|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
9.9.2009 9:10:56   
ninocka
Nina, vse najboljse za 4. rojstni dan!!! Veselo praznovanje!!!


Danes pa praznuje se en septembrcek - Aleks od Kiki:

Vse najboljse Aleks, pa da ti mami in oci hitro enga bratca al pa sestrico zrihtata user posted image



IZVIRNO SPOROČILO: pety78

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Se samo pofockam, da smo nazaj z dopusta, pol grem pa brat.

Edino tole - a bi mele v petek piknik pri meni?



Jaz v petek ne morem, Nika je v toplicah do sobote, za ostale pa ne vem.



OK, v nedeljo pa verjetno tud ne bo slo, ker ma Nika RD, ne?

Kaj pa potem naslednji petek (ali nedelja)?
Kasneje bo pa ze premraz, se mi zdi...user posted image



Se porocilo z morja:

meli smo se super, kopat smo se hodili v Salinera v Strunjan. Kopali smo se v bazenu, Evan je cofal KPN, pa se uno desko je imel in se je potem se s tisto igral in plaval, Ruben je pa tud splaval z rokavcki - samo dali smo mu rokavcke gor in je plaval user posted image user posted image user posted image Lian je vecino dneva na plazi prespal, tko da smo sli v bistvu 2x v vodo in se na sladoled, preden se je zbudil.

