Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.9.2008 21:09:37
|
|
|
|
mbd0411
|
Živjo! Katja,torba že 2x spakirana,pa bo verjetno še nekajkrat.Vedno nekaj še dodam in pregledam,če kaj manjka .Joj,joj,joj.... Tudi za malega sem že pripravila in vse skupaj v lupinico položila in spravila v vrečo.Bo verjetno še treba pregledat . Križ me boli pa v medenici me zbada,racam kot raca....Zdaj je pa res že vse napor.Sem danes sesala,pa ker ta kišta ne more vsega posesat,moram na kolena in s kratkim nastavkom čohat tiste drobne smeti .Groza!!!!! Še dobro,da me moj sin odreši teh muk-seveda občasno. Posteljica in vse ostalo je tudi že nared,pa oprano in zlikano tudi.Sem vedela,da moram prej vse naredit,ker je zadnji mesec ponavadi kar mučno in se res bolj počiva pa kaj prebere. Ok,želim vam prijetno noč,veliko spanja in lepe sanje. lahko noč
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 3.9.2008 7:25:55
|
|
|
|
petrcaK
|
Se še tukaj javim. Še ena iz okolice Celja, rok imam 11. 3. 09. To je moja prva nosečnost. Če me sprejmete, bom vesela!
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 3.9.2008 7:41:10
|
|
|
|
mbd0411
|
Seveda te sprejmemo. Dobrodošla med nami
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 3.9.2008 8:44:06
|
|
|
|
babyg
|
Pozdravljene! Se vam bom tudi jaz pridružila. PDP imam 16.3. Sem imela zelo malo časa za računalnik,ampak sedaj ga bo več. Dali*-se opravičujem,ker sem se ti poredko javljala. Brez skrbi,bom pa jaz sigurno s tabo do marca !!
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 3.9.2008 8:59:41
|
|
|
|
Dali*
|
Jutro, petrcaK super, da si se vpisala še sem, smo že zdej tri marčevke vključno z babyg. Dobrodošla! Babyg, ma kaj si na bolniški? Sem te prav vesela nazaj, ampak med marčevke se tudi še nisi pofočkala, razen, če si se danes zjutraj. A veš, da je meni prejšnji teden tudi rekel, da bi naj bil rok 16.3., ker je pikica full zrastla. Bom počakala za ziher, kaj bo rekla še na NS. Ti jo imaš jutri, ne. mbd, ti si pa popolnoma stopila v akcijo. Ja ja, me prav zanima kolikokrat boš še spreoblekla posteljico in odprla torbo, heh. Pošiljam vam veliko sončka...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 3.9.2008 9:25:53
|
|
|
|
babyg
|
Ja, bi blo super, da bi se kje skup v bolnici znašle. Veš, k marčevkam sem šla na začetku, pa me niso dale na seznam,potem pa se nisem hotla vsiljevat. Na B sem pa do petka. Jutri ti pa poročam kako bo. NS imam ob 15-ih.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 3.9.2008 9:30:06
|
|
|
|
babyg
|
Zdaj grem na potep. Se javim,takoj,ko bom nazaj. Lep dan!!
