r1ta
|
Lepo manetka, da si se oglasila! Lepa fotka in oblekica v kateri je tvoja lepa princeska mi je zelo všeč! Javi se bolj pogosto! No takole. Še en dan vrtca je za nami. Vse b.p. Ana v vrtcu uživa, v dnevniku danes piše, da se zelo rada igra s skupino petih deklic, ki ji predstavljajo vzor in jih rada oponaša. Predvidevam, da so deklice malo starejše (Ana je v vertikalni skupini). Drugače pa sem imela včeraj svojevrsten živčni zlom. Enostavno sem psihično padla in sem jokala. Verjetno zaradi izčrpanosti. Ponoči se nikakor ne naspim dovolj, saj hodim v posteljo prepozno in ko končno zaspim se Ana zbudi in se prestavim v njeno sobo in skupaj spiva do jutra. To pa pomeni, da se enostavno de spočijem, ker se zbudim zilijonkrat, vsakič ko Ana zakašlja, zdaj ko ima pa zamašen nosek pa še smrči. In spim lahko le obrnjena k njej ali pa na hrbtu, tako da me lahko drži za roko in jo objema. Takoj ko se obrnem pa se zbudi in začne jamrat. Skratka ni fajn. In to traja že vsaj en mesec. En čas je še šlo, da sem spanje štukala čez dan, ko je Ana spala, ampak to ni to. In očitno je bila včeraj mera polna. Dela cel kup, jaz pa nimam ne volje in ne energije, stanovanje kot bomba, ker ne uspem pospravljati za Ano, plus tega, da so še ostale reči za pospravit, skuhat... Pa je dragi prišel iz službe prej domov, mi pomagal po tavečjem pospravit, Ano peljal na sprehod in šel spotoma še v trgovino in prišel nazaj s fasngo, dvemi šopki rož, Ana pa mi je prinesla parfum, ki sem si ga že dolgo želela. Lepo... Ponoči je dežural dragi, tako da sem se za silo spet sestavila nazaj. In je že veliko bolje. Se bodo pa te nočne selitve morale končati...