|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
29.4.2008 22:56:38   
teta beta
Valla, zdaj pa vem. Jaz sem na to punco že čisto pozabila. Saj že niti ne vem več, ali ima od prej fantka ali punčko, se sploh ne spomnim.

Doroteja, še od prej odgovor zate: pri nas sta v vrtcu samo dva skupini, 2-4 in 3-6. Drugo leto bo Daša verjetno še vedno v tamajhni, čeprav bo večina njene skupine šla verjetno v večjo. jih je veliko starih že štiri leta.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
30.4.2008 0:10:05   
benika
Evo, jaz sem šla tud pofirbcat. V glavnem tudi njej iskrene čestitke!

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
30.4.2008 8:10:33   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Čaki, zdej že 2 dni rožce sadim. Jutr pa lahko pridem. So rože že na oknih.

Pridna. Jaz jih tudi rabim. user posted image
No, javi mi, kdaj prideš, pa če pride Beni zraven, da grem prej po Vida.

Ma, najbolje, da se slišiva, prav?

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
30.4.2008 8:42:22   
benika
No pridem. Ti povej, kdaj boš šla po Vida, pa bomo mi takrat štartal od doma.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
30.4.2008 20:21:25   
ninocka
Samo na hitrco - z Rubnom sva mela danes posvetovalnico pri 6 mesecih, vse OK - tezki smo 7130 in veliki 68 cm.

Ko sva prisla domov, sem sla mla precekirat RR in sem dozivela ful velik sok in razocaranje - imela sem namrec par ZSjev od  novembrk, najbolj pa me je prizadelo tole:

...ne da dobimo potem opozorila od tvojih so-septembrk kaj pišeš o nas na septebrkah...
.

Prosim samo, da se mi tista, ki je "opozarjala", javi tukaj ali pa na ZS. Hvala.

Nocko, grem gledat film.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
30.4.2008 20:47:14   
teta beta
Svašta, ninoočka user posted image . No, jaz nisem bila, sploh ne poznam nobene tvoje novembrke. Pa tudi ne vem, no... mogoče pa one same berejo to našo temo.

Danes pa Daša prvič spi v svoji sobici. Me zanima, kako dolgo bo zdržala. Midva pa po dolgem času posteljo zase user posted image .

Aja, pa pozabila sem odgovorit glede poznavanja krajev. Ker sva bolj mobilne, Daša zelo dobro pozna različne kraje. Ve, kje so Dramlje, Gotovlje, Žalec, Levec, Celje, zdaj včasih tudi Šešče, ampak to ne bo dolgo (v petek smo bili tam na rojstnem dnevu in dostikrat spračuje), pozna Koroško, druge bolj občasne pa kratkotrajno ali pa ne ve čisto točno, kaj je tam.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
30.4.2008 20:59:06   
benika
Prosim samo, da se mi tista, ki je "opozarjala", javi tukaj ali pa na ZS. Hvala.

Jaz se pridružujem teti beti, ne poznam nobene novemberke in mi niti na pamet ne bi padlo kaj takega kvasit. Si mogoče pomisliula na septembrke, ki tule gor samo šnofajo in nič ne napišejo? Mislim, da smo  med sabo me preveč povezane, da bi katerakoli katerikoli zabila nož v hrbet.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
30.4.2008 21:13:53   
JERČI
Benika, jaz sem ena od teh, ki vas berem, ampak nisem tako nesramna, da bi to naredila.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
30.4.2008 21:18:21   
benika
Sej ni moj post letel direktno nate. Letel je na tisto, ki je stegnila jezik, katera je, že sama ve.

Ti nas pa nehaj samo brat, ampak nam kaj napiši. Tule smo same prijazne punce, ki niti slučajno ne grizemo in vedno rade sprejmemo medse še kakšno septembrko.

Ti kar pogumno.

(odgovor članu JERČI)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
30.4.2008 21:24:48   
pety78
O, hudo. V kaj vse se babe ne vpiknejo...user posted image

No, jaz nisem bila, ker jih tam niti ne poznam. Sem pa prepričana, da novembrke, tiste z obilico časa user posted image , tudi tu kaj preberejo.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
30.4.2008 21:28:35   
benika
No, jaz nisem bila, ker jih tam niti ne poznam. Sem pa prepričana, da novembrke, tiste z obilico časa , tudi tu kaj preberejo.

