|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
11.3.2008 19:08:45   
2ursae
ne, sori, ninočka je pa živin Anže bolj Borov, ker je oktobrček, tako kot jaz, ti si pa novembrka user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 11.3.2008 19:09:08 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 851
11.3.2008 21:02:47   
teta beta
O, punce, lepo kofetkajte še zame! Jaz žal ne morem priti, bom pa mislila na vas, če ne bom prezaposlena, da bi pozabila. Zdajle bo že 14 dni od pregleda pri G, pa še nisem nesla zdr. kartice tja, ker takrat ni bila potrjena. Prejšnji teden sem bila pa dvakrat tam, pa obakrat ob nepravem času. Še poklicat pozabim tja user posted image .

Kaj novega? Nič kaj. Aja, zadnjič ste se menile o pripovedovanjih naših malčkov. Daša pove vse, je sploh ni treba kaj spraševat. In stalno samo sprašuje. Kje pa je ati? Kje pa je služba? Kje v Celju? Kje pa je Igor? Kje pa je Ljubljana? Kam pa gre ta teta? Kje pa je doma? Kje pa... itd. In pol dejansko iz tega vleče logične sklepe. Prejle je npr. stari mami povedala, da strica Johna ne more peljat Igor (moj sestrič), ker je v Ljubljanii v službi. Se res vidi, da je ženska - čveka. Zdaj je začel v vrtec hodit en fantek, ki je zdaj star 2 leti in šele zdaj vidim razliko v govoru npr. kot je bilo pri DAši septembra.

Ajd, grem housa gledat. Lp.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 852
11.3.2008 21:34:35   
ninocka
Uh, men se je dons skor strgalo, ker je bil Evan spet 3 mac tecen. Ne vem, a ne spi v vrtcu, al ga prehitro zbudijo al je pa zarad zobka. Nc mu ni pasalo, zvecer se je samo dru, pa ne  se slect, pa ne se oblect, pa ne zob prat... POl pa ne bo mel vrece, bo mel vreco, ne bo mel vrece...kr neki. Vse skupi se ne bi blo tko tecno, ce ne bi pa se Ruben ful jokal, ker je bil tolk zaspan in lacen. Se mi je revez tko smilu, toooolk si je ucke mencal, pa kr ni vedu kaj bi nase navleku od zaspanosti.

Glede moje nesrece - sploh ni bla nesreca, ampak moja neumnost. Vceraj sem Rubna peljala k P zarad kaslja (BTW zenkrat je se vse OK, ampak ga moram spremljat). Ko sva koncala, je zunaj ful scalo in sem prosila sestre, ce jim ga lahko pustim za 5 min, da skocim po avto (sem ga mela eno ulco stran parkiranga in bi bil bubi cist moker). Tam je pa pol ful ozko za obrnt in jst s tistim krizancem med tankom in ladjo tam manevriram, ful gledam da ne bom zgazla kaksnega otroka, k bi lahko uletu ven, pa da ne bom butnla kaksnega avta in na koncu butnem v ograjo
Sej ni panike, sam bedno se mi zdi, ker sem nardila skodo zarad nepozonosti.
Se pa Ruben v 10ih dneh ni zredil NIC - spet je mel tezo 6050 g. Sestra meje se najprej prepricevala, da se je od zacetka februarja zredu 0.5 kg, pol sem ji pa rekla, da smo bli 10 dni nazaj tuki (29.02) in je mel tezo 6050 (sem si zapisala) in jo ma danes isto. Pol je bla pa tiho. Sem se P rekla in je rekla, da ona ne kompliocira glede teze in dokler ne pada ni kriticno. Mene pa vseeno skrbi - sem pol razmisljala, iz porodnisnice smo sli s tezo 3060 g in smo se v 4.5 mesecih zredili za 3 kg. Ne vem, no, men se zdi to ful malo. Sploh ce primerjam z 2ursaeinim Borom (ampak po drugi strani, so pa Bori izvenstandardni, ce gledamo se Anjinga ).

Valla, upam da ti slabosti hitro minejo. Men so se vlekle do 15 tedna Sem bla ze ful vesela, ko mi par dni dni bloslabo, pol sem pa spet na wc tekla Ej, ampak zdej se spomnem, d ami je blo slabo samo, ko se ve o tem pogovarjate.

