|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
23.3.2008 11:48:51   
nell
Pozdravček punce!

bambi sem vesela, da je s tabo vse ok in res upam, da te nič več ne jezi do konca nosečnosti.

Punce mate zlo lepe bušije...tud moj se vztrajn veča in tako je tudi prav.

Jaz sem si včeraj konkretno privoščila. Z user posted image sva cel dan bila v poselji in lenarila, brale knjige, se pogovarjala, poslušala bebo in jaz sem bla zlo srečna. Tok mi je manjkalo mal časa samo za naju...sem bla prav vesela, da sva si ga lahko prvoščila. In lih kolikor mi je šou na živce prvo sneg, sem bla potem prav hvaležna za njega. Juhuuuu.

Sandra - bravo za dobre rezultate glede sladkorja.

Erin - jaz sem mal narobe napisala MF imam 10.04. in ne 09. - joj joj želim kar čas prehitet.

Punce želim vam lep dan in vam pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da vas pocartajo.

bodite z sončki


_____________________________

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu m@j@)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
   RE: Avgustovke 2oo8
23.3.2008 11:59:49   
Erin
PA da še nekaj povemuser posted image

Moj se je danes v kuhinji pri zajtrku zaletel v moj trebuh...sem mislila da sem se mu dovolj odmaknila ko je šel mimo samo je očitno trebuh še kar tam ostal medtem ko sem se jaz odmaknilauser posted image user posted image user posted image me je kar odbilo...se bo treba navadit da potrebujem več prostora...da bi me ve videle kako se na balkon spravim(imam zelo ozka vrata)user posted image user posted image user posted image bočno se premikam...user posted image pa zadnjič ko sem hotela s kavča vstat me je prvikrat zaneslo nazajuser posted image user posted image user posted image moj je prav debelo gledal user posted image ...smo že v fazi nepokretnostiuser posted image in zmer težje bo...jaz samo upam da bom telih 56 stopnic od vhoda od bloka pa do mojega stanovanja zmogla pa bom srečna...user posted image user posted image user posted image če ne bomo pa kako dvigalo najeluser posted image user posted image user posted image če bi bilo tako enostavno a?user posted image

Lep dan punceuser posted image user posted image user posted image



(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
   RE: Avgustovke 2oo8
23.3.2008 13:48:00   
anaya
Dan...

Dobrodošle nove.... trenutno se ne spomnim "imensko".

Bambi ti se pa kr nič ne čudit pripombam o bombažku in podobnih rečeh, mene vsak vpraša kdaj se bom z gozda pomaknila, ker so trenutno aktualni Bor, Brin pa Gaber... ampak sploh ne dvomim v to da moj ne bo za to...
Kakorkoli o imenih sploh ne bom vč nikomur govorila (razen mojmu), ker vsak kaj proti najde vedno...user posted image

nič uživajte... grem jaz kruh služit...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
   RE: Avgustovke 2oo8
23.3.2008 14:03:57   
bella02
Lepo nedeljo želim vsem!
Tudi mi nimamo sončka, imamo pa sneg in niti me ne moti, samo pirhi nekako ne pašejo zraven. Ja, zajtrk je prav pasal, mislim, da je bilo to prvič, odkar sem noseča, da nisem jedla čokolina. Sem pa najbolj težko čakala na potičko in gor kos šunke. Njami!!!
Tudi meni buši raste in sem prav vesela. V torek imam MF in še vedno sem v dilemi, al naj vprašam za spol ali ne. Saj pomoje, če se bom odločila, da ja, bo pa mali user posted image tiščal noge skupaj. Vsaj tako se mi zdi.
No, lepo se crkljajte še naprej: s hrano in svojimi user posted image user posted image user posted image in seveda user posted image user posted image user posted image ! Pa pa

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
   RE: Avgustovke 2oo8
23.3.2008 14:04:42   
bella02
Aja, pa pozdravljam zeleno barvo na forumu, ti res prinese pomladuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
   RE: Avgustovke 2oo8
23.3.2008 17:37:26   
sandra123
Lep pozdravček...sem se ravnokar zbudila, me tole vreme kar utruja...Zajtrk je bil popoln kot vedno - že od mojega rojstva se zberemo cela družina pri moji stari mami in imamo skupni zajtrk, smo pa ugotovili, da bo drugo leto precej pestro, ko bosta še dva člana zraven, bo premalo prostora user posted image , že zdaj nas je za mizo bilo 12, pa se kar množimo user posted image . Pri nas dežuje user posted image . Komaj čakam na torkov pregled, moj user posted image pa je še bolj neučakan. Lepo preživite še preostali praznični popoldan...

