|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
6.4.2008 12:29:56   
emaa
No Luka ima vročino, pa nima, danes je brez, zaenkrat, včeraj jo je imel, samo smo šli vseeno za 10 minut, tolk da sta šla peš do konca ceste, ker že od srede nismo šli ven, ker je bil prej pa David tak.
Sicer so me pa včeraj klicali iz kliničnega, David rabi selen, dobimo vsak ponedeljek dozo za en teden, pa mu moram dnevno dajat, kolk se ne veselim, železo bojo kontrolirali naslednjič, če bo zdrav, ker ob kakršnikoli bolezni (prehladu, virozi), vrednost ni realna.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
6.4.2008 12:48:44   
frufru
Jaz sem pa glih skuhala, moja dva sta pa zadrnjohala. user posted image user posted image Zunaj pa tako sonce. Upam, da ne bosta dolgo spala, da gremo na bicikel. Mamo v planu it do Otočcauser posted image gledat. Včeraj smo bili tudi na biciklu. Pa na toboganih, ker se mu kar meša, ko jih zagleda, pol ga je pa cel user posted image  dol spravt. Sva mu kolesarsko čelado kar gor pustil. Kot da bi vedela. Je nakaj čudno motovilil in na glavo cepnil. K sreči je bil tak mini tobogan, pa se je samo pobral, pogledal, kako bova reagirala in ker ni bilo panike na ven je prec šibal ponovit vajo.

SC

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
6.4.2008 21:42:40   
frufru
Moja 2 sta spala do pol2h user posted image Smo hitro pojedli pol smo se šli pa po avtocesti vozit user posted image po trasi od mačkovca do kronovega, kjer naj bi jo odprli konec leta user posted image user posted image Je bilo fino, ko ni bilo treba 2x v dolino in pol spet v hrib. Nazajgrede smo šli na Otočec račke nahranit. Mali je bil čisto navdušen, ker so se kregale in vzletale in pristajale pol metra stran od njega. Je hotel it kar za njimi v vodo. Pol smo šli še na tortico na Otočcu, pa ne sežejo tistim na loko niti do kolen, postrežba je pa na 4 obrate user posted image Smo prišli domov ob 7h, je samo pojedel in padel v posteljo.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
7.4.2008 8:30:44   
r1ta
Daaan!

Ja, mami si je v soboto privoščila koncert. Uf je pasalo! Ana je pridno prespala celo noč. Jaz sem šele danes spet v mejah normale, čeprav prehlajena in brez glasu. Pa nisem nič pela, le glasno pogovarjanje mi je škodilouser posted image . Kaj bi, ko pa nisem več navajena žuriranja... Ana je pa še vedno prehlajena.

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
7.4.2008 9:21:19   
Shorty_
Hojla ja SC službo sem dobila in imam spet pogodbo za en mesecuser posted image

Drugače pa si je Nika včeraj en malček razbila glavo, kri sicer ni veliko tekla ampak buška je pa ogromna na srečo je pomagala margarina in obkladki tako da danes je "samo še mala in krvava pikica"

No zdej sem sama doma poslušam muzko tajam meseka.....in razmišljam o tem da mi je moj rekel da bi imel še enegauser posted image samo da ve da je premalo prostora...... no sej ga bova imela pa kdaj kasneje......user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
7.4.2008 9:22:10   
Shorty_
Vsi bolančkani se čimprej pozdraviteuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Naja tile objemi so zateuser posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
7.4.2008 14:09:16   
Naja30
shorty držim pesti, da se pogodba razširi na čim dlje, ne samo en mesec!user posted image
In Niki ena user posted image  da buška čim prej izgine. In za obe user posted image user posted image user posted image user posted image  nazaj!

r1ta fajn, da si si malo dala duška. Jaz si ga bom tudi v kratkem. Da se znorim za nazaj in za naprej user posted image

