|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
20.12.2007 12:00:51   
želva
Lillprincess, upam, da bo vse ok. Za dojenje se pa čim manj obremenjevat in ne takih pametnih nasvetov preveč poslušat. Ti jo kar še pristavljaj, se bo pal mal pocrkljala, če druzga ne. Če bo mleko bo, če ne pa tud ok. Vsi so še zrasli.user posted image

Naša bejba je pa danes celo noč na mojem trebuhu prespala, drugače ni šlo user posted image Ne vem, a jo bomo čist razvadl. Zdaj pa končno spi. Je že ob pol desetih zapala, pa se čez pol ure začela drt, pa sva se še mal pojoškale, pa spet dretje čez pol ureuser posted image , ne vem kaj je to. Pol sem pa mal pri nej zaspala, zdej pa spi. Za koliko časa pa ne vem.

Raho, jem približno tako kot ti, tako da ne vem v čem je fora. Smo pa dobile v P knjižico o dojenju in moraš kao na dan pojest 1 liter mleka, pa 2 jajca, pa vse sotre, tko da teh nasvetov glede hrane mam že počas zadost, ker sploh ne vem česa naj se držim. So nam pa zgleda te kapljice pomagale, saj smo imeli mirno nočuser posted image

Jaz sem tud lačna ko volk, je pa res da prva dva dni iz P  sploh nisem imela apetita, vrjetno zarad živčkov, če bom zmogla.
Jutri pride patronažna, upam da se bomo kopali in da nam dovoli it že malo na zrak user posted image   

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Decemberčki 007
20.12.2007 13:07:06   
Vrtnica79
Se na hitro malo javim!

Danes smo bili z Vano pri zdravniku. Ker je včeraj zvečer komaj zaspala ob 1.00, ker jo je nosek tako jezil. In pol sva celo noč spale saj jo je celodnevno migetanje očitno ful izčrpalo. Pa sma dobile kapljice in kremico za nosek, in za očke tudi kapljice. Zdaj ji je že malo bolje. Smo spravili kar nekaj muc iz nosa in lažje diha.
Pa stehtali so jo tudi in lepo pridobiva na težiuser posted image . Prvo posvetovalnico pa imama 07.01.
Zdaj pa lepo spi in moram hitro izkoristit čas ter iti likatuser posted image

_____________________________

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Decemberčki 007
20.12.2007 13:09:21   
Mat3ja22
LP

Lilprincess - strinjam se s Skaano, malo pristavljaj še vedno k prsim, mogoče pa mleko spet pride, tko je blo pri moi sestrični.

Glede teh pumpic - jaz imam sicer 2 (za darilo), sam pa vpr patronažno glede tega, pa je rekla, da so na začetku otroški noski preobčutljivi na te pumpice, še posebej ročni, ker nimaš občuta in lahko otročku popokajo žilice v nosku. mi je rekla, da naj samo kapljico fiziološke notri kapnem pa bo, pa njaboljše je da se otrok skuiha, tko naj bi se mu nosek sčistil.

povejte mi tiste, katerih otroci  spijo ponoči (no razen ko ga vmes podojite), kako pa vam spijo podnevi?? Veliko, malo,....jih budite?

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Decemberčki 007
20.12.2007 15:43:10   
ElaM
Ojla, da se na brzino javim.
Tavelika punca je šla z atijem k frizerju, mala pa trenutno spi.

