|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
28.4.2008 11:11:11   
spelka12

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

PA ful mam filing, da bomo mamice z drugim otrokom zdej ful zvisele, ker pac vrtec od njega nic ne dobi in bodo raje sprejemali tiste, ki imajo prvega otroka, pa se v jaslice gre, kjer je najdrazje.
V glavnem sram je lahko drzavo, da nam ne more oz. bolje receno NOCE zagotoviti vrtcev user posted image user posted image

Ja najbolj, da nardimo dvojčke, pol pa enga z veseljem vzamejo, druzga pa pol že morajouser posted image user posted image .
teta beta čestitam za Benjamina.user posted image user posted image  Pa tolko da veš, tetke smo ful pomemben del v nečakovem življenju.user posted image

Evo midva sva se končno odločila prodat stari avto, je že na internetu. Upam, da ga kmalu kdo kupi, ker je nov že izbran, sva se šla že peljat, bo pa rabljen. Nov je res malo predrag (ene 10.000 ojrov predraguser posted image user posted image user posted image ).
Včeraj sem bila pri beniki, jakob je tak cuker. Nonstop se nazaj smeji, pa tisto svojo dlesen razkazujeuser posted image , benjamin pa stari benjamin, glasen, hiter, živčen, cortkan...user posted image  Smo odpri sezono peke na žaru. njamyyyyy. Pa še avstrijske wurštle smo imeliuser posted image user posted image user posted image . Dvojni njamyyyyyy.
Morm ujet sonček, jutri bo spet mraz, grem knjigo brat na balkon.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
   [Brisano sporočilo]
28.4.2008 21:05:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 1202
28.4.2008 22:35:56   
teta beta
Valla., ne vem, kako bomo kaj z dopustom. Mogoče bomo šli ta teden za kak dan ali dva na morje na Krk, potem pa že niti ne vem.

Uf, moram it

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
29.4.2008 8:51:31   
ninocka
Dobro jutro user posted image

Pijem eno bljek kavico (prav mi je kaj pa sparam in ne kupim Barcaffeja user posted image ), ampak vam pa posiljam en Barcaffe al pa Illyuser posted image
Dosn je pa spet tako glupo vreme,  matr uceri smo se pa kuhali. Jst sploh ne vem, kako naj Rubna oblecem, ga revcka nonstop slacim in oblacim user posted image Mu grem ze ful na zivce s tem user posted image
Evan je sel v soboto z mojimi v Crno, se je tolk veselil, da je vsakmu povedu da gre v Crno. Baje je vzgojiteljici cel petek razlagal, da je pol se mojga vprasala, kam gre. Pa ko smo sli na sprehod, srecamo eni dve puncki in Evan kr stop do  njiju in rece: Dan. Jst grem pa jutri z babi in dedijem v Crno. Adijo. user posted image user posted image user posted image . Pa se igramo pr bajti, pa gre po cesti ena teta k sosedi na obisk, Evan pa: Kam gre teta? Teta, jst grem pa v Crno user posted image
Pol, ko so pa prisli v tja, pa sploh ni dojel in je se kr spraseval Kje je Crna, kdaj grejo... A vasi ze razumejo, ce jim recete, da grejo v Kranjsko goro/Portoroz/... Evan razume, da gre k nekomu (babi, dedi, nana, vrtec...), zgleda pa, da mu imena krajev se niso jasna.
MI smo pa drugace ful pridni in pospeseno delamo na vrtu oz. urejamo - vceraj sta prisla tast in tasca in mi je tasca kupila se ful roz, pa lubje in tisto okrasno kamenje (savski kamen) - je rekla da je za RDuser posted image user posted image user posted image . Pol mi je pa se posadila vse rozice, Samoo in tast sta navozila zemljo (2 prikolci je stal - ne boste verjele 10 EUR user posted image ), pa posadili smo puspane, ki sem jih dobila prejsnji teden.
Dons moram se pri unih puspanih nasut lubje in dat kamne, pa je tako klincevo vreme. Jst sem pa uceri cel dan plela travo, ker je not tolk plevela...se mi zdi, da vec kot trave user posted image Pa se nisem konc, mam se cel sprednji del in se zadaj za dokoncat user posted image user posted image
Ruben je bil pa tooolk priden - ves cas, ko smo mi delali je lezal v vozicku in se igral s svojo mrkvico in neki cebljal. Res, ful je cuker, pa tolk se stiska user posted image Dons ma pa ze 6 mesecev, a si morte mislt? Sploh ne morem verjet, da je ze pol leta okrog. Bom sla kupit eno tortico, pa bomo proslavili polovicni RD. Sem pa obtem tud sama nase posnosna (a se lahko mal pohvalim?), da sva se dojila 6 mesecev oz. da se se zmeraj dojimo user posted image user posted image user posted image Da mi je uspelo, kjub temu da je na zacetku tko jalovo kazalo...no pri puncki bi mi moglo pol to dojenje it 1,2,3 user posted image
Sem mu dala v nedeljo za probat korencek (Evan "domacega" sploh ni hotu) in ga je pojedu celo skodelico (ene 200ml) in je kr vriskal zraven user posted image Jutri mava pa posvetovalnico, pa me bo zihre kregala zarad GH, ker pac tezijo k temu, da se polno doji vsaj 6 mesecev.
Teta beta, cestitke za necaka user posted image user posted image user posted image user posted image Kako se pa kaj ti pocutis? A ze pripravljas za prihod novega clana? In ime, a sta mu ze izbrala oz. izbrali?
Joj, to s klopom je moglo bit pa ful zoprno. Mene je tud teh klopov tolk strah, sploh ko je se gozd tukaj user posted image

