Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
in sem fuuuuuuuuuul vesela.... jih grem pa jutri pogledat
glede na to da sem imela kar fleten maščobni obroček okoli trebuha in da pravijo da suhe ženske prve začutijo svoje
..kako to da sem ga/jo jaz čutila že pri 15 t in pol
... Mogoče bi pa jaz vseeno morala datum PDP preseliti iz 1.8. na 27.7. tako kot so mi na NS rekli
....sem se tudi naveličala RR-jevih

knjigo Trije v postelji poklonila ob novici
ti pošiljam za srečo.
, upam, da bom tudi jaz takšne sreče
...mogoče bom ju3 že kaj vedela, ampak v zdravstvu je itak vedno vse kontra pričakovanju...
!
...očitno naju prijetno presenečajo v službi
..tudi jaz si glede na prejšnje negativne izkušnje z vodstvom nisem predstavljala da bi se kaj takega zgodilo...ampak v tem vrtcu je kader čisto drugačen, toliko bolj človeški da tudi verjeti ne morem da se to res dogaja
...Sem jim ful hvaležnain bom jutri nesla kofe pa piškotke jim da se jim zahvalim...
..še na vsakem UZ je tako leno poležaval ko en črnogorec
..potem ste mi pa "skomine" delale ko ste govorile o otročkovih saltah in prevalih...moj se je pa le pretegval in to je bilo to
...lenobico bomo meli
...mislim pa da je razlog za njegovo/njeno zgodnje brcanje res le zaradi starosti oz hitrega razvoja...bomo videli kdaj bomo rodili...
delal, ko je blo pa konc, je blo pa vse živo. Na UZ-jih se je sam mal pretegoval. Govorim zdej za nejca.
.
Zdej bosta imeli res lepo in mirno nosečnost in porodniško.
Izgledam kot bi bila noseča 7 mesecev. Ko stojim me prav boli, ker mi tako napenja mišice in kožo čez trebuh. Pa ne vem, a sem le tako napihnjena, čeprav nimam težav s prebavo in nisem ničesar takega pojedla, oz. jem zadnji teden zelo malo ker me muči želodec. A naj raje preventivno pokličem mojo G, da vidim kaj bo ona rekla? Nimam pojma. Bomo vidli kakšno bo stanje zjutraj.
. Se pišemo kaj jutri zjutraj, pa lahko noč vsem skupaj!
Hvala za dodatne smeškote, na RR jih je res premalo
. Erin meni teža še vedno ostaja na istem -1.5 kg, sem bila včeraj pohvaljena pri G, sta me pa
.
. Poznam fanta z imenom Vasja in Vanja. To ja. NAstja pa res ne. Mimogrede - moji otroci so 1/4 črnogorci - prav zares
.Aja, pa super za službo
. Tko da smo jo morali dati na stranski tir. Tanaja je bolj redko, ampak tudi všečno.
. SAj sem vedla, da bo zdaj pa takole. Erin, kar napisši tam zraven +3 kg
.
. Prav zares punce
.
.