|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
25.4.2008 13:09:45   
Naja30
Kakšne lepe fotke so me pričakale!user posted image  Super r1ta, rožice so itak prelepe, najbolj seveda tista največja user posted image  Anika v oblekici pa res prava princess! Sem rekla dragemu, da pogleda in gleda gleda in reče A to pa ni Tija! Ja kot da je sam Tija tak lepa! user posted image  Malo heca.
A gremo spet mal fotke gor limat? Vsakih par mesecev paše te zlate otročke pogledat.user posted image

Mi smo se pa včeraj z Nejcem srečali. Smo bili v MC in so imeli predstavitev fotoaparatov in je tip slikal Tijo in Nejca skupaj, sta tah hecna! user posted image  moj_moj je rekla, če se bosta kdaj poročila, bosta tole sliko zraven dobila user posted image

Ta noč je bila zame kratka, ker sem včeraj šla na malo daljšo pijačko user posted image  Tija pa se je seveda kot nalašč zbudila že pred 7.uro kar se ni že zelo dolgo. user posted image  No ja, bom že nadoknadila. Se je splačalo user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
25.4.2008 17:43:01   
Barbk
Dobili smo vrtec na Brodu. user posted image  Sem tolk vesela...Ja Shorty sem bila 100%, da sem omenila, da sve se srečali v Kavalu pa očitno nisem. user posted image  Jah sem zblojena...Naja ko boste na obisku pri tašči pa prosim, da se oglasite v Kavalu na kofetku ali pici. Bom zelo vesela. Lepo, da si si privoščila eno daljšo pijačko. user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
26.4.2008 9:32:32   
Naja30
Barbk čestitam za vrtec! user posted image  Ja kaj kmalu se bomo pojavili v Kavalu, brez skrbi. Imamo v kratkem nekaj za praznovat, tam pa je super hrana.
Prvič ko bom imela kaj časa za kavico ti pa javim.user posted image

S Tijo se danes odpravljava na izlet na štajersko user posted image  Dan je prelep.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
26.4.2008 9:55:47   
Barbk
Evo za dobro jutro malo moje navihanke user posted image

user posted image

Naja hvala...user posted image Komaj čakam, da se dobimo na kaki kofici v Kavalu in spoznam tvoja dva sončka. No jaz imam bolniško (dobila od komisije-po potrebi se lahko podaljša, a ne bom in si ne želim, le da je Manca zdrava) do 10.5 in tako grem v službo 12.5. Še ne vem kam, še vedno močno upam, da tja kamor spadam. user posted image - v našo "staro trgovinico" v Zupančičevi. Tja bi se z veseljem vrnila, kam drugam je pa že težje. Zdaj pa šibava z Manco ven na sončka in na kavico v Kavala. Moj user posted image  pa spi, ker je iz nočne.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
26.4.2008 19:27:35   
r1ta
O Barbk kako je Manca luštna! Lepe očke in laski se ji kodrajo, ne? Cukrček je! Čestitke za vrtec!user posted image

Mi2 še vedno razmišlava o vrtcu in se nikakor ne odpraviva na sestanek v vsaj enega od ponujenih. Čas pa beži in Ančka raste...

Oh, jaz pa spet pakiram. Pa ko pomislim, da bom čez tri tedne spet me vse mine. Potem pa spet čez tri tedne...user posted image  Pa ko bi človek samo spakiral pa bi bila stvar rešena bi še šlo, pa kaj ko moraš vmes še razpakirat, pa spet pakirat, pa prat in likat, pa spet jovo na novo. No ja, pritoževati se pa preveč ne smem. Se vsaj kaj dogajauser posted image .

Grem dalje stvari na kup metat!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
26.4.2008 23:20:40   
Naja30
r1ta, vem kaj misliš s pakiranjem user posted image  Men je najhuje, ko nikol ne vem kaj in koliko vzet s sabo. Pol je pa vedno al preveč al premal in moram na roke prat user posted image

Barbk, lepa pupika je tvoja Manca! user posted image

Jaz se pa ob tej uri bašem s čokoladno torto. Pa saj se lahko, čez dobre pol ure bom spet starejša eno leto... user posted image

user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
27.4.2008 7:57:27   
emaa
Naja vse najboljše, torej imaš ti rd en dan pred mano, kater laetnik pa si?
user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
27.4.2008 9:20:04   
Barbk
Vse najboljše zate, vse najboljše zate, vse najboljše draga Naja, vse najboljšeeeeeee zate!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
27.4.2008 11:14:09   
Naja30
O hvala hvala user posted image
ema, danes imam okroglo  user posted image  (l.78) Stara koka sem! user posted image  Kaj pa ti, koliko pomladi boš izpolnila jutri?
Hehe, trenutno kraljujemo bikice!user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
27.4.2008 11:46:22   
emaa
Naja pol si siti letnik kot moja sestra, ki praznuje v soboto (moja svakinja pa l.79 v petek), jaz sem pa lepi letnik 76, pa se ne počutim 32, prej 10 manj. 

