|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
2.9.2008 21:09:37   
mbd0411
Živjo!
Katja,torba že 2x spakirana,pa bo verjetno še nekajkrat.Vedno nekaj še dodam in pregledam,če kaj manjkauser posted image .Joj,joj,joj.... Tudi za malega sem že pripravila in vse skupaj v lupinico položila in spravila v vrečo.Bo verjetno še treba pregledatuser posted image .
Križ me boli pa v medenici me zbada,racam kot raca....Zdaj je pa res že vse napor.Sem danes sesala,pa ker ta kišta ne more vsega posesat,moram na kolena in s kratkim nastavkom čohat tiste drobne smetiuser posted image user posted image user posted image .Groza!!!!! Še dobro,da me moj sin odreši teh muk-seveda občasno.user posted image
Posteljica in vse ostalo je tudi že nared,pa oprano in zlikano tudi.Sem vedela,da moram prej vse naredit,ker je zadnji mesec ponavadi kar mučno in se res bolj počiva pa kaj prebere.
Ok,želim vam prijetno noč,veliko spanja in lepe sanje.

lahko noč

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
3.9.2008 7:25:55   
petrcaK
Se še tukaj javim.

Še ena iz okolice Celja, rok imam 11. 3. 09. To je moja prva nosečnost. Če me sprejmete, bom vesela!user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
3.9.2008 7:41:10   
mbd0411
user posted image user posted image user posted image user posted image Seveda te sprejmemo.
Dobrodošla med namiuser posted image

(odgovor članu petrcaK)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
3.9.2008 8:44:06   
babyg
Pozdravljene!

Se vam  bom tudi jaz pridružila. PDP imam 16.3. Sem imela zelo malo časa za računalnik,ampak sedaj ga bo več.

Dali*-se opravičujem,ker sem se ti poredko javljala. Brez skrbi,bom pa jaz sigurno s tabo do marcauser posted image !!

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde,cvetlice in otroci.
Dante Alighieri

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
3.9.2008 8:59:41   
Dali*
Jutro,

petrcaK super, da si se vpisala še sem, smo že zdej tri marčevke vključno z babyg. Dobrodošla!

Babyg, ma kaj si na bolniški? Sem te prav vesela nazaj, ampak med marčevke se tudi še nisi pofočkala, razen, če si se danes zjutraj.
A veš, da je meni prejšnji teden tudi rekel, da bi naj bil rok 16.3., ker je pikica full zrastla. Bom počakala za ziher, kaj bo rekla še na NS. Ti jo imaš jutri, ne.

mbd, ti si pa popolnoma stopila v akcijo. Ja ja, me prav zanima kolikokrat boš še spreoblekla posteljico in odprla torbo, heh.

Pošiljam vam veliko sončka...

(odgovor članu babyg)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
3.9.2008 9:25:53   
babyg
Ja, bi blo super, da bi se kje skup v bolnici znašle. Veš, k marčevkam sem šla na začetku, pa me niso dale na seznam,potem pa se nisem hotla vsiljevat. Na B sem pa do petka. Jutri ti pa poročam kako bo. NS imam ob 15-ih.

Dante Alighieri

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
3.9.2008 9:30:06   
babyg
Zdaj grem na potep. Se javim,takoj,ko bom nazaj.

Lep dan!!

Dante Alighieri

(odgovor članu babyg)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
3.9.2008 9:42:52   
Dali*
Babyg, uživaj na potepu.

Najbrž so te spregledale, ampak sigurno ne za nalašč. Smo same fajne marčevke. Ti si kar lepo pofočkaj, nas bo potem že 52, juhuhu.

