Maja T.
|
Hallo! Erin jaz tudi hodim na WC 2-3 x na noč, pa čez dan sem tudi non stop na WC-ju, če pa malo zadržim vodo, me začne špikat kot . Sonjaa in ana_p mene tudi vse doli boli, od jajčnikov, bušija....pijem Magnesol in mi malo pomaga. Jaz jogurte jem vsaki dan, ravno kar mažem skutico od Ljubljanskih mlekarn, ko je na dnu sadje, mnjami . V jogurtih je dosti kalcija, ki ga zelo rabi. Gajka ti si naša in mi te ne damo . Bell02 in ostale, ki so vam prenehale , uh mora to biti ena zoprna zadeva. Zdaj pa ne najdem, ena je pisala, da ima vnetje in da nosi vložke. Mislim, da to ni v redu, ravno zaradi "plastike", ki je v vložkih. Navadne bombažne hlačke, pa umivanje s kamilicami in mazanje s Canastenom, garant, da bo vnetje zginilo. Jaz sem si v kritičnih dnevih tudi večkrat preoblekla hlačke in vnetje je popolnoma izginilo. Z možičkom takrat tudi nisva imela in sem zdaj kot nova . Mene tudi včasih bolijo prsi in to kar fajn, pa spet kak teden ne, ampak to je vse normalno, žleze se razvijajo. Papa, greva z možičkom na kratek 10 min sprehod malo med ulicami. Lepe sanje