Zjutraj smo prisli na plazo, pojedli zajtrk, se preobleki v kopalke in sli kopat, pa potem posusit in mal brat Zmajcka, pa lepit nalepke v album (Ice age), potem pa spet v vodo in na sladoled. Evan je vmes se po morju brodil in preurejal obalo (skoz je vlekel ven ene skale in kamne in jih prestavljal user posted image ) in mal cofal (brez rokavckov, se mi zdi da je ene parkrat tud mal zplaval). Po sladoledu se je ponavadi Lian zbudil, sva se previla, nahranila in je spet spal, mi pa se 1x v vodo, potem je bla pa ze ura skoraj 5 in smo sli pocasi domov. Ne Evan, ne Ruben na plazi nista spala (Rubna mi je ratalo lih 1x uspavat), tko da sta v avtu pol mal meditirala, doma smo sli vsi pod tus, skuhali kosilo (al smo sli pa ven jest), potem pa na sprehod v Porotoroz. Evan na svojem kolesu, Ruben pa na triciklu od sestricen (roza, vijolicen  user posted image ). Smo se ustavili pri avtomobilckih, da se je Evan peljal, Rubna smo tud dali gor, ampak je se pred zakljucenim krogom se tolk drl, da so mogli ustavit avtocke in smo ga vzeli dol. Potem pa se na sladoled in na igrala in domov.
Ruben je ene 3x zaspal na triciklu, tko da smo ga potem do doma nesli.
V glavnem meli smo se ful lepo, vmes se v soboto nismo kopali, ker bi mogli it na en piknik in sem dala jst potem v petek vse brisace in kopalke prat, pa se slabo vreme je bilo napovedano. Na koncu sem po pogovoru s kolegico ugotovila, da je piknik v nedeljo in ne v soboto (moski...user posted image ), tko da smo sli v soboto mal v Koper v shoping, pozno popoldne je pa zacelo ful pihat in se napovedovat neurje. V nedeljo smo sli na piknik v Zrece in potem nazaj v Lucijo. Do srede smo se se kopali, ceprav sta bila v sredo tavelika dva tako tecna (polna luna user posted image ), da sta se samo kregala in drla. Visek je bil pa, ko sta se na sladoledu skregala zarad ene igrace in sta jo vlekla lih tolk casa, dokler ni ruben priletel ob betonski rob in se cist podrajsal po hrbtu. Smo sli domov, Ruben spat, Evan pocivat, pol sta bla pa se kar znosna. V cetrtek je blo pa zjutraj slabo vreme, ko smo vstali, tko da smo se odlocili, da gremo samo na sprehod v Portoroz. Ustavli smo se v Cacaotu - E&R sta se igrala na mivki v hiski, midva sva se pa izlezavala na njihovih kavcih in pila ledeno kavico (Lian je kot po navadi spal user posted image ).
V petek smo se pa odpravili v Crno. Vmes smo se ustavili se v PO - s Samotom sva si sla ogledat jamski dvorec (tam naj bi imeli vecerjo po poroki) in naju je pricakala tista, ki ima organizacijo porok cez. Smo se vse okvirno dogovorili, kaj in kako, tko da bomo kar tam imeli (jo moram ful pohvalit - je ful prijazna, pa lani se je porocila in mi je ful pomagala in me spomnila, o cem moram se razmisljat user posted image user posted image user posted image ). Sem se pa pol spomnila, da smo mi imeli enkrat tuki teambuilding in je blo fuul dobro za jest.
Potem smo se ustavili se v LJ, da smo dali ven odvecne stvari (vmes je zacelo ful dezevat), v Velenju pri moji teti na soku in smo zvecer okrog 7ih koncno prispeli v Crno. Tam pa sok - 10 stopinj (v P zjutraj 32) user posted image .
V soboto smo hotli it na jarmak (en sejem v avstriji), pa smo sli dopoldne v dezurni ZD zaradi samota - prisla mu je voda v usesa in ni mogel ven dobit in ga je ze uho bolelelo. Tko da je sel potem na izpiranje (v usesu se mu je naredil se cep), nakar je zdravnica ugotovila, da ima vneto uho in mu dala se AB in kapljice. Popoldne se je slabo pocutil, tko da smo bili potem doma. V nedeljo smo sli pa dopoldne na sejem, Evan se je peljal na ene 4h razlicnih stvareh in skupaj z mami in mano je sel na tisto kolo, ko potem vidis celo okolico. Ni se pa upal na vlakec smrti (tak mini), pa se na enih par stvari. Na koncu sta oba z Rubnom dobila enga Bruderja po izbiri (v eni trgovini so jioh meli 15% znizane, pa ze tko so ceneje kot pri nam), Evan si je zbral enga bagerja, Ruben pa en traktor s prikolico.
Zvecer smo prispeli nazaj v LJ, smo obadva skopali, Liana umili in so sli spat. Evan z bagerjem in Ruben s traktorjem (Lian z mojo josko user posted image ).
V ponedeljek pa vrtec in dretje - Ruben najprej zato, ker ni smel met obutih crocsov, Evan ker ni hotel v vrtec. Potem dretje v vrtcu - Ruben ni hotel not, Evan pa tud ne in se je kar za mano skrival. Na koncu sem ga vsega jokajocega dala vgojiteljici in sla.
Ruben je potem jokal do zajtrka, potem je blo pa OK, za Evana pa ne vem. Vceraj sta pa baje se huj jokala (nisem sla z njimi) in Evan je ful prosil, da bi sel k meni in mami, mami, mami...user posted image user posted image user posted image So sli pa gledat Pickota in Packota, pa ni hotel, da njemu to ni vsec in da ne gre v vrtec...bomo vidli, kako je slo danes - vsaj jokala nista zjutraj user posted image
Mata pa obadva nove ruzake (enake) in jih data potem na rame in gresta v vrtec - zgledat kot ena solarcka user posted image . Vceraj smo sli Evanu kupit se nove copatke za vrtec - smo v jellotu kupili strelo mcquina, Ruben je pa dobil take supergice.
Evana sem spet narocila na Zmajcka (revijo), pa verjetno ga bova vpisala k anglescini (je v casu vrtca), na plavanje in pa gledalisce. Rubnu bom pa narocila Cicidoja, pa tud ga bom probala dat na plavanje, ce ze sprejemajo tolk majhne.

