Naja30
|
r1ta no vidiš, Ana ti že zdaj pomaga pri čiščenju. Joooj, jaz imam tudi toliko dela, da se ven ne vidim. Pa se mi nič ne da. Moj pa tudi pravi, da naj pustim vse na miru. Bo že on. Ja, samo kdaj? mene nervira, če je kaj za spucat in stoji par dni tako. Kot si opisala šoping z Ano, tako je z nama. Vsak nakup ali če slučajno želim kavico spit, moram dobro splanirat in imeti kakšne kekse, malico... Danes sva šli na kavico in je imela svojo punčko v vozičku s sabo in se je super zamotila s tem. Barbk, saj veš, kako je Mančin voziček vozila, no tako zdaj svojega obožuje. Za nekaj dni bo super. In ja, tudi Tija je že refleksno dobila nazaj. Nakar se je režala, jaz pa skoraj zjokala. Aaaaaa, zdajle bo Petkovšek pokazal svoje veščine! Držim pesti!!!!! shorty, saj se ti vidi, da si shujšala. No, vsaj od lanskega septembra, ko smo se nazadnje videle. ej, koliko vas pa načrtuje v ilegali? Za Ally nisem vedela. Držim pesti tudi zate! In seveda za Barbk in emo, drage moje, res upam da vam čimprej rata. Kako je življenje nepravično. Enim pa hitro rata, pa je donositi težko. Ja, čuvam se. Saj pravim, da imamo stanovanje kot svinjak, pa nima veze. Edino likat bom pa mogla. Možek nima več kaj za oblečt za v službo. Žalostna sem. Mitja je naredil napako. Škoda.
|