Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 10.9.2008 22:10:53
|
|
|
|
medika 13
|
hej ... se vam še jaz pridružim ... sicer nisem celjanka, ampak velenjčanka panja, ko bo šlo zares ti želim, da bi bilo hitro za tabo in seveda s čimmanj bolečin ... pa veselo cartanje z novim družinskim članom katja_p jaz imam za IKEO že kar dolg seznam poleg posteljninic, dekic, brisačk, igrač, zves ... vse z istim vzorčkom tistih luštnih živalc ... pa omara, predalnik, ki ga bo moj dodelal v previjalno in pa še pa še ... men je ikea zakon!
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 11.9.2008 7:26:26
|
|
|
|
mbd0411
|
Katja,kaj boš pa odprla z sp.Kako dejavnost mislim. To je kar za vprašat,čeprav zakaaj pa nebi šla na zavod?Oz.pripada ti starševski dodatek,ki ga dobiš ko se otrok rodi,le zavarovanje glej,da bo urejeno.Najbolje,da se zavaruješ po tvojem inše tisto obvezno zav.si uredi na občini,,, Upam,da sem te prav zastopila. Medika 13! A si prijateljica od Nodija?? Dobrodošla Saaj nismo vse prav iz Celja.Midve sva si kar blizu,če se pelješ po Andraški strani v Žalec recimo. Potem greš mimo mene. Kdaj imaš pa pdp?
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 11.9.2008 8:51:02
|
|
|
|
Dali*
|
Ejla vse nove punce! Naj bo vaša nosečnost nekaj najlepšega... Jaz sem pa že čist napeta, ker imam danes NS, ma šele ob 17.45. Ojej, sploh ne morem nč nrditr, kr mislim na otročička, kolk je kej velik, kako kaj miga... IKEA - ja jaz mam že tud mal naštudiran, kaj bom kupila za otročka tam. Ampak se bova z mojim odpravila enkart novembra, po mojem ne prej. Bomo videli. Lahko se pa punce med sabo zmenimo in gremo skup enkrat čez teden dopoldan, ko ni gneče. Sicer pa, ker greva na NS v Domžale, grem v ind. trgovino Katja in Alen in bom tam pogledala kakšne so kaj cene in cunjice za malčke, pa posteljnina in to. Jaz imam njihove blazine, odeje, posteljnino...in sem full zadovoljna. Vam sporočim jutri glede cen in to... Držte pesti za danes...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 11.9.2008 9:22:25
|
|
|
|
katja_p
|
sp: odprla bi za inštrukcije in prevalajstvo ter lektoriranje - ker je pač to moja izobrazba. Fora je, da je tistih borih 188 € od zavoda skor nič ... če imaš pa sp, je pa le mal več porodniške. Sicer imam namen zdle čez vikend mal prebrat na netu vse te stvari in da si naredim računico. Nasledn tedn bom pa znala kaj več povedat.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 11.9.2008 9:23:05
|
|
|
|
katja_p
|
Dali, držim pesti danes zate
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 11.9.2008 10:37:49
|
|
|
|
medika 13
|
mbd0411 moj PDP je 13.12. dali držim pesti za današnji pregled NS
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 11.9.2008 10:43:18
|
|
|
|
panja
|
Joj, ko pomislim na NS se mi zdi, da je že cela večnost minila od takrat. Kje je že marec??? Še vedno smo v celem kosu, zaenkrat se ne dogaja kaj prida... Jutri zjutraj krenemo na ctg, o kok veselja bi blo pri hiši, da bi se dejansko začelo nekaj zares dogajati... Imejte se sončkasto.... Z vsemi svojimi in ... Pozdravček iz okolice Žalca!
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 11.9.2008 10:52:40
|
|
|
|
Dali*
|
Punce hvala za vaše želje, pikapolonice, pestke...komaj čakava. Moj dragi je čist raznežen. Danes me je že 3x klical iz službe.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 11.9.2008 10:54:54
|
|
|
|
Dali*
|
panja, ma kaj ti imaš rok čez 1 dan???
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 11.9.2008 12:15:55
|
|
|
|
panja
|
Ja Dali, jutri je naš dan D, pa bomo videli a bomo točni al ne. Za papirje je bil moj PDP 3.9., a se je že ves čas vedelo, da velikost otročka ne ustreza temu datumu,ampak da ustreza 12.9. Ko sem vprašala mojega takratnega g. v Ljubljani, mi je rekel, da pač določijo PDP po menstruaciji in da nimam kaj, da bom pač prej šla v porodniško. Tako se je tudi zgodilo. Moja zdajšnja g. pa mi je hotela potem, ko sem mela že vse papirje urejene, spremenit PDP za porodniško pa se ni izšlo, ker bi blo treba vse še enkrat urejat na CSD in vprašanje, če bi blo sploh izvedljivo, saj sem odločbo že prejela. Tako zdaj čakamo.... na JUTRI, da vidimo kaj bodo rekli po ctg-ju. Lep pozdravček!
