Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 1.9.2008 12:52:59
|
|
|
|
Dali*
|
cita, ja ti kar pridno počivaj. Ampak spet pa ne preveč ležat. Tudi to ni OK. Saj ti je najbrž povedala G oz. v bolnici. No, čeprav vem katero G imaš, vem da si bolj mal zvlekla ven iz nje, heh.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 1.9.2008 13:00:00
|
|
|
|
sonček85
|
ja katja_pto je bilo namenjeno tebi ko smo se še skupaj borile na začetku leta ko sem bila lunica 85.No mogoče si pa malo pozabila.Srečno in lepo nosečnost še naprej.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 1.9.2008 13:35:38
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Jaz še nisem pobegnila. Katja, kdaj imaš PDP? A že veš za spol, ali se pustiš presenetit? PDP imam 6.12. - no, zaenkrat, drugače pa dobimo IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 ja katja_pto je bilo namenjeno tebi ko smo se še skupaj borile na začetku leta ko sem bila lunica 85.No mogoče si pa malo pozabila.Srečno in lepo nosečnost še naprej. Nisem pozabila, sveda se te spomnim Ti lepo preživjaš te začetne mesece?
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 1.9.2008 13:38:06
|
|
|
|
Dali*
|
Waw, darilo za Miklavža, heh. Super, da bo pupa, ker jaz poznam same fantke. Vsi rojevajo fantke. Jaz še ne vem kaj bo, ampak imam občutek, da bo fantek, kar tako.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 1.9.2008 14:14:00
|
|
|
|
sonček85
|
Prve dni preživljam na bolniški ,saj sem imela v torek nek krvav izcedek a je sedaj dobro. Čestitke za in darilo od miklavža
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.9.2008 8:40:10
|
|
|
|
mbd0411
|
Le čuvaj se.Sem tudi jaz imela en izcedek pa seveda panika,a se je umirilo še preden sem prišla do G.Zda me čaka še 1 mesec in 1 teden do dan D. Komaj čakam. Ti pa počivaj
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.9.2008 11:42:17
|
|
|
|
Dali*
|
punce, a že kaj veste kako boste dale otročičku ime? Jaz sem predno sem zanosila imela cel seznam, ki sem ga dopolnjevala, sedaj pa nimam pojma katero ime naj izberem. Pa tista s seznama mi sploh niso všeč. No ja...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.9.2008 13:37:14
|
|
|
|
Dali*
|
Ma punce, s kom bom hodila na sprehod, če pa ni skor nč Celjank. Kje se le skrivajo vse, ha. Vas daje nosečniška utrujenost???
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.9.2008 13:39:21
|
|
|
|
katja_p
|
Mi2 imava že od začetka izbrano ime. Preden sem zanosila, sma se itak že velik ogovarjala o zanositvi, otrocih, imenih ... In sva takrat že imela izbrano ime za punčko, za fantka se pa nisma mogla uskladit ker pač ni smelo bit nobeno tako ime, ki bi mjega spominjalo na kakega mojga bivšega, al pa kako mojo simpatijo ... v glavnem, prav smešno je blo Ko pa sem zanosla, sma na novo šla izbirat imena in brez večjih težav izbrala in za fanta in za deklico. In tako bo naša Tjaša. Ko bo pa fantek, bo pa Alen. Če bo pa še kaka punčka ... pol še pa ne vem. Men je zlo všeč Laura.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.9.2008 13:41:10
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Ma punce, s kom bom hodila na sprehod, če pa ni skor nč Celjank. Kje se le skrivajo vse, ha. Vas daje nosečniška utrujenost??? Mene je te dni začela dajat utrujenost Ampak sem še vedno tu Ej, a se dobimo kdaj na kaki ? Men bi zlo odgovarjalo, ker tu v CE ne poznam nobene nosečke, s katero bi pol lahk šla kdaj na sprehod, pa na splošno ne poznam velik ljudi, ker nisem Celjanka.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.9.2008 13:44:50
|
|
|
|
Dali*
|
Katja ni problema za kavico. Samo, jaz nisem v Celju, ker sem na bolniški in sem se preselila mal na hišo, ker v CE ne morem nč kaj okol hodit, pa tle sem super v naravi, pa to. Sem pa 9 km iz CE. Pa še to, full na veliko renoviramo stanovanje, tako da je glih fajn sovpadalo. Lahko mi pišeš tudi na zs.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.9.2008 13:45:24