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 3.9.2008 9:42:52
|
|
|
|
Dali*
|
Babyg, uživaj na potepu. Najbrž so te spregledale, ampak sigurno ne za nalašč. Smo same fajne marčevke. Ti si kar lepo pofočkaj, nas bo potem že 52, juhuhu.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 3.9.2008 13:01:02
|
|
|
|
mbd0411
|
Dali,to ni še nič.Danes sem vse zloženo ven iz omare dala in zopet nazaj,le drugače... Torbi bom pa tako verjetno še zamenjala..Ko bom pa rabila pa ne bo pripravljeno,ker bom verjetno zadnji trenutek kaj oprala ali pa kaj drugega naredila potem pa v bolnici panika,ker bo vse manjakalo Bravo jaz!!!!!!!!!!! Kaj vse človek počne,ko ne ve več kaj bi še
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 3.9.2008 13:05:20
|
|
|
|
Dali*
|
mbd, saj če maš tako fobijo za pospravljanje, lahko prideš malo k meni na obisk, ki se sploh ne morem spravit zraven. Me kr zmatra.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 3.9.2008 15:34:55
|
|
|
|
mbd0411
|
Dali ni problema Bova še kako pivo butnile,pa še kaj... Res sem prava,zvečer bi pa kar padla tako sem zlomljena,spat pa ne morem.Mi je postelja in noč en mali sovražnik trenutno.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 3.9.2008 15:46:15
|
|
|
|
|
Če se ne motim sem nekje sliašala da je eni všeč ime Laura se strinjam in predlagam to ime ker je moja hčeri tako ime ... Mene pa hoče danes glava bolet pa upam da kaj kamlu mine ker ni prijetno pa še tečna sem po vrhu...
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 4.9.2008 9:40:59
|
|
|
|
katja_p
|
Jutro! Kako kaj, čvekice? No, vidim, da nas bo kmal mal več :) A mogoče veste, a obstaja za Jane lupinico kak podstavek za v avto?
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 4.9.2008 9:45:38
|
|
|
|
Dali*
|
Ja, počasi nas bo malo več Celjank. Katja nekje sem brala, da za Jane lupinico ni isofix podstavka. Najbrž je pa odvisno od modela. Jaz bi na tvojem mestu poklicala tja kjer si voziček kupila. V CE jih imajo v Pikapolonici.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 4.9.2008 11:49:14
|
|
|
|
Bethany
|
Jooj, danes pa ni produktiven dan. Nič se mi ne da, sam prelagam papirje iz ene strani mize na drugo, pa na veliko zraven zeham. Se pozna, da je bila včeraj dolga sreda - od sedmih do šestih zvečer na šihtu... doma pa potem pride v poštev samo še tuš in postelja. Na srečo vsaj spim fajn, ko berem, da imajo nekatere kar precej težav s spanjem. Mene pa zmanjka v trenutku, pa spim celo noč kot polh. Seveda vsaj en sprehod na wc je neizbežen... Drugače pa ugotavljam, da bom mogla po novo jesensko garderobo, samo za dva meseca. Skoraj nič več mi ni prav, te nosečniške cote so pa za to kratko obdobje, ko pridejo v poštev, tako drage... Upam na dolgo toplo jesen, da ne bo treba veliko nabavljati, raje dam tisti denar za bebiko . Sicer pa samo še en mesec preguram, pa končam s službo. Pol bom pa lahko cele dneve v trenirki ali pižami. Aja, pa vidim, da so celjske novembrke kar tiho, zgleda bom sama v porodnišnici, hehe
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 4.9.2008 12:30:33
|
|
|
|
|
dali jaz sem tudi marčevka a ne name pozabila ... kako ste kej danes??men se tk nč ne da ampak bo treba si nekaj za jest nardit a ne??sam kaj pa še sama sem doma moj dela cel dan sej sem navajena bit sama nč novega...bo že... uživajte lep dan
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 4.9.2008 13:02:36
|
|
|
|
Dali*
|
ojej cita, ma nisem te za nalašč pozabila. sorry mini ni treba kuhat, ker mi še vse smrdi, mi je pa mami skuhala zelenjavno juhico, ki jo grem zdejle jest.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 4.9.2008 18:34:54
|
|
|
|
katja_p
|
Js sm danes kuhala juho z zdrobovimi žličniki, puranje zrezke po vrtnarsko in njoke. Dejte mi povedat, a da celjska občina kako denarno pomoč ob rojstvu?
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 4.9.2008 19:35:42
|
|
|
|
babyg
|
Oj! Sem pozna z NS, ker sva se z mojim še potepala. Vse je o.k., pikica je zdrava. Dr. Strah pa fuuul prijazna, vse nama je razlagala in kazala sproti. Res je bilo super,sploh,ko vidiš kako se premika. Nepozabno!!!