_____________________________

Lp, Sandra

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
   RE: Avgustovke 2oo8
23.3.2008 18:14:51   
naty13
Čer.

Pri nas že snegec pada. user posted image  Smo si zutrej privoščili zajterk v troje, no v bistvu smo bili štirje. user posted image user posted image user posted image user posted image  Potem pa dopoldne preživeli mal notri, pa se odpravili k nam na kosilo. Je bilo fajn, da enkrat po dolgem času ni bilo treba kuhat. user posted image user posted image user posted image user posted image  Potem smo pa dal malija pančat, pa smo šli še vsi mi na kavča. Mi je prav pasalo mal zabušavat. user posted image user posted image user posted image user posted image  Potem pa še popoldanska malica. Mene bo razneslo. user posted image

Erin pri meni so pa čokoladna jajčka zvečer na sporedu. user posted image  Je dobro za širjenje ritk. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Glede imena Jošt pa moj ni bil takoj za, zdej se je pa kar nekako sprijaznil, ker mu ostali predlogi niso všeč. On pa tudi ni povedal nobenega.

Anaya meni je Brin zakon user posted image Je bil tudi v mojem izboru, pa mojmu niti mal ni bil všeč.

_____________________________

pa pa

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
   RE: Avgustovke 2oo8
23.3.2008 19:06:06   
cebrca
Živijo!

Se nisem mogla upret da vas pridem mal pogledat.

Juhuhu glavobol je mimouser posted image , vreme zunaj pa bolj zaspano, nič hudega, sva se pa z user posted image bolj z užitkom crkljala user posted image .

Še nobeno leto se nisme najedla hrena tako kot letos, mi je ful zapasal, bolj kot pa potica in pa šunka user posted image user posted image . Popoldne sva pa šla malo okoli njegovih in mojih domačih. Je bil prijetno umirjen dan, točno tak kot je nama pasal.

Lep večer še naprej pa se beremo jutri.user posted image


_____________________________

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
   RE: Avgustovke 2oo8
23.3.2008 20:24:28   
anita goitan
uf ste pridneee, sam na hitro da se oglasim:
bila pri mami na primorskem, me certali spredi zadi, potem sva šla na gorenjsko k njegovim, ful sneži, ma v Kamniku pa sam dežujeuser posted image .
S hrano sem zmirna, ker nisem ravno od mesa in teh nizkokaloričnih dobrot, je pa res da mi je potica ratla zelo dobrauser posted image in sem prou zadovoljna.

Obljubim da si jutri vzamem čas in vse preberem za nazaj, uf ku sem žejna šibam neki spit,
lep večer dekleta

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
   RE: Avgustovke 2oo8
23.3.2008 20:31:32   
mishel
Lep velikonočni pozdravček!!!

TATO
naše slikice so okoli 171 strani, sem pa vidla, da so punce že dale nove slikice user posted image .

Moram povedat da ste res lepe nosečke user posted image . Drugače pa je novega le to, da mi je trebuh v dveh dneh zrastel dvakratno-zaradi vse te hrane user posted image user posted image user posted image !!!


_____________________________

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
   RE: Avgustovke 2oo8
24.3.2008 7:13:23   
naty13
jutro!

Najprej ena dobra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za dobro jutro. Zunaj je tako smotano vreme. user posted image  Spet ta sneg. user posted image user posted image user posted image user posted image  A sta se pomlad in zima zamenjalauser posted image

Mi smo vstali. Razgrajač že dirka po stanovanju. user posted image  Jaz pa nisem mogla v kuhinji mimo potičke. Pa tolikokrat grem čez kuhinjo. user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej bom šla mal pripravit dobrotke za zajtrk. Je še kar nekaj ostalo. user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

pa pa

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
   RE: Avgustovke 2oo8
24.3.2008 9:41:44   
ANA_P
dobro jutro

ja, kje pa ste danes vse?

