|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
28.11.2007 20:25:05   
Erin
sayuri - dnevi do pregleda se bodo zeloooo vleklli, ampak ti kar uživaj v nosečnosti... verjamem da te spremlja sreča in bo tokrat vse ureduuser posted image
Jaz vse dajem skozi prvikrat in mi je malce čudno ko me včasih špikne v maternici ampak so me že pomirili da se le maternica razteza in ni nič hudega. Jaz imam pregled čez 1 teden, upam da se bo že kaj videlo saj bom šele v 6 tednu,se mi pa tako vleče...da mislim da bo prej novo leto kot pregleduser posted image Ja pa na svetlino sem se naročila k Pušenjaku ker je menda ful dren in sem kar poslala mail da bi se naročila in so me danes poklicali...sem neučakana ane?user posted image

Še 1x čestitke! You're gonna be a mommyuser posted image user posted image user posted image


(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Avgustovke 2oo8
29.11.2007 9:39:16   
Nevaeva
A se vam lahko pridružim???? Danes naredila test, ki je pokazal pozitivno. Sicer bom test za vsak slučaj v soboto še ponovila ampak tako si želim da bi bila avgustovka res!!! Če računam glede na trajanje ciklusa mi računajo PDP 7.8.08.
Joj, kako sem vesela!!!!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Avgustovke 2oo8
29.11.2007 11:24:52   
pikica86
pozdravljene

vsem novopečenim srečkam nosečkam čestitam.sem sicer avgustovka 2007 in sem lani takle čas že imela pikeca pod srčkomuser posted image , čeprav še nisem vedela

želim vam čim lepšo user posted image  in zdravega user posted image

_____________________________

Preden si bil spočet sem te želela, še preden si bil rojen sem te ljubila in komaj si se rodil, bi zate umrla.To je čudež življenja.

(odgovor članu Nevaeva)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Avgustovke 2oo8
29.11.2007 18:54:17   
sayuri
Pri avgustovskih user posted image  je pa nekam zatišje user posted image  Alo čvekice, kje ste? No, res je šele začetek padanja avgustovskih user posted image ..... Saj bomo pa potem čvekale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica86)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Avgustovke 2oo8
29.11.2007 19:10:42   
Erin
Evo meneeeeeee..ja zatišje je še...pred nevihto?? nabiramo še pluske...brez skrbi se bodo nabrale punceuser posted image evo nevaeva je že tu - dobrodoooooošla!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

_____________________________

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Avgustovke 2oo8
29.11.2007 19:13:23   
Erin
           user posted image



01.08.
  • Erin (1.user posted image )   26. let  GP 5.12, NS 23.1
  • anonimna user posted image (2.user posted image GP 21.12
  • Muklla (1.user posted image ) GP 18.12
05.08.
  • sayuri (2.user posted image ) GP 11.12

07.08.

  • Nevaeva

xx.08.
  • cinca marinca (2.user posted image ) GP 7.1.  
  • Gajka
  • Lilie (1.user posted image ) GP 17.12.

----------------------------------------------

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov-GP (ultrazvok -UZ, nuhalna svetlina - NS,..) kar sporočite, lahko pa mi poveste tudi katera nosečnost je to za vas, starost in pa seveda ko bo prvi  pregled mimo, koliko malih sončkov pričakujete...ja, lahko sta tudi dvauser posted image

Lepo in mirno nosečnost s čimmanj slabostmi ter zdrave user posted image vam želim!

Dobrodošleuser posted image



(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Avgustovke 2oo8
29.11.2007 19:38:33   
Erin
Jaz se pa danes tako dobro počutim, vsake toliko me še malce špikne in velikokrat se že zalotim da božam buhijauser posted image ...
Komaj čakam, še en teden pa imam pregled..upam da se bo videl srček že, ker bom šele 6 t noseča. A ma že katera kaj slabosti. Jaz(trkam) še ne in upam da jih tudi ne bo.
In...no, povejte, kako ste ve...bodoče mamice avgustovčkovuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Avgustovke 2oo8
29.11.2007 19:47:13   
Nevaeva
Erin, vidim, da zbiraš podatke o pregledih. Jutri zjutraj bom klicala za datum prvega pregleda, in do takrat ne bom res vedela dejanskega PDP. 
Tudi jaz že čakam, da začnemo avgustovke s čvekanjem.

Kje ste, avgustovke?user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Avgustovke 2oo8
30.11.2007 8:41:51   
Anonimen
Pozdravček vsem, še posebej pa vsem novim user posted image !

