Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Za kakšno verijo Jane Slalom Pro pa si se odločila, Formulo ali Matrix?
Pa brez skrbi, ti bodi kar samozavestna na zagovoru, ker itak veš, o čem si pisala.
, ali je samo prebava ali pa kak živec trza. Kako lahko sploh vem, kdaj so to gibi?
Je že itak moja storilnost zadnje čase bolj v podnu, pa me že kar malo vest peče...
za boleče grlo nimaš kaj veliko izbire, v bistvu samo GRANOBIL( izvleček iz gozdnega lišaja, ki ti bo obložil sluznico in preprečil draženje) in
za dobre delodajalce! Še več takih rabimo. Upam, da ne bodo poniknili naslednje leto, ko jih bomo spet potrebovale.
mogu namazat. Zdaj sem dva dni delala na bencinski (brisanje praha po policah, pometanje in ven brisanje) pa bom mogla zgleda kar nehat s tem delom. Sej je že neka druga punca prišla, da me zamenja tak da bom kar nehala.
.
pa so rekli da mi jo bodo potem spet in sicer dokler mi ne začne veljati porodniška
So me takoooooo prijetno presenetili da sem dobila čist mokre oči.
...no ostali vozički so pa za moje pojme predragi...bom pa še kake dva meseca gledala in preučevala, pa še v Avstrijo grem pogledat kaj majo potem pa če ne bo nič drugega bom kar tega..naročila ga bom pa preko ebaya ker je ful cenejši tam kot tukaj v naših trgovinah..Sem naredila iz tega celo znanstveno fantastiko kajne?
juhuhu!
. Na težo se navadiš, brez skrbi. Ti pa svetujem, da pred nakupom poprosita prodajalko, če ga lahko poskusita v prtljažnik avtomobila dat