Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
Ko bo čas bom kako slikco Mance prvi dan v vrtcu gor pripopala. Zdaj pa gasa....
V glavnem Reš je faca. Mal sem bila na trnih, pa pripravljena na njegove komentarje o kilah (včasih zna baje kar dobr zbost o kilah). No pa je bilo vse super, je lepo rekel oz. najprej vprašal, če je to moja stalna teža, pa sem rekla, da se trudim nekaj s kilam in je rekel, da naj se še malo potrudim pa bo. Plavački so vredu, z mano zaenkrat tud vse ok, dobila sem klomifen, ko dobim M moram dat kri za hormonske preiskave in 12 oz. 14 dan cikla zopet pridet k njemu na UZ, da vidi kako reagiram na Klomifen. Aja pa obvezno en dan pred UZ seksat in po končani akciji ležat v postelji, da bo on naslednji dan videl, do kam so plavački prišli. No in to je to. Vtisi so vredu, oba sva si zaenkrat oddahnila. No saj bo.
Sem tolk ponosna nanjo.
. Čestitke.
, ker verjamem, da te je res pretreslo, čeprav velikokrat slišim, da se to dogaja majhnim otorčkom.
. Bo enkrat po 18. na vrsti, zdaj so predvolilne zadeve pa par tednov ni tednika. Drugače so pa več ali manj vse iz prvega prispevka, tudi una iz Dola pri Lj dobile vrtec. Prosim, mi pa kot zadnji drek odpadli. Bo noter še o protestih v Dragomlju (seveda spada pod našo občino), pa še kaj.
Ne morem verjet, da ima toliko energije! Ko ena mala bombica. Jaz sem pa čisto hin.
shorty, na srečo ne vem kaj preživljaš, vem pa da mora biti grozno, ko ti otrok ne zadiha takoj. Tudi jaz pošiljam Niki lubčka.
... Prav hudo mi je za vas! Ampak vem, da se ne boš vdala in tako je prav!