Evo nas dopust - smo meli pa prvi dan se ful sreco v nesreci - pred nami sta bili na morju tasca in svakinja s tamalima. Za dobrodoslico sta E&R pustili sokec, piskotke in bonboncek. Tavelika dva navdusena, lizeta bonbon, ko se naenkrat Rubnu zaleti...zacne kasljat in hropst, Samo ga se tko na izi mal po hrbtu potreplja, pa ni nic pomagalo. Ga obrne na glavo, ne pomaga, Ruben se je zacel ze dusit, sploh ni mogu dihat, samo neki je piskal. Obadva ze panicna ga spet obracava na glavo, tolceva po hrbtu (v tistem se sploh nisem spomnila, da se to NE SME delat, ker lahko tujek se globlje v sapnik zleze), pa  ni nic pomagalo. Je mel ze modre ustnice, jst sem bla ze totalno histericna (v tistem sem se zadrla na Samota, kaj si mu to dal??? - pa vedla sem dtrugac, da je jedel bonbon, ampak v tisti paniki...)...Potem sem mu pa na silo odprla usta (vmes me je se ful ugriznil) in mu sla s prsti v sapnik in potegnila bonbon ven...pojma nimam, kako mi je to na misel prislo, kako sme sploh lahko to nardila...Ruben je potem zdihal in zacel ful jokat, jst tud in sem ga samo objemala, Samo se je pa cist tresel...jst sem res mislila, da bo umrl....user posted image user posted image user posted image   tko da bonboni so zdaj prepovedani....
naslednji dan na bazenu pa Samo daje Rubnu gor rokavcke, jst neki pri vozicku sarim, Evan gre pa po stengah v vodo. Pa ga s samotom gledava, kaj dela (se je igral z eno ladijco), Evan ful pogumno po stengah dol, kr naenkrat pa nardi 2 zmaha, ene velike oci naju gledajo iz vode in se potopi...je samo samo skocil v bazen (smo stali cist pri robu) in ga za lase ven potegne. Se je ful ustrasil in zacel jokat, pa sva ga potolazila, da ni nic hudega, samo brez rokavckov pa naj se ne hodi v vodo user posted image Je pozabil, da jih nima gor. Od takrat naprej ni stopil v bazen, dokler ni imel gor rokavckov user posted image
Aja, pa Ruben je ful zacel kontrolirano lulat - ce je cutil, da ga tisci lulat, je sel dol z brisac in lulal na kamencke, doma pa je tekel na kahlico. Ampak to mu rata samo, ce je nagec. Takoj, ko ima gor nekaj obleceno - hlacke, kopalke, pa se polula kar v njih.
Pa na plazi sta bila maladva brez kopalk (razen za v bazen), cela druzina smo bili pa prava atrakcija - Lian kot da bi bil najmlajsi dojencek v celem Portorozu, so se vi skoz stegovali v vozicek in ahali in ohali, ko so pa vidli da so 3 otroci je blo pa itak splosno navdusenje in kaj smo vse naredili za slovensko nataliteto...user posted image user posted image user posted image

Sem vam dala mal user posted image za brat...Pety, bos vsaj mela kaj za delat v sluzbi...user posted image user posted image user posted image




_____________________________

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4901
   RE: Septembrke 2005- 2. del
9.9.2009 14:54:27   
pety78
ALEKS, vse najboljše! user posted image user posted image user posted image Pa pridi se kdaj pokazat na kakšno srečanje. user posted image

_____________________________



(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4902
   RE: Septembrke 2005- 2. del
9.9.2009 14:55:25   
pety78
Sem vam dala mal user posted image za brat...Pety, bos vsaj mela kaj za delat v sluzbi...user posted image user posted image user posted image


Hvala Ninočka, res si prava prijateljica. user posted image

Drugače pa...uf, bonboni so hudič. Samo da ste vredu zrihtali. user posted image


_____________________________



(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4903
   RE: Septembrke 2005- 2. del
9.9.2009 18:30:02   
Pia67
Hvala za čestitke, slavljenke trenutno ni doma, da bi ji pokazala.
Uživam sama, ke so 4 na 1. uri pasje šole. Nina, dragi in mlajši sin, aja, na glavnega akterja sem skoraj pozabila. Mrcina, kako hitro raste, za mačkom več ne more skozi loputo hrano krast. Kako majhen je še, pa že v šolo. Bogi...
Še tole nakucam, pa v dir na en tek potem pa bo že tema in me čaka še gora opravil.
Spelka, se bom potrudila in dobila kako fotko, včeraj so ga baje poškljocal kar nekajkrat, ziher ima več fotk kakor jaz od Nine user posted image . Ti pa pazi nase, še malo. Prav fajn je, da se ti tako lepo steka user posted image .