Da se malo javim, če je res nastalo zatišje. Kot sem že omenila, sem zbolela. Sem bila prepričana, da bom čez kakšen dan ali dva ponovno OK. Pa ni bilo tako. Močno kašljanje, visoka temperatura več dni, težave z dihali,.....in dobila sem AB-Hiconcil. Naj ne bi bil noben problem jemanje tega antibiotika v nosečnosti. Upam, da res! Ni nujno, vendar bi lahko bila pljučnica. V ponedeljek imam pregled in do takrat imam "plan" biti zdrava user posted image . Nadaljevala bom s pitjem sveže iztisnjenega pesinega soka, tako da se mi bo zdravje uredilo tako kot se mora. Že danes se počutim precej bolje!

Drugače pa, kolikor sem na hitro prebrala, ste punce v glavnem zdrave in se dobro počutite. To me veseli in le tako naprej! Čez vikend bomo zapluli v december, potem pa se bodo že začeli počasi prvi pregledi. Se že veselim zadovoljnih poročanj, katere boste delile z nami. Erin je že skoraj na štartni črti in držimo pesti, da se bo že dosti videlo.....in naslednja.....Do takrat pa prisrčen pozdrav vsem, veliko zdravja in veselja! Lp, user posted image .



(odgovor članu Nevaeva)
  Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Avgustovke 2oo8
30.11.2007 9:16:48   
Nevaeva
Jaz se še vedno dobro počutim, čeprav mi je že nekaj časa raaahhllloooo slabo in še to pripisujem folni kislini. Danes sem že klicala G in mi je dala termin za pregled 21.12. To je moja prva user posted image , stara sem pa 27 let.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Avgustovke 2oo8
30.11.2007 9:42:28   
Anonimen
Živjo, punce.

Sem čisto nova na forumu, čeprav vas prebiram že kar nekaj časa. Tudi jaz bi se priklučila avgustovkam, saj user posted image pričakujem 4.8. (točen datum vam sporočim, ko bom imela pregled pri G). Danes sem klicala svojo G in sem naročena 27.12. To je moja prva user posted image , stara pa sem 26 let.
Ker sem zaenkrat anonimna, bom moj prepoznavni znak user posted image

Vsem user posted image čestitam in čim lepšo user posted image .

lp, user posted image

(odgovor članu Nevaeva)
  Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Avgustovke 2oo8
30.11.2007 9:45:11   
gajka
Erin - čeprav mislim, da bom na koncu vseeno padla na konec julija (čakam na 1. pregled, da mi določijo PDP, ker zaradi različno dolgih ciklusov nisem 100%, kam sodim) in ker vidim, da me vseeno vodiš na avgustovskem seznamu, lahko dodaš še tole: 1. user posted image , 28 let, GP 19.12.

(odgovor članu Nevaeva)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Avgustovke 2oo8
30.11.2007 10:09:13   
Anonimen
Erin,ne se jeziti!!Ne gre se za ovulacijo,nosečnost se računa od 1.dne zadnje menstruacije,ne glede na ovulacijo,ker te tudi ginekolog ne bo videl.Zato.Mene so vedno na vsakem pregledu,če že ni pogledala sestra v mat.knjižico,vprašala,kdaj je bila zadnja M in potem naštimala tisti nosečniški krogec ter vedno zapisala isti datum-po menstruaciji.
Nič slabega nisem mislila,samo nasvet je bil.Po NS je bil tudi drug datum,ampak vseeno so me vedno isto vodili,po zadnjem dnevu M.

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Avgustovke 2oo8
30.11.2007 13:48:01   
sayuri
No, počasi poasi se bomo začele nabirati user posted image user posted image user posted image .
Erin, punce so ti prav povedala, da špikanje tam doli pomeni krčenje in raztezanje maternice. Je čisto običajen in vsakdanji pojav. Tudi mene je pred testom orng špikalo, tako da sem mislila, da se bo user posted image  vsak čas vlila. Pa se ni. user posted image  Prisotne so še občutljive prsi in popoldanksa zaspanost. user posted image  Tudi neka čudna slabost se tekom popoldneva pojavi. No, jaz bi ila prav vesela, če bi mi bilo slabo, saj je slabost res dober znak, da nosečnost napreduje. Drugače pa kakih drugih znakov ni.

