kajsica
|
Punce, pa kaj se obremenjujete glede takšnih besed, ljudje so in bodo radovedni. Jaz se požvižgam na njih. To je moje življenje in jaz in moj dragi veva kaj se dogaja, ostali pa le toliko kolikor midva to želiva. Enkrat mi je ena fina in dobra oseba rekla, ko sem se obremenjevala z "obiranjem in šinfanjem in govorjenjem za mojem hrbtu": ZA DOBRIM KONJEM SE VEDNO PRAŠI in mi je razložila; poglej ker si zanimiva, ljudje govorijo o tebi, začni se sekirat takrat, ko ne bodo več govorili o tebi, ker to pomeni da si povprečna in da nisi več zanimiva. No punce kaj vam je ljubše? Resnico pa itak vi poznate, jim je pa fajn kdaj pa kdaj vreči pest zrna, na katere se vsujejo ko kure in spet mal čvekajo, ve pa se smejte. Arneja, saj sem bila skoz z vami, samo sem se res malo distancirala, nikakor nisem bila sposobna kaj komentirati, moram pa priznati, da sem navijala in držala pesti za vas. Ja če bo vse po sreči, nekako računam na konec februarja ali skrajnem primeru marca, da grem po svoje pingvinčke in upam, da so prava kombinacija. Samo ne vem pa kdaj bom v resnici prišla na vrsto, ker sem pa le imela abrazijo in težav še ni konec. Ja grem pa sedaj 9.1. po novo napotnico k Tomaževiču in bomo videli kako in kaj dalje. Kdaj pa ti kaj začneš sedaj? Kako ti privoščim, res, naj ti uspe!!!!!!!! Sedaj pa bodi pridna in se prehranjuj čimbolj zdravo, pa tudi meso jej, ker je zdravo. Tudi jaz nisem ravno ljhubitelj mesa, sem bolj na zelenjavi ampak za naše normalno delovanje je potrebno tudi rdeče meso. POTRUDI SE!!!!
|