Tija je danes boljša, samo tečna pa ful! Ta vročina je bila verjetno zarad zobka. Danes je nima več. Ven je pa ne upam peljat, ker ful piha. user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
8.4.2008 8:05:31   
Barbk
Za dobro jutro nas bom samo na prvo stran ruknila. Upam, da mi kasneje uspe še kaj napisat.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
8.4.2008 8:11:58   
Shorty_
Naja hvala za pikapoko buške skoraj ne vidi večuser posted image user posted image

Moja dva sta na delovnih mestih mene čakajo cunje za speglat pa se mi ne dauser posted image dans moram bit prej v službi ker imamo jutri neke delavnice pa moram neki pripravit in bom zadnjo sekundouser posted image

Drugače pri nas nič novega, no decembrčice dejte se malo bolj aktivno oglašat nouser posted image

Moj moj danes si na spisku pogrešanih poleg vseh ostalihuser posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
8.4.2008 8:29:23   
emaa
sej nekatere se oglašamo. Mi smo pa dobili selen, moram Dvaid to po brizgi dajat, dobim pa pripravljeno za en teden vnaprej, torej imamo tedenske izlete v kliničnega. 

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
8.4.2008 9:39:38   
Shorty_
Ja Ema enih 5 nas je ki se še javljamouser posted image

A pol hodiš vsak teden v ljubljano al kako? Kok časa mu boš pa morala dajati selen?

Men je pa tok dolgčas doma mi Nika ful manjka zdej se pozna da sem bila cel teden na dopustu in vsak popoldne z njo. Komaj čakam soboto ko bova po dolgem času oba z možekom domauser posted image user posted image user posted image Upam da bo vreme ok da bomo lahko praznovali tastov rojstni danuser posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
8.4.2008 11:24:30   
emaa
selen bo dobival do naslednje kontrole, ko bo verjetno vrednost v redu, zaradi jemanja, bo pa cink spet nizek, ker je bil zdaj v redu po jemanju. Bomo pa takrat videli kako je z železom. Ja vska teden mora eden od naju v LJ v lekarno od kliničnega po selen. 

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
8.4.2008 12:41:39   
essa411
Kaj ko bi se tale vreme že odloču al bo pomlad al bo zima ?! Groza! Lan je ful siten ker je že  2 dni med 4 stenam, prej je bil pa po par ur na dan zunaj...

Ema, ker po porodu nisem sledila našemu forumu ne vem kaj se to dogaja s tvojima dvojčkoma. Je kaj v zvezi s krvjo? Verjetno sta bila prezgodaj rojena in so to posledice?

Naja, Barbk kako je z vama?

http://essa411.moj-album.com/

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
8.4.2008 13:20:18   
emaa
essa ne, to nima zveze s prezgodnjim porodom. Po porodu so odkrili, da ima David zaporo črevesja in je bil 3.dan urgentno operiran. Pri operaciji so ugotovili, da ima črevesje (tanko črevo) zavozlano, ter da ga je precej odmrlo in da ima preostali del že gangreno. Pustili so mu okoli 20% tankega črevesja (vzeli so mu 1,5metra), skoraj je umrl (Luka je bil medtem v topli posteljici), imel še second look operacijo, pa vstavitev venskega katetra za prehrano. V kliničnem centru je bil 3,5 mesecev - 100dni, potem smo ga dobili domov. V bolnici je trajalo, da smo postopoma šli s kombinacije hrane v žilo in preko flaše, na samo preko ust, se je to zelo hitro zgodilo, nihče ni verjel, da bo šel brez katetra domov. Potem smo pazili, kaj je jedel, zelo hitro smo morali uvesti gosto hrano (pri 3,5 mesecih, korigirano 2,5 mesecih), ker ima tako malo črevesja ima sindrom kratkega črevesja in posledično (to je sindrom kratkega črevesja) zelo slabo absorpcijo določenih hranil, v njegovem primeru večinoma mineralov, je pa tudi nagnjen k slabokrvnosti, saj je imel v bolnici več transfuzij. Vprašaj punce kako so vse trepetale z nama ali bo, ali ne bo, Luka je bil z mano, se je dojil, David pa na pragu smrti, zato vsaj približno vem kako hudo je Naji in kako take stvari vplivajo na odnos. Je pa za Najo hujše, tisti čas, ko je Dvaid prišel domov je zasanjani umrl njen fantek, kako mi je bilo hudo (zdej sem pa že mal zašla)
Tako, da sicer na srečo lahko vse je, ne more pa piti sokov, ker imajo preveč dodanega sladkorja in po njih driska, pri rota virusu, se je pri njemu takoj pojavilo pomanjkanje kalija. Zato pač imamo redne kontrole, ki jih bo imel do konca pubertete, nekaj časa nam manjka cink, železo, selen in to pač dodajamo. Če te pa še kaj zanima, pa vprašaj. Je pa kljub vsemu velik fant za nedonošenčka (je imel 46cm in 1965g pri porodu, najnižja teža cca 1700g), saj ima zdaj 83cm in 12,5kg, je večino donošenih prehitel, Luka pa je še večji. Je pa tudi velik dobrovoljček in se zlahka nasmeji. 

