|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
6.7.2008 8:56:54   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Spps in koliko si noseča???user posted image user posted image
daj miško na moj nick nad sliko,pa ti bo vse jasnouser posted image user posted image user posted image user posted image

sem že sama iskala kakšno novopečeno celjsko
nosečkouser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 6.7.2008 8:58:36 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 826
6.7.2008 9:06:46   
vidla vidla lepo lepo jupi no pa sva dve ki sva kar blizuuser posted image user posted image .
A mi zaupaš kako si to nardila da ti pokaže ko greš na tvoj profil veš sem nova pa še nisem čist vešča vsega tleuser posted image user posted image user posted image ...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 827
6.7.2008 9:15:26   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: cita

vidla vidla lepo lepo jupi no pa sva dve ki sva kar blizuuser posted image user posted image .
A mi zaupaš kako si to nardila da ti pokaže ko greš na tvoj profil veš sem nova pa še nisem čist vešča vsega tleuser posted image user posted image user posted image ...

sem ti poslala ZS.tam ko ti piše MOJA RINGARAJA imaš puščico.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 828
6.7.2008 14:58:32   
spps
kako so danes nekatere razpoložene za čvek,so temo kar potisnile na drugo stranuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 829
6.7.2008 22:51:12   
HuAnita
Vabljenje še sem, če ne pričakujete ravno več user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2290123&mpage=1

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 830
7.7.2008 17:05:09   
ksenci
vam moram povedat, da je 5.5. rodila naša čveka Lunica24 in to fantka Luko in ravno na dan PDP-ja
čestitkeuser posted image user posted image user posted image

robika medva pa še kr tu, a neuser posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 831
7.7.2008 18:06:35   
robika
ja ksenci midve pa se kr vztrajno tipkava,mene tile popadki cezdalje bolj matrajo in upam da bo napoved gin. drzala da naj bi dans slo cisto zaresuser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 832
8.7.2008 9:45:58   
mishel
Lep pozdravček še vam tukaj!!!

Javljam da smo že dva dni doma in da je vse OK. David je zelo priden in večino dneva tako prespi, jemo pa na 3 ure. Vsem želim veliko sreče in da boste dan, ko boste spoznale svoje sončke doživele tako lepo kot sva ga midva.

Hvala vsem za čestitke in lepe želje.

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 833
8.7.2008 9:59:32   
brkn83
živjo punce, tudi jaz sem iz celja.

No sem pa ravno v 8. tednu nosečnosti. Vidim, pa da vas je kr veliko tle gor iz Celja.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 834
8.7.2008 10:48:24   
Nikita
No, pa sem po dolgem času spet na "nosečniškem" delu foruma...upam, da bo tokrat dlje trajaluser posted image
Pišem pa, ker rabim vašo pomoč. Pred kratkim sem se namreč iz MB preselila v Šempeter v Savinjski dolini.  V petek sem delala test in kaj vidim user posted image user posted image . Potem pa sem se spomnila, da še nisem uspela zamenjati G. No in zdaj že 2 dneva kličem ordinacije in prosim, če bi me vzeli, ker bi se rada naročila na pregled in ničuser posted image Vse polno!!! Lepo, lepo prosim, če katera ve za kakšnega dobrega G, ki še ima prosto in bi me hotel vzeti. Res bi vam bila hvaležna.

Lep, pa čeprav deževen torek, vam želim

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 835
8.7.2008 10:49:30   
bučkabb
ksenci in robika sej bo vsak časuser posted image user posted image user posted image user posted image , držim pesti

mishel čestitam in uživajte v druženju in crtanju vašega Davida, sem ful vesela, a je vse OK in da se je vse dobro izšlo. user posted image user posted image user posted image user posted image

brkn83 dobrodošla med nami in veliko užitkov ter zdravo in lepo nosečnost ti želimuser posted image user posted image user posted image