A ves kaj sem pomislila na tole:
IZVIRNO SPOROČILO: teta beta
Uf, moram it

Upam, da ne rodit user posted image user posted image user posted image Ce pa slucajno, pol pa stiskamo pesti in dihamo s tabo user posted image

Vrtci, sej vem, da bo kao placala drzava, samo po drugi strani, kdaj pa se kaj dobimo posenkano od drzave? Kaj pa vem, se zmeri je boljs, da mi placamo za otroka, kot da oni dajo, a ne? V glavnem, pri nam ni se nobene poste z vrtca, tko da smo se zmeraj na trnih user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12
Ja najbolj, da nardimo dvojčke, pol pa enga z veseljem vzamejo, druzga pa pol že morajo .

Najboljs, da ze zdaj oddas prosnjo za vrtec, ce ga hoces 100% met. Tko je ena moja kolegica nardila, se preden je rodila, je sla ze tamalo vpisat.
Spelka, ti bi pa mogla zamenjat avatar - morta iz jajcka skocit dva pisceta user posted image
Nika, ko se vrnes iz dopusta mi poslji ZS, da ti posljem ZS (isti kot Pety) user posted image user posted image   Drugac ji pa nisme nic kaj takega napisala, samo obnovo oz. citati "kregarije" novemberk.
2ursae in Nika, upam da uzivate na dopustu user posted image user posted image user posted image Mi trije gremo v cetrtek v Crno po Evana, v soboto bomo pa verjetno za en dan skocili na morje.
Tazana - budnica user posted image user posted image user posted image , kdo jo pa teb pride zaigrat, da ne zaspis user posted image user posted image user posted image Verjamem, da si zmatrana samo od misli, jst sem ponavadi tud, ko se spomnem, da moram na uro vstat (pa ni vazno kdaj). Pa  povej Aljazu, da je superfajn user posted image user posted image , ker te je vzel s sabo na sluzbeno pot. Mene Samo sploh noce user posted image

Pia, sej je vseeno, ce je v vrtcu, vazno, da sta popoldne skupaj in da delata kaj koristnega. Pa zdaj je se super, ko so dnevi takoo dolgi user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa se jst kej pospravit, da ne bom samo cvekala tukaj.  Pa-pa user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
29.4.2008 11:12:37   
benika
Punce, a ste vedele, da imamo med septembrkami novo user posted image ?????? A vas firbec matra, katera jeuser posted image user posted image user posted image ????????????