IZVIRNO SPOROČILO: benika
2ursae, zadnjič ko smo se pogovarjale o pravljicah; v Tušu sedaj prodajao taiste pravljice kot preko Dnevnika, le da je tem priložen še DVD z risanko. Cena posamezne pravljice je 5,90€. Bom ti pa jutri prinesla pravljice pokazat, potem boš pa sama videla, a vam odgovarjajo ali ne .

S tipkovnice si mi vzela, sem lih dons vidla reklamo v Tusu

Nika, ti k si bolj mercatorka, dej mi neki povej - sme bla uceri v mercatorju v Jarsah in sem kupila drage kekse in so bli 0.77 centov in aquqfresh ostrosko pasto in je blo 2.20 EUR. Dons pa pr nam kupim te kekse in so 0.87 centov, pasta je pa 2.33 EUR. A je to logicno, da ma mercator razlicne cene po stacunah?
PA se eno vprasanje za tvojega dragega - a lahko mogoce pr njihovih majstrih v sluzbi vprasa kolk pride popravilo pleha z vakumom?

2ursae, jst tud razmisljam o kucni pomocnici Sam pol je pa tko - spalnice in garderobe ne sme pospravljat, isto ne od Evana sobe. V pralnici tko al pa tko ne bi pospravljala, ker ni kaj za pospravit (razen ce mackoma WC puca?), kar ostane potem kuhinja/jedilnica/dnevna. V dnevni je pa ful igrac od Evana in jih moram najprej jst pospravit, da sploh lahko zacne ona pospravljat in pol razmisljam, a se mi zaboga sploh splaca, ce bom pred njenim pospravljanjem ze jst skor vse pospravla?

Tko, zdej grem pa Harryja Potterja brat (sem ful not padla). Zdej bom zacela s  5 knjigo, uceri in danes sem prebrala 400 strani cetrte. Sem pa 5 knjigo brala samo 1x, 6 in 7 pa se nisem. Najveckrat sem pa prebrala drugo, in sicer 6x. Cist tko za info, ker vem, da vas moje bralne navade strasno interesirajo

Packa RR, mi je napisala WE ARE SORRY...bla bla bla
se dobr da sem kopiral post user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 853
11.3.2008 22:02:35   
benika
Nika, ti k si bolj mercatorka, dej mi neki povej - sme bla uceri v mercatorju v Jarsah in sem kupila drage kekse in so bli 0.77 centov in aquqfresh ostrosko pasto in je blo 2.20 EUR. Dons pa pr nam kupim te kekse in so 0.87 centov, pasta je pa 2.33 EUR. A je to logicno, da ma mercator razlicne cene po stacunah?

O ja, je še kako možno. Pri nas imamo 4 Mercatorje, pa v 4 štacunah je cena istega izdelka drugačna.

Pety, kje te jutr poberem?

A ste vidle moje nove tickerje? Men so tko všeč, da se moram kar malo pohvalituser posted image

< Sporočilo je popravil benika -- 11.3.2008 22:03:46 >

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 854
11.3.2008 23:43:58   
ninocka
A ste vidle moje nove tickerje? Men so tko všeč, da se moram kar malo pohvalituser posted image

Ja vidla, ful so dobri user posted image user posted image user posted image user posted image Jaki je tak cukrcek user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 855
11.3.2008 23:46:51   
ninocka
Aja, sem vam pozabila povedat, da sem vcerja Evana peljala k frizerju in smo se postrigli. Brez joka, trme, karkoli. Se je lepo usedel na stolcka (avto) in pustil, da ga je postrigla. Je pa to mamica od ene sovrtickarice in grejo ful dostkrat tam mimo na sprehod in dobijo lizike.
Pa pol je dobil se monte in Hortona, ker sem mu obljubila.
Je pa pravi mali nagajivec zdej s to kratko cupco user posted image user posted image user posted image

Sem ze na 50 strani HPja user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 856
11.3.2008 23:48:12   
2ursae

user posted image user posted image  res so carski user posted image

tko, grem ninat, se vidjamo sutra user posted image .

