nell
|
Dobro jutro punce! No zdej je že dober dan, skratka pozdravljene. Lana777 - js moram rečt, da tud mene še kr špika, ampak je boljše kot včeraj. Včeri sem se tok nalivala potem z vodo, da sm spet non stop hodla na wc. Upam, da se tvoje špikanje čimprej umiri. Sayuri - kako lep buši že maš. Ja sej je čist normaln da bušiji rastejo, da majo naši prostor, ti imaš pa dva...tko da je prav da je tvoj večji od naših, k imamo sam enga. Sej je sicer moj tud že velik. sm mal močnejše postave in so mi rekli, da se mi trebušček nau tok hiter vidu, pa so se zmotili. Se ga že ne da več skrit. bambi14 - uff ti grozni krči...zakaj ne grejo kr stran, da bomo lahk lepo uživale v nosečnosti...ampak zgleda da to tud zraven spada. Pa zgleda da so se slabosti začele vračat. Sayuri je blo slabo, tebi, meni včeraj, ko je blo tle tok govora o ananasu, da sem si ga privoščla...potem pa o groza..bruhuhu in juhuhu na wc-ju. upam, da je to zgolj izjema zdaj. Drugače pa maš ti , ki ima probleme z identiteto. Sej ena od mojih je tud takšna, kadar kdo zunaj zažvižga, je muca takoj na oknu..kot kak . Glede ljubosumja na računalnik pa sploh ne rabim govorit, ker včasih ne pridem do tipkovnice, ker se moji direkt nanjo vležejo. boom poskušala prpopat slikice od mojih muc, če mi bo ratalo