|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
1.9.2008 12:52:59   
Dali*
cita, ja ti kar pridno počivaj. Ampak spet pa ne preveč ležat. Tudi to ni OK. Saj ti je najbrž povedala G oz. v bolnici. No, čeprav vem katero G imaš, vem da si bolj mal zvlekla ven iz nje, heh.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
1.9.2008 13:00:00   
sonček85
ja  katja_pto je bilo namenjeno tebi ko smo se še skupaj borile na začetku leta ko sem bila lunica 85.No mogoče si pa malo pozabila.Srečno in lepo nosečnost še naprej.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
1.9.2008 13:35:38   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Jaz še nisem pobegnila. Katja, kdaj imaš PDP? A že veš za spol, ali se pustiš presenetit?

PDP imam 6.12. - no, zaenkrat, drugače pa dobimo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

ja  katja_pto je bilo namenjeno tebi ko smo se še skupaj borile na začetku leta ko sem bila lunica 85.No mogoče si pa malo pozabila.Srečno in lepo nosečnost še naprej.

Nisem pozabila, sveda se te spomnim user posted image  Ti lepo preživjaš te začetne mesece?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
1.9.2008 13:38:06   
Dali*
Waw, darilo za Miklavža, heh. Super, da bo pupa, ker jaz poznam same fantke. Vsi rojevajo fantke. Jaz še ne vem kaj bo, ampak imam občutek, da bo fantek, kar tako.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
1.9.2008 14:14:00   
sonček85
Prve dni preživljam na bolniški ,saj sem imela v torek nek krvav izcedek a je sedaj dobro.

Čestitke za user posted image in darilo od miklavžauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
2.9.2008 8:40:10   
mbd0411
Le čuvaj se.Sem tudi jaz imela en izcedek pa seveda panika,a se je umirilo še preden sem prišla do G.Zda me čaka še 1 mesec in 1 teden do dan D. Komaj čakam. Ti pa počivajuser posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
2.9.2008 11:42:17   
Dali*
punce, a že kaj veste kako boste dale otročičku ime?
Jaz sem predno sem zanosila imela cel seznam, ki sem ga dopolnjevala, sedaj pa nimam pojma katero ime naj izberem. Pa tista s seznama mi sploh niso všeč. No ja...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
2.9.2008 13:37:14   
Dali*
Ma punce, s kom bom hodila na sprehod, če pa ni skor nč Celjank. Kje se le skrivajo vse, ha. Vas daje nosečniška utrujenost???

(odgovor članu bibika24)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
2.9.2008 13:39:21   
katja_p
Mi2 imava že od začetka izbrano ime. Preden sem zanosila, sma se itak že velik ogovarjala o zanositvi, otrocih, imenih ... In sva takrat že imela izbrano ime za punčko, za fantka se pa nisma mogla uskladit user posted image  ker pač ni smelo bit nobeno tako ime, ki bi mjega spominjalo na kakega mojga bivšega, al pa kako mojo simpatijo ... user posted image  v glavnem, prav smešno je blo user posted image

Ko pa sem zanosla, sma na novo šla izbirat imena in brez večjih težav izbrala in za fanta in za deklico. In tako bo naša user posted image  Tjaša. Ko bo pa fantek, bo pa Alen. Če bo pa še kaka punčka ... pol še pa ne vem. Men je zlo všeč Laura.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
2.9.2008 13:41:10   
katja_p

Ma punce, s kom bom hodila na sprehod, če pa ni skor nč Celjank. Kje se le skrivajo vse, ha. Vas daje nosečniška utrujenost???

Mene je te dni začela dajat utrujenost user posted image  Ampak sem še vedno tu user posted image

Ej, a se dobimo kdaj na kaki user posted image ? Men bi zlo odgovarjalo, ker tu v CE ne poznam nobene nosečke, s katero bi pol lahk šla kdaj na sprehod, pa na splošno ne poznam velik ljudi, ker nisem Celjanka.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
2.9.2008 13:44:50   
Dali*
Katja ni problema za kavico. Samo, jaz nisem v Celju, ker sem na bolniški in sem se preselila mal na hišo, ker v CE ne morem nč kaj okol hodit, pa tle sem super v naravi, pa to. Sem pa 9 km iz CE.