(odgovor članu babyg)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
3.9.2008 13:01:02   
mbd0411
Dali,to ni še nič.Danes sem vse zloženo ven iz omare dala in zopet nazaj,le drugače...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Torbi bom pa tako verjetno še zamenjala..Ko bom pa rabila pa ne bo pripravljeno,ker bom verjetno zadnji trenutek kaj oprala ali pa kaj drugega naredilauser posted image
potem pa v bolnici panika,ker bo vse manjakalouser posted image user posted image user posted image Bravo jaz!!!!!!!!!!!
Kaj vse človek počne,ko ne ve več kaj bi šeuser posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
3.9.2008 13:05:20   
Dali*
mbd, saj če maš tako fobijo za pospravljanje, lahko prideš malo k meni na obisk, ki se sploh ne morem spravit zraven. Me kr zmatra.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
3.9.2008 15:34:55   
mbd0411
user posted image user posted image user posted image user posted image Dali ni problemauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bova še kako pivo butnile,pa  še kaj...user posted image user posted image user posted image

Res sem prava,zvečer bi pa kar padla tako sem zlomljena,spat pa ne morem.Mi je postelja in noč en mali sovražnik trenutno.user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
3.9.2008 15:46:15   
Če se ne motim sem nekje sliašala da je eni všeč ime Laura se strinjam in predlagam to ime ker je moja hčeri tako imeuser posted image user posted image user posted image ...

Mene pa hoče danes glava bolet pa upam da kaj kamlu mine ker ni prijetno pa še tečna sem po vrhu...user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
4.9.2008 9:40:59   
katja_p
Jutro!

Kako kaj, čvekice? No, vidim, da nas bo kmal mal več :)

A mogoče veste, a obstaja za Jane lupinico kak podstavek za v avto?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
4.9.2008 9:45:38   
Dali*
Ja, počasi nas bo malo več Celjank.

Katja nekje sem brala, da za Jane lupinico ni isofix podstavka. Najbrž je pa odvisno od modela. Jaz bi na tvojem mestu poklicala tja kjer si voziček kupila. V CE jih imajo v Pikapolonici.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
4.9.2008 11:49:14   
Bethany
Jooj, danes pa ni produktiven dan. Nič se mi ne da, sam prelagam papirje iz ene strani mize na drugo, pa na veliko zraven zeham. user posted image Se pozna, da je bila včeraj dolga sreda - od sedmih do šestih zvečer na šihtu... doma pa potem pride v poštev samo še tuš in postelja. Na srečo vsaj spim fajn, ko berem, da imajo nekatere kar precej težav s spanjem. Mene pa zmanjka v trenutku, pa spim celo noč kot polh. Seveda vsaj en sprehod na wc je neizbežen...
Drugače pa ugotavljam, da bom mogla po novo jesensko garderobo, samo za dva meseca. user posted image Skoraj nič več mi ni prav, te nosečniške cote so pa za to kratko obdobje, ko pridejo v poštev, tako drage... user posted image Upam na dolgo toplo jesen, da ne bo treba veliko nabavljati, raje dam tisti denar za bebiko user posted image . Sicer pa samo še en mesec preguram, pa končam s službo. Pol bom pa lahko cele dneve v trenirki ali pižami.  user posted image  
Aja, pa vidim, da so celjske novembrke kar tiho, zgleda bom sama v porodnišnici, hehe user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
4.9.2008 12:30:33   
dali jaz sem tudi marčevka a neuser posted image user posted image user posted image user posted image name pozabila user posted image user posted image ...

kako ste kej danes??men se tk nč ne da ampak bo treba si nekaj za jest nardit a ne??sam kaj pa še sama sem doma moj dela cel dan sej sem navajena bit sama nč novega...bo že...

uživajte lep dan

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
4.9.2008 13:02:36   
Dali*
ojej cita, ma nisem te za nalašč pozabila. sorryuser posted image

mini ni treba kuhat, ker mi še vse smrdi, mi je pa mami skuhala zelenjavno juhico, ki jo grem zdejle jest.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
4.9.2008 18:34:54   
katja_p
Js sm danes kuhala juho z zdrobovimi žličniki, puranje zrezke po vrtnarsko in njoke.

Dejte mi povedat, a da celjska občina kako denarno pomoč ob rojstvu?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
4.9.2008 19:35:42   
babyg
Oj! Sem pozna z NS, ker sva se z mojim še potepala. Vse je o.k., pikica je zdrava. Dr. Strah pa fuuul prijazna, vse nama je razlagala in kazala sproti. Res je bilo super,sploh,ko vidiš kako se premika. Nepozabno!!!

