Strawberrie Cherrie
|
Evo, še en lep pozdrav iz Koroske. Vidim Shorty, nekje daleč nazaj, da si dobila službico. JUPIJAJEEE Mali je pri nas tolk naspidiran, zdej že vsi govorijo, ooo, kako sfolgata , ampak je kul, samo ogromno pozornosti zahteva. Je pa res, da so določene stvari postale nemogoče. Recimo umivanje zobkov - mali ne pusti, no pa sem mu šla nabavit električno zobno ščetko za malčke, zdaj pa nonstop brenči naokoli z njo. Prav tako je rahlo obseden s svojim plastičnim radiem in klasično muziko , tko da občasno prav skrivamo pojočo zadevo Knjige so pri nas zakon, prav tako govori kot navit: najbolj pogost staveki so; Mama am (v predovu: Mami dej zizo ), ata bum (ga mora za roke prijet, da lahko zogo brcata), Uro AMMM (teka za Azzurotom in ga sili, da je vsemogoče), teta am (prosi vse tete za bombone ) ... danes sva šla mimo jaška za kanalizacijo, pa sem mu rekla, ne tja, tam je kanalizacija, pa je rekel: azacija Smeško je. Prav tako je obseden s peskovnikom, toboganom, peskom ... nonstop. Pa skrajni čas je da si omislimo še kolo zanj, ker je pravi jok, ko gremo v trgovini mimo kakšnega otroškega kolesa. Mi2 tudi že prakticirava kolesarjenje, tko da sva naredila že dve dolgi rundi v tej sezoni, po 10km v vsako smer, je prav užival na sedežu in se zadaj drl Annn ANNN annn , potem je pa spet nemogoče snet čelado. Uf, sem natipkala Vidim, da se moram pogosteje javljat, ker drugače nikamor ne pridete
|