|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
24.5.2008 22:48:35   
r1ta
Evo nas na sončni strani Alp! Potovali smo super! Se še oglasim ko se malo naspim!

papa

S_C sem vaju videla v Mami! Lepa slikca! Ožbej je pravi cukerček, mami pa lepotica na kvadrat!user posted image user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
25.5.2008 7:28:48   
Strawberrie Cherrie
r1ta, sem  še dolžna ti en kafe, tko da če bosta z Ano kaj v celju ali kje tam v bližini, sporoči, prideva z Ožbejem kaj mimo.
Naja3, fjuuuuu, Tija je pa lepotičkauser posted image , pa ful je zrastlauser posted image
Pogledala sem tudi ostale slikce, sami lepotci, ni ga decembrčka, ki ni lepotec in pol. Pa včasih še pokukam v albume drugih uporabnic, pa ni noben otroček tolk luštkan, kot naši decembrčki.user posted image
Moj mulček pa pride danes nazaj iz počitnic, se je šel za tri dni namakat v toplice z mojim dvema. Menda je ful priden in noče govorit z mano po telefonuuser posted image . Vedno, ko mu babi reče, mami je na telefonu, pridi, reče: NE in gre nazaj na pesek in noriuser posted image user posted image Mamo res srečo, da mamo tale bungalovček, pa je mali lahko sam svoj gospodar, je babica sporočila, da gospodič kar sam odpre kljuko in ven na pesek.
Doma tudi pesek, blato, zemlja in voda rulajo. Najbolj se mu dopade, ko mu ati dal 'šlauh' in lahko pere avto, ali pa če šprica Azzurota in se ful smeji. Z Azzurotom sta prava navihanca, to se tolk lupčkata, pa mali ga kar objema in boža. Je pa zanimivo, ker ima bratranka malega višavca doma zdej, pa ga Ožb sploh ne šmirkla. Na velike pse je pa enostavno norrrruser posted image user posted image user posted image
A sem vam povedala, ko smo bili zadnjič v živalskem vrtu, kako se je zaljubil v tiste pujse. Pujs gor, pujs dol, on bi ga kar domov nesel in ena res zalita gospa Pujs, je nonstop hodila za malim in mali ji je kar dajal seno pa ji govorim: AMMMMuser posted image Pa za malimi pujseki je tekal, pa kozo je lupčkal. user posted image
To imajo res fajn narejen, tale kotiček, ostalo je pa res srotasto. JE pa cel živalski vrt prehodil sam, edin gor do tistih jastrebov ga je ati nesel, nazaj dol po hribu je pa mali prav vriskal, ko je hodil. Seveda smo talentriano pozabili doma vozičekuser posted image

Grem slikce s fotkiča potegnit.....od ZOOja, še jih nisem, pa smo bli pred hm, 4tedni, tamuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Strawberrie Cherrie -- 25.5.2008 7:29:04 >

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
25.5.2008 7:52:34   
Strawberrie Cherrie
Evo par slikc še dolgolasca, sem pa ugotovila, da mu tko kr.lasje, kot jih ima zdej, dosti bolj pašejouser posted image

KOZA:
PUJSA:
DOLGOLASEC, PRAVI MALI CIGANuser posted image :

PA ŠE KRATKOLASEC: (EDINA SLIKCA, KJER MA KR.LASKE):

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 13.6.2008 20:59:53 >

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
25.5.2008 8:37:29   
Naja30
SC, Ožbej je tud tak cortek!Blondi mali.user posted image  Velik pa tudi. Daj še kakšno slikco, kjer ima kratke lase gor.
A ni fajn, da nič ne joka za vama, ko gre na počitnice? Jaz sem tak vesela, da je Tija prilagodljiva in kar se tega tiče ne komplicira. Sploh ko sem npr. morala na hitro v P, sploh nismo bili pripravljeni, ampak gospodična je bila lepo pri babici in je uživala.

Sezona komarjev se je že začela! Tija se je zbudila z dvema rdečima pikama user posted image  Na srečo se ni ponoči zbujala zarad tega, imamo pa definitivno komarja v sobi. Kako je le prišel not,ko imamo pa mrežo na oknu?? user posted image user posted image  Mater mu! Sem jo namazala s fenistilom, sej je ok a ne? S čem pa naj jo mažem, kaj je dobro proti komarjem za tako majhne? Lani še nič nismo imeli, letos bo pa treba nekaj.