Dante Alighieri

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
5.9.2008 8:25:34   
mbd0411
Dobro jutro!

Kako ste kaj?
Vidim,da take dobrote kuhate.Kaj bo pa danes?Malo idej,ker imam ene lušte pa nič konkretnega.
Meni se bliža dan D,imena pa še nobenega.Dajte,vsaka par predlogovuser posted image
Bolj ko gledam te sezname imen,bolj mi ni nič všečuser posted image Kratko ali dolgo,mi je prav vseeno.Prvi je Benjamin pa tako jamra kako dolgo ime ima in kok dolgo ga piše,ko so drugi že gotoviuser posted image .Pa,saj bo letos bolje,ker gre že v drugi razred.
Nekaj me zanima.Ali pri vas tudi velja tista praksa,da dojenček starejšemu bratcu-sestrici prinese darilo????Jaz se ubadam kaj naj to bo.Kaj večjega ali kar nekaj malega...
Se še danes kaj javim.Delat tako ne morem.Kako likanje,kuhanje...na vrt pa zaenkrat ne.Me v medenici boli,pa križ in neke krče čutim na vsake nekaj ur.user posted image
V ponedeljek imam pregled.Mogoče pa pade kak ctg.

Lep dan

(odgovor članu babyg)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
5.9.2008 8:59:42   
Dali*
Jutro!

Torej...

Katja...CE občina ti podari 104€ ob rojstvu otroka. (spodaj sem ti pripela link)

Po rojstvu otroka greš na občino in izpolniš obrazec ter vse urediš.

http://apl.e-soft.si/doc/5874/Priloga%205%20PRIMERJAVA%20PRISPEVKOV%20PO%20OB%C4%8CINAH.pdf

babyg, čestitam za uspešno opravljeno NS. Midva komaj čakava, drug teden. A si imela cd s seboj? Aja, pa še vedno se nisi pridružila marčevkam, a se nas bojiš? hehehe nč bat, kar pridi

mbd, joj ti si tik pred rokom in brez idej, jaz imam še pol leta fore, pa imam seznam, na katerem mi ni nič več všeč. Nimam pojma. Kaj bo user posted image  ali user posted image ? Mogoče pa Svit ali pa Zarja.

Punce res ste dobre, da tolko kuhate, meni še vedno vse smrdi in niti podrazno ne morem za štedilnik.

Lep dan vam želim,

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
5.9.2008 9:11:28   
petrcaK
Malce s ejavim, sem namreč polno zasedena. Še dober teden bo tako, potem bo pa že lažje dihat!user posted image

Upam, da kmalu pridejo novi dojenčki!
Marčevk nas je pa kar nekaj med celjankami, super.

Midva še tudi nisva nekaj gledala imen, edino za fantka sva že skoraj prepričana, če bo, bo Žan.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
5.9.2008 10:28:57   
mbd0411
Dali!

Ja tako brez idej sem,da kriza.Bomo že.Ko bo treba bo že.
sicer pa v vsem kompliciram na celi črti,da sem hecna že sama sebi.
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrcaK)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
6.9.2008 8:50:57   
katja_p
mbd, dej ti men povej, kako imaš ti plan potem, ko boš mela user posted image , kuhat ... A ti bo kdo pomagal, al boš sama vse zmogla ... Js si čist ne predstavljam, kk bo to zgledlo. Sm razmišljala, da bi naročila kosilo v šoli, ampak bi ga moj prnesu domov šele okol petik, kar pa se itak ne izide ... user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
6.9.2008 8:53:34   
katja_p
Sm bla včeraj na CSD in se pozanima glede vsega mogočega: OD, starpevsko nadomestilo, starševski dodatek, pomoč za otroka, samohranilstvo, ... in najprej ugotovila, da bom spremenila naslov in da bom tud js v CE prijavljena, ker mi itak nč ne koristi, če sm doma, pa še vse bom lahko na Celjskem CSD urejala.

Poleg tega pa celjska občina da tiste 104€, moja pa nič.

Kje v CE je CSD? A si tam prijazni?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?