a nima sayuri danes rojstnega dne?

sayuri, VSE NAJBOLJŠE!user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
   RE: Avgustovke 2oo8
24.3.2008 9:50:26   
anita goitan
jutro punce, joj kako lepo sneži, še dobro da nam ni treba v službouser posted image .
naty13 hvala zauser posted image , tudi sama sem jo ravnokar spila ob dobrotah potice,
ok lep dan

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
   RE: Avgustovke 2oo8
24.3.2008 9:53:58   
sayuri
Pravo velikonočno zatišje je tukile user posted image . Je težko od mize vstat, a ne, ko je toliko hrane user posted image user posted image user posted image . Še dobro, da nimam jutri pregleda, tehtanja in vseh teh zadev user posted image .
Naty, hvala za kavico. user posted image  Je prav pasala. Jaz sem prejle še nutellino torto dokončala. Skutino sem včeraj zvečer naredila, pa je bilo kar preveč za moj križ user posted image . Tako, da sem nutellino včeraj samo spekla, da nes pa namazala in hop v hladilnik. user posted image
Včeraj je pri nas cel dan snežilo. Imamo približno 30 cm mokrega snega user posted image . Joj, to bo vode, ko se bo začel topiti user posted image . Je pa zdajle pri nas že sonček. user posted image  Sem malo prej skozi okno gledala in videla uboge birmance v svojih toaletah.....danes imajo namreč pri nas birmo.... Deklice bojo po moje sve mokre v balerinkah in ne vem, kaj so še obute...user posted image

Šunke, jajc in hrena mam za eno leto dovolj user posted image . Pa sem včeraj samo zajztrk jedla...ampak me je tiščalo do danes zjutraj. Posledično po šunki me je skoz žejalo, tako da nikakor nisem mogla pogasit žeje user posted image .
bambi14 Ela in Lan sta zelo lepi imeni. LAn je na splošno zelo popularno in se ne sekiraj, če imajo kakšni komentarje. Poznam družinico, ki ima 4 otročke: Jelka, Dren, Bor in Tisa. Zelo simpatično in luštno. user posted image
naty13 tudi Jošt je lepo ime. Mi je všeč, ker je redko. Poznam kaka 2 fanta s tem imenom. user posted image
m@j@ jaz sem oboževalka Bele Masajke user posted image user posted image user posted image . Sem si tudi film ogledala. Preberi si še nadaljevanje knjige.Zbogom Afrika in pa Vrnitev v Barsoloi. Krasna zgodba. JAz sem jo požirala.user posted image user posted image user posted image
Erin mi bomo mogli nekako vrata v WC razširit zarad moje širine user posted image . Imamo tako majhen wc, da se komaj obrnem. Moram pa rikverc notri, da lahko vrata zaprem user posted image user posted image user posted image .
nell ti si si pa res privoščila orng crkljanje. user posted image  

Hvala vsem za čestitke - za nazaj in za naprej. user posted image  Če ostane kaj tortice, vam jo jutri zjutraj pri kavici postrežem user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
   RE: Avgustovke 2oo8
24.3.2008 10:03:19   
miškolinček
 
user posted image user posted image user posted image Sayuri, vse najboljše, naj se ti zpolni vse tisto kar si sama želiš!!! Lepo praznuj.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
   RE: Avgustovke 2oo8
24.3.2008 10:30:45   
cebrca
Pa je res veliko zatišje. Ali nobena ne more od mize, ali pa ste se vse zapodile v kidanje snega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Mene je včeraj imelo, da bi voščila Božič ne pa Veliko noč.

Sem se pa že tako navadila enournih sprehodov, da me tale sneg zdaj pa že resno moti. user posted image Ne morem praktično nikamor, ali je sneg ali je pa blato, v to me pa res ne mika.  user posted image

Naty Jošt je prav fletno ime, meni je všeč.

Sayuri birmanci bodo pa zares vsi premočeni, pri nas je birma naslednjo nedeljo, mogoče bo teh 15 cm zginilo do takrat.