Lilprinces, evo jaz te razumem kako ti je, kar se dojenja tiče. Prvič sem morala dodajat od prvega dne in zaradi tega imela občutek kako sem slaba mama.  Pred obrokom sva se vedno podojili, potem pa še flaša, pa je mala zelo zdrava punčara. So mi pa že v P zbili vso moralo, ko je mala iz obeh dojk spila 20.user posted image  Potem je pa sestra komentirala še ene 3x tolk pa bo.user posted image  Ma, sem poskusila čisto vse, sezam, mleko, vodo, ma ni da ni, pa je bilo stanje samo slabše. No, pri enih 5-ih mesecih se je mala naveličala vlečt v prazno in smo šli samo na flašo. Je pa od začetka jedla Novolac, najprej smo poskusili Aptamil, pa jo je zaprl, Novolac ji je pa pasal. Ga je jedla do 11-ih m, potem pa prešaltala na navadno mleko.
Pri Manci sem bila sigurna, da se bo zgodba ponovila, pa me je sestra Barbara, na D oddelku v Lj, res vzpodbujala, da naj dojim, ker imam mleka dovolj. P je rekel, da lahko dodajam po potrebi, glede na to da je mala drobna. Pa jo je ta sestra, skoz hodila tehtat, pred in po obroku, da sem videla, da je dovolj pojedla. Zdaj se samo dojiva in v 2-eh dneh je pridobila 30g kar je po besedah patronažne ok in, da naj vztrajam. Če pa ne bo šlo, bom pa brez slabe vesti segla po adaptiranem mleku.

Še eno vprašanje, koliko stopinj imate v sobi, kjer spijo dojenčki?
Zdaj se pa Manca prebuja, lepo bodite.

_____________________________

:)

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Decemberčki 007
20.12.2007 16:07:07   
mulatka
Mamice iz mojih izkušenj  je zelo vredu, da date otročku v zibelko, oziroma tam kjer spi kakšno svoje oblačilo, saj otrok z vonjem ima občutek, da ste poleg. Saj zveni mogoče res smešno, ampak pri moji mali se je to obneslo. Uživajte prve mesece, meni so bili najlepši, čeprav z malo spanja........user posted image

_____________________________

Rada te imava zaradi takšne, kot si,
zaradi tvoje iskrenosti in optimizma.
Rada te imava, ker si resnična, realna...
Rad te imava, ker si posebna.


(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Decemberčki 007
21.12.2007 10:17:07   
Mat3ja22
kje se pa danes skrivate mamice?
Pri nas je bila noč spet naporna, sem se že navadla da mam 3 ure spanja dnevno dovolj. Mali je včeraj bedel od 16 pa do skoraj 22. sem mislila super, tko bo ponoči zmatran in bo spal čez noč, ampak ne. ko sva šla z mojim spat nekje okoli 23 pa se je on predramil in smo meli žurko da 1.30, potem je zaspal na zizi. ko sem ga dala v posteljico pa se je spet zbudil, tko da sem ga potem ko mu duda več ni pomagala (pa tudi kapljice s katerimi sem ga sedaj 2 dni zavajala) sem ga vzela spet k sebi in ga naštimala tako kot se naštimava pri dojenju in potem sva oba zaspala za kako urco. ko sem se zbudila sem ga hotla spet dat v posteljico ampak ne user posted image . čez kake pol ure je zažel jokat, potem je spet zaspal na meni, zdaj pa je končno spet v posteljici ampak trenutno komaj 15 min. bomo videli kako dolgo bo zdržal. ker sem že kot povoženi zombiuser posted image .
zanimivo kako me ponoči zabavle, podnevi pa ko spi pa ni problema, al je to v posteljici al v jajčki, al v dnevni sobi,...skratka prav dresira me, tako kot malega pesekauser posted image .

kaj pa ve, kako ste preživele noč?

(odgovor članu mulatka)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Decemberčki 007
21.12.2007 11:37:59   
lilprincess
Oj Mateja!

Ja, imajo svoje finte ja. Jaz jo tud dam takoj v posteljo ko se naje, moj pa jo nosi pa ziba in ne vem kaj vse. Pol ko se bo pa navadla, pa jo lahko jaz cele dneve nosim okoli, ker sma večina sami. Danes je bla kar znosna noč nekje do štirih, potem pa do pol osmih jokanje, kolike itd...na koncu po moje še sama ni vedla kaj ji manjka. Sedaj sem na pamperskah made in Poland, ker sem jih dobila, pa mi jih je škoda vstran vržt, tako da je mokra na vsaki dve uri. Moram spet v mullerja po njih. Nič, dete se oglaša, se še kaj javim.

