urssyy
|
Jana26 čestitke ob rojstvu - Benika saj sem vedla, da boš počakala zraven nas do naslednjega leta. Aurora upam, da bo v ponedeljek zate dober dan in naj se res zgodi tako kot si sama želiš . Nalin ja ti pa res imaš smolo, poleg vseh nosečniških težav še zobobol....se mi smiliš . Golobček lepo te je bilo danes videti, škoda da nisva mogli na kavico. Pa čez 1 teden. Oprosti pozabila sem te vprašati kako je s tvojim hemoglobinom? In vse druga je ok? No glede na to, da si prišla iskrivih oči iz ordinacije in z nasmeškom na ustih predvidevam, da si ok. Ja Suzana moja je še vedno v medenični vstavi, torej z ritko naprej in glede na to, da se verjetno ne bo več obrnila, smo se dogovorile za CR 1 teden pred PDP-jem. Glede na vse moje predhodne težave pred zanositvijo in med nosečnostjo je to zame in mojo najboljša odločitev. Tudi vnetje nožnice imam ter povišan sladkor v vodi je pokazalo. No in skozi sem mislila, da nosim eno majno pikico v sebi, no danes pa mi G. pove, da sploh ni tako mala in da že tehta cca. 3200 g in da še imamo 3 tedne do PDP...... Sicer pa imam vse nosečniške tegobe: slabost, nespečnost, otrdevanje trebuha, bolečine, lažne popadke, bolijo mednične kosti, glavobol, kg rastejo........še dobro da se malo izmenjujejo med sabo .da ni vse naenkrat Tinča res ne vem kam se pa tebi tako mudi, a računaš na denarno nagrado dražve, če bo rojen 1.1.2008?? . Kr lepo počakaj na vrsto - vsaj tako rečejo v javnih državnih zavodih, ko hočeš kaj na hitro zrihtati Vidim, da smo danes večina nas dobro opravile preglede pri G. dobro (Mml, Katee, Benika....)..zdaj pa nov naval okoli 4.1.2008.
|