no jaz pa sem še vedno pri nakupu vozička, sem odprla temo o vozičku s kombinacijo usnja, ker me zanima kaj si mislite o tem, prosim obiščite jo in dodajte kakšen komentar, ker res ne vem kaj naj naredim.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 836
8.7.2008 10:53:51   
bučkabb
nikita tudi tebi ena lepa dobrodošlicauser posted image user posted image user posted image

glede gin. pa ti ne vem kaj velik za povedat, jaz mam svojo gin. kar v bolnici, res je da moreš mal dle čakat na pregledih, sam je fajn ko je vse tam pri roki. vpraši tja  v gin. ambulanto je velik ginekologov, mogoče ima kdo kaj fraj. sej so pa tam vsi vredo, kolker slišim, maš pa doktor Korena, Salobirjevo, Klančnikovo, ......pa še neki jih je sam se ne spomnim imenov.

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 837
8.7.2008 11:18:54   
Nikita
aha...hvala bučkabb. Če ne bo nobenega drugega konkretnega priporočila, bom pač na "slepo" nekam šla.
Še enkrat hvala za truduser posted image

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 838
8.7.2008 11:21:43   
robika
Mi pa cakamo in cakamo,celo noc me je zvijalo,pa se mal umiri pa spet po starem,G. je ocitno kiksnala ko je izjavila da se bo Tija rodila vceraj...saj bo upam da cim prej...

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 839
8.7.2008 11:26:16   
brkn83
Nikita - V zdravstvenem domu Celje, je ful dobra ginekologinja  - Suzana Peternelj Marinšek, sam ne vem, če še jemlje kakšne nove paciente.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 840
8.7.2008 11:51:04   
Nikita
Ja, brkn83, danes sem ravno njo klicala in me je zavrnilauser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 841
8.7.2008 12:02:27   
mbd0411
Nikita

Poskusi v Šempetru Dr Govčevo.Ima rada nosečke.

Spps kako se pa to narediuser posted image (daj miško na moj nick nad sliko,pa ti bo vse jasno )Jaz bi tudi tako imela.
Res ne vem

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Nikita)
Neposredna povezava do sporočila: 842
8.7.2008 12:08:28   
alina2
Lepo pozdravljene . Tudi jaz sem iz celja. Imam pa en problem Nos3eča sem 35 tednov ginekolog me je pa naročil na pregled čez 4 tedne. Zanosila sem po umetni oploditvi in narejeno imam tudi cerklažo. A ni to malo smešno. Pa tudi papirjev za rodit nimam. Kaj naj storim.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 843
8.7.2008 12:19:29   
Katjusa
Robika pri nas je blo podobno celo noč me je zvijalo in celo dopoldne in pol se je končalo in nič..... naslednji dan sem pa imela CTG (3 dni čez rok) in nič ni pokazalo no ko so me pa pregledali so pa ugotovili da sem 4 cm odprta in da grem rodit in čez dobre 3 ure sem držala svojega miškota v rokah..... zame je bil to sanjski porod :)

V petek imam prvi pregled takrat naj bi bla točno 10 tednov noseča... komaj čakam in upam, da bo vse na mestu?
Punce, ki ste rodile kako je blo na oddelku po zadnjih informacijah niso nič boljši kot so bli 2 lezi nazaj me je kr strah.... sicer je do tja še daleč sam bo hitro minlo...

(odgovor članu alina2)
Neposredna povezava do sporočila: 844
8.7.2008 13:12:42   
mbd0411
Alina2,pokliči svojega G in mu povej za papirje,ker je mogoče spregledal.Nič te ne stane,boš pa pomirjena,saj so papirji pomembni

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 845
8.7.2008 13:26:07   
katja_p
Oj!

Js sporočam, da smo včeraj izvedeli, da bomo dobili user posted image  user posted image , PDP pa je prestavljen na 6.12.

