa pardon, ker sem skrenila s teme...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Bebe Confort - High Trek
11.12.2007 9:18:57   
april30
Zdravo!

Hvala obema za vajine informacije.
Amaya, če bom šla sama v Italijo ti sigurno pišem na ZS...upam pa seveda, da me bo peljal moj dragi.
Jaz sem šla te vozičke še enkrat gledat v BC včeraj. So res full dobri user posted image . Moram nabavit voziček in košaro. A katera ve, kje lahko vidim barve, ki jih imajo na razpolago?
Katja271 - a maš mogoče kakšno slikco tvojega vozeka (oz. tvoje barve)? Pa še zanima me, če sta plačala z gotovino ali lahko tudi s kartico?

Lp,

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Bebe Confort - High Trek
11.12.2007 12:40:33   
Katja 271
april30, glede barv je pa ena velika loterija. Čist odvisno koliko imajo še kje lanske zaloge (lani je blo full več barvne izbire). Jst sem v LJ BTC v Baby centru vzela lanski katalog - prav od Bebe conforta in notr imaš celotno kolekcijo.

Letošnje barve maš pa na strani od Bebe conforta:
http://www.bebeconfort.fr/UK/prom_poussette_high_trek_coloris.htm

Jst sem vzela košaro in lupinico barve 2006 - mislim da je outdoor blue (jeans modra), voziček pa je letnik 2007 - optic chocolate (rjavo-moder). Sem pa vidla katalog 2008 (ga imajo na vpogled v BC v LJ BTC), pa dejansko ostanejo iste barve vozičkov, mislim da je pa lupinica in košara v eni ali dveh barvah več... Če si kje blizu je najboljš da greš pogledat.


Aja, še to sem hotla opozorit, da bodite pozorni na lanske/letošnje modele vozičkov, ker lanski nimajo nožne blokade zadnjih kolesov (tista rdeča stopalka).

(odgovor članu april30)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Bebe Confort - High Trek
11.12.2007 12:47:10   
rožica28
hEEllo!

Evo še mene, tudi jaz sem bila včeraj v BC z namenom, da kupim Quinny Speedija pa sva potem ugotovila da ni OK, ker je fulll mlahav naslon, in če je otroček težak, se voziček rukne v ležeč položaj.

Prodajalec nama je potem kazal High Treka in sva bila tudi navdušena - razen cene seveda,

rabiva pa podvozje s športnim delom in košaro.
Špertni del stane 420 EUR, kožara 280 = 700 EUR.

Ve, ki ste kupile ta voz v Italiji

Katja 271 a mi lahko prosim poveš koliko sta dala za športni del in koliko za košaro?
A je res taka razlika v ceni?

Ti mast kako ima ta BC zasoljene cene, da dol padeš, dobro da obstajajo forumi in se mamice malo posvetujemo...

Hvala in lep pozdrav.


(odgovor članu april30)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Bebe Confort - High Trek
11.12.2007 14:23:13   
amaya
Ja jaz sem se v trgovini v Trstu pogovarjala za voziček in košaro ter torbo...za 530 evrov. Lupinico sem kupila v BC. Ko pa sem v BC vprašala za ceno vozička mi je ta rekla da stane 400 evrov, košara pa še 200 evrov ali nekaj takega. no realno prišparaš okoli 100-150 evrov. je kr nekaj. že ena lepa zibelka user posted image . denar pa itak gre povsod...mene kar suši...pa da bi vsaj v kilogramih user posted image

_____________________________

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu rožica28)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Bebe Confort - High Trek
14.12.2007 9:32:37   
nova sloncica
Jest sem dala 670 eur za  voziček, košaro, lupino, torbo in dežno prevleko. V italiji Tutto per il bambino v monfalkone. Jest sem jih poklicala in vprašala za barve in ceno.

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Bebe Confort - High Trek
14.12.2007 10:17:36   
yelena
Če katero slučajno zanima, moja sestra prodaja ta voziček. Uporabljala ga je le nekaj mesec in je kot nov. Barva je optic chocolate. Okvirna cena: 300 EUR. Ogled vozička je po dogovoru možen v celju. Če katero zanima mi pišite za njeno telefonsko. lp.

(odgovor članu nova sloncica)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Bebe Confort - High Trek
20.12.2007 21:56:31   
yelena
prejšnjič, ko sem objavila post, sploh nisem bila pozorna, sedaj sem pa bila opozorjena na ceno vozička v trstu. tako, da če bi katero vseeno zanimalo, se lahko dogovorima za novo ceno z vašimi predlogi.

(odgovor članu yelena)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Bebe Confort - High Trek
9.1.2008 11:52:55   
katjab
pozdravljene!
prijavila sem se z namenom, da vam povem, da midva sva kupila voziček bebe confort high trek in sicer v italiji- zelo blizu meje. (15 min od mejnega prehoda Vrtojba) gre za manjšo trgovino, kjer držijo te vozičke. z veseljem vam sporočim, da naju je komplet vseh treh košar stal 580 €, ker sva kupila letnik 2007. novejši letnik 2008 pa pride v tej trgovini, komplet  635 €. kar pa je kar precej manj kot v Sloveniji.