Jaz se k svojem ginekologu še nisem naročila user posted image . Me je kar strah.user posted image Ne vem, ali naj počakam tale uZ, ki ga imam pri dr. Rešu ki je vodil OBMP postopek ali naj svojega gin tudi kar pokličem. Julija sem namreč do 9t hodila k dr. rešu, ker ni in ni bilo ok.... Verjetno bom drug teden še svojega poklicala.
Erin, za seznamček - sicer je to moja 4. nosečnost, prva se je končala s SS, druga je bila BP in imam 3,5 letnega fantka, tretja zopet SS in tale četrta upam, da bo speljana do konca. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Avgustovke 2oo8
30.11.2007 19:05:27   
Erin


         user posted image



01.08.
  • Erin (1.user posted image )   26. let  GP 5.12., NS 23.1.
  • anonimna user posted image (2.user posted image GP 21.12.
  • Muklla (1.user posted image ) GP 18.12.
04.08.
  • anonimnauser posted image (1.user posted image ) 26.let GP 27.12.

05.08.

  • sayuri (4.user posted image ) GP 11.12.

07.08.

  • Nevaeva (1.user posted image ) 27.let GP 21.12.

xx.08.
  • cinca marinca (2.user posted image ) GP 7.1.  
  • Gajka (1.user posted image ) 28. let GP 19.12.
  • Lilie (1.user posted image ) GP 17.12.

----------------------------------------------

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov-GP (ultrazvok -UZ, nuhalna svetlina - NS,..) kar sporočite, lahko pa mi poveste tudi katera nosečnost je to za vas, starost in pa seveda ko bo prvi  pregled mimo, koliko malih sončkov pričakujete...ja, lahko sta tudi dvauser posted image

Lepo in mirno nosečnost s čimmanj slabostmi ter zdrave user posted image vam želim!

Dobrodošleuser posted image





_____________________________

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Avgustovke 2oo8
30.11.2007 19:17:51   
Erin
Živjo punce..kako smo...
mene hoče malo prehlad položiti v posteljo ampak tako veselo čajčke pijem da ga kar uspešno premagujemuser posted image
anonimnauser posted image ti se pa le pozdravi, da boš imela lepo nosečnost...vsak prehlad sedaj nam zna biti zelo zoprn...velik čajčkov pa pod dekco gret, velja? Pa dragi naj te ne pozabi malce pocrkljatuser posted image Pusti se malo razvajati pa počivaj.
Punce katero folno kislino jemljete? Jaz sem kupila kar Elevit ker ga punce najbolj priporočajo. Pa nič mi ni slabo po njem.user posted image
anonimnauser posted image dobrodošla in pa čestitke!! Kako se počutiš?
Gajka jaz se tudi malce bojim da ne bom v julij padla ampak se ne dam, pol tabel mi kaže 1. avgust, pol 31 julij, aja pa 2 sta mi izračunali PDP 2. avgust tako da sem jaz kar tukaj zasidrana, čeprav me lahko vodijo tudi v juliju, ker sem ravno tako na robu. Imam občutek da bo tukaj bolj spodbudno in pozitivno vzdušje...pa nimam nič proti puncam tam ker so uredu kar sem jih brala.
anonimna - ne jezim seuser posted image , samo povem ker je toliko različnih razpredelnic in vsaka drugače kaže(kot sem zgoraj naštela). KAdar bo PDP pa bo, samo da bo pikica zdravauser posted image

sayuri, ne kliči slabosti, bodi srečnica ki nima slabosti...no ja, mogoče 1x na teden tako malo za priokususer posted image

Punce mene tko jošk* bolijo kot da bi mi en risalne žebljičke v bradavice potisnil pa srbijo me(pa sem se umila da vesteuser posted image user posted image user posted image ). Vedno sem si govorila da bom poskusila čimdlje na trebuhu spat pa ne moreeeeeemuser posted image ..pa ni trebuh kriv ampak te zize nabrekleuser posted image . Kaj pa ve? Lahko spite na trebuhu?




_____________________________

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Avgustovke 2oo8
30.11.2007 20:58:51   
Anonimen
Erin na vprašanje po mojem počutju je pa takole. ful sem srečna in vesela in komaj čakam na avgust user posted image , drugač pa me jošk* ful bolijo in tudo občasno srbijo (čeprav se redno umivamuser posted image ). Slabosti me obiskujejo proti večeru in moram reč, da je vsak večer huje, ampak nič za to, saj pravijo, da je to dober znak. Tudi jaz zelo rada spim na trebuhu, ampak ne morem - in to zaradi napetega trebuha, jošk* niso tak hud problem - sem se že navadila.

jaz zaenkrat jem centrum materna, ko mi jih zmanjka, bom kupila elevit.

kdaj boste začele uporabljat kreme proti strijam?

lp, user posted image

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Avgustovke 2oo8
30.11.2007 21:50:09   
Erin
Mislim da bom kremo proti strijam začela uporabljat ko se mi bo začel trebušček opazno večati, čeprav moja mami se je celo nosečnost mazala po trebuhu  z niveo-navadno kremo in ni imela strij(spomnim se zato ker je pri mojih 14 letih rodila mojega brata in sem jo veselo mazala), tako da niti ne vem, kdaj in s jkatero kremo se mazat...bom morala še malo po netu pobrskat..