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
8.4.2008 14:07:33   
essa411
Joj punce, kaj ste že vse dale skoz... Bogi revčki mali komaj pridejo na svet pa jih že čakajo take preizkušnje. Ema, si ne predstavljma kaj ste prestajali, mi grejo kar mravljinci po telesu in solze na oči, ko sem prebrala napisano. Bogi David! Drugače pa ja, res sta prehitela večino naših donošenčkov. Sicer ne vem kolk tehta Lan, ker že od decembra nisva imela kontrole, ampak 12 kg ziher nima (drug mesec mava razvojno pa se bo stehtal).
Glede zasanjane tud nisem vedela. sem nekaj razbrala iz prejšnjih postov od shorty. Mal je zoprno take stvari spraševat. Sem pa videla, da ima zopet fantka.

P.S: Ema, a hodite v Lj. v razvojno? sej mogoče sem te to že vprašala pa sem pozabla...

< Sporočilo je popravil essa411 -- 8.4.2008 14:15:02 >

http://essa411.moj-album.com/

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
8.4.2008 14:21:28   
PAJO

dober dan

se jaz se malo oglaasim preden grem po tamalega v vrtec.
kako ste?ste zdravi?ma tale vreme danes spet mori res.noro.

kaj drugac kej pocnete ko ste noter??

shorty kje pa ti delas zdej??

lep dan vsem pa se slismo,papa

ana

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
8.4.2008 14:26:42   
Naja30
"Life is like a box of chocholates; you never know what you gonna get."
Nekatere res hudo preizkuša. Smo pa zato vedno močnejši. Saj veste - kar me ne zlomi, me utrdi. user posted image
Danes sem polna enih rekov.user posted image  Ok, prvega sem si sposodla od Forrest Gumpa.

Danes me dež ne spravlja v slabo voljo.

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
8.4.2008 14:42:15   
emaa
A ne Naja kako se ne zavedamo koliko lahko prenesemo, pa kar zdržimo.
Essa ne v Domžale hodimo. Da ti povem od zasanjane, rodila je Aleksa, našega decembrčka z 32. tedni. Ker pa je bil nedonošenček je imel srčno napako in je bila potrebna operacija. Tako, da je marca pri 5 mesecih šel na operacijo, šlo mu je super, dva dni po njej pa je nenadoma umrl. Ima pa zasanjana doma že eno punčko in ima še enega angelčka, ko ji otroček tako kot Naji med nosečnostjo umrl, tam okoli 28 tedna in si zasluži tega svojega fantka. Vse smo držale takrat pesti, da bi čim dalj zdržala in da bi bilo z njim vse v redu.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
8.4.2008 14:45:43   
Ženkica
Naja3: zate posebej enga user posted image  in user posted image ; res si ženska in pol. user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
8.4.2008 17:50:57   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: shorty

No zdej sem sama doma poslušam muzko tajam meseka.....in razmišljam o tem da mi je moj rekel da bi imel še enegauser posted image samo da ve da je premalo prostora...... no sej ga bova imela pa kdaj kasneje......user posted image

Midva sva tud najprej tako razmišljala, da nimamo dovolj prostora. Zdaj pa se oba vedno bolj nagibava k temu, da se bomo pa malo stisnili. Saj, ko smo bili majhni smo se tud stiskal, pa nam je blo čist všeč in prav nič nam ne manjka zato. user posted image  Ja, pa čestitke za novo službo pa, da bi ti čim prej podaljšali za nedoločen čas.

