|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
29.6.2008 15:13:34   
ally1
živjo punce, evo tudi mi smo nazaj.
samo na kratko. Prve ddva dni mrazzzz na morju potem pa skuz 30°C, smo bili kar poskriti v senci... user posted image  user posted image  user posted image .

Več pa drugič v sliki in besedi ...user posted image

http://soncekmatic.moj-album.com/

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
29.6.2008 23:11:24   
Strawberrie Cherrie
Tukaj se strašno dogajauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
30.6.2008 12:54:53   
essa411
A ne, SC...? user posted image

Prov velik pa res nisem imela za prebrat, ko sem prišla z dopusta. Mi smo se mel super, vreme je hb držalo (kar preveč) in komaj čakam na nasl. paket (dopusta). Slikce prpopam takoj, ko bojo snete s fotiča.

Alo babe, pisat!user posted image

http://essa411.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 2253
30.6.2008 13:24:16   
emaa
Mi smo tudi nazaj z dopusta, kaj več pa zvečer. 

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
1.7.2008 9:36:14   
ally1
halooooo kje SMO, sem nas komaj našla user posted image  user posted image .
Jaz sem že nazaj v službi (od včeraj) in je vroče kot user posted image , mi čisto nič ne diši.
Šla bi nazaj na morje user posted image . Gotovo je še katera taka?
Tako pogrešam svojga sončka pa še danez zjutraj, ko sem šla v službo je takoo user posted image . Sem takooo hitro speljala, k mi je blo takooo hudo.
Ah saj bo še par dni pa bo vikend...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
1.7.2008 12:50:13   
Naja30
Evo, tudi mi smo nazaj s kratkih počitnic. Mi smo se pa vrnili NA morje user posted image  In moram povedat, da je tukaj dosti bolj vroče in predvsem soparno.

SC, ally, essa in ema, WB user posted image  Sicer pa tudi ve niste kaj preveč zgovorne.user posted image

No pri nas je novega to, da je Tija včeraj prvič kakala v kahlico. Brez besed si je sama dala dol pleničko, šla v kopalnico po kahlico, se usedla in tako nekaj časa gledala NMK. Pol pa moj pogleda, kaj se dogaja in notri je bil rjav črv! user posted image  Sva jo pohvalila, ampak je jokala, ko smo ga vrgli v wc. No pol mu je le pomahala user posted image
Danes pa je zgrešila kahlico, ki si jo je nastavila spet v dnevno in je šla na tepih za omaro in se polulala in pokakala user posted image  In spet je jokala, ko sem črva vrgla v wc. user posted image
Tako da danes šibamo po nastavek za wc in bomo malo poskusili, če se bo hotela usest gor.

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
1.7.2008 13:58:10   
essa411
user posted image  je vroče.... jaz sem danes kar z biciklom pridrvela na šiht, ne vem pa kako mi bo v tej vročini uspelo prit nazaj v Medvode....

frufru_a ma Lovro prvič razvojno? In zakaj (če nisem preveč firbčna)? Mi hodimo samo še na pol leta n akontrole zarad motričnega razvoja.

A Tija pa že kar na kahlo hodi? Pridna, pridna! Naš ma kahlo za avtek al kaj user posted image  Pravi brrrm, brmmm in se podi z njo po stanovanju. Da bi se gor usedel - ni šans! Sem ga na morju prepričevala, da bi povedal za lulat pa kakat pa je njemu itak vse "kaka", pove pa šele , ko je že narejeno, tako da user posted image ...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
1.7.2008 14:21:36   
essa411
http://essa411.moj-album.com/album/12682267/

< Sporočilo je popravil essa411 -- 1.7.2008 14:24:40 >

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
1.7.2008 19:48:58   
frufru
Mi smo iz razvojne (essa, smo hodili od 3-6. meseca zaradi hipertonije hrbtnih mišicuser posted image ) Smo morali priti po 1 letu na kontrolouser posted image user posted image user posted image . Naš je migal 100 na uro in je rekla, da še ni videla tako gibčnega in gibalno razvitega otroka. Je namreč hotel prit do enih cofkov, ki mu jih je vzela, pa si je do mize potegnil pruško, splezal gor in osvojil trdnjavouser posted image user posted image user posted image . Pol ga je pa kibicala, da bi skupaj pogledala knjigico in bi ji kaj povedal, je pa kot zanalašč zaklenil usta in ji ni hotel nič povedat in se ji je samo prefrigano smejal. Je rekla, da bi lahko malo več govoril, ampak, da ima bujno domišljijo in da je zeloooo socialen, tako da bo v vrtcu 10% užival. Na koncu jo je še pobožal in se je čisto raztopila. Ma pa 13,5 kiluser posted image