_____________________________

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
   RE: Avgustovke 2oo8
24.3.2008 11:35:39   
Erin
sayuri - Vse najboooooooooljšeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
   RE: Avgustovke 2oo8
24.3.2008 11:40:03   
Erin

user posted image user posted image user posted image

                  ~  trenutno nas je 92  ~
user posted image PDP

Ime
(št.user posted image , spol-št.-imeuser posted image ) starost, kraj roj.user posted image /+kg
------------------------------------------------
user posted image 28.07.
~ Gajka (1.user posted image ,user posted image ) 28.let  CE/ +2 kg

user posted image 30.07.

~ Muklla (1.user posted image ,user posted image )  +3 kg

user posted image 31.07.

~ PABLO (2.user posted image ,user posted image ) 33.let  CE  

user posted image 01.08.

~ Erin (1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Jesenice/ +5 kg
~ ozziebo (2.user posted image )
~
ankhesenpaaten

user posted image 02.08.

~ arait (1.user posted image ,user posted image ) 26.let  LJ/  +1 kg
~ Tato (Jaka) 28.let

user posted image 03.08.

~ lana78
Šempeter
~ mkj
(1.user posted image ,user posted image ) 26.let  LJ

user posted image 04.08.

~ bella02
(2.user posted image ,user posted image ) 28.let  +1 kg
~ nyna84 (2.user posted image ) 24.let Šem. pri Gorici


user posted image 05.08.

~ sayuri
(2.user posted image ,user posted image  user posted image ) 31.let  PO/ +4 kg

~ cebrca
(1.user posted image ,user posted image Erika/Klemen,Kristjan) 30.let LJ/ +5 kg
~ izabella08
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let
~ m@j@
(2.user posted image ,user posted image ) 27.let  LJ 

~ Odette (3.user posted image ,user posted image ) 32.let Jesenice/ -1 kg
~ katjakoc


user posted image 06.08.

~ Nevaeva (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  LJ/ +1 kg
~ mishel (1.user posted image ,user posted image ) 23.let CE/ +0 kg
~ sonce84 (1.user posted image ,user posted image ) 23.let  MS/ -1 kg
~ kaja02
(3.user posted image ,user posted image Leja ) CE/ +6kg


user posted image 08.08.

~ Maja T.(1.user posted image ,user posted image ) 33.let  MB/ +7 kg
~ PikaPola34 (2.user posted image ,user posted image )
~ simona2
(2.user posted image ,user posted image ) LJ


user posted image 10.08.

~ Arašida
(1.user posted image ,user posted image ) 24.let
~ *zvezdica*
(2.user posted image ,user posted image )
30.let


user posted image 11.08.

~ miškolinček (2.user posted image ,user posted image ) 29.let Jesenice/ +1 kg
~ iva77
(3.user posted image ,user posted image ) 30.let  KR/ +3 kg


user posted image 12.08.

~ daja27
(user posted image )
~ sonjaa
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let
~ kat007
(1.user posted image ) 28.let
~ K_a_t_j_a (1.user posted image ,user posted image Eva) 22.let  CE/ +3 kg

user posted image 13.08.

~ buhtlčk
(1.user posted image .user posted image ) 31.let  Jesenice/ +5 kg
~ meeryana
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let
~ žanneža (3.user posted image ,user posted image ) 35.let CE/ +1 kg
~ iskanje
(1.user posted image ,user posted image ) 25.let PO


user posted image 14.08.

~ naty13 (2. user posted image ,user posted image ) 23.let  KR/ +1 kg
~ ANA_P (1.user posted image ,user posted image Tai ) 29.let
~ anita goitan (1.user posted image ,user posted image ) 30.let +2 kg
~ m_m
(2. user posted image ) 26.let


user posted image 15.08.

~ košuta (1.user posted image ,user posted image ) 25.let  CE/ +2 kg
~ Ninaaa (1.user posted image ,user posted image ) 28.let


user posted image 16.08.

~ mbrume6 (3.user posted image ,user posted image )

user posted image 17.08.

~ erta (1.user posted image ,user posted image ) 28.let +6 kg
~ ena_mici
(2.user posted image )
~ Jelenche (3.user posted image ,user posted image Katarina) 27.let LJ

user posted image 18.08.