Lepo bodite!

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Decemberčki 007
21.12.2007 12:12:23   
Mat3ja22
no mali se je prej po 10 min zbudil in bil pokonci do zdaj, sicer še zdaj nekaj jamra tam v lupinici ampak bo.
vmes je bla tu patronažna. je rekla da se super rediva. in to samo od mojega mleka user posted image . ko sva odšla iz porodnišnice je imel 3250, danes pa je imel že 3580. user posted image
zgleda da mu bo popek vseeno še letos odpadel, je rekla da se še ful malo drži in da bo verjeto do ponedeljka že odpadel. tako da tudi kopanje sledi še letos.
sem jo vprašala glede sprehodov, pa mi jih je odsvtovala saj je pri nas ful mrzlo. je rekla da ko bo nad ničlo, sedaj pa ko je zima, pa je še celo boljše da sva prvi mesec notri.(no na obiske lahko hodiva če hočeva user posted image ).
glede na to, da ima mali dosti mojega mleka, sem se odločila, da glede Novalaca še malo počakam, ker me je patronažna ful pohvalila glede dojenja in mojega truda, če glih ne spi ponoči. je rekla, da marsikatera mamica bi že zdavnaj prešla na Novalac.

(odgovor članu lilprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Decemberčki 007
21.12.2007 12:28:21   
loncica
Čav punce!

No, mene je pa včeraj patronažna ful prestrašila in smo mogli it nazaj v porodnišnico. Mali je bil namreč preveč rumen. Pa so mu vzeli kri in je vse ok, ampak morava vseeno jutri še enkrat na kontrolo. Posledica včerajšne poti je pa moj prehlad. Očitno sem v P nekaj pokasirala in me prav fajn po grlu praska.

Naš user posted image  je sicer kar priden. Ponoči je nama dal spati trikrat po dve uri, je pa zdajle dopoldne nekam tečen in je bil na uro in pol na joški. Zdajle spi z dudo, ker se drugače ni hotel umiritiuser posted image .

Sva ga pa včeraj z možem zvečer fajn pobiksala. Sva ga pozabila previt pred podojem in sva ga potem. In se je mali čist zbudil in seveda se je čist zbudil.

Lp 

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Decemberčki 007
21.12.2007 13:37:35   
Vrtnica79
OJ, mamice!

Tudi mi smo ponoči imeli pestro. No, saj ni bilo dretja in joka ampak ni in ni šlo spat. Odkar je prehlajena jo moramo skozi po rokah nosit, upam da se nebo zdaj navadla tak. Jaz hodim okoli že kod kaki zombiuser posted image , ne sfolgam niti prav kuhat in kaj pospravit. Tak da je v stanovanju prav katastrofalnouser posted image . No, morem pa pohvalit atija da se je vsaj lotil nekaj gospodinjskih opravil in da Lataši pripravi kako večerjo. To poudarjam zato ker prej se ni nič zmigal glede tega.

Nič, grem še na hitro malo pospravit perilo.........

_____________________________

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Decemberčki 007
21.12.2007 13:40:10   
Vrtnica79
Aja, Loncica jaz mojo previjem vedno po dojenju, ker se ponavadi pokaka ko se naje. Pol pa ko jo previjem pa ji včasih še malo ziziko ponudim da se umiri.

_____________________________

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Decemberčki 007
21.12.2007 14:18:51   
lilprincess
vesela novica!

Uspelo mi je načrpat 20 ml mojega mleka, mala pa ga je že popapala! Mogoče pa se bo res vrnilo. Pa tudi če ne bo šlo dojit, ga bo pač dobila po flaški. Bolje to kot nič. Tako, to je to zaenkrat. Lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Decemberčki 007
21.12.2007 14:23:32   
loncica
Bravo lilprincess. Zdaj samo redno črpaj in bo mleka vedno več.