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
1.7.2008 21:15:40   
Naja30
essa, ful luštne fotke! Pravi mali lepotec je tale vaš dečko! user posted image
Ne da Tija hodi na kahlo, verjetno se je včeraj zmotila user posted image  Ker danes zvečer se je pa kar na parket polulala. Pa ne da jo kaj silim na kahlo, sama jo privleče iz kopalnice. Smo pa danes kupili nastavek za wc in bomo jutri probali malo s tem.

frufru, daj še ti kakšno fotko, že dolgo nisem vidla tvojega pobčka.

O, zdajle pa radler pijem. Sem tako utrujena, Tija je šla spat in prav paše malo počitka. Čaka me pa še en res velik kup cunj za zlikat.user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
1.7.2008 23:19:38   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

frufru, daj še ti kakšno fotko, že dolgo nisem vidla tvojega pobčka.

user posted image ena malce starejša, pa še naša fotka ni. Nam nekako ne znese fotkat, ker izkoristi vsako priliko, da jo ucvre dogodivščinam naproti (beri na cesto, v nevarne situacije user posted image )

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
2.7.2008 8:30:14   
Strawberrie Cherrie
Evo se nasih nekaj fotk:

user posted image
user posted image user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
2.7.2008 10:10:55   
Shorty_
Stroberika a ma Ožbej plavutke na nogah?? OZ kaj je tisto zeleno na njegovih tačkah.

Drugače naj pohvalim niki ker tako lepo plava z rokavčki kot mala ribica. Vsak dan plava v bazenu in vriska da jo sosedje hodijo opazovat kot sedmo čudouser posted image

No punce jz sem bom malo pogosteje poskusila javljat če bo uspelo zdj pa šibam po dvoje nove kopalke pa na šiht

Naja3 ti pošljem ZS ko utegne sm zdej res nisem mela časa ampak mislim nateuser posted image

Aja pa seveda sta Lovro in Lan tudi lepotca bom pa pripopala kako sliko naše suhice k ma pol manj kil kot vašiuser posted image

< Sporočilo je popravil shorty -- 2.7.2008 10:11:47 >

Neposredna povezava do sporočila: 2263
2.7.2008 12:12:19   
essa411
A Ožbej že kar z rokavčki plava?! Fjuuuuuuuuu! Pa plavutke ma? Lanu rokavčkov nisem uspela nataknit, še šlaufa ni maral. Šel pa je z mano v (zanj) globoko vodo pa sva se tunkala. Tuki pa ni kompliciral user posted image .

Lepe fotke frufru in SC! Aja, SC, Ožbej ma fuuuuuul dobre supergice! Jaz tud user posted image ! (za Lana, seveda user posted image ) Samo ne reci, da so iz Avstralije ipd.....

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
2.7.2008 19:41:39   
Naja30
SC in frufru, lepe slikce. Kako so že veliki fantje! Ja, Ožbej ima res dobre supergice. Pa crockse tudi dobra barva!user posted image

shorty, še ti kakšno slikco.

Mi smo tudi Tiji dali rokavčke gor, ampak ni pretirano navdušena nad njimi. Raje šteje ribice, ki so narisane na njih.user posted image

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
2.7.2008 21:21:00   
Strawberrie Cherrie
Ne, supergice so Adidasoveuser posted image , kupljene v Intersportu.
Crocsi so pa iz Dubaija - jih imajo neprimerno več in mnogo različnih barv, modelov, pa še neprimerno cenejši so.

Tisto niso plavutkeuser posted image , tisto so tisti surferski čeveljčki (Cressi sub) , za na kamenčke so super, blago, ful hitro se posušijo. Ja, drugače mu rokavčki dosti bolj odgovarjajo kot Fredov obroč, z njimi kar sam šiba. V bistvu 'kao hodi', z rokami ravnotežje drži, pa pride glih kamor hoče. Pa neizmerno obožuje globoko vodo?user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Strawberrie Cherrie -- 2.7.2008 21:25:26 >

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
2.7.2008 22:21:42   
Naja30
Bodi vesela, da tako rad plava. Kaj bi jaz dala en teden nazaj, ko se je začela vročina, da bi se namakala v vodi, namesto da po celi plaži skačem za Tijo. user posted image  Pa bomo že prišli tudi do vode. V Olimju je bila že bolj pogumna in je dala rokavčke gor in sva šle v bazen. Spustila se me pa še ni. Jutri bomo šli v morje.