~ Vilika (1.user posted image ,user posted image ) 27.let LJ/ +4 kg
~ Neža7 (2.user posted image ,user posted image ) 27.let  CE/ -8 kg
~ anaya (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  MB/ +2,5 kg
~ tejkaz (2. user posted image ,user posted image ) 24.let  LJ/ +0 kg
~ astrea (1.user posted image ,user posted image ) 30.let  +4 kg
~ buruolan (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  LJ/ +3,5 kg
~ Višnja (2.user posted image ,user posted image )
~ BOJTKA (1.user posted image ,user posted image ) 25.let  Trbovlje
~ dar10 (1.user posted image ,user posted image ) 27.let LJ
~ čipka
(1.user posted image ,user posted image ) 25.let LJ/ +5 kg
~ KRNEKDO


user posted image 19.08.

~ maya maya (1.user posted image ) 25.let  PO

user posted image 20.08.

~ nell
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let CE/ +3 kg
~ srecka30
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let
~ Ariella
(1.user posted image ,user posted image ) 31.let
~ TINA0100 (2.user posted image )
~ betty

user posted image 21.08.

~ bambi14
(1.user posted image ,user posted image Ela/Lan) 27.let  +3 kg
~ soncek3
(1.user posted image ,user posted image ) 29.let NM/ +3 kg
~ bibika24 


user posted image 22.08.

~ lana777 (1.user posted image ,user posted image ) 30.let  CE
~ NJINJA (1.user posted image ,user posted image ) 28.let Lj/Po
~ sandra123
(2.user posted image ,user posted image  user posted image ) 30.let CE/ +1 kg
~ renatka  (1.user posted image ,user posted image ) 28.let MB/ +1,5 kg
~ matejchi (2.user posted image ,user posted image ) 29.let MB
~ majah (1.user posted image ,user posted image ) 28.let  LJ/ +2 kg
~ andrejaboris (2.user posted image user posted image ) 26.let


user posted image 24.08.

~ Ryssa (1.user posted image ,user posted image ) 21.let CE/ +1 kg
~ Krysia (1.user posted image ,user posted image ) 31.let   LJ/ +1,5 kg
~ Manika
(2.user posted image ,user posted image ) 24.let  -4 kg

~ Julija08 (1.user posted image ,user posted image Julija/Tristan) 27.let KR
~ karmar
(1.user posted image ,user posted image ) 29.let Šem. pri Gorici/ +4 kg
~ tatly (1.user posted image ,user posted image ) Ptuj/ +4 kg

user posted image 25.08.

~ Barbarinha (1.user posted image ,user posted image ) 28.let Ptuj/ +1 kg

user posted image 26.08.

~ ČebelicaMaja (2.user posted image ,user posted image )

user posted image 27.08.

~ aradej (2. user posted image ,user posted image ) 25.let  CE/ +0 kg

user posted image 28.08.

~ pingo80 (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  +0 kg
~ anonimnauser posted image (1.user posted image ,user posted image ) +4 kg

user posted image 29.08.

~ vika1
(5.user posted image ,user posted image ) 33.let MS/ +8kg
~ Zoja Miša
(1.user posted image ,user posted image ) 31.let LJ/ +4,5 kg

user posted image 03.09.

~ cicmic (3.user posted image ,user posted image ) 30.let

user posted image xx.08.

~ srki
~ Neja31

~ cinca marinca
(2.user posted image ) 

~ anonimna AJ


Z nami so začeleuser posted image :
kind ladyuser posted image user posted image ,kajsicauser posted image user posted image ,urskajuser posted image ,mišuser posted image ,*nina*user posted image ,vebo user posted image , supermiskauser posted image
----------------------------------------------
Lepo in mirno nosečnostuser posted image ter zdrave user posted image vam želim!


(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
   RE: Avgustovke 2oo8
24.3.2008 11:40:40   
Erin


