|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
17.6.2008 17:51:44   
Bubacka
Punce moje!!! Danes sem dobila na email nekaj lepega, kar zelim deliti z vami!

ŽIVLJENSKE
MODROSTI
NEKEGA STARCA

*Srečal sem starca.
"Ali imaš čas?" sem vprašal. "Rad bi te nekaj vprašal."
Starec se nasmehne:
"Časa imam dovolj. Kaj pa te zanima?"
"Dolgo si že na svetu.
Kaj te je v tem času presenečalo pri ljudeh?"
Starec odgovori:
"Naveličajo se otroštva in si želijo odrasti, nato pa si spet
želijo  postati otroci.
Izgubijo zdravje zaradi naprezanja po čim večjim
zaslužkom, nato pa ta denar zapravijo, da bi si povrnili zdravje.
Medtem ko zaskrbljeno razmišljajo o prihodnosti, pozabijo
na  sedanjost, tako da ne živijo niti v sedanjosti niti v prihodnosti.
Živijo, kot da ne bodo umrli, in umrejo, kot da niso nikdar živeli..."
Starec me je prijel za roko in nekaj časa sva uživala v tišini,
nato  pa sem ga vprašal:
"Kot oče, kateri so tisti življenski nasveti, za katere bi želel, da se jih
naučijo tvoji sinovi?"
Starec je odgovoril z nasmehom:
"Da se naučijo, da nikogar ne morejo prisiliti, da jih ljubi.
Kar  lahko naredijo, je, da pustijo, da so ljubljeni od drugih.
Da se naučijo, da v življenju ni  najpomembneje, kaj imajo, temveč koga
imajo.
Da se naučijo, da se ni dobro primerjati z drugimi.
Da se naučijo, da ni bogat tisti, ki ima največ, temveč tisti, ki  najmanj
potrebuje.
Da se naučijo, da potrebuješ le nekaj sekund, da odpreš globoke rane
ljubljeni osebi, in da traja nekaj let, da te rane zaceliš.
Da se naučijo odpuščati.
Da se naučijo, da dva človeka gledata na isto stvar zelo različno.
Da se naučijo, da včasih ni dovolj, da jim je oproščeno, oprostiti  morajo
tudi sami sebi."*

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
17.6.2008 20:17:27   
Naja30
r1ta, pojdi na forum Dojenček, gor na opozarjamo je napisano o 6.otroški. Mogoče pa res ima Ana to.

Bubacka, ko zobki prihajajo ven, se najprej dlesen odebeli in je zatečena in temno rdeča. To lahko traja kar nekaj časa, ko je enkrat vidna bela pikica, pa je zobek hitro vzunaj. Tija je pri sp. levi trojki še v prvi fazi, s tem da je belina zobka vedno bolj vidna. Slini se ko polž in na trenutke nervozno roke tišči v usta. user posted image

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
17.6.2008 20:18:30   
Strawberrie Cherrie
tudi  jaz sem pomislila na 6.otroško.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
17.6.2008 21:52:39   
r1ta
Evo, ker je zvečer zakuhala na 39.5 smo šli k dežurnem. Sicer po hudi sili, ke bi moj raje gledal nogomet, kot peljal otroka k zdravniku, ampak smo šli. In spet je vse zdravnik počekiral in nič ne najde. WTF? To me še bolj skrbi kot če bi ji kaj našli. Kri ne jemljejo tu kar tako, je pa blagovolil dat vrečko za urin, da Anika jutri nacilja svoje lulanje notri in odnesem na kontrolo k zdravnici. Pa da vidimo! Glede 6. otr. bolezni pa je rekel da bi lahko bilo vendar ne more z zagotovostjo trditi da je ali da niuser posted image  No ja...

Se spišimo!

Bubacka lepa zgodbica!

Naja sem že počekirala po netu za 6. otr. bol. Ampak čudno mi je, da je vročina spet tako zelo narasla... Ah, bomo videli jutri kaj bo pokazal urin.

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
17.6.2008 22:02:28   
Strawberrie Cherrie
Babike moje, fajn se imejte, mi gremo počasi na morje. jutri zjutraj bomo že tamuser posted image

Se spišimo čez 12dniuser posted image

< Sporočilo je popravil Strawberrie Cherrie -- 17.6.2008 22:04:25 >

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
17.6.2008 22:02:48   
Naja30
Čudno mi je, da ne vzamejo krvi. Saj enkrat si že pisala o njihovem sistemu.
Danes ima vročino 2.dan, ne?