Se strinjam, saj se na naši strani večkrat prikažejo vsaj meni neznani osebki, ki prebirajo našo pisarijo.

Mah ninočka, pust babe naj imajo svoj guštuser posted image  

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
30.4.2008 23:51:29   
Kinokija
Joj, upam, da ni kej name letel. Itaq sem januarčica, sam se vseen še javno izrazim, da ne bi slučajen blo pomote.

Sam, me pa še vedno preseneti, kak se nekaterim babam (ne morm drgač rečt) ljubi delat špetir brezveze. Joj, k je tolk drugih stvari, s katerim naj se ubadajo. user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
30.4.2008 23:56:38   
ninocka
Joj, joj, punce moje, ne se prevec sekirat. Mene samo firbec matra, katera je bla user posted image

Sem pogledala ful lep film (P.S. I love You), zdej grem pa spat. Jutr gremo v Crno in bom lahko mojga zaboncija lupckala in objemala in stiskala. Jupi, se ze veselim user posted image user posted image user posted image user posted image

Nocko

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
   [Brisano sporočilo]
1.5.2008 11:00:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1239
2.5.2008 21:41:33   
tažana
Čer.
A ste vse na dopustih?
Ninočka: skozi en uho noter skozi drugega ven user posted image . Očitno punce ne vejo, da so njihove teme tako ali tako javne, če jih pa kaj moti so pa očitno preveč povedale user posted image . Jaz pa tisto, kar nočem da kdo ve, pač ne povem user posted image . user posted image

Naša budnica je uspela na SLO1 ste lahko videle tudi mojo malenkost user posted image . Me je un "kekec" snemal kar lep čas pa čist od blizu potem pa pokažejo celih nekaj sekund user posted image . In ko me je snemal čist od bilzu (tako na nekaj centimetrov) sem bila čisto negibna, da mi ja ne bo ujel mojega pogleda. user posted image  Ja kaj češ če sem pa sramežljiva user posted image .
pety: a smo te kaj zbudili tam nekje 6:20?

Sedaj grem pa še malo na kavč pod deko. pri nas so že nehali kurit user posted image . brrrrrr

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
3.5.2008 14:38:20   
Pia67
Me je napral na plezanjuuser posted image , tako, da zdaj čakam, da se Nič zbudi in greva mal v hosto raziskovatuser posted image . ta teden ji je ratal na veliko grozo moje mame ujet enega slepca in ga varno prenest v travo. Jaz sem pokala od ponosa, mami pa je zledenela kri in ni mogla, da se ni spomnila mo moje otroške vivarije itd, ko sem ji pila kri z živalcami, ki sem jih vlačila domov.user posted image

Tažana, a veš, da sem si mislila, da kje razvajaš jutranje zaspance. Vedno imam asociacijo nate, ko vidim kako godbo. Škoda, da nisem videla posnetka, morda pa boš v Utripu.

Javni forumi in zdrahe: najbrž ste me imele za rahlo paranoično, ko sem lansko leto krcala tipinje, ki so obiskovale naš forum in nikoli nič napisale. Na žalost je nekdo vohljal tudi za mano (kolk bom tekla, kaj jem itd) in prenašal čveke naprej, jasno, iztrgane iz konteksta. Zato sem postala veliko manj osebna in raj ne napišem oz. mnogokrat izbrišem zapisano. Sicer nisem več vključena v akcijo "Super mami" (kako daleč je realnost od bombastičnega naslova), bi mi pa najbrž z veseljem "vohljačke" privoščile večjo rit in podn samopodobo. Ampak psi lajajo, karavana gre dalje ... He, he, zdaj bom ziher spet kak prikupen mail dobila, ko bumerang.

Aja, sam za v premislek tistim, ki kanijo kupit kolo za malčke. Nina je z veliko večjo lahkoto gonila 14 colskega. Njen stari 12 colski, je kar mal nerodno okorn, tako, da ga bom spravila v promet in si ogledala oglase za rabljene 14 colske. Toplo priporočam večjega.