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
27.4.2008 15:49:28   
frufru
Naja in vse ki praznujete v teh dneh, čestitke,
Včeraj smo bili dopoldne v lozi (belokranjka hosta), popoldne smo pa švignil na Gozd voščit R očetu. Mali je bil čisto navdušen nad kravami in konji, pol je pa mačko lovil, ki je bežala pred njim kot hudič pred križem user posted image
Dopoldan smo pa avto pral, ker je bil od včeraj čisto svinjski, je tudi mali pomagal in bil temu primerno moker user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj pa oba spita, jaz pa čakam da se zbudita, pol gremo pa spet na bicikel. Lep dan

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
27.4.2008 16:55:48   
Strawberrie Cherrie
Naja vse najboljše user posted image user posted image user posted image

Evo še mojega smrkavčka:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
27.4.2008 23:38:00   
r1ta
Naja3 in Ema vse najboljše obema! user posted image   user posted image

Mi smo bili v živalskem vrtu in je Aniki bilo zelo všeč. Če najbolj so jo fascinirale kobilice, ščurki in ribeuser posted image .

No jutri pa odrinemo na dopust tako da se lepo imejte in čimbolj izkoristite praznične dni!

papa

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
28.4.2008 7:44:09   
essa411
Ojla!
Kako lepe fotke so me pričakale za dobro jutro! Res so lušni tile naši čmrlji!

Naja3 in Ema VSE NAJ NAJ še z moje strani! Smo pa kar nekak na kupu po letnikih, jaz sem ravno med vama user posted image .

frufru_ pred Lanom tud bežijo že vse sosedove mačke  user posted image .

Sem vidla, da ste debatirale o vrtcu. V Medvodah še niso nič sporočili pa so rekli do konca aprila. no ja, to je lahko še tele 3 dni. Ne vem, jaz bi pa skor raj vidla, da bi bil naš še eno leto doma in gre nasl. leto v vrtec. Ampak moja tašča in tast že lezeta proti 70-im in jima najbrž ni ravno lahko skrbet za malega razgrajača. Čeprav nikoli nikdar nič ne pojamrata, še kontra - ful sta vesela, da ga pazita. Ju pa razbremeniva kolkor se da, ker moj itak dela v turnusu, tako da ga mata res celih 8 ur samo vsake 14 dni. spet kompliciram...

kam šibate za prvomajske? Mi bomo kar delovni, v čet. pa se mogoče kam spokamo, odvisno od vremena.

http://essa411.moj-album.com/

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
28.4.2008 10:01:09   
Naja30
ema, vse najboljše! user posted image

r1ta vi se tudi lepo imejte na dopustu. user posted image

Za praznike bomo mi na morju user posted image  Se pravi kar doma. Če bodo tako lepi dnevi kot je danes, bo fajn.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
28.4.2008 13:17:42   
emaa
Hvala, sta me pa danes fanta ful dolgo pustila spat, 7:40, lepo darilo za RD.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
28.4.2008 16:19:09   
Barbk
Emamair vse najboljšeeee!user posted image user posted image user posted image  S_C Ožbej je pa tud tak cukrček. Frufru imaš pa ti  tako pridnega sinkota. user posted image  R1ta lepo se imejte na dopustu-"tuto kompleto". Naja doma je najlepše user posted image , no morčku res nič ne fali, a ne.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
28.4.2008 19:56:36   
frufru

Emamair user posted image user posted image user posted image user posted image vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image
S_C lepo te je spet brat, daj se kaj več oglašat, prooooosiiiiiiim, Ožbej je pravi navihanec.
Barbk, na tej slikici je še ok, kakšen je bil na koncu pa raj nebiuser posted image user posted image user posted image  
Naja srečnica, mi vidimo morje največkrat v obliki morja megleuser posted image
R1ta uživaj v Belgiji, spij kako pivo še zameuser posted image , to z živalmi pa tudi meni ni bilo jasno, našmu je bil najbolj všeč bager, pujsi in lev. user posted image V tem vrstnem redu

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
28.4.2008 20:08:15   
Shorty_
Ema- vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naja3 tebi tudi sicer z zamudo vendar iz srca vse najboljše!!!!user posted image

Nika je čist boga ker ji štirice rastejo in to vse na enkratuser posted image posledično bolj malo jemo in spimo ampak bomo preživeliuser posted image