Neposredna povezava do sporočila: 2267
3.7.2008 6:57:51   
essa411
SC_če boš še kej "uvažala" crocse se priporočam user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
3.7.2008 7:37:33   
Ženkica
Ojla punce,

itak, da vas non stop (na skrivaj) berem; luštni so vaši sončki, že veliki korenjački. Dajte mi prosim zaupat, kje ste kupile tako majhne rokavčke; povsod kjer sem iskala, so imeli samo te ta velike; od 18 kg dalje.......... user posted image .

Tudi mi smo bili na morju 1 teden; Kaja je neizmerno uživala v vodi in izven nje user posted image ; Fredov obroč ji ne sede več, je prevelika se mi zdi zanj, sem jih kupila navaden obroč, pa se mi zdi, da bi ji rokavčki še bolje pasali.

Še fotke: http://mojakaja.moj-album.com/album/12681244/?os=12681665

Poletni pozdravček vsem skupaj,

Ženkica

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
3.7.2008 9:04:48   
Shorty_
Ženkica moja ima rokavčke mislim da od 3-6 let če se ne motim tko da sicer so od 18kg al tam nakje Nika jih ima somo neki malo več kot 8 kg pa plava kot ribica z njimiuser posted image

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
3.7.2008 9:13:56   
Ženkica
IZVIRNO SPOROČILO: shorty

Ženkica moja ima rokavčke mislim da od 3-6 let če se ne motim tko da sicer so od 18kg al tam nakje Nika jih ima somo neki malo več kot 8 kg pa plava kot ribica z njimiuser posted image

aja, superca, ja potem ji bom pa tudi jaz kar te kupila; Kaja tehta 12,4 kg-jev in ima 87 cm-jev; velikanka je!! user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
3.7.2008 12:13:54   
Naja30
Ženkica, lepe slike, modeli pa še bolj! Resno, zelo dobro izgledaš in lepa družinica ste.user posted image
Po resnici ti povem, da ko sem kupovala rokavčke, sploh nisem šla za tem, da so glede na kilažo user posted image  Vzela sem jih v intersparu, napihnila in dala gor. Prijateljica mi je pol rekla, da mora ona tud svoji vzet tavelike. Ok, se pravi imamo tavelike user posted image  Sam intersparovi so bolj tako tako. Se že trgajo, čeprav, ni bila 3x z njimi v vodi, je pa res da jih je veliko prenašala sem in tja.

Tija je pa čisto popikana od komarjev, poleg tega pa ima en kup modric po nogah.user posted image  Niti ne štejem, kolikokrat na dan se zrušiuser posted image

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
3.7.2008 12:45:39   
ally1
Najprej da pohvalim vse slikce vaših malčkov user posted image  user posted image , pravi cukrčki so vsi in že takooo veliki, saj so
bli nedolgo nazaj še čisto nebogljenčki user posted image .

Pa da še jaz pristavim nekaj slikic:

med igranjem "fuzbala"
user posted image

ko se potrudi in lepo stoji
user posted image

ko je bilo morje še mrzlo, se je naš Matic namakal v majčkenem bazenčku

user posted image

malo šminkiranja
user posted image

vodaaa
user posted image

mami in Matic
user posted image

ena "kolesarska"
user posted image

veter v laseh user posted image  user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil ally1 -- 3.7.2008 12:50:17 >

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
3.7.2008 12:51:43   
ally1
ja bilo je lepooo vendar je prehitro minilo! Matic je užival v vseh pogledih prav tako pa mami in oči user posted image , ker sva se čisto zrelaksirala in dala živčke na pašo!
Zdaj smo pa že spet na starih poteh... služba, služba.... ah saj bo boljš.

< Sporočilo je popravil ally1 -- 3.7.2008 12:52:40 >

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
3.7.2008 13:18:05   
Naja30
O srček mali! user posted image  Kako je luštkan!
Na tisti sliki z očali je pa ko Tija! user posted image  Bom še jaz kaj pripopala.

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Kako izbrati prave popoldanske aktivnosti ...
Popoldanske dejavnosti lahko otroku prinesejo veselje, nove veščine in prijateljstva – a le, če niso preveč obremenjujoč...

Moško ime
SaMaa

Katero ime izbrati?

Val (29%)

Nik (45%)

Lovro (26%)

Število vseh glasov: 154

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!