|
|
|
|
katja_p
|
Evo, moj buši v nedeljo
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.9.2008 13:46:26
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Katja ni problema za kavico. Samo, jaz nisem v Celju, ker sem na bolniški in sem se preselila mal na hišo, ker v CE ne morem nč kaj okol hodit, pa tle sem super v naravi, pa to. Sem pa 9 km iz CE. Pa še to, full na veliko renoviramo stanovanje, tako da je glih fajn sovpadalo. Lahko mi pišeš tudi na zs. No, glede na to, da sm js še pa zlo aktivna, se pa lahk tud teh 9 km prpeljem bližje teb
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.9.2008 13:47:22
|
|
|
|
Dali*
|
Lep trebušček, a veš kaj se skriva v njem, ali se boš pustila presenetiti? Jaz pa še nimam kaj veliko za pokazati.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.9.2008 13:47:23
|
|
|
|
katja_p
|
Sončica, si tud ti za kavico?
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.9.2008 13:48:27
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Lep trebušček, a veš kaj se skriva v njem, ali se boš pustila presenetiti? Jaz pa še nimam kaj veliko za pokazati. Poglej v tist post, ko sem pisala o imenih
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.9.2008 13:48:50
|
|
|
|
Dali*
|
Lahko se pripelješ, ni blema, boma šle na en sprehod po naši okolici. Sploh pa če si doma, lahko prideš kak dopoldan.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.9.2008 13:50:21
|
|
|
|
katja_p
|
mbd, a si že pripravljena na odhod v porodnišnico? Potovalka spakirana? Ksenci, je tovj tamali priden? Kako je pa kaj z Mishel?
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.9.2008 14:49:23
|
|
|
|
Bethany
|
Hoj, celjanke! Berem vas redno, pišem pa bolj malo, saj med službo je težko najti čas, popoldan se mi pa ne da, ko je dosti drugih stvari za porihtati ali pa samo paše počivati. Me pa zanima koliko je med vami nosečk z rokom v novembru? Nekak še nisem nobene zasledila tle ali pa sem spregledala, ko se je že precej strani nabralo Na mojem zadnjem pregledu pri G v Laškem, sta namreč zdravnik in sestra (nadomeščanje, ni bilo moje zdravnice) oba omenila kako veliko je PDP-jev v novembru. In da bo gužva v porodnišnici. Bo treba po hitrem postopku rodit, hehe! No, pa da vidimo, če je katera od teh, poleg mene, seveda, tudi tle gor.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.9.2008 14:55:29
|
|
|
|
Dali*
|
Bethany, potem imava pa isto G, jaz sem tudi bila pri Simonitiju, ko jo je nadomeščal. Tle je oktoberka, pa december, jaz sem marec...Nevem...Ker niso glih čvekave te naše Celjanke. Nekje 4 imena se pojavljao redno.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.9.2008 14:57:58
|
|
|
|
Dali*
|
katja, sorry ker sem bila bolj površna. Točno ja, punčka bo na Miklavža, heh. Jaz imam pa že od začetka feeling, da bo fantek.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.9.2008 16:23:18
|
|
|
|
katja_p
|
Bezhany, js sm sicer decembrka, je pa možno, da ratam novembrka če bo naše kaj prehitevalo.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.9.2008 16:46:29
|
|
|
|
Bethany
|
Katja, ali pa bo moja zamujala, pa bom decemberka, hehe. Se mi zdi, da imaš ti na začetku decembra, ne? Pol sva tak samo dobra dva tedna narazen, moja pride baje 13.11.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.9.2008 17:09:31
|
|
|
|
Dali*
|
jah, zgleda da bom od decembra dalje še edina celjanka na tej temi...do marca...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.9.2008 18:30:22
|
|
|
|
katja_p
|
Dali, mislim, da ti bo sonček85 delala družbo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?