|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
11.1.2008 17:28:27   
Krysia
Pozdravljene, sonosečke.

Tud midva še nisva povedala nikomur. Malo še čakava, da bo prvi pregled mimmo - naslednji teden. Mi je pa res težko bit tiho, ampak zaenkrat še gre. V šoli (ja, še ena, ki dela v šolstvu) bom pa povedala po počitnicah - konec februarja. Itak sem samo za določen čas, tako da dvomim, da mi bodo kaj podaljšali, če pa, bo pa toliko lepše.

Zredila sem se za 1 kg, pa še to malo niha ... ampak verjetno to pride čez par tednov user posted image

Drugače mi pa ni preveč slabo, ampak nekaterih vonjev pa ne prenesem. Ravno včeraj je bil v trgovini za mano en človek, ki je kupil enih 5 kg mesa - ogabno ... na srečo ni dolgo trajalo ...

Aja, pijem pa definitivno premalo, na srečo me moj dragi opozarja na to - še dobro da ga imam user posted image
Lepo se imejte, pa čim manj slabosti in nobenih izcedkov in veliko počitka user posted image



(odgovor članu buruolan)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
   RE: Avgustovke 2oo8
11.1.2008 19:23:09   
aradej
Buruolan kdaj imaš uro pri Pušenjaku?

Očitno tudi sama ne bom prikrajšana zauser posted image .Dva dni me je slabo samo bruham ne. Pa želodček mora bit vedno poln da ni prehudo.

(odgovor članu Manika)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
   RE: Avgustovke 2oo8
11.1.2008 20:18:17   
buruolan
Aradej, naročena sem ob 16.30. Pa ti?
Sej verjetno je bloa na  to temo že veliko povedanega, ampak jaz ne vem nič - zato bi vprašala, kako sploh zgleda pregled NS? Je to ultrazvočni  pregled skozi nožnico?

lep večer

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
   RE: Avgustovke 2oo8
11.1.2008 20:22:17   
nell
Pozdravček punce!

Kaj vse se zgodi ko mene ni, potem pa komaj vse preberem, ko si zvečer vzamem čas zasurfanje - heh.

No, midva sv pa že vsem razbobnala, da bomo avgusta zibali. Sicer sva najprej res počakala do prvega pregleda, pol se pa ni več dalo zdržat. Ker se mi je itaq že prej skos smejalo. Sploh če mi je kdo za novo leto voščil plodno leto, se mi je zdelo: "uf, ko bi ti vedel!!!"

Tud ravnateljici sem povedala, eni izmed prvih, ker sem želela, da izve od mene, ne pa od katere izmed sodelavk. Pa sej veste sreča je skor nalezljiva...kako je to fajn.

Glede tekočine, pa moram povedat, da se kr trudim pit, čeprav še zmer premalo. Mogoč me rešuje donat. Kr imam težave z zgago in prebavo, je kr moj dober prijatelj. Zdej sm se ga že zelo navadila, tko da mi je že skor spontano da ga pijem (0,5l na dan), ostalo pa v večini najraj navadno vodo, pa obvezno tud ingverjev čaj, da se rešim slabosti.

bodite v sončku



_____________________________

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
   RE: Avgustovke 2oo8
11.1.2008 20:54:15   
aradej
Naročena sem ob 16. Ultrazvok je pa lahko čez trebuh ali pa vaginalno odvisno kako se bo videlo.user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
   RE: Avgustovke 2oo8
11.1.2008 21:26:09   
Neža7
gajka...... Potem poznaš občutek, ko se tvoj user posted image  tako daleč vozi vsak dan... Prav GROZNO mi je včasih, ker jaz ima, no sem imela službo v Velenju (7 min peš ) Verjetno tudi tvoj user posted image  skrbi zate, ker tudi tako daleč moreš vozit v službo.




_____________________________

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm



(odgovor članu Manika)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
   RE: Avgustovke 2oo8
12.1.2008 10:47:37   
matejchi
Pozdravček vsem skupaj.... zdaj grem pa v MB malo pogledat, če je tam kaj sonca.
V ponedeljek pa pogledat kako je z "najemnikom"....