aja, ninočka, saj jz naši pomočnici tud ne bom pustila v spalnico, pa v otroško tud ne. Ma, ne bom ji razlagala, kje ma Anže kaj, v splanici pa tud ne rabimo nekega čiščenja. jaz jo vidim, kako mi opere okna, spuca po tleh, spuca hladilnik, pečico, kuhno, kopalnico, wc. To je vse. Oh, saj največ dela imam z user posted image  pranjem in obešanjem, sam to bi jo pa rabla kar da stanuje pri nas user posted image . Aja pa še: pobriše prah (smajli-ki-se-blaženo-drži) user posted image  - to je men muuuuuka. Tolk ga je, da kar user posted image .

zdaj pa res nočko

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 857
11.3.2008 23:49:38   
benika
Ti, naju je oba z Edotom ta HP tudi čist zasvojil. Itak imava doma celo zbirko knjig in DVD-jev, ampak se jih nikoli ne naveličam ne brat, ne gledat. Sedaj berem 6. knjigo, ker mi v zadnji nekaj ni jasno, Edo je pa prebral tudi že zadnjouser posted image . Pa naj še kdo reče, da so te knjige samo za otrokeuser posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 858
12.3.2008 0:11:22   
ninocka

Ti, naju je oba z Edotom ta HP tudi čist zasvojil. Itak imava doma celo zbirko knjig in DVD-jev, ampak se jih nikoli ne naveličam ne brat, ne gledat. Sedaj berem 6. knjigo, ker mi v zadnji nekaj ni jasno, Edo je pa prebral tudi že zadnjouser posted image . Pa naj še kdo reče, da so te knjige samo za otrokeuser posted image

jst mam tud DVDje, sam pogledala jih pa se nisem.
Pri prvem filmu sem 4x zaspala, drug mi je bil pa tko cudno posnet, da sem tud zaspala, 3 in 4 pa se nisem gledala.

Jih bom zdej, ko knjige preberem - bom mela harry potter movie marathonuser posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 859
12.3.2008 7:28:25   
Nika v službi
Dobro jutro!

Mašinca, najprej, kar mi pade na misel, ko prebiram tele vaše poste je: Kdaj, za božjo voljo, najdete čas za branje? Zvečer, ponoči?

Ker meni še strokovne literature ne uspe prebrati toliko, kolikor bi si zaželela, še dobro, da takole zjutraj na netu preberem Finance, pa občasno doma uspem prelistati Dnevnik. O kakih knjigah samo sanjam. No, pred kratkim sem si celo izposodila vodnika po Budimpešti in Pragi, kot priprava za naš trip, ampak tam res ni prav veliko branja.

Torej, kdaj berete?!

Med tednom meni ne znese, ker izkoristim vsak prosti trenutek popoldan, da smo skupaj, potem, ko Nika zaspi, pa je še milijon stvari za narest. Da bi potem ob desetih, enajstih.... zvečer še brala - no way. Se grem raje crkljat s Tomažem. Ali pa preprosto spat.

Čez vikend pa je pravzaprav isto - če je lepo smo zunaj ali jo kam mahnemo, če je grdo, smo doma ali gremo kam na obisk ali pač zgolj štet dežne kaplje in čofotat po lužah.... skratka, pravega cajta ni. Spet mi ostane večer oz. nočne ure.

Zame je branje postalo pravi luksuz, tako da za to aktivnost izkoristim tiste redke trenutke, ko uspeva iti v savno (takrat si vsak zase vzameva čtivo in je super) ali pa med dopustom (takrat, ko Nika spi in greva s Tomažem na kavo).

No, ko že omenjam kavo - si jo grem "skuhat" na avtomat.

Kasneje.....

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 860
12.3.2008 8:16:01   
benika
Torej, kdaj berete?!

Na wc-juuser posted image user posted image user posted image  Čist resno govorim.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 861
12.3.2008 8:45:57   
Nika v službi

Torej, kdaj berete?!

Na wc-juuser posted image user posted image user posted image  Čist resno govorim.

Ja, vidiš, Benika, to priložnost sem pa tudi jaz pozabila omenit. Tudi jaz to prakticiram (čeprav naj bi bilo to bolj značilno za pripadnike moškega spola), ampak takrat ne berem knjig, ampak časopis.user posted image

Sicer pa še kratko poročilce - da bom potem manj govorila na srečanju....user posted image

Niko sem danes "poslala" v vrtec. Sicer še precej smrka in kašlja, ampak je včeraj dopoldan večkrat omenila, da bi šla rada v vrtec, tako da sem se danes odločila, da gre. Vročine nima, iz noska ji nekaj manj teče, tako da res nimam posebno tehtnega razloga, da ostaja doma, če si tako želi v družbo.