user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image

25.3. - Višnja
25.3. - bella02 MF
25.3. - sandra123

26.3. - m@ja MF
26.3. - košuta
27.3. - nyna84
27.3. - cebrca MF
27.3. - Ryssa
27.3. - mishel MF
28.3. - vika1
28.3. - sonce84 MF
31.3. - Zoja Miša
31.3. - Gajka pregled
01.4. - Višnja
MF
02.4. - tejkaz MF
02.4. - čipka
02.4. - erta
MF
03.4. - anita goitan MF
03.4. - karmar MF
03.4. - cicmic MF
03.4. - Erin MF
04.4. - buruolan MF
04.4. - anaya MF
07.4. - Erin 3D UZ
07.4. - dar10 MF
07.4. - matejchi MF
08.4. - astrea
MF
08.4. - Cebrca
08.4. - Jelenche MF
09.4. - Naty13
MF
10.4. - nell MF
10.4. - aradej MF
10.4. - Lana777 MF
11.4. - žanneža
MF
14.4. - Vilika MF
14.4. - K_a_t_j_a MF
14.4. - sayuri
14.4. - soncek3
15.4. - kaja02
17.4. - pingo80
MF
17.4. - Krysia MF
17.4. - Julija08 MF
18.4. - miškolinček
18.4. - Maja T.
18.4. - tatly
MF
21.4. - Maja T. MF
21.4. - tejkaz 3D UZ
25.4. - Muklla
29.4. - anita goitan
05.5. - sandra123 3D UZ
07.5. - Julija08
23.5. - astrea
3D UZ
26.5. - sayuri 3D UZ

user posted image         
Punce, datume prosim sproti sporočajte, da bomo imele lepo pregleden seznamček in ne bomo katero pozabili.
Za vse napakice prosim povejte, da se bodo lahko čimprej odpravile. Hvala.user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ




(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
   RE: Avgustovke 2oo8
24.3.2008 12:29:29   
astrea
Pozdravčki še od meneuser posted image  Hvala za kavicouser posted image

Sem bila polno zasedena te dni, včeraj skoraj cel dan pri mojih najprej na zajtrku, nato še na kosilu. Potem pa še na kratkem obisku pri prijateljih.
Zdaj pa dragi kuha pašto, mmmuser posted image .

Sem poskusila likat, pa tut v sedečem položaju sem zlikala sam neki majčk. Že vidim, da bom rabila pomoč od none. Mi vse pritiska navzdol in se hitro utrudimuser posted image . Včeraj mi je dala sestra dva kombinezona za dete, ker je njen mali ravno nehal nosit oba. Ful je pridna, mi je dala že ogromno cotk.

Zdaj grem pa še malo pospravljat in v mislih odganjat to gnilo vreme. Kje je pomlad??? 

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
   RE: Avgustovke 2oo8
24.3.2008 13:39:48   
K_a_t_j_a
Sayuri vse najboljše!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
   RE: Avgustovke 2oo8
24.3.2008 14:30:23   
kaja02
Sayuri,
nič lepih besed
in nič zvezdic z neba.
Pošiljan ti lučko želja,
res ni velika, a je iz srca.
Željo prav vsako izpolniti zna.


pa lepo praznuj !!!!!!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
   RE: Avgustovke 2oo8
24.3.2008 16:42:35   
nell
Pozdravček punce!

Sayuri - vse najboljše...saj veš, da bo pot  postlana z rožicami in sončkomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ja drugače maš pa prav, res sem si privoščila crklanje...zdaj si ga še lahko, ko bomo meli user posted image se bom pa z njim crkljala.

Js sem danes dobila umetniški navdih in sem poslukala nekaj plenic - juhuuu. Preostanek pa naslednji vikend - upam, ker med tednom ne utegnem. Bom pa ob priliki pofotkala in vam pokazala kako to zgleda, men so kr cart.

Nič babike, zdej pa moram mal delat še za službo, pa čeprav se mi to čist nič ne ljubi.

čao bau


_____________________________

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
   RE: Avgustovke 2oo8
24.3.2008 17:09:26   
lana78
Pozdravljene punce,

kako ste ve pridne. Najbolje, da si vzamem urco časa in si preberm vaše čveke.
Seveda, se sproti še kaj javim.

Sayuri VSE NAJBOLJŠE!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
   RE: Avgustovke 2oo8
24.3.2008 17:13:30   
lana78
Pa še eno vprašanje punce. A je katera že slišala za bakterijo SA. Mi je prijateljica rekla, da je dobro, da se grem pred porodom testirat (samoplačniško, baje da moram sama vprašat ginekologa). Ona se je šla testirat in ugotovili so ji prisotnost te bakterije. Nato je dobila antibiotike. Baje, da je bakterija nevarna za otroka, ker se lahko med porodom okuži. V primeu, da vnaprej vedo, da je prisotna pa ni problema. Dajo antibiotik in je vse ok. 

(odgovor članu lana78)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?