In še vprašanje za tmurne, deževne urice: imate občutek, da nekateri odrasli (mislim predvsem na moške) načrtno ogovarjajo vaše otroke? Sem ratala kar mal previdna, ker so Nino nekajkrat prijazno nagovarjali . Jasno, ko je Nina nekaj metrov oddaljena od mene, npr. jaz plačujem pri blagajni, Nina pa mal raziskuje okol. Se hitr najde kak striček in se dobesedno slini okol nje, jo traplja po glavi in ji kaže bližnji sladoled. Še sreč, da je tako sramežljiva in takoj pobegne k men, ki najbrž zgledam, ko mama koklja. Sčasoma pa ji bom nekak uturila v glavo, da ne sme nikomur zaupat. Žalostno user posted image .

Praznične fotke in še kaj pa sledijo,

Damjana

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
3.5.2008 21:51:57   
teta beta
Pia, mi imamo 12 colsko kolo in tole gonjenje nam sploh ne gre. Ampak res Daša tudi tricikla npr. ni nikoli gonila. No, zdaj je bila v bistvu 2x na kolesu in ji kažem in razlagam, kako mora gonit, ona pa glavo dol, gleda pod noge, balanca pa po svoje. Pa tudi te gume so v bistvu čisto "gorski" profil in ne gre nikamor. Ampak za 14 colsko kolo pa je DAša po moje premajhna, meri nekje 91, 92 cm po moje. Ta je je glih komaj prav.

Ogovarjanje moških - ne, tega še res nisem doživela, bi pa verjetno kaj komentirala, če bi se mi zdelo. V trgovini je pa itak kot ena sedem-, osemletnica kar se nakupovanja tiče. Malo zares pomaga, dosti pa zlaga v voziček, kaj vse rabi in kaj bo kupila. Da bi sedela v vozičku sploh ni variante.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
5.5.2008 19:12:05   
doroteja23
oj, da nas dvignem na površjeuser posted image user posted image user posted image

Pa še vesela novica. Neeeeeeee nisem noseča, če je katera pomisla na to.

Bom pa teta in to še letos decembra. Ja moja sesterca bo imela drugega otroka. Upam da se nam bo pridružila kak pupa, ampak če bo fant nič hudega, samo da bo zdravo!

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1243
5.5.2008 22:23:11   
memole
Čer čveke!
Spet po dolgem času jaz!user posted image user posted image

Mi smo ok in zdej od srede do sobote nas ni bilo doma smo šli malo v hribe na kmetijo!user posted image user posted image
Meli smo se super in Lara je uživala no saj vedno uživa ko gremo ker je toliko živalic za videt ki jih naravnost obožuje in sedaj ima še konje rada sam gor pa ne bi sedla!user posted image user posted image user posted image

Pri nas je v jaslih starostna skupina od 1-3 v njej je Lara preživela samo en teden potem so jo premestili v skupino od 2-4!

Lara ima tudi 12 colsko kolo in sprva je pedala vrtela malo naprej pa malo nazaj ni naredila celega obrata potem je pa lepo začela vozit tako da ji kar gre pa gor se vsake toliko spravi kot tiste starejše gospe ko dajo najprej nogo na pedal se odrinejo in dajo drugo nogo čez in isto naredi ko gre dol(upam da veste kaj hočem povedat)!user posted image user posted image user posted image
Čestitke novim nosečkam!user posted image user posted image user posted image

Nič grem zdaj vodoravno zjutraj je treba vstat!user posted image

Se oglasim kej jutri!

Lahko noč!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
6.5.2008 10:17:22   
2ursae
kukuc

sam tolk, da se javim user posted image . Sem mislila, da bosta otroka danes malo dalj spala in bom imela čas za bolj izčrpno poročilo, pa nič od tega user posted image .
Imeli smo se zelo lepo user posted image , dnevi so šibnili mimo, ampak itak kmalu spet gremo. Vrnili smo se včeraj, mene pa zdaj čaka bomba na pol razpakiranih kufrov sredi kuhne. Šibam, dokler Bor spi in se Anže še lepo sam igra.

mejte se, se še javim user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
6.5.2008 15:32:05   
Nika v službi
No, še jaz se na hitro pofočkam. Tudi mi smo nazaj.

V službi štala, doma štala, pa še sama sem fasala eno resno vnetje srednjega ušesa in sluhovoda, tako da žrem Amoksiklav in si kapljam antibiotične kapljice v uho 3x na dan ter upam, da mi tole šumenje v ušesu kmalu poneha. Na desno uho praktično nič ne slišim, so mi na ORL-ju rekli, da sem prišla zadnji čas!user posted image  

Sicer pa je bilo naše popotovanje bomba - Nikino zdravje se je izboljšalo, vreme je bilo čudovito (sončno in toplo, o kakem dežju ni bilo ne duha ne sluha) in če odmislim moje težave z ušesom ter počeno gumo na Quinny-ju, je bilo vse za čisto desetko.