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
29.4.2008 12:19:07   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Punce, a ste vedele, da imamo med septembrkami novo user posted image ?????? A vas firbec matra, katera jeuser posted image user posted image user posted image ????????????

Benika, a ze? user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst tud vem kera je. Cestitke novopeceni nosecki, ampak naj sama pove user posted image user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
   [Brisano sporočilo]
29.4.2008 13:03:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1207
29.4.2008 13:08:51   
Pia67
Madonca, katera pa je? user posted image  Morda Kinokija, ki ravno prebira naša kramljanja.user posted image

Bom tako rekla, kot uček v reklami za Coca Cola Zero: 2 Noseča, noseča pa že nisem..." Torej ena manj user posted image

Drugače nirvana v službi, jutr grem v LJ na samoplačniški pregled mojega žolča, ker mislim, da bom ubrala pot teta betinega dragega in šla nekaj ven pometat.

Ninocka, Nina (hm, kaj se hecn bere, ker je tvoja soimenjakinja) ve le za Ljubljano, da gre tam kjer očka stanuje, pa na zemljevidu ve kje je. Npr. pri vremenu pokaže točko kjer je LJ in NM. najbrž si pa predstavlja en velik dolgčas v avtu dokler ne pride do LJ. Mislim, da se ne zaveda razdalj, ve le, da gre tam kjer je luštno (gledališče, ZOO itd).
Čestitke Rubnu za pol leta, madona gre hitro čas. Zadnjič se mi je zdel v vozičku tako velik, lička, pa koža. Škoda, da sva morali z Nino tako kmalu it, ker je ziher drugačen, ko se zbudi.
Valla, ti kar zavidam 2x dopust, upam, da nama rata vsaj 1x, ker je v moji službi zelo težko dobit dopust, stara garda ima namreč še po 10 dni lanskega in zdaj res zasluženo doma uživajo. Fajn, da je tvoj dečko namakal nožice, Nina bi se ziher metala v vodo user posted image .

Tako, zdaj grem še mal zrak premešat in počasi po Nino v vrtec in na bazen, če bo boh dal.

Damjana

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
29.4.2008 13:49:58   
pety78
Katera je noseča? Katera je noseča? Ajde, povedat. Tažana, Nika? Pia je rekla da ni. Hmmmmm, Tažano bom pa danes v vrtcu vprašala...he he he
Benika, a si ti še enkrat? user posted image

Valla., kako bo pri nas z morjem mi ni še nič jasno. Mi se ponavadi itak spomnimo tik pred zdajci, pa letamo po agencijah, kje je še kaj fraj...user posted image
Razen lani, ko smo šotorili, ampak letos to odpade.

No, katera je noseča? user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
29.4.2008 13:50:49   
pety78
A je 2ursae še 1x? user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
29.4.2008 13:58:21   
doroteja23
OJ!

Tudi jaz vem, ampak ne povem. Ne smem, bo mogla sama. Sem pa prvo, ko sem vidla imela na sumu tebe, benika. Saj bi lahko bilo možno, ne! Saj si želiš še enega oz eno!!user posted image user posted image

No pri nas vse po starem. Govor še vedno nikamor ne gre. Zdaj bomo začeli odvajat od plenic. Ampka nič kaj lepo ne kaže. Ker ko jo vprašaš greš lulat na wc,. samo na hitro reče ne ne ne wc. Ampak bo že. Sem rekla da ji bom en dan samo hlačke gor dala in basta. Pol pa se bo pač parkrat polulala in se bo že navolila ko bo parkrat mokra in bo že rekla da gre lulat. Ker  če bomo čakali bomo še v vrtec šli v pleniceh.

