|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
28.8.2008 12:32:00   
bobika1
Lep pozdrav.

Imam eno vpr. Zanima me če katera ve kako poteka materinska šola v celju, mislim uro, kolikokrat in koliko časa....

by

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
28.8.2008 17:27:10   
katja_p
POteka 3 dni zapored, začne se ob 9.30 in traja približno 4 ure. Pol j pa še posebej en dan s psihologinjo, ampak tega ti pol naknadno povedo.

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
28.8.2008 18:13:06   
bobika1
haj.

katja_p hvala za odgovor...  mislim da e bova z mojim mič hodla ker je zjutraj...
Aja nisem se nič opravičila ko sem kr tak vdrla k vamuser posted image

LP

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
28.8.2008 19:50:32   
Dali*
katja_p, ja jaz sem prav iz Celja, ampak, ker trenutno renoviramo stanovanje, drugega pa bomo dali v najem sem na hiši pri starših v okolici Celja. Tako, da sem tu pa tam v Ce. Sem pa v bolniški, tako da mi paše tu v naravi, kjer si lahko privoščim miren sprehod in ne poslušam avtomobilov in me zjutraj zbudijo ptički... Rade volje bi šla  na telovadbo, ampak sem še v 1. tomesečju, pa pregled imam konec sept, da vidim, kaj mi bo rekla, ko jo bom vprašala, kaj meni glede telovadbe, glede na to, da sem rizična.

Ti  boš pa še letos mamica. Jaz bom v sredini marca, pa se že full veselim.

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
28.8.2008 20:44:51   
tadeja81
katja a mogoče veš, če materinska šola poteka vsak teden al imajo tud termine v celju.?hvala

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
28.8.2008 20:49:03   
Dali*
Eccola

ZD Celje - materinska šola in vadba za nosečnice

ga. Pavlina Nikolić

naročanje in info torek-petek od 8.00-9.00 ure.

(odgovor članu tadeja81)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
28.8.2008 20:49:34   
Dali*
Ojej, tel. št.: 5434 437

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
28.8.2008 22:27:49   
katja_p
Js predvidevam, da imajo termine, ker drgač men ne bi rekla, da me bo zapisala na tit datum (21.10.), ampak bi najbrž rekla, da lahk pridem kadarkol user posted image  po moje. Ker to je še kr organizacija in morjo met mal bolj pošlihtano.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
28.8.2008 22:33:55   
pikicai
ja zihr majo termine, da zberejo vec noseck skupi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
29.8.2008 10:18:20   
panja
Pozdravček, Celjankam z oklico, tudi v "najinem" imenu.

Zanima me, ali ima katera rok 12.9. oz. tam okoli in bo rodila v Celju?
Pa še nekaj, drugi teden, 03.09.2008 imam prvi ctg. Je katera že bila in kakšen je postopek le-tega. Je res spet kar nekaj birokracije in čakanja preden si na vrsti?

Hvala za odgovor in lep pozdrav

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
29.8.2008 13:21:28   
Dali*
panja, ti si se pa pozna javila na forum. No važn je, da si svojo nosečnost super doživljala in da si OK, nam boš pa potem lahko več o izkušnjah pisala.

Dobrodošla med nami!!!

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
29.8.2008 13:53:40   
panja
Oj!

No ja, javila sem se pozno, sem bla bolj na med.over.net-u, drugače pa sem redno spremljala dogajanje tukaj.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
29.8.2008 14:14:05   
Dali*
Panja me veseli, da boš zadnje nosečniške dni preživela še z nami.

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
29.8.2008 14:28:36   
panja
Hvala za prijazne besede.

Po eni strani kar ne morem verjeti, da teh 9 mesecev mine tako hitro, po drugi strani si pa zdaj že želim, da bi mali pikec že prikukal na svet.
Kakšen mesec nazaj sem mela še manjši trebušček in vse stvari so potekale kar ok, s službo sem zaključila konec junija, julija bla na dopustu, z avgustom na porodniški. Zdaj se pa trebušček spreminja v trebuh in me že kar malo ovira pri vsakdanjih opravilih. user posted image
Nekako pa nisem navajena počivati in mirovati in bi kr neki delala in to... Po drugi strani pa kdaj bom pa počivala, če ne zdaj.

Kako pa kaj ostale? Še posebej tiste, ki imate rok v prvi polovici septembra?
Vas kaj skrbi al se brezskrbno prepuščate nosečniškim trenutkom.

Pozdravček vsem...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
29.8.2008 15:21:53   
mbd0411
Pozdravljena,Panja!