Lep pozdrav


_____________________________

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
   RE: Avgustovke 2oo8
12.1.2008 11:13:09   
anaya
Dobro jutrouser posted image

hvala vsem za čestitke za vredu opravljen prvi pregled. Res je lepo ko vidiš prviš svoje detece pa srček, s katerim sem jaz kr nekaj problemov mela da sem ga opazla pri tako majcenem bitju.

Za nosečnost sva povedala že skoraj vsem, ker se pač ne da bit tiho. Tiste ki s tem odlašate, pa po mojih izkušnjah je pametno da se pove vsaj staršem ( al pa je samo moja mami jezna če ne zve prva)user posted image

zanima pa me kako je s tokso pa psi, meni je sestra pri G rekla naj se izogibam tako mačk kot psov vsaj do testiranja za tokso(čeprav po njenem tudi kasneje).

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
   RE: Avgustovke 2oo8
12.1.2008 11:17:12   
anaya
Hm... zgleda je omejeno število črk , ker me je kr prekinlo pa samo poslalo.user posted image user posted image

V glavnem hotla sem še dodat, da je pri meni je problem ker imam doma shih tzujko ki ne razume, zakaj se je morem izogibat. ima katera kakšne izkušnje s tem? Vsak odgovor je dobrodošel, saj ne bi rada škodovala otroku, niti zapostavljala psa, ki je bil do zdaj na prvem mestu.

Lep dan vam želim 

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
   RE: Avgustovke 2oo8
12.1.2008 11:43:42   
anaya
Še enkrat pozdravljene, sej ne vem ali naj to delim z vami ali ne, ampak sem mislila da mi nič ne more pokvariti veselja ob nosečnosti. Pa sem malo prej ugotovila da še kako lahko. Očetu sem namreč pokazala slikico njegovega bodočega vnučka in je bil tako zelo brezbrižn, niti pogledat je ni hotel. Res da nisem pričakovala ne vem kakšne burne reakcije, ampak take hladnosti pa tudi ne. Kr solze so se mi vlile. Sploh zato, ker je pa nad hčero mojga brata in še njegovim nerojenim otrokom tako zelo navdušen. vso voljo mi je vzel da bi še sploh komu povedala... Verjamem da se bo vam bolje izteklo...


(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
   RE: Avgustovke 2oo8
12.1.2008 13:55:59   
Anonimen
Pozdravček user posted image !

Ni tako dolgo, kar sem se javila tukaj, vendar ste punce bile v tem času tako pridne in ste toliko napisale , da izgleda kot da sem se javila že pred leti...... potem pa .........dolgo nič user posted image  user posted image  user posted image .

anaya - sem tudi jaz postala kar malo žalostna, ko sem prebrala tvoj tekst. Že tako sem danes bolj slabe volje, nerazpoložena in malo žalostna, sedaj sem pa še malo bolj. Mogoče si pa tudi ti očeta ujela v nepravem trenutku, precej nerazpoloženega in je imel misli zapolnjene z drugimi stvarmi in sploh ni dejansko dojel, za kaj je pravzaprav šlo. Pravgotovo te ni želel načrtno prizadeti. No, ugibam. Samo zate  user posted image  user posted image  user posted image . Morda slaba tolažba, ker oče je le oče in bi moral več stvari razumeti;...... pa tudi Avgustovke 2008 nismo kar tako user posted image , a ne? Že jutri bo zopet posijalo sonce, oče pa te bo povprašal.... kako sta kaj ti in njegov bodoči vnukec/ica user posted image ?!

Erin - kaj to berem, tudi tebe so izcedki nekaj resno hecali in žalostili?! Močno upam, da je bilo to kar tako bežno "nekaj" in da se ne bo ponovilo!!! Tebi pa tudi user posted image   user posted image user posted image za moč in nadaljni pogum in brezmejni optimizem. Vse bo še dobro!

sayuri - sem vesela, da so se ti močne slabosti malo umirile. To je tako osvobajajoči občutek, ki ti da kar skoraj neskončno voljo in energijo. Naj tako tudi ostane!