Lep večer punce...si grem joške masirat da ne bodo tako boleleuser posted image user posted image user posted image hecam se...grem ležat, utrujenost je že tu...




_____________________________

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Avgustovke 2oo8
1.12.2007 8:37:41   
Nevaeva
Tudi jaz čutim že prvo utrujenost. Kaže se pa tako, kot če bi ravno pritekla z maratona, ker ko se vsedem, me nihče ne more več dvigniti user posted image
Jaz trenutno jem centramed mami in so kar v redu. Sem pa prej jemala Tifol in mi je bilo malo slabo. Samo, ko sem v lekarni vprašala, mi je rekla da mi je slabo zaradi vitamina in ne zaradi vrste tablet. Mislim, da so centramed mami boljše, Elevit-a pa ne poznam.

Lepo se imejte avgustovke!user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Avgustovke 2oo8
1.12.2007 10:42:49   
Erin
Dobro jutro!user posted image
Jaz sem se končno naspala ampak...sem še vedno utrujenauser posted image ..to, da ne morem na trebuhu spat, sem se že odvadila in sprijaznila. So me pa začela malo ledvica bolet - se spomnim (u ko je fajn to rečt) ko sem imela user posted image so me dva dni prej in tri dni meduser posted image   nujno ledvica bolela, sicer ne zelo ampak ravno toliko da sem čutila. Me pa sedaj vsakič zjutraj  ko ustanem. Pa na wc sem šla v zadnjih 24 ur rekordno ...user posted image

Zanimivo...user posted image Kaj nas vse še čaka... upam le da bo čimmanj slabostiuser posted image , me je do sedaj le 1x "zagrabila".

(odgovor članu Nevaeva)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Avgustovke 2oo8
1.12.2007 10:55:51   
LuNa73
Dober dan!
Evo vsake tolko časa grem mal čekirat, kaj počnejo moje stare borke, ki so zamenjale lokacijo in se iz zonsitve preselile na nosečnost user posted image . Pa vidim, da vam gre klepetanje kar dobro od rok.... user posted image
In med prebiranjem... zagledam nick sayuri... pa mi pade na misel oz. prva asociacija... a ni to ta, ki je imela težave, ki se bi jim lahko reklo: ni da ni.... in ki je na upanju vlivala dekletom upanje in nasvete na podlagi svojih zdravstvenih in življenjskih izkušenj...user posted image  (upam, da nisem pobrkala)user posted image
Torej, srečka nosečka.... čestitam user posted image user posted image  in želim ti, da to nosečnost spelješ do konca brez kakršnih koli zapletov in težav!

Prav tako, pa vam želim lepo in mirno nosečnost tud ostalim nosečkam! Pazite nase in svoje pikice!user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Avgustovke 2oo8
1.12.2007 11:58:57   
Erin
Ja LuNca naša, kdaj se nam pa ti pridružiš??? user posted image
Glej da nas še kdaj prideš pogledat..jaz se tudi še ne znam ločit od Ne pričakujemo..user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Avgustovke 2oo8
1.12.2007 12:31:22   
LuNa73
Erin, jaz zaenkrat še samo naaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvvviiiiiiiiiiiiiiijam!!!!
user posted image user posted image  in to mi gre prav dobro! user posted image  Tak, da zaenkrat še ne mislim opustiti tega svojega hobija user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Avgustovke 2oo8
1.12.2007 13:36:44   
arait
Pozdravljene,

Zunaj je prav lep dan in človek se kar ne more upreti, da ne bi šel na sprehod. No, jaz bi z veseljem šla, pa nimam prave volje, saj me danes slabost spremlja že od dopoldanskih ur. Upam, da bo popoldne kaj bolje, da grem z lubijem na en sprehod.

Uživajte kolikor se da, user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Avgustovke 2oo8
1.12.2007 13:38:00   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: arait

Pozdravljene,

Zunaj je prav lep dan in človek se kar ne more upreti, da ne bi šel na sprehod. No, jaz bi z veseljem šla, pa nimam prave volje, saj me danes slabost spremlja že od dopoldanskih ur. Upam, da bo popoldne kaj bolje, da grem z lubijem na en sprehod.

Uživajte kolikor se da, user posted image

(odgovor članu arait)
  Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





FOTO: Slabi trenutki vsake nosečnice
photo
Nosečnost je čudovito obdobje, vendar je hkrati lahko tudi naporna. Poglejte si serijo fotografij, ki prikazuje tudi te,...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?