r1ta
|
O kako lepo je slišat, da Tija in Lovro tako lepo sprejemata vrtec! Bravo! Kaj je meni kaj ušlo? Sem mislila, da Manca tudi začne ta teden... Naja30 pazi nase!!!! Jaz sem bila danes ful zaposlena, pa včeraj tudi. Včeraj me je čakalo tedensko čiščenje, zvečer je pa J. zmontiral element za v kuhinjo, nakar smo ugotovili, da bo treba eno omaro prestavit, kar pomeni, da sem mogla vse ven zložit. Idealna prilika za omaro znotraj počistit, danes sem pa vse reči prebrisala in nazaj pozložila, malo prestavila in ugotovila, da bi bilo priporočljivo če umijem še vse kozarce (teh pa res nimam malo)... Za takšen podvig mi gre ves dan, ker delam res počasi, se vmes igram, Ana mi želi pomagati, pa ji dam, da preliva vodo v pomivalnem koritu ali pa briše žličke, danes je presipavala sladkor po pultu... Mah, prej bi za takšno delo potrebovala dve uri, zdaj pa res ne pridem nikamor. Pa saj imam čas. Glavno da se znama z Aniko zabavati. No, zdaj sem pa ugotovila, da bi strašno pasal še en element v kuhinji, tako da si bom še tega privoščila. In bo izgledalo kot vitrina, ker bom dala enega na drugega, morda celo malo prostora vmes za odložit kakšno reč, morda skledo s sadjem... No takle element sma imela že prej in sma enega še dokupila, enega pa še bova: http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/30072180 Eh, nakladam....