Katja - user posted image za tako hitro dobljeno prakso.

Matejchi - Pozdravček! Pozdravi mi kaj toti MB user posted image ; pa hvala za drugi zs, vendar res še nisem utegnila odgovoriti. Se v glavnem pišemo in beremo tukaj.

Vsem ostalim pa tudi veliko vsega dobrega! Nekaj zdravja tistim, ki ga trenutno najbolj potrebujete in lep vikend vsem!!! Kolikšna je že številka: 56 user posted image .....Lp.







(odgovor članu anaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 1611
   RE: Avgustovke 2oo8
12.1.2008 16:53:05   
nell
Pozdravček punce!

Danes tud zame ni preveč dober dan. Imela sm splaniral cel dan kaj bom lepega počela, ampak  se je že na vse zgodaj zjutraj začela user posted image . Tokrat6 velik huje kot ponavadi, tko da sm že bla prepričana, da sm kej pokvarjenega pojedla in da za to ni kriva moja bibika. Zdej se je malo umirilo, tko da se lahk vsaj premikam po stanovanju.

anaya, sm bla kr žalostna ko sem prebrala tvoje sporočilo, ampak tako kot pravi Pablo, mogoče pa je imel oče slab dan ali kaj podobnega. Res je, jutri je nov dan.

Glede tokse in žavali je pri meni tako. Sicer sm že dala kri, rezultatov še nisem dobila. Imam pa doma dve user posted image user posted image , ki sta tudi moji dve sončnici. In meni bi se srce paralo, da jih zdej ne bi 9 mesecev božala in bi jih ignorirala. Res je, da sedaj ne čistim več njihovega stranišča, da je te umazane stvari prevzel moj dragi. Tud hrani jih zdaj on. Cartam jih pa še vedno. Samo, da še toliko bolj pazim na higieno in si pač vedno temeljito umijem roke. Te pa razumem, da te skrbi, ker ne bi rada z ničemer ogrožala svoje bibe, tako kot tudi jaz ne, ampak včasih znamo pa tud mal pretiravat.

Moja prijateljica, se je v nosečnosti popolnoma izogibala živali, jih tudi nima doma, pa se je vseeno okužila s tokso in sicer s slabo oprano zelenjavo. Tko, da js mislim, da svojo domačo žival, čisto brez slabe vesti cartaš, samo za higieno poskrbi.

No sigurno pa se izogibam živali, ki jih ne poznam. Da bi pobožala potepuškega mucka ali psa - no ja, temu se pa še lahko uprem.

bodite v sončku


_____________________________

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
   RE: Avgustovke 2oo8
12.1.2008 17:30:54   
Erin
user posted image user posted image user posted image

                   ~  trenutno nas je 56 user posted image ~

Ime
(št.user posted image , št.user posted image )  starost, kraj roj. user posted image , spol user posted image , +kg
---------------------------------------------
30.07.
~ Muklla (1.user posted image ,user posted image ) 

31.07.
~ PABLO (2.user posted image , user posted image ) 33.let  Celje

01.08.

~ Erin (1.user posted image , user posted image ) 26. let   Jesenice

03.08.

~ mkj
(1.user posted image , user posted image ) 26.let  Ljubljana

04.08.

~ bella02
(2.user posted image ,user posted image ) 28.let


05.08.

~ sayuri
(2.user posted imageuser posted image user posted image ) 31.let  Postojna

~ katjakoc

~ izabella08
(1.user posted image , user posted image ) 27.let
~ m@j@
(2.user posted image ) 27.let  Ljubljana
~ mishel (1.user posted imageuser posted image ) 23.let Celje

06.08.
~ Nevaeva (1.user posted image .user posted image ) 27.let  Ljubljana
~ anonimnauser posted image (1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Ljubljana

07.08.

~ Gajka
(1.user posted image ,user posted image ) 28.let  Celje


08.08.
~ simona2 (2.user posted image )

10.08.