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 5.9.2008 8:25:34
|
|
|
|
mbd0411
|
Dobro jutro! Kako ste kaj? Vidim,da take dobrote kuhate.Kaj bo pa danes?Malo idej,ker imam ene lušte pa nič konkretnega. Meni se bliža dan D,imena pa še nobenega.Dajte,vsaka par predlogov Bolj ko gledam te sezname imen,bolj mi ni nič všeč Kratko ali dolgo,mi je prav vseeno.Prvi je Benjamin pa tako jamra kako dolgo ime ima in kok dolgo ga piše,ko so drugi že gotovi .Pa,saj bo letos bolje,ker gre že v drugi razred. Nekaj me zanima.Ali pri vas tudi velja tista praksa,da dojenček starejšemu bratcu-sestrici prinese darilo????Jaz se ubadam kaj naj to bo.Kaj večjega ali kar nekaj malega... Se še danes kaj javim.Delat tako ne morem.Kako likanje,kuhanje...na vrt pa zaenkrat ne.Me v medenici boli,pa križ in neke krče čutim na vsake nekaj ur. V ponedeljek imam pregled.Mogoče pa pade kak ctg. Lep dan
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 5.9.2008 8:59:42
|
|
|
|
Dali*
|
Jutro! Torej... Katja...CE občina ti podari 104€ ob rojstvu otroka. (spodaj sem ti pripela link) Po rojstvu otroka greš na občino in izpolniš obrazec ter vse urediš. http://apl.e-soft.si/doc/5874/Priloga%205%20PRIMERJAVA%20PRISPEVKOV%20PO%20OB%C4%8CINAH.pdf babyg, čestitam za uspešno opravljeno NS. Midva komaj čakava, drug teden. A si imela cd s seboj? Aja, pa še vedno se nisi pridružila marčevkam, a se nas bojiš? hehehe nč bat, kar pridi mbd, joj ti si tik pred rokom in brez idej, jaz imam še pol leta fore, pa imam seznam, na katerem mi ni nič več všeč. Nimam pojma. Kaj bo ali ? Mogoče pa Svit ali pa Zarja. Punce res ste dobre, da tolko kuhate, meni še vedno vse smrdi in niti podrazno ne morem za štedilnik. Lep dan vam želim,
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 5.9.2008 9:11:28
|
|
|
|
petrcaK
|
Malce s ejavim, sem namreč polno zasedena. Še dober teden bo tako, potem bo pa že lažje dihat! Upam, da kmalu pridejo novi dojenčki! Marčevk nas je pa kar nekaj med celjankami, super. Midva še tudi nisva nekaj gledala imen, edino za fantka sva že skoraj prepričana, če bo, bo Žan.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 5.9.2008 10:28:57
|
|
|
|
mbd0411
|
Dali! Ja tako brez idej sem,da kriza.Bomo že.Ko bo treba bo že. sicer pa v vsem kompliciram na celi črti,da sem hecna že sama sebi.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 6.9.2008 8:50:57
|
|
|
|
katja_p
|
mbd, dej ti men povej, kako imaš ti plan potem, ko boš mela , kuhat ... A ti bo kdo pomagal, al boš sama vse zmogla ... Js si čist ne predstavljam, kk bo to zgledlo. Sm razmišljala, da bi naročila kosilo v šoli, ampak bi ga moj prnesu domov šele okol petik, kar pa se itak ne izide ...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 6.9.2008 8:53:34
|
|
|
|
katja_p
|
Sm bla včeraj na CSD in se pozanima glede vsega mogočega: OD, starpevsko nadomestilo, starševski dodatek, pomoč za otroka, samohranilstvo, ... in najprej ugotovila, da bom spremenila naslov in da bom tud js v CE prijavljena, ker mi itak nč ne koristi, če sm doma, pa še vse bom lahko na Celjskem CSD urejala. Poleg tega pa celjska občina da tiste 104€, moja pa nič. Kje v CE je CSD? A si tam prijazni?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?