|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
16.6.2008 8:36:23   
r1ta
Mah se je zbudila z 38,2 tako da se grema pokazat. Zaenkrat leži kot zombi samo v plenički s krompirjem na podplatih in mokro cunjo na čelu...user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
16.6.2008 9:02:04   
Shorty_
Joj moji decembrčiki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je za vse bubane da se hitro pozdraviteuser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
16.6.2008 9:08:00   
Naja30
r1ta za vsak slučaj je dobro, da se gresta pokazat. Nikoli se ne ve. Mene v takih primerih najbolj skrbi, da ni kakšno vnetje ušes.

shorty, kakšna čveka si zadnje čase!! user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
16.6.2008 9:56:20   
Shorty_
ja naja3 vem da sem švoh čveka sam mam ene familiarne šale pa mi ni do prevelikega čvekanja ko pabom mal bolše volje se pa javim kot stara dobra shortykauser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
16.6.2008 10:38:15   
Naja30
Ok, sori user posted image
Sej veš, če bi rada pogovor, sem tukaj zate. Lahko mi pišeš. Že dolgo nisva kakšne rekle user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
16.6.2008 11:38:29   
r1ta
No sma od dohtarce in pravi da je vse okay. Ušeska so gut, grlo tudi, sploh se nam ne sanja kaj bi razen zobkov lahko bilo. Zdajle je že na 39 stopinj in nafilana s paracetamolom. Upam da brž pade!

(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
16.6.2008 16:37:40   
r1ta
Ana je bolana,
jo kuha vročina
pa vendar ni angina.
Kriv je zobek,
ti, ti zlobek! user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
16.6.2008 17:22:45   
Nina00
Vsem malim bolnikom želim, da čim prej ozdravite!
Se trudim, da vas kolikor toliko redno berem, a mi redko rata še kaj napisat.
Slikce so bile super - sami cortli. Me tudi fascinira kaj vse že znajo nekateri malčki. Jon še bolj malo govori - le nekatere dvozložnice, je pa počasi začel ponavljati lažje ključne besede (vsaj 2 zloga ponovi). Vidi se, da ga včasih prav frustrira, ko nama nekaj dopoveduje, pa ga midva ne razumeva user posted image
Mamo pa zgleda kar srečo, da ga sedaj še čuva babica. Odkar sem spet v službi še ni zbolel. Me prav zanima kako bo jeseni, ko bo šel v vrtec. Ja, tudi tukaj smo imeli srečo in celo dobili vrtec.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
16.6.2008 23:13:40   
r1ta
Da nas ruknem na prvo stran!

Ja Ana je cel dan kuhala. Krompir je pomagal toliko, da ji je za pol stopinje padla temperatura, v eni uri smo bili nazaj na 39. Ohlajala sem jo v kopeli in je zelo uživala, le na koncu ji je bilo malo preveč hladno. Dala sem ji še svečko in je po eni uri imela 37,4! Lepo je pojedla večerjo in nato še stekleničko mleka in zaspala kot vsak večer. Pa da vidimo kaj bo prinesel nov dan...

Držim pesti za vse bolančke!user posted image user posted image user posted image

Se spišimo!

(A. Einstein)

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
16.6.2008 23:24:39   
Naja30
Ani ena user posted image  da bo jutri spet zdrava.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
16.6.2008 23:35:30   
frufru
Boga Anikauser posted image . user posted image user posted image pa še user posted image , da bodo zobki ekspresno zunaj. Mi mamo s trojkami grooooooooooooooomozansko srečo. Do sedaj je pri vsakem zobu zakuhal tudi do 40, za trojke pa vemo samo po potočkih sline in smrdečih plenicah, ker furt na furt kaka. Trenutno mu zadnja trojka ven buca, pol smo pa rešeni zob do peticuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
17.6.2008 9:06:40   
r1ta
Stanje nespremenjeno. Zbudila se je z 38,2. Spali smo bolj tako tako, ker jo je nekaj zelo motilo. Kar naprej je jamrala in nergala. Po moje res zobek hoče na dan in ne gre. Sem ji poskusila namazat dlesen pa kar ni pustila, tako da verjetno je to to. Ni pa fajn...

(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
17.6.2008 9:56:03   
Vilma
Tele trojkice so pa res hude! user posted image  Naj vse decembrčke čim prej minejo vročina in bolečine!
Kar nekaj vas odhaja tudi na morje, kot sem uspela prebrat. Uživajte Matic, Ally, Ožbej in S_C! Upam, da nisem koga spustila!
Shroty sem se nasmejala familijarnim šalam. Mislim besedi kot zloženki, ker drugače ni smešno. Tudi jaz se nekaj "šalim" s taščo zadnje dni, sem prav nervozna zarad vsega. user posted image
R1ta tista fotka, kjer ima Ana rahlo skodrane lase, je fenomenalna!

