|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kenguru
5.1.2005 10:36:40   
Pupica
uf tale iskalnik.Jst se ponavad zaplezam k najdem kako drugo zanimivo temo, pol pa čist not padem in berem in berem:)-

(odgovor članu ronja5)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Kenguru
6.1.2005 17:26:49   
Pikca
Meni so pa včeraj na rednem pregledu rekli, da kenguru odsvetujejo, ker je otroček v njem preveč pokonci. Primeren bi bil šele potem, ko sam sedi, vendar takrat je otroček ponavadi že pretežek.
Lp, Pikca

(odgovor članu ronja5)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Kenguru
7.1.2005 9:51:39   
KIRA
naša se sama dviguje ker hoče sedet, ampak sama še ne zna, še ni stabilna. jo moraš držat za rokice ali pa vsaj majčkeno podpirat. jaz mislim da je otroček takrat dovolj velik, ko lahko vsaj delno sedi. saj se naslanja nate v kengurujčku in ni tako, da bi čisto sam moral sedet.

(odgovor članu ronja5)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Kenguru
11.1.2005 23:50:43   
Aly
Mi smo te dni hodili po trgovinah in iskali primeren kenguru....pa se nismo še odločili..:zmeden: Ne vem, eni nam niso bili všeč, drugi so premajhni, saj je naš :duda: pri 3 mesecih že velik fant, poleg tega pa ga je sedaj potrebno tudi bolj obleči. No ravno v zvezi s tem bi vas vprašala za nasvet, predvsem tiste, ki ste že prakticirale kenguruje pozimi - KAKO STE OBLEKLE MALČKA, ko ste ga nosile v kengurujih ? Saj ni variante, da bi ga oblekla npr v bundico in še ga potem "stlačila" v kenguru :ups:

Lahko noč :zaspan:

(odgovor članu ronja5)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Kenguru
12.1.2005 8:54:53   
KIRA
jaz mam rozan overall za tamalo - tisti iz šopara za 7 jurjev. sploh nimam priblema jo v tistem nosit.

(odgovor članu ronja5)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Kenguru
12.1.2005 10:57:06   
Aly
Kira, oprosti ali mi lahko malo bolj podrobno navedeš, kaj si mislila s tem - torej omenjaš kenguru.... katere znamke ?, ali pajac ? Ali je to prekmurščina ? :)-:)-:)-:)-:)-

Lep dan tebi in tvoji sončici :rozica:

(odgovor članu ronja5)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Kenguru
12.1.2005 11:01:16   
KIRA
ne - overall. to je kot kak pajac - zimska bunda, pa hlače pa kapuca v enem. ne vem akko ti naj razložim. v v šparu ga majo, mislim, da je celo v akciji, nisem pa ziher.
zato ti pišem, da je to fajn, ker ji ne more nikjer pihat, je pa vseeno toplo oblečena in se jo komot da notri v kengurujčka stlačit, pa se nič ne premakne ali pa sleče - saj veš kaj mislim.

(odgovor članu ronja5)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Kenguru
12.1.2005 17:28:19   
Gina
Ja, pajaca (mi rečemo tudi kombinezon) je mislila.

(odgovor članu ronja5)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Kenguru
13.1.2005 0:53:53   
Aly
Ja sedaj pa razumem :)- , vendar ne vem če bomo za našega :duda: našli primeren kenguru... Smo sprobali Tomy Zanzibar in ga nismo mogli "stlačiti" niti v plišastem kombinezonu...:ups: Pri 3 mesecih imamo že 7 kg :) .....

(odgovor članu ronja5)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Kenguru
13.1.2005 8:16:51   
AlenkaM
pupica&TIA
Če kupuješ nahrbtnik, ti zelo priporočam, da si prebereš tiste informacije na http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=10959&idk=100 , potem pa jih malo sprobaj in se odloči. Za cene pa preveri pri avtorju, ima dober pregled in zelo dobro pozna trgovce. Pa še rad ti kaj pomaga. Ko bi le več bilo takšnih.

(odgovor članu ronja5)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Prihaja Baby Expo sejem za nosečke in bodo...
Nosečke in mamice pozor! Rezervirajte si datum 13. april. V Ljubljano prihaja že drugi Baby Expo, sejem za bodoče in mla...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?