Ninocka, ja kaj naj napisem. Noro. Pa dobro napisano. Sem se kar mal zamislila, ker vedno tolčem po hrbtu tistega, ki se duši.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4904
   RE: Septembrke 2005- 2. del
9.9.2009 21:45:43   
spelka12
aleks vse naj naj
ninočka, ja domačga branja je blo kr veliko. Bonboni, mu morš kupovat tiste, ki jih imam jest vedno s seboj, k se takoj ob stiku s slino stopijo. Da ne bodo prepovedani.

Prvi dan MŠ preživeli, je pa res težko sedet 2 uri na neudobnih stolih. Sva pa kr nekaj izvedela. HB je bila taka babica, da ni preveč komplicirala, povedala vse po domače.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 4905
   RE: Septembrke 2005- 2. del
9.9.2009 22:32:24   
2ursae
kar ne morem verjet, da je že pol enajstih. kam gre čas zvečer, ne vem user posted image . OK, tamala2 sta bila ful razpoložena in nismo ši lih spat ob pol devetih (naša uradna ura, za katero moj pravi, da jo imamo itak sam zato, da lahko drugim rečemo, da hodimo takrat spat, v praxi nam pa itak nikoli ne znese - kar je več ali manj res user posted image ). Sem imela namen še nekaj naštudirat, pa sem se eno uro po mailu dopisovala s kolegico in sva imeli debate okoli enega odstavka enega člena v zakonu  - radosti našega poklica - teoretiziranja kolikor hočeš user posted image .

Bom bolj na kratko, ju3 bova s prijateljico ponavljali snov in nočem izpasti, da nimam pojma user posted image , moram it še mal čičat.

Hotela sem povedat, kolk je naš Anže v zadnjih, recimo dveh - treh tednih odrastel - ne sitnari več, bolj je samostojen, iniciativen, se potrudi, če mu kaj ne gre (ok, tu malo še šepa, ampak je napredek). Tisto, kar bi ga še pred kratkim spravilo v slabo voljo, zdaj prenese z nasmehom, postal je pravi mali gospod. Pa tud zrastel je ful čez poletje user posted image  A ve tud kaj takega opažate. Zelo prijetna stvar, ni kaj user posted image .

V soboto bomo praznovali rd, ju3 greva z mojim mal v šoping za darilo - po mojem bo padel kakšen Mehano. Ja, kabli so spet v modi. ne tako silovito, kot svoj čas, ampak v zmernih količinah.

ninočka - sam, da si dobro reagirala, bravo user posted image . Po navadi bojda očiji rešujejo take situacije.

nočko, bukva kliče user posted image

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4906
   [Brisano sporočilo]
10.9.2009 8:42:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 4907
   RE: Septembrke 2005- 2. del
10.9.2009 9:02:15   
pety78
Valla., kako se ti zdijo Pakoštani?

Kaja je tudi ful navezana name, zjutraj sicer vedno pojokca, ko jo vzame v naročje, ampak se res hitro pomiri, tako da je ostali dan pridna. Sicer je zahtevna, ker hoče bit kar velik v naročju in kar huda postane, če vzgojiteljica vzame še enega otroka...Smrkljica mala. user posted image
Je pa menda pridna, pa lepo je. Tam je od 7:10 do 12:00, ko pride dedi po njo in jo da doma spat. Jaz jo vidim šele nekaj po peti uri in nič ne zgleda, da bi me kaj fejst pogrešala. Ker je pri tastu in tašči ful pridna in nasmejana, pa cel dan je tak dobrovoljček. Res pa je, da ko pridem domov takoj k meni in kar za mano hodi, da jo moram mal crkljat. Ampak to ni sprememba, ker je bila že prej taka. user posted image

Je pa kar naporno to, zjutraj ob 6:00 vstat, ob 7:00 od doma, najprej v vrtec, potem pa pridem domov ob 17:15. user posted image Dober da je šentviški predor, ker prej sem bila doma nekaj do šestih, včasih, če se je ful zabasalo pa še mal čez.

Kako imate pa pri vas urnik?


_____________________________



(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4908
   RE: Septembrke 2005- 2. del
10.9.2009 11:58:59   
tažana
evo sem doma pa sem čist ven padla user posted image .