Naja3, te občudujem. Sem hotla bit danes slabe volje zarad dežja, ko pa tebe berem me kar mine. user posted image  Upam, da je Tija že ok. Jonu tudi zobje nagajajo - se zbuja ponoči in občasno joka čez dan. Ni čudno, ker ima dlesen tako zatečeno, da je joj.

Lep večer vsem!

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
9.4.2008 7:55:24   
ally1
Dobr dan punce, da se še jaz mal javim. Saj mal vas berem, da sem delno na tekočem kaj dogaja user posted image .
Vidim da ste kar zdravi, naš Matic je zopet prehlajen in spet fiziološka teče v potokih - po njegovem nosku user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

"Life is like a box of chocholates; you never know what you gonna get."
Nekatere res hudo preizkuša. Smo pa zato vedno močnejši. Saj veste - kar me ne zlomi, me utrdi. user posted image

Naja3 nisi mogla bolj zateti tega citata... tudi jaz se strinjam s tem. Vsaka preizkušnja nas naredi močnejše in potem gledamo tudi drugače na svet.

Vidim da se mal pogovarjate o še enih user posted image , tudi pri nas se dogovarjamo še za enega, ampak imamo v maju pregled pri genetikih, da nam malo povejo koliki % je da bi se zadeva ponovila  in kaj je sploh vzrok tem problemom  ki jih imamo z Maticem, in če je možnost majhna gremo v akcijo user posted image . Čeprav vem, da tudi če mi bodo rekli da ni panike za drugega otročka da bo vse ok, bom v negotovosti toliko časa dokler ne bom user posted image  imela v naročju in bom na lastne oči vidla da je vse Ok.

Shorty bravo za službo in upam da ti je po godu!user posted image
Emamair upam da bo z Davidom vse Ok.