Dominik je imel včeraj sistematski. Je bil cepljen, zaenkrat ni večje reakcije. Vbodno mesto je malo otečeno, vročine pa ni imel. Velik je 82 cm in težak 12.4 kg. Ko pomislim,da smo začeli z manj kot tremi kilcami... user posted image  Zdaj pa je tak dečko user posted image  
Essa kako pa je z vašo oteklino? Je šlo še preč?

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
17.6.2008 10:45:04   
essa411
Vilma_nogica je že skoraj ok, ima še malo otrdelo, rdeče pa skoraj ni več. Mi je pa čudno, ker Lan že par dni noče skor nič hodit, ko je na tleh pravi "auva" (kot da ne more hodit) in se hoče nosit. Nogica ga na dotik ne boli, ožuljen ni,...ne vem kaj je to user posted image

http://essa411.moj-album.com/

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
17.6.2008 12:48:40   
Naja30
Midve sva tudi s sistematskega. Cepljenje je prestavljeno za nekaj dni zaradi tiste vročine v soboto in ker veliko in tekoče kaka. Jah no, po moje je to sam zarad zobka, ampak P je rekla, da bomo nekaj dni počakali in jaz se čisto strinjam. Prvič sem zadovoljna z njo. Vsakič me je tako zabijala nazaj, da mi je bilo kar nekaj hodit h njej, danes pa je resno vzela zadevo.
Aja, naša babnca ima 13 kil user posted image , velika pa je 87 cm, po njihovem metru, sam mislim, da je še kak cm zraven.
Delala mi je pa tako tam, da sem skoraj popuser posted image  Čakalnica pa polna staršev, ki so naju kar malo po strani gledali. Pa kaj jaz morem, če ima obdobje trme in dretja, če kaj ni po njeno? Je hotla ena vrata odpirat, ji nisem dovolila in se je drla ko jesihar user posted image  Pol sva šle na pošto, sem ji vzela glasbeno čestitko, da bi jo plačala, se je tako drla, že skoraj vreščala... mah ne vem, sem bila kar žalostna.user posted image  
Zdaj pa čakam, da zaspi in grem še jaz malo gledat pod oči.

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
17.6.2008 12:53:49   
r1ta
No, zjutraj je svečka lepo prijela in je temperatura padla na 37.0 in je bila moja pupa prav dobre volje, zato sem izkoristila čas in letela ven po par reči. Pridema pa domov pa 39.3. Madona! Ma kaj, spet sem ji dala svečko, čeprav je to malo prepogosto. Sploh mi ni več jasno... Zradi enega zobka pa tri dni tako visoka vročina??user posted image  Je to možno? Kaka tudi bolj na redko, vendar samo 1x na dan in smrdi kot 100 user posted image . Punce, mislite, da bi bilo pametno it nazaj k zdravnici in jo morda poprosit oz. zatežit za pregled krvi?user posted image user posted image

Prav smili se mi, ko ima tako visoko temperaturo in kar halucinira, išče nekaj po zraku in mi daje, pa non stop me kliče, čeprav sem ob njej...user posted image

< Sporočilo je popravil r1ta -- 17.6.2008 12:54:52 >

(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
17.6.2008 12:59:48   
Strawberrie Cherrie
A pol mi ne vodimo več po kilogramcihuser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
17.6.2008 13:03:01   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta

No, zjutraj je svečka lepo prijela in je temperatura padla na 37.0 in je bila moja pupa prav dobre volje, zato sem izkoristila čas in letela ven po par reči. Pridema pa domov pa 39.3. Madona! Ma kaj, spet sem ji dala svečko, čeprav je to malo prepogosto. Sploh mi ni več jasno... Zradi enega zobka pa tri dni tako visoka vročina??user posted image  Je to možno? Kaka tudi bolj na redko, vendar samo 1x na dan in smrdi kot 100 user posted image . Punce, mislite, da bi bilo pametno it nazaj k zdravnici in jo morda poprosit oz. zatežit za pregled krvi?user posted image user posted image

Prav smili se mi, ko ima tako visoko temperaturo in kar halucinira, išče nekaj po zraku in mi daje, pa non stop me kliče, čeprav sem ob njej...user posted image

Ok, sej ne vem, al te bo zdej potolažlo ali ne, ampak ko so nam prebijale spodje 3 in 4, je imel mali ful visoko vročino. In sva bila 2x pri P, ki mi je lepo razložila, da visoka vročina in zobki niso povezani. in da nad 38'5 ziher niso samo zobki. je pa rekla, da je to povezano z padcem imunskega sistema, kar se pa pri izraščanju zobkov velikokrat zgodi in otročki so posledično bolj dojemljivi na razne viruse in bakterije, ker se njihovo telo praktično ne more branit. No mi smo takrat fasali bronhitis, inhalacije in visoko vročino, ter pristali v bolnici. jaz bi zatežila za pregled krvi.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
17.6.2008 13:28:22   
emaa
S_c Luka je imel 13,2kg zadnjega marca, višine pa takrat niso merili. Koliko je pa Ožbej velik, a sta sploh že imela sistematskega (pozabljam)?

