|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
22.5.2008 12:31:54   
Minafl
Naja, rok imam 9.7.

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
22.5.2008 12:38:00   
Ženkica
IZVIRNO SPOROČILO: shorty

Ženkica kaj smo se ti zamerile da nas nič ne prideš pozdravituser posted image

OOO, to pa že ne; redno špegam k vam - vsak dan in čakam, kdaj bo kakšno srečanje v Lj. - popoldne, po šihtu, da vas prideva s Kajo pogledat. user posted image

še nekaj novejših fotk če katero zanima slučajno : http://mojakaja.moj-album.com/album/12117166/?os=12117281

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
22.5.2008 12:56:05   
essa411
Srečanje - pri men je popoldan po šihtu bolj tako-tako, ker se vozim po eni najbolj prometnih cest - Celovški in preden pridem domov po Lana in še 1x nazaj...ja, glih ob ene šestih bi bla nazaj user posted image . Če ne bo šlo drugač oz. če bo večina za to pa se prilagodim, ni panike.

Kaj pa ostale, kdaj imate čas?

http://essa411.moj-album.com/

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
22.5.2008 13:16:51   
essa411
Danes pa kar visim na RR, bom vse za nazaj nadoknadla...

Končno sem naložila mal novejših L fotk, evo:
http://www.moj-album.com/uredi/essa411/12203796/

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
22.5.2008 14:07:42   
ally1
Ženkica in essa vajina sončka sta takooo cortkana user posted image .
essa tvoja Lan ima pa skoraj čisto isto pozo spanja kot naš Matic user posted image .

http://soncekmatic.moj-album.com/

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
22.5.2008 14:10:14   
essa411
ally1 - thx! Pa še ves rumen je in tud po celi postelji ga je zadost ponoči user posted image .

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
22.5.2008 14:59:57   
Naja30
ally, luštna slikca na avatarju!
Vidiš, jaz pa v trgovini nič ne razmišljam, da bo treba vse nabavljene cunje še prat in likat user posted image   user posted image

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
22.5.2008 15:04:14   
ally1
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

ally, luštna slikca na avatarju!
Vidiš, jaz pa v trgovini nič ne razmišljam, da bo treba vse nabavljene cunje še prat in likat user posted image   user posted image

user posted image  sej jest tud ne potem! je pa že prepozno, ko domov prinesem user posted image .

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
22.5.2008 19:14:02   
Naja30
Ženkica, tvoja pikica je tud zrasla!user posted image  In iste copatke ima kot Tija.
Glede srečanja. Sem že povedala, da sem v čet.,5.junija v Lj in če želite punce, se lahko popoldan dobimo. Samo zment se je treba kdaj in kje.

essa tvoj fantiček je tud taaaaak cortek!user posted image

Mene pa ful boli ledvica, čeprav moj dragi pravi, da tam kjer mene boli, sploh ni ledvica, ampak vrh kolka user posted image
So katero kdaj bolele ledvice? In kako si je pomagala?

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
22.5.2008 21:04:37   
PAJO
essa
tole tvojo prjatelco rebeko pa poznam.
od mojga bratranca zena  user posted image user posted image user posted image user posted image

kako je svet majhen.

lep pozdrav vsem,papa

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
23.5.2008 7:18:40   
essa411
PAJO, a smo se potem morbit že srečal? Npr. na njuni poroki?

Naja3 -thx! Glede ledvic - ene parkat sem že imela vnetje, sama si kej dost ne boš mogla pomagat, razen če ni tolk hudo. Bolečino lahko le delno ublažiš z ledvičnim pasom (mislim, da se dobi v lekarni user posted image  al pa da si neki toplega tesno prevežeš čez ledvica (čez pas). Jz sem tko delala, ampak sem na koncu vedno pristala na urgenci user posted image . Te pa vedno vzamejo naprej, ker so to neznosne bolečine (dobiš injekcijo al pa tablete).

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
23.5.2008 8:41:01   
Shorty_
Najprej pohvale naših manekenov in manekenk, Kaja je taka srčika da bi jo kar polubčkala- ženkica kok pa kaj Kaja že govori?
Lan deluje  starejši, res tak fejst dec jeuser posted image
matic(avatar) ma tko lepo frizurouser posted image

No jz službo imam nekako do konca julija samo mi agencija vsak mesec pošilja pogodbeuser posted image tko da je pa ni OK.
Drugače pa v službi uživam in upam da ostanem eno leto tuki in da me pol prezaposlijo. Hvala ker se spomnite na mojo službouser posted image

No grem še mal pogledat kaj na čveku dogaja pa se vrnem

papap

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
23.5.2008 8:57:58   
Ženkica
IZVIRNO SPOROČILO: shorty

Najprej pohvale naših manekenov in manekenk, Kaja je taka srčika da bi jo kar polubčkala- ženkica kok pa kaj Kaja že govori?

Njene besede: mami, oči, dedi, babi, gaga, mjav mjav, hov hov oz. vuf, vuf user posted image , motor je brrruuummm, zadnjič sva prišle v spalnico, pa je rekla: "Oči aja" (mož je takrat res spal) - sem jo kar gledala. user posted image Aja, pa reče: pa pa, adijo (ko izgovori to besedo, je najbolj prisrčna), by by, skratka, zna se poslovit na več načinov.