Tiste, ki ste v fazi kupovanja (al pa ste že kuple) vozičkov. Js sm dobila občutek, da se mamie odločajo predvsem med Jane in Quinny. In tadva se tud men najbolj dopadeta, sam ne vem, katerga naj vzamem. Nism pa niti se velik ukvarjala še s posmeznimi tipi vsakega. Rabim pa seveda takega, ki bo imel zraven eno dobro košaro. Ima katera izkušnje s katerim?

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 846
8.7.2008 13:44:40   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: Nikita

No, pa sem po dolgem času spet na "nosečniškem" delu foruma...upam, da bo tokrat dlje trajaluser posted image
Pišem pa, ker rabim vašo pomoč. Pred kratkim sem se namreč iz MB preselila v Šempeter v Savinjski dolini.  V petek sem delala test in kaj vidim user posted image user posted image . Potem pa sem se spomnila, da še nisem uspela zamenjati G. No in zdaj že 2 dneva kličem ordinacije in prosim, če bi me vzeli, ker bi se rada naročila na pregled in ničuser posted image Vse polno!!! Lepo, lepo prosim, če katera ve za kakšnega dobrega G, ki še ima prosto in bi me hotel vzeti. Res bi vam bila hvaležna.

Lep, pa čeprav deževen torek, vam želim

Nikita, v Šempetru je dr. Govčeva, ima zasebno ambulanto s koncesijo, tako da skoraj nikoli ne čakaš, sestra je fullll prijazna, z zdravnico sem pa jaz osebno tudi zelo zadovoljna. Sem imela probleme pri zanositvi, pa mi je takoj zrihtala napotnico za zdravljenje neplodnosti, pa klomifen mi je predpisala, ... pa sem šele 2 leti pri njej, ker sem se tudi sama preselila v regijo. Tel. ordinacije je 03/700-2020. Vendar to je le moja subjektivna ocena, naj ti bo v pomoč pri odločanju.

(odgovor članu Nikita)
Neposredna povezava do sporočila: 847
8.7.2008 14:46:36   
Tejčika29
Nikita - v Žalcu je ginekologinja dr. Milovanovičeva, za Šempeter že veš, za bolnišnico tudi, v zdr. domu Celje imaš tudi nekaj ginekologov - Peternel Marinšek, Benčič Torbico in nekaj drugih.
Nekje te bodo vzeli, ni vrag!

Jaz bom vzela voziček Peg Perego switch, ker mi je važno, da se zloži v marelo (zaradi avta) in da je lahek za dvignit, športni del gleda proti meni ali v svet, kar je zelo priporočljivo, ker pri otrocih nikoli ne veš. To je to.
Punce, ki čakate na porod - držim pesti za vas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 848
8.7.2008 15:00:00   
mbd0411
Se pridružujem Mavo.Res je super G v Šempetru.Sem zelo zadovoljna že kakih 10 let.Malo pojamraj in jim povej,da si slišala zelo lepe pohvale onjej in ti bo uspelo.
Meni bo 16.7. posnela 3D uz.Za 33€ kar je poceni kot berem drugod.
Pokliči jo!

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 849
8.7.2008 15:27:36   
Nikita
Mavo hvala za priporočilo. Sem tudi danes že klicala, pa mi je rekla, da majo vse polno in da naj pokličem v začetku avgusta, če bi slučajn kej blo. Sam jst ne morem tak dolg čakat na prvi pregled. Bom pa preverla še tole v Žalcu, ki jo je priporočila Tejčika29. Ja, sej sem jst tud najprej mislila, da me bojo že nekje vzel in sem odlašala s prestavitvijo G, ampak zdej, ko ga pa res rabim pa nimam sreče. Čeprav povem, da sem delala test in je bil pozitiven, jim ne pridem do živega.user posted image

Drgač pa me je danes začela utrujenost kr konkretn matrat. Pa tud občutek slabosti je neprijeten. Komi čakam, da končam dans službo in jo šibnem domov. Upam, da ne bom zaspala na cestiuser posted image

dijo

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Tega ne govorite noseči partnerki
Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?