Nina vse najboljše.user posted image user posted image user posted image

uf res hitro je šlo tele 4 leta naokrog. user posted image Jaz imam pa rahle težave z organiziranjem Katarininega rojstnega dne. Zaenkrat planiram, kar drug petek naredit pa bomo videli, če bomo doma, drugač pa naslednji teden. ah ne vem kaj bomo. meni ni preveč všeč, da bi takoj ko pridem iz porodnišnice polno stanovanje imela user posted image . Ma ne vem bom videla.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4909
   [Brisano sporočilo]
10.9.2009 14:38:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 4910
   RE: Septembrke 2005- 2. del
11.9.2009 12:35:49   
tažana
No evo danes sem iz posvetovalnice čisto "šokirana"user posted image .
Sem 2 prsta odprta in glavica je čisto nizko. Na Uz je videla, da posteljica zori, tako da imam veliko možnosti, da grem čez vikend mal na lepše user posted image . Drugače imam pa v ponedeljek amnio. tako da bo Katarinino praznovanje malo prestavljeno vrjetno. user posted image Bomo že nekje kakšno torto si zrihtal user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4911
   RE: Septembrke 2005- 2. del
11.9.2009 19:54:53   
benika
Oooooooooooooo tažana, a pol začnemo kr pesti držat, al kako? Super super, bomo spet dočakale novega RR nečakca ali nečakinjo. Je bil že cajtuser posted image



(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4912
   RE: Septembrke 2005- 2. del
11.9.2009 20:20:33   
spelka12
uuuuu tažana a tkole prehiteva tvoja pikica user posted image user posted image . A si kaj pojamrala, da te je pogledala spodaj a je to praksa proti koncu? Zakaj ti pa delajo amnio če vidijo, da posteljica zori? Mene tale amnio precej obremenjujeuser posted image . Po domače se je bojim ko user posted image .

Zdejle sem v materinski našla podatek, da je imel Štefko pri 33tednih 1789g. Vem, da je to bolj malo. Kolk so pa imeli kaj vaši otroci gramov pri teh tednih????

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4913
   RE: Septembrke 2005- 2. del
11.9.2009 21:07:20   
benika
Zdejle sem v materinski našla podatek, da je imel Štefko pri 33tednih 1789g. Vem, da je to bolj malo. Kolk so pa imeli kaj vaši otroci gramov pri teh tednih????


Nehaj, lepo te prosimuser posted image Benjamin je imel v 35. tednu 1800g, Jakob pa 2050 v 36. tednu. A se ti mogoče zdi, da sta se rodila prelahka???????????????????

Umir se, stara sablja. Štefko bo prilezel ven manekenskih mer. Vesela bodi, da nima več. Ti lepo čiči pa čaki pa uživaj še teh par tednov!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4914
   RE: Septembrke 2005- 2. del
11.9.2009 21:09:44   
benika
Mene tale amnio precej obremenjujeuser posted image . Po domače se je bojim ko user posted image .


U ja, mene je bilo tud groza te zadevščine. Pa sem naletela na Urha in na tvojo G, pa sta bila nežna za znoret. Sploh ne čutiš nič. Gregorač pa....ja, on je pa druga pesmica. Ampak ti boš mende iak rodila pred rokom, tako da do amnie ne boš prišlauser posted image

Pa še odgovor na tvoje naslednje vprašanje...tažana ima amnio tako zgodaj zato, ker je odprta in ima dokaj zrelo posteljico.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4915
   RE: Septembrke 2005- 2. del
12.9.2009 8:26:49   
tažana
No sej je že Benika vse povedala.
Špelka: ni panike za velikost- itak se lahko zmotijo še in še. Jest za tega sploh ne vem velikosti mi nikoli ne pove. na UZ mi pokaže sam srček in kje je glava pa pogleda kakšna je plodovnica.
Ja amnio mi je pa zato tako zgodaj dala, ker je že prejšni petek vidla, da se posteljica stara torej se lušči v plodovnico to pa vpliva na bistrost plodovnice. user posted image

Amnio: mene pri Katarini ni nič bolelo, včeraj ko me je pa pregledala pa me je... torej čisto odvisno kako si sproščena pa kako je ginekolog nežen.
Pregledala me pa je, ker sem rekla, da mi ful dol tišči. pa me pogleda pa zatuli: OOOOO, glavica je pa že čisto tu! user posted image

Bomo videli kaj bo v ponedeljek...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4916
   RE: Septembrke 2005- 2. del
12.9.2009 18:15:01   
Nika v službi
Ooooooo, koliko čtiva! Še posebej sem se zamudila pri prebiranju Pety-jinih vicev...user posted image
Hja, torej, mi smo nazaj z zadnjega dela dopusta, zdaj pa v boj s preostankom septembra, ki bo ubijalski.