Pa še to, full na veliko renoviramo stanovanje, tako da je glih fajn sovpadalo.

Lahko mi pišeš tudi na zs.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
2.9.2008 13:45:24   
katja_p
user posted image

Evo, moj buši v nedeljo user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
2.9.2008 13:46:26   
katja_p

Katja ni problema za kavico. Samo, jaz nisem v Celju, ker sem na bolniški in sem se preselila mal na hišo, ker v CE ne morem nč kaj okol hodit, pa tle sem super v naravi, pa to. Sem pa 9 km iz CE.

Pa še to, full na veliko renoviramo stanovanje, tako da je glih fajn sovpadalo.

Lahko mi pišeš tudi na zs.

No, glede na to, da sm js še pa zlo aktivna, se pa lahk tud teh 9 km prpeljem bližje teb user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
2.9.2008 13:47:22   
Dali*
Lep trebušček, a veš kaj se skriva v njem, ali se boš pustila presenetiti?

Jaz pa še nimam kaj veliko za pokazati.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
2.9.2008 13:47:23   
katja_p
Sončica, si tud ti za kavico?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
2.9.2008 13:48:27   
katja_p

Lep trebušček, a veš kaj se skriva v njem, ali se boš pustila presenetiti?

Jaz pa še nimam kaj veliko za pokazati.

Poglej v tist post, ko sem pisala o imenih user posted image
user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
2.9.2008 13:48:50   
Dali*
Lahko se pripelješ, ni blema, boma šle na en sprehod po naši okolici. Sploh pa če si doma, lahko prideš kak dopoldan.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
2.9.2008 13:50:21   
katja_p
mbd, a si že pripravljena na odhod v porodnišnico? Potovalka spakirana?

Ksenci, je tovj tamali priden?

Kako je pa kaj z Mishel?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
2.9.2008 14:49:23   
Bethany
Hoj, celjanke! Berem vas redno, pišem pa bolj malo, saj med službo je težko najti čas, popoldan se mi pa ne da, ko je dosti drugih stvari za porihtati ali pa samo paše počivati. Me pa zanima koliko je med vami nosečk z rokom v novembru? Nekak še nisem nobene zasledila tle ali pa sem spregledala, ko se je že precej strani nabralo user posted image Na mojem zadnjem pregledu pri G v Laškem, sta namreč zdravnik in sestra (nadomeščanje, ni bilo moje zdravnice) oba omenila kako veliko je PDP-jev v novembru. In da bo gužva v porodnišnici. Bo treba po hitrem postopku rodit, hehe! No, pa da vidimo, če je katera od teh, poleg mene, seveda, tudi tle gor. user posted image   

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
2.9.2008 14:55:29   
Dali*
Bethany, potem imava pa isto G, jaz sem tudi bila pri Simonitiju, ko jo je nadomeščal.

Tle je oktoberka, pa december, jaz sem marec...Nevem...Ker niso glih čvekave te naše Celjanke. Nekje 4 imena se pojavljao redno.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
2.9.2008 14:57:58   
Dali*
katja, sorry ker sem bila bolj površna. Točno ja, punčka bo na Miklavža, heh. Jaz imam pa že od začetka feeling, da bo fantek.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
2.9.2008 16:23:18   
katja_p
Bezhany, js sm sicer decembrka, je pa možno, da ratam novembrka user posted image  če bo naše user posted image  kaj prehitevalo.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
2.9.2008 16:46:29   
Bethany
Katja, ali pa bo moja zamujala, pa bom decemberka, hehe. Se mi zdi, da imaš ti na začetku decembra, ne? Pol sva tak samo dobra dva tedna narazen, moja pride baje 13.11.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
2.9.2008 17:09:31   
Dali*
jah, zgleda da bom od decembra dalje še edina celjanka na tej temi...do marca...

(odgovor članu bibika24)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
2.9.2008 18:30:22   
katja_p
Dali, mislim, da ti bo sonček85 delala družbo.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?