Zdaj greva pa po krompir na tržnico, ker se je mamici zluštala krompirjeva solata.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2004
25.5.2008 8:38:10   
Naja30
Aja, SC, hud tatoo! user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
25.5.2008 9:33:12   
Strawberrie Cherrie
Naja3, hvala, sploh nisem dojela, da se vidi moja zamaščena rituser posted image
Naja3, jaz kupim v baby centru nek tak pips za otročke, je komarček gor narisan, sam me lahko zdaj z lopato po glavi, pa se ne spomnem od ktere firme jeuser posted image Menda Chicco, al neki tazgauser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
25.5.2008 14:43:21   
frufru
Evo nas z maratona. Smo šli na 35 km ob reki Mirno, skoz se je polahko vzpenjalo. Je bilo super samo je ful pihalo, tako da nazajgrede nismo v prazno vozili, ampak je bilo treba vseeno pedala vrtet. Malemu se je ful dogajal. So glih s traktorji okoli vozili, pol je pa še pedala na kolesih z roko obračal. Je bil tako zaverovan v to, da sploh ni upazil, da je veter eno kolo za njim na kolo pred njim prekucnil. user posted image Jaz sem se ful ustrašila, mali pa sploh ni trzal, še zasmejal se je, ko je malo ob čelado butnilo. Je pa mali maraton prevozil en pobček, ki bo danes teden star 5let user posted image user posted image user posted image Je bil najmlajši kolesar (naš ne šteje, ker ga je R vozil user posted image ) Je pa med potjo zaspal kot top, tako, da sva ga doma samo v postlo preložila in spi naprejuser posted image . Ponavadi se zbudi tisti moment, ko se avto ustavi. No R je tudi zasapal pred formulo1user posted image .
Naja3, SC to je od Chicca, majo pa tudi elektronsko, na baterije, za voziček, al pa na elektriko.

< Sporočilo je popravil frufru -- 25.5.2008 14:52:42 >

Neposredna povezava do sporočila: 2007
26.5.2008 7:05:07   
Naja30
Dobro jutro!

No pol bom pa šla v BC po tole zadevo proti komarjem. Hvala, SC in frufru.
Ne vem, kako je drugje, pri nas so se dobesedno čez noč razpasli user posted image  komarji. Včeraj, ko smo šli zvečer ven, smo se jih komaj ubranili. Moj mož je ful alegičen nanje.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
26.5.2008 22:37:28   
r1ta
Samo na hitrco se vam javim, da me ne pozabite...

Imamo se res lepo, Ana-Lu resnično uživa in vsako noč zaspi kot ubita. Tole vreme je prišlo kot naročeno. Jutri se gremo kopat! Zdaj pa šibam migat na nintendo Wii, da kakšno kilco zgubim, pa da se malo razmigam...user posted image

papa

S_C če bom kaj v Celju ti javim! Res dober tatoo!

Naja3 hvala za lepe želje!

Aja, outfit mamice in male prinčipese na obhajilu je uspel. So naju vsi pohvalili, tako da sem spet malo zrastla!user posted image  Slikice pripopam drug teden ko pridemo domov!

(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
27.5.2008 12:14:57   
ally1
Samo na hitrco se javim, da nas spravim na 1.stran user posted image .
S_C Ožbej je pa res že pravi korenjak in se mu vidi da obožuej živali user posted image , aja res dobr tatoo.
r1ta uživaj v SLO sedaj imamo res lepo vreme.
Naja3 pri nas pa še ni komarjev (no vsaj občutli jih še nismo) upam da ne bodo preveč pikali.

http://soncekmatic.moj-album.com/

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
27.5.2008 15:12:30   
Naja30
Torej - na zapadu ništa novo! user posted image
Kam ste poniknile?

ally, kmalu bova imele samogovore, če ne boš še ti ušla user posted image

Punce, včeraj sem imela veliko krizo zvečer. Kar dušilo me je. Pa ne vem, zakaj. Kot ena tesnoba, se je kateri že kdaj to zgodilo? Potem sem pa pisala pisala pisala in mi je zelo odleglo. Še danes sem polna energije.