Podrobnosti sledijo.

p.s. Kinokija, iskrene čestitke!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
6.5.2008 17:56:34   
ninocka
Cao,
sam na hitrco napisem, ker mi  EVAN SEDI (OZ. SKACE) PO Narocju (sori za crke), pa se hoce da vse mozne smeskote prilepva, tko da ne se cudit user posted image

A pride kera jutri k brunarci na kavico? Mi bomo (se ene par Rrjevk) tam od 10- ih naprej, tko da vabljene. 
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
6.5.2008 22:40:10   
teta beta
Jaz pa sam na hitro, ker se je Daša zbudila - imeli bomo fantka in imam skrajšan mat. vrat s 4 na 2cm in moram počviat in ne težko dvigovat.

vč jutri, nočko

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
6.5.2008 23:06:15   
2ursae
vidim, da je bilo pri nas kar pestro:
kinokija user posted image user posted image  za user posted image  user posted image . Čestitam.
ninočka, jaz sem tud zihr, da te nobena od naših ni zašpecala ... jz imam itak alibi user posted image . Najbrž una tvoja novembrka predvideva, da se ji je javila "septembrka05". Sploh pa, kaj si pa o njih kaj tako slabega napisala - "najhujša" stvar, ki se jo spomnim, je uno o citiranjih user posted image ...

Kot sem že rekla, mi smo se imeli zelo fajn. Prišli smo v skora poletje, ki se je pa žal kmalu sfižilo v eno kislobno vreme, a nam je pol Anže zrihltal sončka user posted image  - sva našla eno malo rumeno žogico, jo oklicala za sonček, jo pustila zunaj na mizi in pač lepo počakala, da je zlezla na nebo user posted image . Res je bilo potem od takrat praktično ves čas sončno (od četrtka do ponedeljka) in Anže je ful razglašal, da je vreme on zrihtal.
Naš dan je izgledal tako, da smo šli dopoldne v mesto v park na igrišče in do morja gledat ribice, ladje, kable (v marini imajo take mega zanimive omarice z elektriko in vodo, ker lahko jahte obnovijo svojo zalogo) in morda tud na tortico (slaščičarska ponudba je žal zelo slaba - štrudl, figaro, kremšnita, sladoled, česa več pa že ni), popoldne pa smo bili doma in se igrali zunaj.
Se je pa drgač fant tam čisto zaljubila v sosedovo 4letno punčko Marie- "kdaj pride Marie", "se bo prišla Marie igrat", "gremo k Marie" ... user posted image . Marie je sicer njegova mrzla teta user posted image  - moj in njen oče sta bratranca user posted image . Skratka, čist je dol padu, bil ves navdušen. Še, ko se je enkrat udaril, ni hotel, da mu jaz popiham, ampak je prstek nesel k Marie, da mu je ona popihala user posted image .
Bor je pa itak ful priden fantek, zadovoljen je bil povsod, al v vozičku na sprehodu, al doma na tleh al zunaj na tleh, res krasno detece.
Se mi pa zdi, da je v tem tednu Anže zelo napredoval - zna že precej komplexno razmišljat in si izmišljat, kako bi naju prepričal, da bi prišel do tistega, kar želi. Nona ima tam en ventilator (tak za hlajenje v poletni vročini), za katerega si je blazno želel, da bi ga vklopili. Ko sem mu razložila, da se ga prižge le poleti, ko je vroče, je takoj predlagal, da nam zrihta še eno sonce, da bo bolj vroče in da ga bomo pol lahko prižgali user posted image .

pia, jaz glede ogovarjanja otrok še pomislila nisem, da ima kdo lahko slabe namene ... bom imela tud to bolj v mislih.

tko, bom zaključila, mi misli kar nekeko ne tečejo in nikakor nisem mogla napisat lepega sestavka user posted image , se opravičujem user posted image . Grem pokukat še mal k oktobrkam, pa pančat. Nočko

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
6.5.2008 23:07:43   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: teta beta

Jaz pa sam na hitro, ker se je Daša zbudila - imeli bomo fantka

user posted image user posted image user posted image  za user posted image , bravo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?