Pa še to: v petek zvečer sva s Tomažem uspela priti do Koloseja (pa ne v igralnicouser posted image ) - ogledala sva si Zaklad pozabljenih.

In nazadnje: je mogoče katera od vas že bila v Legolandu (v Nemčiji, lahko pa tudi v kakem od ostalih 3)? Mi namreč razmišljamo, da bi se tja odpravili avgusta za nekaj dni, pa me zanimajo podrobnosti....

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 862
12.3.2008 9:40:59   
ninocka
Zenske, mene ne bo. Ruben mi ful kaslja, ampak res ful - tko da je ponoci 2x bruhnu. PA mi ga pol res ni za vozit okrog med folk. Pa naslednjic in spijte kavico se zame. K men pride pa tasca na obisk.

A vete, kdo jepa mene zjutraj pozdravil? Smetar user posted image So lih smeti prsli pobirat, ko smo se mi pakirali za v vrtec in je tko lepo reku Jutro!!! Sem bla ful presenecena in vesela. K mi drugac ze 3 dni noben ni zazelel dobrega jutra - sej zato sem pa zgleda ez dan pol tolk raztresena, ha ha.user posted image user posted image

Legolend - nismo se bli. Mi bomo sli avgusta/septembra na Dunaj, ker bi jst rada vidla tisto razstavo o mumijah, pa za Evanov RD bomo sli verjetno v park dinozavrov, pa v minimundus bomo sli...

Ko bosta pa mal vecja pa Gardaland user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 863
12.3.2008 9:42:31   
ninocka
Aja, cas za branje - med dojenjem (glede na stevilo podojev mam veliiik casa za branje user posted image ), zajtrkom. Pa zvecer, ko ni nic po TVju. Pa WC, itak.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 864
12.3.2008 10:41:04   
Nika v službi
Ninočka, škoda, da se ne vidimo. Je pa seveda razumljiv razlog. Le crkljaj svojega bubija, upam, da ne bo hujšega.

Kakšno kavo piješ, da jo spijem še zate?user posted image

P.s. Mi imamo tudi prijazne smetarje. Prav zares.

P.p.s. Kako se ima Samo in kako ti krmariš brez njega? Malce v šali, krmariš očitno bolj slabo...user posted image  Ej, brez zamere.
Bom preverila pri Tomažu, če bodo mojstri kaj lahko povedo ne da bi videli obseg poškodbe. Praviloma se namreč zelo neradi pogovarjajo o številkah, ker je zelo odvisno, za kakšno poškodbo gre....

P.p.p.s. Zdaj pa šibam v MC!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 865
12.3.2008 13:52:41   
Nika v službi
Uf, sem danes aktivna!user posted image

Pravkar sem prišla nazaj iz igralnice, pardon kavarnice. Ostale čveke so še tam. Fino je bilo, delovni dan mi nekako hitro mine po 2-urnem poslovnem sestanku...user posted image

Ninočka, ker nisi povedala, kakšno kavo piješ, sem pač spila kar belo kavo s smetano. Benika pa v tvojem imenu pije brezkofeinsko. Mogoče bi ti ta bolj ustrezala.

No, kratko poročilo: Valla in Nik sta prva prispela in to že kmalu po deseti uri, ker sta direkt iz RA. Nik je raztural, obvlada veščine triletnikov.user posted image  Več pa bo povedala Valla sama.user posted image

Potem sem prišla jaz. Sama. Logiš. Naročila porovo juho, ki si si jo je kasneje zaželel še Nik, pojedla pa potem v večini Valla.

Kmalu se nam je pridružila 2ursae z Anžetom in Borom, očka je kmalu zapustil prizorišče.
Bor je še kar naprej čupko in XXXL size! Pravi cukrček.