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
17.6.2008 14:16:33   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta

Punce, mislite, da bi bilo pametno it nazaj k zdravnici in jo morda poprosit oz. zatežit za pregled krvi?user posted image user posted image

Jaz bi jo peljala nazaj. Še posebej, ker si napisala te znake, da kao halucinira. Sej men se je tud zdela Tija v soboto bolana, ampak je trajalo res samo en dan in ko je dobila calpol ali svečko, je ta prijela za nekaj ur. Tako da jaz bi na tvojem  mestu šla nazaj z njo.

SC, meni je pa zdravnik na dežurni razložil - da je lahko vročina sam zarad zobka tudi do 40, ampak samo en dan. Če traja več dni, je pa res kaj pobral otrok zarad padca imunskega sistema. Sicer pa ej, mame smo včasih najboljše zdravnice, ker moramo same ugotavljat. Namesto, da otroku vzamejo kri in vidijo, kaj je na stvari.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
17.6.2008 14:38:05   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: emamair

S_c Luka je imel 13,2kg zadnjega marca, višine pa takrat niso merili. Koliko je pa Ožbej velik, a sta sploh že imela sistematskega (pozabljam)?

Nismo ga še imeli, imamo ga ko pridemo iz morja. Ga pa redno tehtam in ima tam od 11900-12000g, odvisno kolk se naje. user posted image Velik je pa 89cm. Pravi suhec jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(ko smo bili v bolnici zaradi brnhitisa za 1.maja je imel 11600g)

< Sporočilo je popravil Strawberrie Cherrie -- 17.6.2008 14:39:03 >

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
17.6.2008 14:55:52   
Vilma
Se spomnim S_C kako hitro je Ožbej pridobival na teži kot dojenček. user posted image  Si omenila enkrat, da rečeš tatečnim ljudem, da ga s steroidi hraniš in da je zato tako zalit.
In poglej ga zdaj, pravi suhec. Od našega je večji za 7 cm in pol kile lažji. Zdaj bom jaz začela uporabljat ta stavek o steroidih.  user posted image  Samo meni zna kdo še verjeti. user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
17.6.2008 16:50:15   
r1ta
Ma ja, saj to isto trdi moja zdravnica tudi. Samo ne vem zakaj pri vragu ne pogleda za vsak slučaj še krvi, če je prepričana, da temperatura ni zaradi zobkov?! Res dobivam počasi ****is od tega sistema zdravljenja. Jutri bova šli nazaj pa da vidimo. Tudi podriskala se je danes enkrat in po telesu je dobila neke rdeče fleke in drobne rdeče pikice. Nimam pojma ali je to zaradi vročine ali pa nakazuje na kaj drugega... Evo in ravno pred dopustom. Tako da je naša pot v petek še bolj kot ne v zraku. Če v četrtek ni tipi top zdrava in v petek dopoldan tako kot je treba, ne grem nikamor.user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
17.6.2008 17:02:06   
r1ta
Torej ob 12.30 je imela 39.3, dala sem ji svečko in je spala eno uro. Ko se je zbudila je imela 37.9 in bila zelo živahna. Zdajle, 4.5 ur od svečke ima 37.1 in rdeče fleke in pikice. Mislim, da se soočamo s 6. otroško boleznijo. user posted image  Jo je kateri vaš otroček že imel?

(A. Einstein)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
17.6.2008 17:49:48   
Bubacka
R1ta Stella je imela 6 otroško bolezen, lani, bila 3 dni visoka vrocina, potem pa nasledni dan dobila pikcasto-rdeči izpuščaj in trajal le nekaj dni. Upam da to je res to, kaj pa ni nič hudega!!!!
Stella pa od sinoči ima non-stop 38-39, ponoči bedela nekaj ur, in zdaj še vedno ima 38, pa ji nič ne zbijam, a bi mogla? Če prov je vesela in se igra, popoldan spala 3,5 ure. Jedla tudi in pila kot vedno.....user posted image user posted image user posted image  Jaz tudi mislim da so trojke so na potiuser posted image  Samo jaz malo opazujem dlesen, pa skoraj nič se ne pozna da bi se spušćali, Kako pa je pri vas je bilo a se kaj vidlo? Se mi zdi mogoče zarad tega ker so trojke bol tanke, pa se ne vidiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj decemberčke bomo skupaj preživeli vse težave!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

in najlepše od teh je?
Erin

Kristin (61%)

Kerstin (15%)

Tristin (24%)

Število vseh glasov: 249

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!