~ Arašida
(1.user posted image ,user posted image ) 24.let
~ *zvezdica*
(2.user posted imageuser posted image )
30.let

12.08.

~ kat007
(1.user posted image ) 28. let
~ K_a_t_j_a (1.user posted image ,user posted image ) 22.let  Celje
~ supermiška (2.user posted image ,user posted image ) 28.let

13.08.
~ buhtlčk
(1.user posted image ) 31.let  Jesenice
~ meeryana
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let
~ Maja T.(1.user posted imageuser posted image ) 33.let  Maribor

14.08.
~ ANA_P (1.user posted image ,user posted image ) 29. let

15.08.
~ košuta (1.user posted image ,user posted image ) 25.let  Celje

16.08
~ mbrume6 (3.user posted image ,user posted image )

17.08.

~ tejkaz
(2. user posted image ,user posted image ) 24.let  Ljubljana
~ ena_mici (2.user posted image )

18.08.

~ astrea
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let

~ naty13
(2. user posted image ,user posted image )
23.let  Kranj
~ KRNEKDO

19.08.
~ anaya
(1.user posted image ) 27.let  Maribor
~ cicmic
(3.user posted image ) 30. let
~ maya maya
(1.user posted image ) 25.let  Postojna
~ Neža7
(2.user posted imageuser posted image ) 27.let  Celje

20.08.
~ nell (
1.user posted image ) 27.let Celje
~ pingo80
(1.user posted image ) 27.let
~ BOJTKA
(1.user posted image ) 25. let
~ srecka30
(1.user posted image ,user posted image ) 30 let
~ Ariella
(1.user posted image ,user posted image ) 31. let

21.08.
~ bambi14
(1.user posted image ) 27.let 
~ bibika24 


22.08.
~ sandra123
(2.user posted image , user posted image user posted image ) 30.let Celje

23.08.
~ matejchi
(2.user posted image ) 29. let
24.08.
~ Krysia (1.user posted image ) 31.let   Ljubljana
~ majah
(1.user posted image ) 28.let  Ljubljana
~ lana777 (1.user posted image ) 30.let  Celje
~ Vilika (1.user posted image ,user posted image ) 27.let Ljubljana

26.08.
~ anonimna A.
(3.user posted image ) 27.let

27.08.
~ aradej (2. user posted image ,user posted image ) 25.let  Celje

28.08.
~ anonimnauser posted image
(1.user posted image )

29.08.

~ anonimna user posted image
(5.user posted image ) 33.let

xx.08.

~ m_m
(2.user posted image ) 26.let
~ iva77
(3.user posted image ) 30.let  Kranj
~ cinca marinca
(2.user posted image ) 

~ buruolan
(1.user posted image ) 27.let  Ljubljana
~ Jelenche
(2.user posted image )
27.let


Z nami so začele:

kind ladyuser posted image user posted image
kajsicauser posted image user posted image
urskajuser posted image
mišuser posted image
*nina*user posted image
vebo user posted image
----------------------------------------------

Dekleta, ko izveste datume PDP,  kar sporočite, lahko pa mi poveste tudi katera nosečnostuser posted image je to za vas, starost, kje boste rodile, če vas seveda kje drugje ne primeuser posted image , spol user posted image (user posted image ,user posted image ali user posted image ), pridobljene kilogramčke (če katera ne želi ni trebauser posted image ) in pa seveda  koliko malih sončkov pričakujete...ja, lahko sta tudi dvauser posted image user posted image  

Lepo in mirno nosečnostuser posted image s čimmanj slabostmiuser posted image ter zdrave user posted image vam želim! Srečno!