Potem sta prišli še Benika z Jakobom in Pety z Vidom. Jakob je taka luštna mala štručka, ki je kmalu po prihodu zahtevala papico. Nepreklicno. Takoj. Mamica v dir.
Vid je lepo po moško ostrižen in je sigurno fantič, ki je danes naredil največ kilometrine po igralnici in bližnji okolici. Mamica ima veeeeelik trebuh.user posted image user posted image

Kaj še? Aha, pridružila se nam je tudi Ninočkina cimra s svojim podmladkom, vendar kakšnega posebnega komentarja ne morem dati, ker nisem spregovorila z njo več kot nekaj uvodnih vljudnostnih fraz. V opravičilo - je sedela na drugem koncu mize.user posted image

Vse septembrke 05 smo fejst in v dobri kondiciji.user posted image user posted image  
Mahamo in pozdravljamo!

po nareku zapisala VDuser posted image user posted image user posted image user posted image

p.s. 2ursae, ticker je super. Ninočka, ja, cene se razlikujejo od štacune do štacune, pa to ne velja samo za Mercator. Tudi ponudba se razlikuje, v eni trgovini dobiš to, v drugi ono. Žal.

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 12.3.2008 13:53:40 >

Neposredna povezava do sporočila: 866
12.3.2008 13:59:10   
tažana
nika: Ti pa nekaj user posted image  iščeš. user posted image
Mogoče je pa vse to v njenem planu pa želi Samotu dokazat, da brez njega ne zmore in da nikoli več ne sme od doma user posted image . zdej bom pa tiho, da še mene kaj ne doleti user posted image .

jaz pa naših smetarjev sploh ne poznam user posted image . prezgodaj na teren hodijo user posted image .

branje: če štejem branje otroških knjig, in RR-ja berem prav pogosto user posted image . user posted image
na Wc-ju pa SODUKU rešujem user posted image .

legoland: nisem bila.

HP: gledala sem vse filme, brala pa ene dve knjige. jaz namreč nikoli nisem prenehala brat mladinske književnosti. vedno ko sem bila v knjižnici sem poleg "resne" literature obvezno vzela še nakaj mladinskega ali pa čisto otroškega. sedaj me vsaj ne gledajo več tako nenavadno, ko vzamem 10 otroških slikanic, ko pa imam Katarino zraven. user posted image

tako zdej grem pa v Kranj - peljem mojo mami, da mi še nekaj za rojstni dan kupi user posted image .

Uživajte.

Neposredna povezava do sporočila: 867
12.3.2008 14:18:39   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: tažana

branje: če štejem branje otroških knjig, in RR-ja berem prav pogosto user posted image . user posted image  

Joj, če pogledam iz tega zornega kota, pa tudi moj obseg branja ni zanemarljiv. Bravo, dobra izjava! 

tako zdej grem pa v Kranj - peljem mojo mami, da mi še nekaj za rojstni dan kupi user posted image .

In kaj si izsilila?user posted image  Pa, človek božji, saj si imela RD že več kot pred mesecem dni. Kaj ubogo žensko obremenjuješ!user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 868
12.3.2008 20:36:56   
tažana
nika:
moja mamica je ena zelo dobra dušca, ki bi mi blazno rada kupila darilo pa ne upa kar nekaj kupit, da mi potem ne bo všeč. Ker dobro ve da sem sovražnik raznih neuporabnih daril me je vprašala kaj bi. izrazila sem željo kaj za oblečt, ampak je ugotovila, da bo najbolje če greva skupaj (nekajkrat mi je že dala denar pa je ugotovila, da sem preskromna user posted image ). Tako sem za rojstni dan dobila zelo luštno jakno in krilo.  user posted image   Itak pa se mami noro obremenjuje, ker ima občutek, da mi ni mogla pomagat ko sva kupovala stanovanje in se selila, sestri pa je odstopila stanovanje kjer smo prej živeli. - pa ji ne znam dopovedat, da to meni ne dela težav user posted image .