(odgovor članu yelena)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Bebe Confort - High Trek
9.1.2008 12:51:57   
eole
mene pa zanimajo veš izkušnje s tem vozom. nama je všeč, vendar se še nisva dokončno odločila.. katjab, naslov trgovine prosim .. user posted image

(odgovor članu katjab)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Bebe Confort - High Trek
9.1.2008 13:27:53   
katjab
ok
greš čez mejni prehod Vrtojba, se voziš kar po avtocesti in greš ven na izvozu Gradisca i.S. potem ko prideš v križišče zaviješ desno, nato v naslednjem semaforiziranem križišču zaviješ levo. voziš se mimo visokega zidovja z mrežo na vrhu. na koncu tega pa je poslopje, ki ima v pritličju več prodajaln. tam je potem ta trgovina BABY PULMAN.

no izkušenj še nimava, vendar se nama je zdel najboljši med vsemi, kar sva gledala. v BC nama je reku, da je to najboljše zdej.

če te še kaj zanima sporoči

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Bebe Confort - High Trek
9.1.2008 13:56:31   
rožica28
KATJAB

a je možno kupiti samo voziček in košaro ali prodajajo vse-vključno z avtosedežem. Jaz namreč avtosedeža ne rabim...

koliko stane voziček in koliko košara? kakšne barve si kupila, oz. katere imajo?

Hvala za odgovor in lep pozdrav...

katja

(odgovor članu katjab)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Bebe Confort - High Trek
10.1.2008 13:18:23   
eole
katjab, hvala za info.

(odgovor članu rožica28)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Bebe Confort - High Trek
10.1.2008 13:34:09   
amaya
Ravno danes sem klicala in naročila optic velvet high treka....gospodična mi je rekla naj pridem čez dva tedna....sicer novih barv še nimajo. So pa te nove tudi dražje.
Hmmm...težko je razlagat.... V Trstu sta dva Upima. Ta je bolj v centru in kr od morja. Zraven enega placa ki se imenuje "zaprti plac" oz. zraven trgovine Donda. najbolje vprašat za Upim. Ko prideš do tam, greš levo od njgea v ulico, mimo kitajske restavracije do konca poslopja. Tam zaviješ na desno in si že pri IO BIMBO. Je pa mala trgovinca. dobro je poklicat in naročit.

CENE:
VOZIČEK: 229 eur
KOŠARA: 205 eur
TORBA: 34 eur
PROTI DEŽJU: 25 eur


_____________________________

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Bebe Confort - High Trek
11.1.2008 11:16:02   
katjab
glej midva se nisva zanimala za posamezne dele. tako, da ti ne bi znala odgovorit. zdi se mi, pa da nama je rekla, da bodo dobili nove v februarju. glej če imaš priložnost se tam ustaviš in vprašaš.
bosta pa dva prijatelja tudi šla tja pogledat in bom vidla kej se bosta onadva zmenla. ko bom mejla še kakšno informacijo vam sporočim.


(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Bebe Confort - High Trek
16.1.2008 23:07:30   
katy82
Katjab jst bi sam vprašala,če se moraš pogovarjat po italijansko al se lahko tud v našem jeziku oz. angleščini pa če si moraš voziček naročit al jih majo na zalogi?

(odgovor članu katjab)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Bebe Confort - High Trek
17.1.2008 16:06:49   
katjab
katy82
glej ne vem, kako so oni s temi vozički založeni. če imaš možnost, da ti ni predaleč greš pogledat in se tam zmeniš.
glede jezika, pa se da tud v angleškem jeziku pogovarjat, vsaj tko se je tud najin prijatelj, ki je kupoval tam.

upam, da sem ti kaj pomagala.
lp, katja

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Bebe Confort - High Trek
27.1.2008 14:56:01   
osa3
Tiste, ki mate ta voziček:
- kako ste zadovoljne z njim(splošen vtis)?
- kako je z zlaganjem vozička (opravite to hitro ali je vse skupaj malo nerodno)?
- kakšno lupinico ste izbrale; je potreben tudi kakšen poseben nastavek za v avto?

Vsem hvala za kakršnokoli mnenje. Sama sem se sicer že 99% odločila zanj, a drugo mnenje nikoli ne škodiuser posted image .

(odgovor članu katjab)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Bebe Confort - High Trek
27.1.2008 15:34:00   
barbaw
V Turbo Limaču ga imajo v ljubljanskem BTC-ju. Cene pa ne vem.

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu osa3)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





VIDEO: Noro brcanje v trebuščku
video
Poglejte si nenavadno močno brcanje, ki ga je tale mamica doživljala v nosečnosti. Njen trebuh je dobesedno oživel, se p...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?