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
17.6.2008 23:56:19   
r1ta
Prvič sem porajtala vročino v nedeljo ob 17.00. Zvečer je imela že se mi zdi 38,8. Torej je to že 3. dan. Krvi pa ne vzamejo. Sploh nimajo laboratorija tam kjer dela zdravnica. To je le sprejemna pisarna, čakalnica in dve pisarni z bolniškima posteljama. Če sumiš na vnetje mehurja prineseš s seboj urin v čemerkoli (steklenici od coca cole, vode, karkoli) in sestra, ki je hkrati tajnica, pomoči listek v urin in vidi če je vnetje ali ni. user posted image  Sistem je tako bolj, khmmm, ne vem kaj naj rečem... enostaven, predvsem pa površen. Jutri bo Ana lulala v tisto vrečko, potem bom pa urin zlila v posodico, ki sem jo pred dvemi leti kupila in je namenjena za preiskavo urina. Da ne bom ravno v plastenki od coca cole nosila...user posted image  Mislim ej, saj ne veš če smo v Sloveniji napredni s sistemom zdravljenja ali pa nas tako enostaven sistem še čaka zaradi šparanja delovne sile, najema prostorov itd..

S_C UŽIVAJTEEEEEEE! user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
18.6.2008 9:50:28   
r1ta
Tudi urin je okej. Zdaj moram počakat, da se sestra zmeni z zdravnico in poklicati ob 14.00, da vidim če so se morda odločili, da pregledajo kri. Mislim ej, mene ta sistem ubija v žive možgane! Zbudila se je pa spet z 38.5.

(A. Einstein)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
18.6.2008 13:59:47   
Naja30
Boga Anika. r1ta javi, kako je z njo.user posted image user posted image
Vidiš tole z namakanjem palčke v urin pri nas prakticirajo v dežurni.

Tija je šla šele zdaj spat. Jo je imel moj dragi 2 urce in sta se tako zaigrala, da nista niti jedla, niti spat šla... Jah nič hudega, samo smilila se mi je, ko sem prišla in me je tako milo gledala in cvilila češ "pa daj mi že no jest" user posted image  Pol je pa od lakote zmazala skoraj celo porcijo jote - zelja ponavadi ni jedla user posted image

SC imejte se skrajno super! user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
18.6.2008 16:37:33   
r1ta
Ehuser posted image  Ob treh smo šli še enkrat na pregled, spet je dohterca pogledala ušeska in grlo, vse je okay. Če do petka vročina ne upade pa imava spet uro ob devetih zjutraj in nam bo dala termin za popoldanski obisk pediatra, kjer bodo vzeli kri. Samo v petek bi mi morali že na pot, tako da mislim, da bomo le-to prestavili za par dni. Edino, če se jutri čudežno zbudi brez vročine in tako ostane do petka popoldan. Zdravnica sama meni, da se bo prav to zgodilo in da v petek Ana ne bo imela več vročine. Pa da vidimo! Vam iskreno povem, da me že vse skupaj precej jezi. Za svojega otroka se človek boji bolj kot sam zase in bi vse naredila, da ji pomagam in da te vročine nima več...

(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
18.6.2008 19:19:32   
frufru
naš je pa ves pikast po trebuščku. Smo bili na travniki in je trave vohal, ker se mu je fino zdelo, da ga žgečkajo. Zdaj pa ne vem, al je od trave, al od špricanja (zraven je en sdovnjak= al od pasjega lulanja (ker tam pse na veliko sprehajajo) user posted image Čudno mi je ker je flekast samo po trebušku, drugod pa ne user posted image user posted image user posted image A naj mu claritin dam user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
18.6.2008 20:01:24   
Vilma
R1ta kaj pa če bi šla na samoplačniški odvzem krvi? Sicer če je 6.bolezen bi po treh dneh morala minit vročina, potem pa pride izpuščaj. Boš videla jutri zjutraj. Jaz upam, da v petek krenete na pot in da se v ponedeljek vseeno vidimo! Če ne, pa kak dan kasneje. Držim pesti za Ano, da čim prej ozdravi!

Frufru je bil Lovro brez majčke? Kaj pa vem, naš je dostikrat pikast po trebuščku,ima drobne komaj vidne pikice. Kot sem jaz ugotovila, je od potenja. Kakšne pikice pa ima?
Kaj je bil Lovro že na kaj alergičen, da imaš claritine doma?