Nina, iskrene čestitke za 4. dopolnjeni september. user posted image user posted image user posted image user posted image

Tažana, go, go, go! Počasi že stiskamo pestke in dihamo s tabo. Drži se!

Teta beta, hvala za prijetno druženje v Celju, hvala za darilce. Vi ste res vedno tako pozorni, mi pa prav nikoli ničesar ne prinesemo s sabo, mi je bilo tokrat prav zares kar nerodno...

Ninočka, luštno poročilo, prigoda z bonbonom pa strašljiva. Bravo za prisebno mamico!user posted image user posted image

Za piknik se žal ne moremo pofočkati, ker smo čisto zabukirani. Jutri imamo družinsko praznovanje (Pety je spekla - in pripeljala v Ljubljano! - prekrasno Barbie torto - hvala, Pety!), v petek, 18. sem povabljena na dekliščino, dan kasneje praznuje naša Sara, v nedeljo odhajam na službeno pot v Nemčijo in se vračam v petek (25.09.) ponoči. V soboto zjutraj imam frizerja, od 14. ure dalje pa sem del poročnega protokola. Kot priča nimam prav nobene besede in moram pohlevno slediti napotkom mladoporočencev.user posted image  Nedelja, 27.09. bo dan počitka po ohceti ter dan praznovanja najine obletnice poroke, istočasno praznuje tudi Tomažev brat Klemen. Iha! V soboto, 03. oktobra, Nika praznuje svoj RD v Čolnarni (Beni & comp. - takrat ste zasedeni tudi vi!), teden dni kasneje pa imamo službeni izlet v Benetke. Torej, vsi vikendi do vključno 10.10., so pri nas žal zasedeni.

Ker Pety danes žurira na dekliščini, pa naj izdam novičkoKaja je danes shodila! Bravo, mala!user posted image user posted image

Bejbike, pridne bodite, upam, da se uspemo kaj zagledat, če ne prej, pa na našem 2. babjem večeru.user posted image

Lep pozdravček od Nike v Tomaževi službiuser posted image  

_____________________________

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4917
   RE: Septembrke 2005- 2. del
12.9.2009 19:07:41   
benika
Ker Pety danes žurira na dekliščini, pa naj izdam novičko: Kaja je danes shodila! Bravo, mala!


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tamala, bravo!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4918
   RE: Septembrke 2005- 2. del
13.9.2009 14:04:05   
tažana
Bravo Kaja!!! user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4919
   RE: Septembrke 2005- 2. del
13.9.2009 18:52:06   
benika
Nika, vse najboljše za rojstni dan, pa da te bosta ati in mami fejst ubogala,
Beni ti pa pošilja en velik, moker cmokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4920
   RE: Septembrke 2005- 2. del
13.9.2009 20:05:23   
pety78
Nika, vse najboljše! Upam, da je bilo praznovanje krasno in slastno. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________



(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4921
   RE: Septembrke 2005- 2. del
13.9.2009 21:15:18   
2ursae
user posted image user posted image  ooooooooooooo, bravo Kaja user posted image user posted image

in

VSE NAJBOLJŠE, NIKA user posted image user posted image



< Sporočilo je popravil 2ursae -- 13.9.2009 21:18:00 >


_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4922
   RE: Septembrke 2005- 2. del
13.9.2009 22:50:29   
2ursae
za ljubitelje Ledene dobe: tukaj je nekaj, kar bi moja2 lahko gledala 24/7 user posted image

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4923
   [Brisano sporočilo]
14.9.2009 9:02:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 4924
   [Brisano sporočilo]
14.9.2009 9:16:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?