Nika v službi
|
Ojla! Benika, v mislih z vami! 2ursae, tudi jaz poznam samo pesmico o Žogici Marogici, ki jo ima Nika zelo rada. To je bila prva pesmica, ki se je je naučila v vrtcu. Memole, HB, si tudi Nika (zaenkrat?) ničesar ne tlači v nos ali v ušesa, Hvala za voščilo ob 8. marcu. Pri nas ga sicer ne praznujemo, ampak voščila se ne branim, tudi vrtnico, s katero nas je razveselil naš predsednik uprave, sem hvaležno sprejela. Tažana, hvala za link, ful simpatična igrica. Bom videla, če bo Niki zanimiva. Pa sožalje Aljažu ob izgubi strica. Valla, revica. Fino, da je že bolje. In da je seveda z malo pikico vse o.k. Srečanje ta teden: a potem ste se zmenile za sredo? KJE in KDAJ, torej? Mogoče se pridružim... Srečanje v aprilu: zgolj zaradi mene ni treba prestavljati že dogovorjenega termina 05.04. Če pa se vendarle odločite, mi teden kasneje, torej 12.04. odlično ustreza. Nika je zbolela oz. je tako noro prehlajena, da komaj živi. Danes sem jo pustila doma, ni šla v vrtec in samo upam lahko, da ji ne udari na ušeska. Vikend je bil bolj tako-tako. V soboto smo pospravljali, včeraj pa smo se malce sprehajali zunaj v okolici naše hiše. Nas je pa moj oče povabil na kosilo, ker bo v kratkem praznoval god (Jože - 19.04.) in smo se crkljali pri Mihovcu v Pirničah. Zelo luštkana gostilna (jaz sem bila tam po kakih 10, 15 letih!), imajo mizico in stolčke ter klop za ta male, potem pa prinesejo še eno ogromno košaro z igračami in zabava (ter prepir ) je zagotovljena! Priporočam!
|