No kje ste pa ostale kofetarice. user posted image
Že vem, gotovo je bilo tako fletno, da sploh domov niste šle user posted image .
Danes sem sama pa imam čas pisat, možek se je šel pa na vaje matrat user posted image .
Še malo grem naokrog pogledat potem pa pridem še nazaj pogledat, če ste otroke že spat dale user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 869
12.3.2008 21:32:49   
2ursae
user posted image  evo, še ena kofetarca (oz. sokarca user posted image ) se javlja na raport.
Mi smo se tud imeli fajn, je bil Borči ful priden, a ne user posted image . Je okol gledal, pol sem ga mal v slingu nosila in je že spal user posted image . Anže je šel raziskovat igralnico, seveda ne sam, sem morala skoz bit z njim. No, tu se pa res na kilometer vidi, kdo je v vrtcu in kdo ni user posted image , naš je čisto nenavajen takih igralnic in drugih otrok. Če sem v igralnici stala več kot meter stran od njega, me je že prišel iskat user posted image  in me vlečt za sabo. Pol mi je pa doma navdušeno razlagal, kolk je bilo dobr, kolk sva se igrala z žogicami in kuhinjo - tam je pa skoz nekaj stokal, žogice je mal nosil sem pa ke, kuhno pa le malo povohal user posted image . Sem pa tam v igralnici kar hrepeneče gledala proti vaši mizi, kjer ste tko fletno v miru klepetale, še dobr, da sem imela tam Sašo - ja, uganile ste, njen Nejc tud ni v vrtcu user posted image

Pol smo šli z mojim na kosilo (ima danes RD ... ne, zdajle ga ne zanemarjam, samo revež je ugotovil, da obstaja en TV program Špotr Klub in ker bi neizmerno rad gledal hokej, ga zdaj poskuša ujet .. slabo kaže, ker nimamo kabelske user posted image ) pa v CP na tortico - jaz je nisem... jeee zame user posted image  - pol je pa itak že konec dneva.

Tko da, miške, lep dan je bil user posted image , Ninočka, upam, da se Ruben kmalu pocajta user posted image .

branje: žal user posted image  ni čisto nič časa user posted image , pa tolk rada berem user posted image , sploh zvečer v postelji, preden zaspim user posted image . Že za RR resno razmišljam, da bi nehala ... res user posted image , če sem aktivna, mi vzame preveč časa. Čeprav mi je ful v veselje ... ravno zato še odlašam, sicer bi zadevo že zdavnaj skenslala.
HP pa men sploh ne potegne, filmi mi niso všeč, zato se pa tud za knjige nisem nikoli zagrela.

dejmo pol met srečanje 12.4., če vam odgovarja.

nočkec

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 870
12.3.2008 22:24:57   
benika
Že za RR resno razmišljam, da bi nehala ... res , če sem aktivna, mi vzame preveč časa. Čeprav mi je ful v veselje ... ravno zato še odlašam, sicer bi zadevo že zdavnaj skenslala.

Da ne bi slučajno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Beni bi rekel; Te bom sfaširou!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 871
12.3.2008 22:37:30   
teta beta
Lepo, da je mini srečanje uspelo. ZA 12.4. sem načeloma za, kot sem že napisala.

Branje - kot "diplomirani knjižni molj" kot pravi moj dragi, bi jaz morala tule najbolj zardevat. Lahko rečem podobno kot Nika - prostega časa sploh nimam oz. kar je, ga je z DAšo, zvečer pa še komaj vas spedenam, da sem na tekočem in zato zanemarjam likalnik in druge člane našega gospodinjstva. Harry Potter - gledala sem vse dele, brala pa samo prvo knjigo v angleščini, čeprav mi je bila knjiga še boljša kot film. Ampak zopet - pomanjkanje časa. Bom pa mogoče prebrala to zadnjo, ker me preveč firbec matra, kaj bo. Ampak vprašanje, kdaj bo v knjižnici fraj, kupovat pa je mislim, ker je predraga.

Legoland - še nisem bila. Se pa menimo, da bi šli za prvomajske na Gardsko jezero, ne v Gardaland, pač pa v en živalski vrt, kjer je tudi safari ipd. Kampirat user posted image .  (Zdaj bo to dva meseca pred rokom, prvič je bilo samo dober mesec.)

No, lahko noč, sem že prav potrebna spanja.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 872
13.3.2008 8:58:05   
Nika v službi
Dober dan!

Sem neprespana, slabe volje, sitna, tečna, nataknjena, imam goste iz USA tukaj, goro dela (ja, to je pa tako, če več kot 2 uri kofetkaš), Nika pa mi je po moje dokončno zbolela.