http://soncekmatic.moj-album.com/

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
9.4.2008 8:34:51   
Barbk
Tale post pišem že tretjič...Pa kljub temu še zmeraj isto čutim, kar neče popusit...
Oh babuške moje...me spravljate v jok...Emamair še danes se tako živo spomnim dni ko smo trepetale z vama. Priznam, mnogo solz sem pretočila takrat in se samo zahvaljevala, da je z Manco vse vredu. Velikokrat se z mojo mami pogovarjava o Davidu in Luki in mami kar ne more verjeti, da sta že taka korenjaka. In naša Zasanjana...srce se mi je trgalo z njeno bolečino in izgubo. Težko verjameš, da se kaj takega dogaja. Dostikrat skočim pokukat v njen album in se veselim vseh novih slikic. In Naja...resnično iz srca ti želim, da se ti srček hitro zaceli. Naj ti prihodnji dnevi, leta, prinašajo same lepe stvari, trenutke...Iskreno ti želim vso srečo tega sveta. user posted image  Rada vas imam moje decembrčice. user posted image  
Manca je tudi že pravi mali "vragec". user posted image  In kako je lepa...Ne morem se je nagledati, nalupčkati...Še vedno čakava na izvide, pediatrinja pa že brez njih pravi, da mora biti Manca doma. Bomo vidli kaj bo komisija povedala po 14 dni bolniške. Ona bi jo najraj izpisala iz vrtca. Zdaj moram na MOL napisat prošnjo za rezervacijo za 1 mesec in plačevati 30% od določene cene. Če otroka izpišeš iz vrtca zaradi zdravstvenih razlogov izgubiš vse točke. user posted image  Haloooo, kje smo še mi... No drugače sva si pa midva z mojimuser posted image  v soboto privoščila en žur. Prijateljica je praznovala 30 in napovedoval se je mega žur. In lahko mu tudi to rečem. Res je bilo enkratno. Pelo, plesalo, pilo, jedlo, smejalo....Že dolgo se nisem tako smejalo, da so me lička bolela...Ja pa trubači tud niso manjkali. Ne moreš verjeti kako se folku odtrga ko jih sliši igrati. Ma ne saj so cari-so bili 3 v Guči. Kako mora to tam izgledati si sploh ne predstavljam...večtisoč glava množica v transu... To res padeš v ta ritem...Si moram pogledat kako sem zgledala ko sem "eksala" kozarec šampanjca in ga vrgla oz. zabrisala v sod sredi plesišča. To pa je posebne vrste užitek... Še posebej ko to naredi kakih 40 ljudi...Manca je pa bila pridna in je lepo spančka ko sva sredi noči oz. jutra prišla domov. Pasalo je...malo biti na off. Tebi R1ta tudi lahko user posted image  za mali "odklop". Pa vaju z Ančiko sem gledala in brala v reviji Nosečnost. user posted image  Jap spet berem (in sem pa tja kako kupim) malo te revije. In ne user posted image  Frufru nisem še noseča. Me je ta mesece kuj na začetku (malo prekmalu-verjetno stres) že doletelauser posted image  in jo konec aprila zopet ne pričakujem. Upamo, da nam res konec tega meseca uspe zagledati magični plusek. In bravo vsem, ki razmišljete o drugi user posted image . Vse se da!user posted image  Moja prijateljica je zdaj tudi že v ta drugo user posted image , doma že imajo 19 mesečnega škrata. Ratalo jima je takoj v drugo. user posted image  Zdaj bom pa hitr oddala ta post, da ne bo spet kak drek... Pozdravček vsem. Aja Shorty stiskam pesti, da te končno vzamejo za nedoločen čas, saj si tak fejst punca. user posted image

< Sporočilo je popravil Barbk -- 9.4.2008 8:39:30 >

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
9.4.2008 10:00:12   
r1ta
Ojla!

A tako Barbk, v reviji sva z Ančko? Nisem vedela oz. sem očitno pozabila... Jo bom kupila, če jo Merkator v Podčetrtku premore...user posted image
Hja, midve še vedno smrkava, ena bolj kot druga. Kiham kot slon, Ani pa nosek spušča. Pikolino mi gre že na živce! Pa saj bo!

Punce, zdrave mi bodite, ve in vaši najbližji! Kaj več pa nimam časa napisati ker me Anika okupira 100 in še več %.

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
9.4.2008 10:37:41   
Naja30
Daaan!

Mene malo baše tale premik ure. Že nekaj dni tako težko vstanem zjutraj in sem komaj danes dojela, da zarad ure. Pa kako to, da Tija ne spi tako kakor prej? Prej se je zbujala med 7-8h in zdaj isto user posted image  Kaj ne bi mogla premaknit še ona na eno uro več? Pol sem pa zalimana še dve ure.

Barbk, tudi jaz se ne morem nagledat moje princeske. Pa čeprav je včasih pravi mali user posted image  sem vseeno večino časa v user posted image  zaradi nje. Še dobro, da jo imam!
Tudi jaz se spomnim časa, ko je ema rodla. In malega Alekseja... user posted image  Joj, koliko smo že doživele skupaj a ne? In vedno smo si stale ob strani, zato vas imam pa takoooo rada!! Vsaki posebej en user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
9.4.2008 13:04:59   
frufru
Ooooo, jaz sem pa srečkovič. Sem zadela nagrado od Niveje. user posted image Sem prvič kaj zadela, pa rabijo DŠ. A to je treba pol davkariji prijavit al kakouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Prvi šolski dan: 10 idej za proslavitev
Prvi šolski dan je nekaj posebnega in kot tak naj otroku (in staršem) ostane v najlepšem spominu. Poiskali smo nekaj ide...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?