Lp

(odgovor članu lilprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Decemberčki 007
21.12.2007 15:24:26   
DANVARI
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

Ojla, da se na brzino javim.
Tavelika punca je šla z atijem k frizerju, mala pa trenutno spi.


pa to ni res user posted image user posted image user posted image jaz sem včeraj tudi Ano peljala k frizerju in to prvič user posted image user posted image user posted image


_____________________________

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke


(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Decemberčki 007
21.12.2007 15:41:54   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: DANVARI

IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

Ojla, da se na brzino javim.
Tavelika punca je šla z atijem k frizerju, mala pa trenutno spi.


pa to ni res user posted image user posted image user posted image jaz sem včeraj tudi Ano peljala k frizerju in to prvič user posted image user posted image user posted image



Danvari, midve sva itak skeri, kot bi živeli isto življenje.user posted image  No, naša je bila drugič in je domov prišla z roza pramenčki.user posted image  Vsa važna.
Zdaj se pa zbuja, moram šibat.
Ej, še to, a je tebi tud full hecno, ko previjaš Ano in ima tako veliko rit napram Ajdi? Jaz kar ne dojemam.user posted image


_____________________________

:)

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Decemberčki 007
21.12.2007 16:34:50   
želva
Mi smo se pa danes prvič kopali in smo ful uživaliuser posted image . Ampak tehtali se pa nismo in patronažne ne bo več k nam user posted image Pravi, da se tako lepo redi,da se sploh ne bomo tehtal.To se mi zdi mal hecn, ampak drgač je ful fajn patronažna, ko ena babica, pride tamalo najprej pocrta, jo zrihta, preden gre ji da lupčka, men je tak oseben odnos ful všeč. Sicer je pa res, da jo že od prej poznam(sem v5.razredu "hodila" z njenim sinomuser posted image ).
Pravi, da gremo jutri komot ven za 15minuser posted image , komaj čakam, da sprobam voziček.
Tamala je dobila danes obiske in spet so ji vsi ful cotke(vse roza, seveda) nosili, hvala bogu od pol leta naprej. Ker če dobimo še kaj majhnega, bomo začel naprej prodajat user posted image , ker imamo tok stvari.Me je kar mal sram, ker je cela nova. Velik sm jet nakupla, veliko smo dobili za darilo in še ni imela na sebi nič rabljenega user posted image .PA sem si prisegla, da moj otrok pa že ne bo cel uštiman kot barbika, evo ga zlomka.Pač ta prvi. 

Sicer se mi pa punce, ki nič ne spite kar fino smilite. NAša bejba je kar pridna, razen tistih 5 ur na dan ko je pač budna, lepo pančka. Ponoč spi tam nekje od polnoči do pete, šeste, pol se podojiva in spi naprej.Moram na les potrkat, da ne bo dons kej hujšga. Je pa res da princeska spi pri meni na trebuhu.user posted image Upam, da se kmalu navadimo na košek.

Lillprincess, ti sam pumpaj, vrjetno imaš še več mleka kot ga napumpaš. JAz si lahko izčrpam, pa pol lahko še vedno tamalo nahranim, ona od nevem kje še polno potegne in se do sitega naje.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Decemberčki 007
21.12.2007 16:41:24   
želva
Vrtnica, a vi mate tud tazga bolj levega atija? Sej ne, da kritiziram , ampak kako mu zdej, ko mu pač povem, kaj vse je za narest, pa je cele dneve doma, sploh ne sfolga. Sej je priden, vse naredi, če mu povem, prosim, ampak sam pa moj sploh ne vidi dela. Pa skuha, pa se mu posoda nabira, pa nima v čem več kuhat user posted image , jaz se mu pa smejim s kavča. PA je treba posesat in mi reče A spet?, sej sm preden si pršla iz P (doma sem pa že 11dni). MAh, naši dečki

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Decemberčki 007
21.12.2007 17:25:29   
Vrtnica79
Ja, Želva! Tak je to ko komaj zdaj vidijo koliko je enega dela doma za postorituser posted image . Pa treba mu je malo pokazat da se vedno nekaj najde.