Včeraj je sicer bila v vrtcu, ampak ni skoraj nič jedla, potem doma pa sploh ni vedela, kaj bi sama s sabo. Bi se crkljala, se ne bi crkljala, bi šla gor na tepih, ne bi šla gor, bi šla ven avto gledat (ker je Tomaž tokrat domov pripeljal Dacio Logan), pa ne bi šla, itd. Potem sta prišla še ata in mama na obisk, pa je sitnarila, kdaj gresta domov, pa da bi ona šla kar gor (sedeli smo spodaj v jedilnici), pa jima kar "adijo" govorila, skratka gostoljublje na višku.user posted image  Ko sem jo potipala, se mi je zdela vroča, potem smo izmerili temperaturo malo pod 38, apetita ni imela, tožila je, da jo boli trebušček. Po rafalih pukcev je pridelala drisko (ampak samo enkrat, toda povsem tekočeuser posted image ), potem je bilo malo bolje, proti večeru je oživela (skakala, imela ful energije), ponoči pa je bilo spet pestro. Jok, spanje, jok, selitev iz njene v najino posteljo in nazaj, kraval celo noč. Popoldan sem se itak odločila, da se vendarle gremo pokazat k P, pa sem poklicala tja (očitno nek sedmi čut, ali kaj) in mi pove, da je sedaj novost to, da naročajo na uro. Dobili sva termin danes ob 14:10. Me res zanima, koliko se bodo držali ure....

Tažana, kdaj se prideš pokazat v novem look-u?user posted image Bravo za mamico in vajin nakup ter tiste prijetne skupne trenutke, ki sta jih včeraj preživeli. Jaz grem tudi rada (uf, kdaj je bilo že nazadnje?!user posted image ) z mami malo po štacuncah, pa na kofetek, tak klasičen babji "mother & daughter" čvek. Simpatično. Se spominjam, kako je bila moja mami vesela, ko sem jo enkrat presenetila in zjutraj šla normalno v službo (takrat še ni bilo Nike), potem pa po dobri uri prišla nazaj, ji rekla, obleci se, greva v Benetke na kavo. In sva šli in se vrnili domov v poznih večernih urah. Je bil pa to en najlepših skupnih pohajkovanj. Tudi ona se tega tako rada spomni. Takole na jesen življenje staršem res lahko damo predvsem sebe in nekaj našega časa, ostale materialne stvari več ali manj imajo oz. so tako skromni, da si itak ničesar posebnega ne želijo. Vsaj moja dva sta taka, pa verjamem, da večina staršev.

No, sem malce skrenila s teme.... se vidi, da danes res ni moj dan.

2ursae, da niti ne pomisliš, da bi nas zapustila. Ja, to je grožnja. Kar ukvarjaj se z njo, če želiš, saj si pravnica.user posted image  In še javno sem jo izrekla. Eto. Imaš dokaz in priče.

Glede Anžeta pa ti še enkrat dobronamerno svetujem, da ga sedaj v tem času do septembra, ko bo začel z vrtcem, čim več pelješ v družbo vrstnikov ter se počasi odcepljaš od njega (predvsem v fizičnem smislu, logiš). Moje osebno mnenje je, da mamice delamo večkrat veliko napako, ker otroke preveč priklepamo nase oz. hočemo biti mi tisti mediator, ki bo reševal težave, priskočil na pomoč... Pri tem pozabljamo, da moramo naše male bučke že počasi spustiti s popkovnice, ker preprosto morajo pokukati in okusiti veliki svet....

Pa vse najboljše tvojemu dragemu! Koliko pomladi pa šteje?

Teta beta, pogrešamo te, veš. Upam, da se nam 12.04. pridružiš. Kjerkoli že bo to, na Notranjskem, Gorenjskem, pri Žabarjih...user posted image

Letim na sestanek, pa še kasneje mogoče, če mi uspe.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 873
13.3.2008 9:43:59   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

nika, saj veš: bil je Borov sošolc v OŠ, ti pa Borova sošolka v SŠ ... vi2 sta vrstnika, luba duša user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 874
13.3.2008 9:56:53   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

nika, saj veš: bil je Borov sošolc v OŠ, ti pa Borova sošolka v SŠ ... vi2 sta vrstnika, luba duša user posted image .

O, mašinca, kakšna kratka pamet. Pa saj nisem blond!?! Ja, ni kaj, očitno danes res ni moj dan.

Vse najboljše za 38. rojstni dan!user posted image  Lahko pa je tudi 37., ker sem jaz šla eno leto kasneje v šolo....

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?