Na obali je danes okoli 30 stopinj in skozi poldne se že skrivamo v bajti. Uspavat sem šla Tijo sicer z vozičkom, ampak sem vozila po senčnih ulicah. Mala ima kratke hlače in me je strah, da bi si opekla te svoje bele nogice. Namazat sem jo pa seveda pozabila...

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
27.5.2008 16:11:51   
emaa
Naja sem prebrala, sam ko nimaš kaj pametnega reči, je boljš bit tiho

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
27.5.2008 18:50:21   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Torej - na zapadu ništa novo! user posted image
Kam ste poniknile?

Jaz sem poniknila v posteljo. Ponoči sem mela "sralnobruhalni rigoleto" danes me pa kuha vročina in ležim z 38vročineuser posted image  Ne vem kaj je to celo zimo nič, ko pa nastopi poletna vročina, mene trese od vročine

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
27.5.2008 18:56:38   
Strawberrie Cherrie
Kako je fino zunaj na sončkuuser posted image Sem danes zaradi tega pobegnila iz službe že ob 14h, potem sva bila pa nekje od 16h z malim skoz zunaj, plela vrt, mali se je igral v bazenčku, pa babica je prišla na obisk. Smo jedli sladoled, mali ga obožujeuser posted image
Sem pa komaj sedaj našla malo časa za RR, sem mu lepo narezala kruh in hrenovke za večerjo, pa lepo sam je, mami ma pa leptopa na mizi in lahko kaj napišeuser posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
27.5.2008 21:46:58   
emaa
Sem pogledala punce na preverjeno, upam, da bom jaz na tedniku tud tako v redu izpadla, sam se bo verjetno mal videlo, da sme znervirana, razlog, fanat sta se tolk kamere ustrašila, da je bil jok, še pa još. Na sporedu pa še ne vem kateri četrtek bo, ta ali nalsednji. 

Neposredna povezava do sporočila: 2015
27.5.2008 21:59:15   
Naja30
ema, bom gledala user posted image

Midve sva tud danes bile veliko na sončku. Sem zelo utrujena zdaj, bolj ko Tija user posted image  Mala ima toliko energije, da včasih kar verjet ne morem. So vaši tudi taki poprčki?user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
28.5.2008 7:39:55   
essa411
Bom na hitro izkoristila tale jutranji mrk v službi user posted image .

Najprej naj pohvalim slike vaših decembrskih sončkov, vsi so cukrčki, res!

frufru in Naja - upam, da sta boljše?

O, Ema, a ti boš pa kar TV star user posted image  ? Vidim, da se kar pojavljate v raznih medijih.

Ja, krasen je tale sonček, jaz hodim zdaj kar s kolesom na šiht. Sicer je popoldan grozno vroče za domov, ampak bo že. Rajš to kot dež.
Z Lanom pa nismo kej dosti zunaj, ker ma spet neko virozo (vnetje ušes, grla in oči). Ne vem kje to pobira user posted image  ?

Komarji? Še to se manjka... No, pri nas jih še nisem zasledila.

http://essa411.moj-album.com/

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
28.5.2008 7:53:38   
emaa
essa, če bom zato kaj lažje vrtec dobila, ker drugače pa jaz tega denarja, ki se zahteva za varstvo privat nimam. 

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
28.5.2008 8:08:19   
Strawberrie Cherrie
Ema user posted image user posted image

Mogoče bi bila celo rešitev pri vrtcih, da bi tudi privat varstvo delno subvencionirali.
Pri nas na odgovor še vedno čakamo, verjetno ga bomo dobili nekje konec junija (tako nam je bilo obljubljeno). Kakorkoli že, jaz sem prejšni teden govorila z ravnateljico, kako nam kaže (malo sem se budalo vseknila in ji na tak način nakazala, da vrtec res potrebujemo), pa mi je povedala, da v jaslih nimamo šans. Da so nabite do amena. Ampak sva se potem pogovarjali o 2.starostni skupini, pa pravi, da tja bo verjetno tudi prišel (2-4leta), čeprav še ni star 2leti. Mi je pa tale starostna skupina bolj pri srcu, cena je malo nižja, pa pleničke sam nosiš, v jaslih pa ne.
No, kakorkoli že, mi še naprej držimo pestke, da pridemo zraven.