Saj bi se še našlo, pa se trenutno ne spomnim; sicer pa večino stvari poimenuje "na-na" in pokaže s prstom kaj želi oz. mi stvar kar prinese v roko; npr. dalinca (ko želi muziko na radiu v spalnici).

Sicer pa je bolj zanimivo to, da razume praktično vse; cca 90% kar ji rečem.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
23.5.2008 9:53:25   
Shorty_
Ja razumejo vse naši sem zadnjić zunaj rekla da rabi sliček če bo jedla jagode in je šla v sobo odprla omaro vzela en slinček zaprla omaro in ga prinesla ven, jaz nisem mogla vrjet. Zdej ji dam kar večkrat nalogo da mi pomaga in se ji tako luštno zdiuser posted image

no šibam še na obisk k dvojčkoma ki imata 4 mesece pol pa na šiht se tipkamo

pa pa

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
23.5.2008 10:40:23   
Naja30
essa, ne sej ni tak hudo. Dajem si termofor vsak večer na obolelo mesto in mislim, da bom z ursi čajem pozdravila. HB, ker se mi ne da okol dohtorjev letat! user posted image

A ne kok so brihtni tile naši user posted image ? Midva tud včasih samo gledava, ko kaj novega naredi. Zdaj je eno tako lepo obdobje, ko je ves čas nekaj novega, hitro se učijo in kmalu bodo že čisto 100% vse razumeli, ne samo 90% user posted image

Želim vam en lep dan, poln sonca in sreče in veselja. Midve pa šibama na kavico! user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
23.5.2008 10:40:38   
Vilma
Ženkica Kaja je tako luštna! Enkrat smo se pogovarjale, da bi R1tino Ančko spoznale po očeh povsod. No tvojo Kajo bi tudi jaz prepoznala kjerkoli na svetu bi jo vidla, ker ima take lepe okice, res! user posted image
Drugače pa je s temi besedami res tako kot si napisala. Zastopijo 90% in to je pomembno, ne pa da govor že ne vem kakšne besede.

Essa Lan tudi meni deluje starejši. Ampak okice ima pa tudi on za pojest lepe! Tako lepe sinje modre, se bodo punce še pulile zanj. user posted image

Spet dež, men se bo utrgalo! Imam logistične težave, totalne! Danes je šel dragi dežurat, ga cel vikend ne bo. Sicer pride moja mama ampak šele zvečer. Jaz pa moram po Dominika ob treh v vrtec. Tašča je bolna in mi ni jasno, kako naj pridem z 2- in 17-mesečnikom suha domov! Ma bo že...

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
23.5.2008 13:42:15   
PAJO

essa ja lahko da smo se srecal,mi smo bli na poroki.
res zanimiv.

kako ste kej danes ko je tako smotano vreme,dez....?
KAJ POCNETE?

lep pozdrav,ana

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
23.5.2008 14:40:05   
r1ta
Evo mene še zadnjič za nekaj časa.

Imam še kup stvari za naredit zato bom kratka.

Slikice sem pogledala in je res, da so naši decemberčki nekaj posebnega. Luštno na kvadrat!

Naja3 pozdravi si ledvičko! Mogoče je pa samo hrbtenica ali pretegnjena mišica.

Lepo čvekajte, se vam kaj oglasim iz Slovenije!

papa

r1ta

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
24.5.2008 10:12:57   
Strawberrie Cherrie
user posted image user posted image user posted image Me je zadnjič mal luna sfrkalauser posted image

Kakorkoli že, vidim, da se pogovarjate o tem koliko otroci že govorijo. Nič se ne sekirat punce, pri 18m je popolnoma naravno, da otroci obvladajo že ogromen spekter besed, da že tvorijo kratke stavke itd itd in je popolnoma naravno, da otroci ne govorijo še skoraj nič. Nič od tega se ne nanaša na otrokovo inteligenco, pač po postopku eni prej, drugi kasneje. Naš v večini razume skoraj vse in odgovarja na vprašanja z DA ali NE. Reče tudi MAMA, ATA, ATI, DEDI, BABA, ANA (okrajšava za babico Anito), URO (AZZURO), AM (HRANAuser posted image ), ANNN ANNN (AVTO??? IN KOLO??), TI (OŽBEJ)....pa ima še nekaj besed, ki jih uporablja. Prav tako lepo pokaže, koliko je star in reče zraven EN, pokaže OK in reče OKIuser posted image , pokaže, da je recimo pri sneguljčici, ravno sedem palčkov in šteje: en pa en pa en pa en...do sedemuser posted image , pokaže veličino oz majhnost - recimo slon je velik, dvigne roke, mravljica je majhna in pokaže s prstki majhno. dela tudi že prevaleuser posted image user posted image user posted image user posted image - ok, z malo pomoči, ampak v večini se sam postavi kar na glavouser posted image LED je sladoled in PIV je pijača (upam, da ne misli, na pivouser posted image )
Pove kako dela lev in kako dela ovca, ostalo (krava, slon, kuža itd) je skorajda enako. Za muco pa zajčka ponazarja nekaj 'prijaznega' in spušča majhne cvileče zvokeuser posted image
Večinoma knjigic ve na ''pamet'', dele traktorja, dele tovornjaka, avtomobila, motorja, pozna en kup živali, od koale do geparda, celo podzemno svinjko, lepo loči nož, vilice, žlico, krožnik, v svoji plastični kuhinji mi naredi zajtrk, da na pladenj krožnik, vilice, nož, žlico, plastično koruzo in moram to ''jesti'' user posted image
Je že lep čas sam, sam si nalije vodo in jo spije, pač pomagat mu moram na pručko in do umivalnika v kopalnici. Sam se dokaj dobro umije - ga dam v bano in ga usmerjam, umij si podplate, roke, noge, trebušček....edino pri glavi ima problemeuser posted image , zna se tudi prekleto dobro skrit, smrkovc maliuser posted image ...