Aja eno vprašanje ( za kolegico me zanima)

Tiste, ki sste mele malčke v jaslicah, kak so bili po letih razdelejni? Ali 1-3 let, ali 1-2, 2-3? Tažana to je vprašanje pisano tebi na kožo.
V glavnem bolj enostavno, kako so skupine razdeljene?

lp

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
   [Brisano sporočilo]
29.4.2008 14:05:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu doroteja23)
  Neposredna povezava do sporočila: 1212
29.4.2008 14:13:57   
benika
ok, zdej mi pa ni jasno, kako vse veste.

Na RR beremo še kej drugega kot sam septembrke. Firbec, sej vešuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1213
29.4.2008 14:19:08   
Pia67
Če ne bi omenile nove srečnice, ne bi opazila, ker glih ne berem vsega. No, danes je izjema, pa mal logike in sem maju 2008 prištela 9 mesecev.

Novopečeni user posted image  srečno nosečnost, čimanj zdravstvenih težav in da bo zima 2009 pričakala novega, zdravega kričača.

Damjana

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
   [Brisano sporočilo]
29.4.2008 16:09:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Pia67)
  Neposredna povezava do sporočila: 1215
29.4.2008 16:51:15   
pety78
Aaaaaaaa, čestitke tudi z moje strani. user posted image
Babe firbčne...user posted image

Jaz pa v vrtcu Tažano zaslišujem, pol jo je pa še mož, ki je glih Katarino oblačil...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1216
29.4.2008 17:46:20   
Kinokija
Ahaha, sem se pa nasmejala zdele.

Res se ne javljam pogosto, ene 2x na leto, da izpolnim kvoto. user posted image je že tko, da smo ljudje po naravi lena bitja in je lažje pasivno brati sotrpinke. Namest, da v službi prebrem jutranje delo, preletim malo forume, tudi vašega, sj ne zamerte ne user posted image

Sem pa, k je ena napisala, da je ena noseča, tud jaz koj pomislila na tažano, no mal tud na niko pa 2ursae user posted image user posted image

No, januarčice smo se komaj začele, mogoče se bo še kera mi pridružla. user posted image A ne?

Lepo se imejte še naprej, jaz grem delat že X-ti test, da ne bo šla zaloga v nič. user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
29.4.2008 18:10:03   
doroteja23
user posted image user posted image user posted image Kinokija čestitke!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
29.4.2008 20:12:51   
teta beta
Kinokija, čestitke tudi z moje strani!!!

Ja, jaz sem tudi šla gledat med januarčice, zdaj grem pa še na oktobrke, da vidim, o kom govori valla. user posted image Al sem firbčna... No, mene na tak način ne bi našle, ker se nisem nič "prijavila" med nosečke. Še za to nimam zmeraj cajta.

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
29.4.2008 20:16:00   
teta beta
Ma, je nisem našla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1220
   [Brisano sporočilo]
29.4.2008 20:54:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1221
29.4.2008 21:02:16   
tažana
Ha, ha
Pa nisem jaz... user posted image

počasi punce! moj predragi pravi, da bo treba kar po vrsti user posted image
najprej diploma... user posted image  potem veselje user posted image user posted image

no ja mogoče pa kmalu...

Neposredna povezava do sporočila: 1222
29.4.2008 21:39:31   
pety78
Ojla, benika, kwa je zdej? Kapučino se ti bo ohladil...user posted image
Kdaj prideš na kafe? user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
29.4.2008 21:43:06   
benika
Čaki, zdej že 2 dni rožce sadim. Jutr pa lahko pridem. So rože že na oknih.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
29.4.2008 21:44:23   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: tažana

Ha, ha
Pa nisem jaz... user posted image

počasi punce! moj predragi pravi, da bo treba kar po vrsti user posted image
najprej diploma... user posted image  potem veselje user posted image user posted image

no ja mogoče pa kmalu...

Ja no, le glej, da ne bo prej pri nas ta tretjiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?