Dobrodošleuser posted image  


ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
PREGLEDI
  • Še nekaj strani:user posted image
NOSEČNOST
PREHRANA V NOSEČNOSTI
NOSEČNIŠKI KALKULATORČEK
VSE O NOSEČNOSTI
PRVO TRIMESEČJE-VELIKOST
NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

IZRAČUN


(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
   RE: Avgustovke 2oo8
12.1.2008 17:31:07   
Erin
user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image

11.1. - m_m
11.1. - majah

14.1. - anonimnauser posted image
15.1. - anonimna user posted image
15.1. - Lana777
15.1. - srecka30
17.1. - majah
17.1. - košuta
17.1. - Krysia
18.1. - K_a_t_j_a
18.1. - aradej
18.1. - Muklla
18.1. - Maja T.
18.1. - iva77

18.1. - m@j@
19.1. - bambi14
22.1. - Neža7
23.1. - Erin

23.1. - kat007
24.1. - cicmic
24.1. - Gajka
24.1. - pingo80

25.1. - anonimna A.
28.1. - bella02
28.1. - *zvezdica*
28.1. - sandra123
28.1. - ANA_P
28.1. - maya maya
29.1. - bibika24
04.2. - mishel
05.2. - astrea
05.2. - naty13
06.2. - anonimna user posted image
11.2. - supermiška
11.2. - anaya
11.2. - sayuri
12.2. - mkj
13.2. - Nevaeva
18.2. - PABLO
05.3. - nell

NUHALNA SVETLINA:

17.1. - Muklla
17.1. - iva77
18.1. - anonimna user posted image
21.1. - PABLO
22.1. - Erin

22.1. - sayuri
22.1. - Nevaeva
22.1. - bella02
22.1. - m@j@
24.1. - gajka
25.1. - supermiska
28.1. - mkj
28.1. - Maja.T.
28.1. - mishel
31.1. - K_a_t_j_a
31.1. - Arašida
05.2. - astrea
05.2. - lana777
05.2. - naty13
05.2. - Vilika
05.2. - buhtlčk
06.2. - Krysia
06.2. - tejkaz
07.2. - sandra123
07.2. - Neža7
07.2. - nell
11.2. - bibika24
11.2. - majah
11.2. - bambi14
11.2. - anonimnauser posted image
12.2. - buruolan
12.2. - aradej


 
user posted image         
Punce, datume prosim sproti sporočajte, da bomo imele lepo pregleden seznamček in ne bomo katero pozabili.
Za vse napakice prosim povejte, da se bodo lahko čimprej odpravile. Hvala.user posted image



< Sporočilo je popravil Erin -- 12.1.2008 17:44:55 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
   RE: Avgustovke 2oo8
12.1.2008 17:43:09   
Krysia
Pozdravljene,

anaya, mogoče si res ujela očeta v nepravem trenutku. Moji bodo verjetno veseli, ko jim poveva (no, vsaj predvidevam), sam jim ne bi rada povedala, ker vem, da se od silnega veselja ne bodo mogli zadržat in bo potem vsa žlahta vedla ... še posebej to velja za moji dve sestri, ki me itak že od poroke sprašujeta, kdaj bosta teti user posted image Tako, da bomo počakali vsaj do GP, potem pa verjetno ne bom mogla več zdržati.

Erin za seznamček: NS imam 6.2. samo ne vem, kaj bo, če bodo takrat zasebniki stavkali ... user posted image a to velja tudi za zdravnike al kako ... Pa nekoč že dolgo nazaj si nekaterim računala, kje imajo luno pa ascendent. Če nisi preveč utrujena, če se dobro počutiš - če se ti da še zame pogledat, prosim. 8.10.1976 ob 23:40. Hvala

Kar se pa tiče domačih živali: jaz imam doma 2 mačka, načeloma imata stranišče zunaj, tako da s tem ni problemov, je pa res, da sem malo bolj previdna in malo bolj pazim, pa po božanju si vedno roke umijem. Načeloma sem že celo življenje v stiku z mački in psi, samo nikoli ne veš ... kri bom pa verjetno dala naslednji teden, ko imam GP. Za krvno skupino in Rh faktor še ne vem (nisem krvodajalka, ker se mi ponavadi zvrti, ko mi kri vzamejo, ampak bom že preživela).

Imam pa še eno vprašanje: a kaj veste, če je kaj narobe, če imaš prenizek pritisk. Na splošno nimam s tem nobenih problemov razen občasnih vrtoglavic, ne vem pa, kako je s tem v user posted image .