Vana zdaj pridno spi, Lataša je pa šla na en roj. dan, tak da zdaj jaz malo počivam. Upam da bo danes noč bolj znosna. Še posebej me je utrudilo to, ko je kar naenkrat bil naš ritem zmešan. Prej - preden je bila prehlajena je tako samo spala in jedla. Tudi ponoči ni bilo problema. Upam da bo bolje ko se pozdravi. Samo se mi zdi da se je zdaj kar malo razvadila ko je bila večinoma na rokah. Če pa je nisem mogla pustit ko je komaj dihala. No, bo že.

Kopali se mi še nismo- ravno zaradi prehlada. Do novega leta bomo verjetno pa že tudi to probali.

_____________________________

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Decemberčki 007
21.12.2007 18:24:17   
želva
Tiste, ki že hodite na sprehode, kako ste podaljševale čas zunaj?
Najprej za 15 min, pol za pol ure, pa za eno urco al kako?

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Decemberčki 007
21.12.2007 20:15:03   
ursa1981
Zdravo,

najprej nekaj zaradi krčkov o katerih je že tekla beseda. Jaz sem z današnjim dnem nehala vsaj za en teden jesti mleko in mlečne izdelke, baje da je kravje mleko tisto, ki ponavadi povzroča napenjanje pri dojenčkih. Bomo videli.
Je pa res, da je od otroka do otroka odvisno. Govorila sem že o kapljicah in nam ne pomagajo ne tiste iz Gorenjskih lekarn kot tudi ne Sab simplex. Patronažna mi je rekla, da obstaja vse možno tudi baje mazilo s katerim dojenčka zmasiraš okoli popka in da je res vse ena loterija, nekomu pomaga to drugemu to, nekomu pa nič.

Bomo videli kako e bo obnašala naša Anja ponoči zdaj ko bom začasno prekinila z mlekom in mlečnimi izdelki.

Drugače pa glede sprehodov. Jaz sem začela s 5 minutami, nato 10 minut, nato 15 minut, nato 30 minut in nazadnje 45 minut, zdaj pa čedalje več odvisno od vremena, od srede zdaj nismo bili zunaj, ker je vreme grozno in ni glih priporočljivo. Čakamo sončekuser posted image

Pri nas smo se danes tudi kopali in naslednji teden v četrtek oz. petek pride patronažna še enkrat in takrat jo skopava midva z možem, nato pa se vidimo šele pri 6 mesecih, ko bomo začeli z uvajanjem goste hrane.
Je pa naša patronažna, ki je za področje Bežigrada fantastična in jo lahko pokličem kadarkoli, če me kaj muči oz. imam kakšno vprašanje.


No, se še kaj oglasim.

LP

URŠA

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Decemberčki 007
22.12.2007 11:44:24   
lilprincess
Oj!

Kako fino, da že hodite ven. Meni je patronažna rekla, da bi prejšnjo nedeljo lahko šli ven, pa je snežilo, ko pa je naslednjič prišla pa je rekla da je premrzlo in da naj raje počakava. Bom že počakala, ni problem, samo da je ne prehladim. Sem pa znova na starem. Črpam in črpam, a nič ne načrpam...

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Decemberčki 007
22.12.2007 12:12:41   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: lilprincess

Oj!

Kako fino, da že hodite ven. Meni je patronažna rekla, da bi prejšnjo nedeljo lahko šli ven, pa je snežilo, ko pa je naslednjič prišla pa je rekla da je premrzlo in da naj raje počakava. Bom že počakala, ni problem, samo da je ne prehladim. Sem pa znova na starem. Črpam in črpam, a nič ne načrpam...