Bubacka luštna zgodba. user posted image
Naša dva že oba spita. Kakšno razkošje ob dveh majhnih otrocih. user posted image  Zdaj pa šibam k dragemu se malo pocartat. user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
18.6.2008 20:03:03   
Barbk
Oh boga Ančika. user posted image , da se hitro pozdravi in da vročina res "čudežno" izgine. Bubacka res lepa zgodbica, hvala ker si jo delila z nami. Je Stella že zdrava? Frufru jaz bi mogoče počakala s Claritinom, razen če ga srbi. Ma kaj pa vem...Ful sem ti vpomoč, a ne.user posted image  S_C malce pozno, a vseen-uživajteeee!user posted image  To bo zdele čist nekaj na hitrco, ker se je Manca posračkala in "mal" user posted image . Aja lupčka vsem, seveda. Gremo pod tuša.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
18.6.2008 20:25:12   
Naja30
r1ta, jutri pa le javi, če bo kaj boljše user posted image  

Mi smo bili na plaži, ampak je malo preveč pihalo, da bi se Tija kopala. jutri bo baje spet lepo vreme brez vetra. Zdaj smo pa vsi utrujeni. Grem Tijo dat spat.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
18.6.2008 22:21:58   
frufru
claritin mam doma od lanskega morja. sem ga kupila, ker rada kako alergijo na kreme za sončenje fašem. Ko sem ga po kopanju namazala z bepantenom je fuuuuuuuuul zajokal, čeprav se ful rad maže.  Tako, da sem mu kar dala eno žličko.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
18.6.2008 23:52:06   
Bubacka
Zdravo babike!
Stella danes je bila že čist zdrava! Kaj to pomeni ta enodnevna vročinauser posted image user posted image user posted image
Joj boga Anika! kako je to smotani sistem da ne pregledajo kri! R1ta nočem biti pančarka, ampak jaz bi že zdavnaj šla in bi jih tam poslala v kuser posted image . Ni čist normalno da ima že toliko časa kar visoko temperaturo! in vzrok tudi mora biti! brez besed sem!!!! R1ta a spet prihajaš v Slo.? A si se zmenila s katero mamico? jst bi tud rada te vidla?

kak fini SC odpotovala a dopust!user posted image user posted image user posted image
Naja vama pa nič ne treba daleč hoditi! Ste že kar na plaži!!!user posted image user posted image user posted image
Vilma kaka si posrečena mamica!user posted image user posted image user posted image

Šala dneva: Stelli menjam pokakani pampers, in kdaj ji ga odprem, čist avtomatsko povem FU-FU-FU a ona meni FA-FA-FAuser posted image user posted image user posted image
No drage moje Lahko nočko! Deržim pesti za Aniko!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
19.6.2008 11:52:07   
essa411
pozdravljene čveke,
jaz se še malo javim preden grem na dopust, jutri se vrne še šef in bo v službi cela zmeda user posted image .

Bolančki se čim hitreje pozdravite user posted image user posted image  , R1ta upam, da vam bo uspelo it na pot!

tukaj pa je slikica našega "postriženkota" he he

http://www.moj-album.com/slika/11183055/6vvwvrXz_jfky2gr.jpg/

Uživajte in se spišimo spet čez 10 dni...

http://essa411.moj-album.com/

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
19.6.2008 13:08:01   
r1ta
O essa kako ljubkega fantka imaš! Lepa slika in še lepši model!user posted image

Bubacka, a takole ga Stella sračka?!user posted image

No, ne boste verjele, ker jaz tudi ne. Zjutraj se je Ana zbudila brez vročine in je cel dopoldan zdržala brez nje! Jupiiiiii !!!!user posted image  Ker pa pravijo, da se dneva pred nočjo ne sme hvalit, bom vesela bolj potihoma. Le naj tako ostane!

(A. Einstein)

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
19.6.2008 14:04:55   
Naja30
essa, res je srček tale tvoj fantek! user posted image

Bubacka, dobimo se v termah Olimije, če si slučajno za, se lahko pridružiš in sicer v četrtek 26.junija. Pa še katera, če seveda želi.

r1ta super, ful sem vesela, da je Ana boljše. Zgleda, da je res bila 6.otroška?

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
19.6.2008 17:36:52   
severnica77
Pozdravljene babike!

Vidim, da ste nekatere res pridne in čvekate na polno na prej user posted image .

Pri nas je bolj malo časa, sem v službi tudi za računalnikom in ponavadi je takšna norišnica, da mi na misel ne pride kakšno pisanje po forumih user posted image

No, ta teden sem doma in sem si rekla, da se moram vsaj toliko javiti, da vas in vaše sončke pozdravim.

Smo imeli tudi ta teden posvetovalnico in je vse okej, mali je lepo zložil stolp pa počečkal list papirja user posted image . Težek je 11870 in velik 85 cm. Bomo pa imeli zgleda težave s kožico, ker ne gre čez glavico. Bomo pospešeno vadili in upam, da bo o.k.

