Dali*
|
mbd pridna punca. se že pripravljaš. lepo in prav, jaz sem tudi rekla, da si bom že januarja pripravila torbo. no, potem jo bom tudi po mojem še 3 x obrnila, da mi ne bo dolgčas. Kje si pa bila na NS? Jaz imam 11.9.pop. v Domžalah pri Strahovi. Komaj čakam, še bolj pa čaka moj, da bo lahko videl malčka. Po mojem si bo šele takrat točno predstavljal kako to gre. Sedaj mi vsak dan reče: "Pa kdaj ti bo zrastel trebušček. Bi rad, da bi že imela trebušček, da se bo kaj poznalo. Pa sej čez kak mesec, ga boš pa že imela mal..." Ja, zdej se mi res še nič ne pozna, pa na splošno imam tak raven trebuh. Po nosečnost bo pa najbrž malo drugače. Jaz sem pa sedaj, ko sem v bolniški pri starših v Petrovčah, no 5 km naprej, ker mi je v CE brezveze. Tukaj si lepo privoščim sprehode v neokrnjeni naravi, pa sproti si kakšno jabolko utrgam za osvežitev. Tako, da se lahko dobiva na pol poti v Žalcu na pijački, heh. Skratka, danes spet ne morem jest. Mi je zapasal sendvič s sirčkom, solato in kraškim pršutom in sem ga zjutrja pojedla. Čeprav, baje ne smem pršuta jest. Ma ja, ampak samo to sem lahko pojedla. Sicer pa bodo za kosilo sveže postrvi, glih jih je šel iskat v ribogojnico, ampak mislim, da jih ne bom jedla, ker mi še vse smrdi. Sej menda me bo tudi to minilo. Zaenkrat se nisem še nič zredila. Sej bo pa potem prehitro. Naredi si lepo nedeljo in uživaj... Aja, tukaj pri nas hvala bogu ni nič tolklo, je pa makedam čist razrilo, celo noč je noro deževalo in bliskalo, toče pa ni bilo.
|