Lilprincess, probaj sezamov napitek, kupiš sezam in ga deset minut vreš, potem to spiješ semena pa poješ. Pravijo, da pomaga za mleko, meni sicer ni, ampak večini pa, pomaga tudi brezalkoholno pivo, in čimveč pij, dobesedno se nalivaj.
Sicer se pa res ne obremenjuj s tem, vsak je še gor zrastu, pa naj bo na joški ali flaši.user posted image  Katero adaptirano mleko ji  daješ?
Še nekaj glede krčev, meni se zdi super zadeva brinovo olje, ki se ga kupi v lekarni, ko je našo zvijalo sem ji s tem masirala bušija v smeri urinega kazalca in je pomagalo.
Kdaj so se pri vaših začeli krčki, od prvič sem pozabila, Mance pa zaenkrat (hvalabogu  ne zvija)?

_____________________________

:)

(odgovor članu lilprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Decemberčki 007
22.12.2007 12:44:46   
želva
Ali se vaši dojenčki tud ful napenjajo, kadar morajo kakat al pa prdnt. Naša se ful krči, stoka, matra in čez ene 10min ji rata in pol je čist zadovoljna. Mislem, da zaprta ni, ker kakec je mehak oz. tekoč, patronažna je pa rekla, da tko pač je. Se mi pa kar smili, da se mora tko matrat, tud med spanjem in pol se zbudi, k more prdntuser posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Decemberčki 007
22.12.2007 13:16:38   
Mat3ja22
Želva - pri meni je isto glede prdenja in kakanja.

včeraj sem Nicku  prvič dala Novalac zvečer (ob polnoči) in spal do 04.15, kar je rekord od kar sva doma. Pol pa sem ga podojila in je zaspal od 5 - 7, po se je spet zbudil in sva se spet podojila in je spal še od 8-10. tko da sem se seaj odločila, da bom kljub mojemu mleku en obrok zvećer dobil Novalac NF, da se bom vsaj malo naspala ponoči. Mleko pa sem si spumpala, tko da ga bo pojedel danes in da ne bom zmanjševala povpraševanja (tko kot piše v navodilih za dojenje user posted image ).

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Decemberčki 007
22.12.2007 15:07:13   
Skaana
user posted image

pikolina, mamo smolo glede mraza. To pa je res mraz. Pri nas je tudi do minus 11°C. Brrrrrrrrr, ni šans, da grem z micenim ven. Pojutrišnjem bomo sam šli k tašči na večerjo, kot vsako leto, ampak samo v jajčko in hitro v avto, ker to pa je res preveč...

Želva, mi enako prdamo in kakamo. Pa to noč je celo noč prdal, prav smili se mi, tako kot ti praviš.

Mi smo se včeraj prvič kopali user posted image . Bilo je super, Aleksej priden na kvadrat, niti pisnil ni. Kaj so vam dale patronažne v vodo? Mene je vprašala, ali bi rada da dama Bubchen kopel ali kar nekaj kapljic olivnega olja. Pa sem rekla, da bi raje olje. In je res bila kožica kot od dojenčka po kopanju user posted image .
user posted image
Kliknite na slikico, da jo povečate.

Mi je pa Atena spet zbolela, ima vročino. Upam, da ne bo kar hujšega.

Moram it postrečt micenemu user posted image

_____________________________

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Novorojenček: Prvi dnevi doma
Porod je za vami, zdaj pa je čas, da se navadite na novo življenje s svojim dojenčkom. Poskrbite za dobro prehrano in či...
Dojenje: "Mozoljčki" na bradavicah...
Neverjetno, za kakšne podrobnosti je poskrbela Narava! Poglejte si video, kako pomembno vlogo imajo tiste drobne pikice,...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?