Uživajte in pazite na svoje pikice.

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
   RE: Avgustovke 2oo8
12.1.2008 17:47:07   
Erin
Dober večer...

Kako ste?

Jaz sem dobre volje saj se mi je izcedek ustaviluser posted image user posted image user posted image pa še mami je bila pri meni na obisku in me je malo pocrkljala(spet)...

buruolan - tudi meni se ne svita kako izgleda NS..vem da je Uz pregled samo ne vem ali vaginalni ali navadni (predvidevam da navadni, men bi bilo mal nerodno da bi me vaginalno vpričo mojega pregledovaluser posted image , bi mi še cel let naprej to metal pa čeprav ve da je to nekaj običajnega)user posted image

Ne vem pa kako je s psi in tokso..ponavadi jo povezujejo le z mački oz njihovimi iztrbki tako da ..user posted image

anaya - tudi jaz upam da je tvoj oče tako reagiral zaradi drugih dejavnikov, saj bi bilo zelo čudno da bi delal take razlike...mogoče je bil v takem šoku? ali pa ga je tvoja mami ravno pred tem kregalauser posted image malo heca...držim pesti da se bo njegov odziv spremenil in da te bo naslednjič z nasmehom na ustih spraševal o bodočem vnučku...user posted image

--------------------------------------------------------------------------------------------

Punce seznam sem malce spremenila: pregledi bodo samo na drugem seznamu na prvega pa bomo lahko dopisale koliko kg smo pridobile(če boste želele) - mesečno poročilo, ne vsakodnevnouser posted image user posted image user posted image in pa kaj pričakujete(punčkouser posted image , fantkauser posted image -po napovedih NS,...ali pa bo presenečenjeuser posted image ?user posted image ).user posted image


< Sporočilo je popravil Erin -- 12.1.2008 17:53:12 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
   RE: Avgustovke 2oo8
12.1.2008 17:52:44   
Erin
Krysia in  vse ostale ki bi rade imele svoj horoskop oz bi rade vedele v katerem znamenju imate svoje planete:

http://www.lunin.net/astrologija/index.php


kliknite sem in izpolnite...boste lahko bolj natančno pogledale rezultateuser posted image user posted image user posted image

Brez skrbi, ni težkouser posted image

---------------------------------------------------

Glede nizkega pritiska, mislim da ni problema, jaz ga imam tudi (nizkega) pa mi gin ni nič rekla...je pa res da nisem nič omenila. Omeni na pregledu- za vsak slučaj.user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
   RE: Avgustovke 2oo8
12.1.2008 17:55:59   
K_a_t_j_a
anaya upam, da se bo odziv tvojega očeta še spremenil. Sem še jaz kar malo žalostna ratala, ko sem prebrala tvoj post.
Erin pa ti si tak pridna punca. Tak skrbiš lepo za sezname!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


Jaz tudi nimam izcedka že en teden in upam, da se na pregledu zdaj ne pokaže. Imam občutek, da sem ga imela takrat zaradi user posted image , zdaj imama pa tak prepoved do nadaljnega. Bogi moj user posted image , čeprav že mene tudi dajejo hormoni user posted image .

_____________________________

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
   RE: Avgustovke 2oo8
12.1.2008 18:01:39   
lana777
Ko sem se malo naspala po napornem delovnem tednu,
sm kar malo boljše volje, kljub user posted image  ...

Erin - fino, da si ok. Še naprej user posted image  zate.
Anaya - mene je kar malo strah, ko bom povedala staršem, vem pa, da
vsak na svoj način sprejme pomembne novice. Prepričana sem, da bo še
vse prav ...

Tako, zdaj pa že odštevam ure do prvega pregleda ... Punce,
kako dolgo traja po vaših izkušnjah? Mene je že strah,
da ne bi bilo vse, kot je treba ...