Sem pa vas malo preletela in je videti, da se je zgodilo veliko lepih trenutkov in tudi slabih. Veselim se vseh lepih trenutkov, za ta slabe pa držim, da se prebrodijo in za njimi pride veliko in samo ta lepi.

Papa, se je malček zbudil.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
19.6.2008 21:11:40   
r1ta
O severnica! Lepo da si se malo oglasila!

No, Ančka je dan preživela brez temperature. Jaz še vedno ne morem verjeti. Popoldan je lepo spala po svoji stari navadi 2 uri in pol in vse je tako kot je bilo prej. Res je to kar težko verjeti! Ker nisem računala na to, da bo danes zdrava, sem ves dan pospravljala in pripravljala reči za na pot kot neumna. Čaka me še nekaj malega za zlikat, balkon še moram poštimat, pa seveda vse spakirat. Tako da bežim!

se spišimo!

(A. Einstein)

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
19.6.2008 22:17:26   
Naja30
severnica, čao. user posted image

r1ta super, da je Ana ok. Javi se še kaj, preden greste. user posted image

Mi smo bili na plaži. Tija je ful hecna. Nje sploh ne zanima voda, če že edino to, da se sama poliva z njo z vedrom. Sem jo nesla v bazen, pa se me je držala kot klop user posted image  Obroč, rokavčki, blazina, bazenček... nič je ne gane. Ona bi ves čas hodila po plaži, raziskovala, kamenčke metala v vodo, se nevarno približevala ograji... V glavnem, pestro user posted image
Jaz sem pa čisto ožgana od sonca. Seveda sem vse druge mazala, sam sebe ne user posted image  Peče me ne, kar je super, edino če ne bi imela ves čas majico brez rokavov gor... Sem ko kakšna delavka! user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
20.6.2008 9:52:39   
r1ta
Ojla, javljam se vam zakomirana. Totalno!

Ana se je zbudila ob štirih in ni spala do 6.30. Svoj roza kovček, ki ga je odkrila pripravljenega, je hotela voziti naokoli že sredi noči, pa risanke je hotela gledat, vzrok nespanja pa je bila srbeča koža. Ko sem jo previla, namazala in ji dala flaško mleka je pa lepo zaspala do 9.30. Po moje punca vse razume in ve, da danes potujemo, pa jo poleg vsega muči še reisefieber.

Kup stvari še moram narediti zato se bom najverjetneje za danes od vas poslovila. Pridne mi bodite, imejte lep vikend, pocrkljajte svoje otročke in pozdravite tiste, ki bolehajo. Rada vas imam!user posted image user posted image

Se oglasim kaj v nedeljo iz deželice!

Se spišimo!

P.S. VILMA, baje bo krasno vreme naslednji teden, tako da obstaja verjetnost, da te že pred četrtkom kaj pokličem in se dobimo v Aqualuni, velja?

(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
20.6.2008 12:05:58   
Bubacka
Hallo punce! Sinoci sem zelela nekaj napisat, pa mi je nekaj zastekalo! Zarad krsne nociuser posted image  
U glavnem v Celju vroce ko user posted image . Kako sem zavisna tem ki so ze na morju cofotajo!!!user posted image
Mi2 pa se na balkonu bazencek napihali, pa se tega od lani, Stella vecja od njegauser posted image . Pa stopi noter, pa z lonckom se ful poliva, tako da bogi sosedi v pritlicju more se naredilouser posted image , se dobro da je v sluzbi! No potem pa mi prosila milo, da bi kopala dojencka svojega! Joj kaj vse bilo v mehurckah milnihuser posted image .
Potem pa je opazila "spricalko" za roze, in fora v tem da znala stisnitiuser posted image , samo proti sebi, tako za si spricala v obrazeka! In se ful smejala!user posted image user posted image user posted image
Jaz pa imam celo dnevno sobo poplavljeno!!!!

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
20.6.2008 15:12:32   
Vilma
R1ta ti kar pokliči user posted image
Mi gremo v nedeljo in bomo tam en teden. user posted image
Kako se veselim! user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako izbrati prave popoldanske aktivnosti ...
Popoldanske dejavnosti lahko otroku prinesejo veselje, nove veščine in prijateljstva – a le, če niso preveč obremenjujoč...
Potrebe neoliberalnega sistema so nad otro...
Vse več je glasnih in ostrih kritik slovenskega šolskega sistema. Kje so glavne težave in kako jih reševati, smo se pogo...

GH
dejzi

Koliko obrokov GH so imeli vaši sončki pri 7m?

1 (25%)

2 (26%)

3 (32%)

4 (7%)

5 (11%)

Število vseh glasov: 332

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!