Včeraj smo postavili bazen in začeli točit vodo, no danes ugotovimo da nkje hudič puščauser posted image user posted image user posted image user posted image ne vem še kaj bo tast narediluser posted image upam da bomo lahko samo foljo novo kupiliuser posted image

No jz grem likat ve čveke pa polubčkite svoje škratke k so cortki da je kar jojuser posted image user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
29.4.2008 8:56:22   
essa411
Evo, mi smo dobil zavrnjeno vlogo za vrtec. Smo na 8. mestu...

http://essa411.moj-album.com/

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
29.4.2008 18:05:20   
Shorty_
Essa sej mislim da boš dobila vrtec mi smo bili 54. pa mo dobili vrtec.
Držim pesti za vse ki čakate na vrtceuser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
29.4.2008 18:40:40   
Naja30
Če vas zanima vreme na obali - dežuje user posted image  Upam, da bo jutri kaj boljše, ker je grozno biti cel dan notri. Pa če bi vsaj rosilo, da bi šle z dežno prevleko ven.

Tija se je definitivno odločila, da ne bo vel spala podnevi. Tako da zdaj ko vidim, da ne bo šlo, jo poskušam vseeno malo umiriti z branjem in gledanjem knjigic. Tako da vsaj malo počiva. Gre pa zvečer prej spat.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
29.4.2008 19:00:31   
frufru
No, da še jaz pridam svoj piskrček. Mali je danes čakal na to, da ga odvijem. Je vstal na previjalni in po moško oddal svoj mali dar. Zamenjam brisačo on pa nebodi len še enkrat simulira bruseljskega dečka. user posted image
Potem je našel kanglico za rože zalivat in je seveda zalival po tleh, HB po ploščicah. Ko sem mu jo vzela je poskušal še s svojim novim bidonom za na bicikel od Nubija. Pa je začel cvilit, ker ni nič ven prišlo. Potem je pa košarkarski žogi od OMV simuliral, kako se z R na žogi raztegujeva (uni fitnes s premerom 70cm), pa pol še on poizkuša. Je prav hecen. Da roke na tla kot, da bo skledce delal, pol pa noge na žogo dvigne in sel z nogami levo in desno gunca user posted image
Popoldne smo šli pa malo po nakupih, je mali prvič rekel auto in ne brmbrmuser posted image user posted image . Se nama je tako fajn zdelo, malemu pa tudi, ko sva bila navdušena. Je celo pot nazaj, ponavljal. Pa zdajle, ko sva čakala, da R pripravi banjo za umivat, je ponovil vajo na školjki. Tako, da je lulal kot ta prav dec v školjko, stoje (edino pimpka ni otreseluser posted image user posted image user posted image ) in vodo potegnil

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
29.4.2008 19:50:39   
Barbk
Jej Frufru kolk me vaše prigode vedno nasmejejo. Nikoli dolgčas, a ne. user posted image  Naja tudi pri nas je piškalo. Sem šla pa danes s prijateljico končno bon za tajsko masažo pokurt. Bilo je fenomenalno. Šele na masaži sem ugotovila, da sem čist trda. Si bo treba večkrat tole privoščit. Essa tudi jaz mislim, da boste le dobili vrtec. Držim pesti za vse.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
30.4.2008 9:13:47   
Barbk
Jutro! Očitno ste vse na lepšem, ker je tukaj tema. Samo še sonček nam manjka, a ne. Jaz bom tud samo z oblački zadovljna, samo da ne dežuje. Danes pa moj bratec praznuje 30.user posted image  Vse najboljše dragi J!user posted image  Starša pa obletnico poroke. Tudi njima lahko čestitam za 33 let ljubezni. user posted image  No midva pa jutri tud praznujeva okroglo najine ljubezni. Že kar 10. user posted image  Sploh ne vem kdaj je šlo mimo. Zdaj je pa res čas, da naštimava še enega člana družine. Zadnje čase me nekaj potiho grabi za poroko. Nič posebnega si ne želim, ker ni dinar, le prstan in njegov priimek. user posted image  Seveda bi si želela še zmeraj eno romantično civilno poroko v krogu staršev in to je to. Za kaj več pa žal finance ne dopuščajo, niti sanjarjenja. user posted image  No sem vam zaupala tole mojo skrito željo, ki se počasi prebuja. Samo prosim psssst. user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Poštnina
nada56

Raje plačate poštnino za paket posebej ali, da je vracunana v ceno .

Raje placam posebej, da vidim koliko kaj stane. (19%)

Raje plačam vse naenkrat in le cakam svojo pošiljko (73%)

Vseeno mi je (8%)

Število vseh glasov: 26

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!