_____________________________

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
   RE: Avgustovke 2oo8
12.1.2008 18:01:45   
Erin
Moj je tud že zoprn ker ne smeva user posted image (no sej mene tud že ornk trga-psssst ampak ne mu povedat, če bo vedel bo še bolj bogiuser posted image ) ...šment, bo pa desanka nekaj časa v akcijiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
   RE: Avgustovke 2oo8
12.1.2008 18:05:21   
Erin


...koliko kg smo pridobile(če boste želele) - mesečno poročilo, ne vsakodnevnouser posted image user posted image user posted image



S tem sem mislila to da npr jaz ima PDP 1.8. in bom poročala o svojih KG vsakega prvega v mesecu.. tista kima PDP 12.8. bo poročala vsakega 12 v mesecu oz  v dneh ko bo stopila v naslednji mesec...



(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
   RE: Avgustovke 2oo8
12.1.2008 18:11:49   
naty13
Pozdravček še z moje strani.

No, jaz pa sem prejšnjo noč 5X user posted image  sam je za to kriva virozica, danes pa stopim na tehtnico in je že 2,5 kg manj pokazal, groza. No danes kar dobro jem, samo moram pazit kaj pojem. Drugač pa bolj ali manj ajčkam. Zato nisem bila pri pikcu v bolnici danes in včeraj. user posted image user posted image user posted image  Ga že prav pogrešam. Jutri pa greva z user posted image  oba k njemu. Komaj čakam da ga vidim. je bila zdej te dva dni moja mami pri njemu. Bošček bolj malo je. Drugač pa ima virusni bronhitis in zdej smo ga že v tretjo pelali, obakrat dober apetit, zdaj pa porazno. Važno da saj pije velik, je prava žolna, tako kot jaz.

Na NS ti vse zmerijo - mislim otroku, dajo v računalnik, potem pa vidijo koliko imašmožnosti npr. 1:5000. Ko smo že pri NS, a boste vprašale za spol? Kaj si želite, vem da samo da je otrok zdrav, ampak vseeno? Pa imena?

_____________________________

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
   RE: Avgustovke 2oo8
12.1.2008 18:29:26   
buruolan
Pozdravljene,

danes po kosilu sva z mojim povedala doma. Ja to je blo joka in veselja, pa treba je blo nazdravljat in tako... Skratka res so bili vsi navdušeni - od vseh pa najbolj bratova punca.

No to sva dala zdaj skozi - jutri poveva še njegovim. Me prav zanima kakšen bo odziv.

Glede spola, midva bova vprašala. Mislim, da ne bi zdržala do avgusta v ugibanjih al bo fantek al bo punčka. Glede imen - sem jaz že naredila širšo selekcijo in zdaj je na vrsti dragi, da od mojega seznama potegne ven tiste, ki so tud njemu ok. Tako bo krog imen ožji in se bova lažje odločila za ime. Joj, kolk bo to še zanimivo.
Danes sem razmišljala o nakupu knjig: a imate že kakšno na polici? O nosečnosti, otroku, porodu, vzgoji...?

Lepo se imejte in božajte trebuščke.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
   RE: Avgustovke 2oo8
12.1.2008 18:30:07   
Erin
Jaz bom vprašala za spol, ne morem iz svoje kože(firbčnost), za spol mi je vseeno ker bo to prvi otrok, zelo pa si želim imeti parček.
Imena...nekaj idej je že ampak se lahko še vse spremeni zadnji trenutek...drugače si pa želim da bi bila skrivnost do zadnjega(isto za spol), zato da ni potem začudenja če bo kar naenkrat drug spol in drugo ime, pa tudi da ne bodo komentiral imena (raje vidim da ga kasneje ko ne morej prepričevat več in se hitreje sprijaznijo)user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
   RE: Avgustovke 2oo8
12.1.2008 18:33:53   
naty13
Jaz pa za spol še mal premišljujem, če bom vprašala, bi pa ne bi. Ne glede na to, ali bova vedela ali ne bo spol ostal skrivnost do konca, razen za vas seveda ne. Za imena sva se pa odločila, da tudi ostanejo skrivnost.

Erin sem hotla seznamček za težo odred, da bi mal pogledala, pa ne morem odpret.

_____________________________

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...
photo
Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?