Ema, kdaj pa greš v službo? sedaj 1x, kajne? En predlog, dokler in če ne dobite vrtca, mogoče bi dokler vzela eno študentko, septembra so v večini fraj (tisti, ki so delali izpite in jih normalno naredili junija) nekje za 200,250€ za oba, dokler si pač v službi? Ne da ga ti daš privat varuški, ampak da ti poiščeš eno zanesljivo študentko?
Pa res pojdi malo od ravnatleja do ravnatelja vrtca, to so meni svetovali, da precej dost vplivajo na to, kdo bo sprejet in kdo ne.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
28.5.2008 8:37:26   
essa411
S_C - a ja?! A do ravnateljev je treba...

Neposredna povezava do sporočila: 2020
28.5.2008 8:46:24   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: essa411

S_C - a ja?! A do ravnateljev je treba...

Tako so meni svetovali... da se za kakšnega otroka vedno najde prostor.

Meni je itak na sploh mimo, da dobijo prve vrtec tiste mame, ki imajo vse kvazi. Dobijo lepo socialno stanovanje, doma so, so ''samohranilke'', otroka lepo zapakirajo v vrtec, grejo na prvo kavico in jo držijo vse tja do 16h, da hodijo po gostilnah, da pridejo zadnje po otroka, celi ljubi dan ne delajo nič, ker jim ni treba, ker vse vlečejo od države. Mamica, ki dela pa na 3smene v Preventu, pa trepeta, al bo dobila vrtec al ne, s tisto noro plačo 380€, delat pa mora, ker ne ve, kako bo drugače preživela družino.
Men je ta naša logika povsem zgrešena. Pa še to mi je zgrešeno, ker recimo v Slovenj Gradcu so zaprli drugi 'glavni' vrtec in je ostal samo eden s podružnicami v sosednjih krajih. Pa ni edini primer, ker vrtci po Sloveniji se množično zapirajo, v čem je potem keč? Naj mi nekdo to razloži?

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
28.5.2008 9:00:12   
emaa
Do ravnatelja ne bo nič pomagalo, jaz ljudi z vezami poznam, pa niso dobili mesta v vrtcu. Zavrnili so 70 otork l. 2006, pol si lahko misliš, pa je še en vrtec v Domžalah, kolk je tam zavrnjenih raje ne pomislim. In to je samo en letnik, veste koliko je še drugih zavrnjenih. 

Neposredna povezava do sporočila: 2022
28.5.2008 9:07:31   
r1ta
Ema kje boste? Na tedniku?

Mi se imamo še vedno lepo. Včeraj smo se šli kopat in je pravi užitek ker je bazen prazen. Anika je sama kraljevala v otroškem bazenu. Popoldan smo spali, nato pa smo šli na obisk k bratrancu in sestrični kjer pa tudi uživa 200 na uro. Lepo vreme, narava, dobra družba, dobra papica... Boljše na bi moglo biti.

Danes se imamo namen spet iti malo kopat, popoldan pa spet igra z otročki!

Lepo se imejte tudi vi!

(A. Einstein)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
28.5.2008 10:56:11   
essa411
V SLO je marsikaj zgrešeno. Tist, ki se znajde, se znajde na 10 potenco, tist, ki pa je pošten  pa je revež. NI fer, ampak v taki hinavski državi živimo. No, pa saj ni vse tok hudo...user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ema, v Medvodah so zavrnili cca 99 otrok...letos, pa so 4 enote +centralni vrtec.

R1ta_uživajte, lepo da najdeš čas in se še kaj javiš vmes user posted image .

< Sporočilo je popravil essa411 -- 28.5.2008 10:59:59 >

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
28.5.2008 11:47:52   
emaa
R1ta ja na Tedniku bomo
essa vem imam kolegico, ki so jo tudi zavrnili v Medvodah. V vrtcu v Domžalah, kjer sem oddala vlogo jaz, je blo 396 vlog, zavrnjenih 294, pa so še eni vrtci, tam je situacija verjetno precej podobna.

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Kako se mame razumejo z otroci glede na ho...
Kompatibilnost znakov zodiaka določa tudi odnos mame z otroci. To so kombinacije, ki se najbolj razumejo med seboj.

Nomalna nosečnost
FLASK_A

Pri normalnem poteku nosečnosti sem rodila:

čez rok (39%)

40T (19%)

39T (15%)

38T (9%)

37T (8%)

prej (10%)

Število vseh glasov: 463

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!