Lepo,da si se nam pridružila.Ti pa res že odštevaš.
Glede Ctg ni pa nič tako veliko za čakat.Morda ko greš prvič in te takrat tudi že popišejo za porod,vzamejo podatke od staršev in kdo bo zdraven pri porodu itd.Potem pa ti določajo ctg-je odvisno od ploda,popadkov,ki so gor že vidni,pa še kdaj pregledajo....Se pa zna za vsak malo zavlečt.Vzemi si čas.Nosečnic je veliko.user posted image
Jaz sem bila julija 4 dni noter zaradi pritiska pa sem tudi šla na ctg,seveda čakala,pa je blo kar v redu.Veliko nosečk pa izmenjava izkušenj...hitro mineuser posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
30.8.2008 7:56:47   
mbd0411
Ksenci,kje si kaj?
Pošlji nam kako slikco za lušte.
Jaz že komaj čakam in imam vse pripravljeno.Najraje bi še enkrat vse oprala in zlikala...Nekaj pač.Trebuh mi enkrat tako otrdi,da je boleče,potem pa je tako mehah,da gledam kje je sploh mali,saj imam še vedno majhen trebuh-manjši.Mi ne verjamejo,da imam pdp oktobra.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
30.8.2008 13:04:04   
Dali*
mbd ja ti si pa tok pridna. Vse že imaš pripravljeno za prihod otročička. Mene to čaka nekje februarja. Se že prav veselim, ko bo na kup zbirala cunjice, jih sortirala po številkah, zlagala v omaro... Ah, ti nam boš pa potem delila nasvete...

Lep vikend...

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
1.9.2008 11:47:47   
katja_p
Sem zjutaj napisala en dolg post, pa mi ga ni hotlo poslat user posted image

Kakorkol, kako ste kaj na ta pondelk?

Mi smo včeri mal lutali po Bovškem in se meli super! user posted image

Naša user posted image  se v tem času bolj preteguje v men, kot pa da bi brcala. Je to normalno? Najbrž že .... Mam naslednji torek pregled, da vidmo, kako daleč smo.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
1.9.2008 11:48:16   
katja_p
A imamo kako novo user posted image  ali novo user posted image ?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
1.9.2008 12:41:27   
Dali*
Pozdravljene celjanke.

Jao, a ni zanimivo, da se popolnoma vsak dan spomnimo, kdaj imamo naslednji pregled in komaj čakamo. Jaz komaj čakam na NS, da bom dokončno pomirjena. Sem full optimist in vem, da bo vse OK.

Drgač pa, nič kaj nismo čvekave celjankice. Se prav čudim...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
1.9.2008 12:42:52   
sonček85
ojla katkap tebe pa že dolgo nisem nikjer zasledila.Še malo pa boš nosečka.Tudi sama prihajam z okolice celja.

lp

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
1.9.2008 12:44:28   
katja_p
Ej, ampak čvekave a res nismo user posted image  Kaj zdaj to? Vse so nekam pobegnle ...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
1.9.2008 12:45:48   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

ojla katkap tebe pa že dolgo nisem nikjer zasledila.Še malo pa boš nosečka.Tudi sama prihajam z okolice celja.

lp

A to je namenjeno men? Uf ... js sm zlo aktivna pr decembrkah, tako da nč skrbet :)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
1.9.2008 12:50:12   
Po dolgem času se še jaz javim ki sem tudi celjanka iz okolice...jaz kot že od 05.07 v bolniški podaljšano imam do 21.09 ampak upam da bom potem le lahko šla malo migat sem kot nasedli kit...ležim počivam in papcam sej pazim ampak kaj naj če mi je tako pretpisano...in kako ste kaj ve punce bodoče mamice mislim...

Danes pa prvi šolski dan in seveda pričetek obiska vrteca...moja draga mala 4 šolka si je močno močno želela da jo mami danes pospremi v šolo ampak žal ni šlo ker sem v bolniškiuser posted image user posted image jo je kr ati...potem pa mi reče veš kk bi blo mami fajn da bi me ti peljala da bi lahko videla kako lepega bušija imaš in kaj naj rečem moja hči bi rada da sem razstavni eksponatuser posted image user posted image user posted image  sej je pa dolgo čakala na družbo in ji je popolnoma vse oproščeno...se še javim kaj...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
1.9.2008 12:50:43   
Dali*
Jaz še nisem pobegnila. Katja, kdaj imaš PDP? A že veš za spol, ali se pustiš presenetit?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost in služba: Ob teh znakih zaključ...
Preverite, kateri so tisti znaki, ob katerih je nujno, da se s svojim delodajalcem in ginekologom dogovorite za predčasn...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?