Pa bi lahko naštevala v neskončnost. Zjutraj mi tudi lepo kaka v kahljico.

Tako da, glede na to, da še ne tvori ravno stavkov in njegov spekter besed ravno ni fenomenalen, nekateri otroci pravzaprav spregovorijo šele po drugem letu in poznam malčka, ki je takrat spregovoril, kar v dveh jezikih, ker živijo na meji med dvema državama.
Tako da nič bat.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
24.5.2008 10:16:26   
Strawberrie Cherrie
Slikce bom pa tudi dodala, zdej je gospodič postrižen, pa je pravi frajer.user posted image

Pa še metraža in kilaža: ima okoli 89cm in 11900g. Tehtala sem ga ravno v četrtek, tko da to ziher drži, metraža je pa stara že 1m, tko da je možno, da je mal zrastuuser posted image

< Sporočilo je popravil Strawberrie Cherrie -- 24.5.2008 10:17:25 >

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
24.5.2008 12:38:53   
ally1
dobr ne sončni dan user posted image .
No pa da še jaz dodam naš zelo mali besedni zakladek: mama, dada (oči), amam (hrana oz. jesti), dan (dobr dan), tau (čaw), titatita (tiktak-ura),potem so pa na vrsti živali mau (mjav-muca), ououou (hovhov-kuža), tata (gaga-račka), mmmmm (mu-kravica), beee (ovca)... mislim da je to to... Ampak pokaže pa tudi že zeloo veliko in tudi vem za kaj se gre.
Pravijo, da če ga mama razume, kaj bi on rad (ko pokaže), potem ni panike.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
24.5.2008 13:46:10   
emaa
Naša dva skoz nekaj čebljata, ampak je to roko na srce njun jezik, nekaj se že razume, razumeta pa onadva vse in preveč. Torej: mama, ata, teta, c-ca (muca naša Felix), Nan (tako se po valežansko reče babi), včasih ama, če sta lačna, pa avte oponašamo

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
24.5.2008 16:16:30   
Naja30
Sem dodala nekaj novejših slik, če katero zanima:

http://www.moj-album.com/uredi/naja3/12221476/?stran=1

Več pa kasneje.user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
24.5.2008 16:36:04   
ally1
Naja3 Tija je prava mala lepotička in vidim da obvlada šahuser posted image , tako majhna pa tako inteligentno bitjece user posted image .

Jaz sem pa danes prvič dala Maticu za gledati telebajske in jih sedajle kar požira, tako so mu zanimivi user posted image , sem se pa zadnjič spomnila risanke Barbapapa in sem jo tudi dol potegnila. Jaz se spomnim, da ko sem bila jaz majhna sem to risanko taooo rada gledala... oh kje so ta leta user posted image .

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
24.5.2008 16:52:36   
Naja30
Včeraj se nisem nič več javila, da bi r1ti zaželela srečno pot in imejte se lepo v deželici user posted image
SC, bravo za Ožbeja in njegovo znanje, predvsem to da se zna sam umit je pohvale vredno!user posted image  To je ja super, da lahko zraven stojiš in mu samo govoriš, kaj naj si umije. Je pa tudi tvoj fante med večjimi a ne? Ziher ima že čez 90cm.

ally, ja šah je po mojem možu v družini no.1 igra tako da če bo Tija nekoč slavna šahistka, da ne boste presenečene. user posted image user posted image  Jo je dedi že naučil katera figurica je kaj.

Pri nas je pa danes takoooo lepo vreme, jaz pa ne morem ven, ker me še vedno okoli ledvice boli. Sem bila zjutraj na urgenci, da so pogledali vodo, pa je čista. Možno, da je ta moj božji kolk kriv, ki me je že v nos. bolel ko user posted image  Zdaj pa vse prihaja nazaj na staro mesto in so bolečine spet tu.user posted image
Mah, na en sladoled bova pa s Tijo mogle it, ni user posted image
user posted image

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Praznovanje rojstnega dne otroka
Volga

Ali vaši otroci praznujejo RD doma ali kje organizirano (TUŠ, Mcdonalds, drugo)?

doma (85%)

organizirano (15%)

Število vseh glasov: 235

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!