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 11.9.2008 17:32:25
|
|
|
|
katja_p
|
Dali, čakamo na tvoje poročanje. Panja, upam, da boš kmal imela svojo v naročju in da ti ne bo treba predolg še čakat na to.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 11.9.2008 17:36:38
|
|
|
|
sonček85
|
NO DA VAM SE ŠE JAZ MALO JAVIM.Sem malo bolj malo na tej temi a ko vas vidim vas moram pozdraviti.Kako ste kaj?
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 11.9.2008 18:03:17
|
|
|
|
mbd0411
|
Sonček 85! A kar pozdravit?? Ne boš neč povedala kako si??? Nekatere smo že v pripravljenosti za P in ti še imaš tooooliko časa. Panja,kje si?? Dali,čakamo....???????? Poročaj nam radovednicam.Ste v redu?? Katja,a dežurava??
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 11.9.2008 18:44:07
|
|
|
|
katja_p
|
Msilim, da dežurava, ja
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 11.9.2008 21:22:55
|
|
|
|
Dali*
|
Vidim, da sta mbd in katja zaključili dežurstva, ker sta obe odsotni. Ecco, na hitro, jutri pa malo bolj podrobno. Vrnila sva se šele sedaj, ker sva še malo pohajkovala po Lj. Malček je velik 7 cm, NS in tveganje je super. PDP bo spremenjen na 18.3.2009. Pa še 4 d nama je naredila, sva bila full dolgo noter, pa še cd s 16 slikicami imam. Pa še dve slikici 4d imam sprintane. Waw Zdej grem pa pod tuš in spat, ker sem čist fertik. Jutri dop. pa kaj vaeč. Lahko noč pupe.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 11.9.2008 21:26:25
|
|
|
|
medika 13
|
Dali za dobre rezultate NS
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 11.9.2008 22:21:30
|
|
|
|
katja_p
|
Dali, super
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.9.2008 7:53:52
|
|
|
|
mbd0411
|
Dali,super Zdaj pa uživaj v nosečnosti.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.9.2008 9:37:38
|
|
|
|
sonček85
|
No da vam malo poročam. Danes je moj 8 teden nosečnosti in se počutimo super.Bila sem že na prvem pregledu ,kjer sem slišala srček moje pikice in joj kako lepo je tikatakal ,naslednji pregled imam 30.9 NS pa 10.10-kar komaj čakam.Ja res je nekatere komaj začenjamo ene imatepa že zadnji mesec pred sabo,komaj čakam ,da bo moj zadnji mesec in da potem vidim svojo pikico,ki sva jo z dragim čakala kar dolgi 2 leti!!!!Moje slikice so pripopane v mojem albumu lp,m.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.9.2008 10:46:28
|
|
|
|
katja_p
|
Joj ... kje so tedni, ko je bla naša pikica tako majčkena Boš vidla, kk hitro boš v zadnjem mesecu. Že men se zdi, da bo kr naenkrat tu
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.9.2008 10:49:57
|
|
|
|
Dali*
|
sonček, čestitam za pregled, naslednjega pa imaš na moj r.d., heh. Sedaj je pa že čas, da se naročiš na NS, če te že ni tvoja G na to opomnila. Punce hvala za čestitke! Jaz celo noč nisem spala, ampak sem kar trebušček božala in se smejala, ker je bil včeraj naš malček tako posrečen. Tak mali cukrček je. Dr. Strahova je bila pa super prijazna, naju je začela kar tikati in je blo full fajn. Z mojimsta si pela, pa se pogovarjala v ang., jaz sem se smejala, mali je plesal, pa skoz je govorila no poglejta kako je lep, kok je luštkan...Sam to še ni nič, je rekla in preklopila najprej na 3D, potem pa še na 4D. Bilo je skratka fantastično.......
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.9.2008 12:12:29
|
|
|
|
sonček85
|
Sedaj je pa že čas, da se naročiš na NS, če te že ni tvoja G na to opomnila. [/quote SAJ sem že naročena za NS in sem tudi napisala gor da imam 10.10-si mogoče spregledala .Ja in tudi sama mislim ,da bo kot bi mignil april tukaj
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.9.2008 12:18:47
|
|
|
|
Dali*
|
sonček, sorry sem spregledala. Ampak glede na to, da imaš pregled na moj rojstni dan 30.9. in NS na moj god 10.10. - ti jaz povem, da bo vse fantastično!!!
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.9.2008 13:28:38
|
|
|
|
katja_p
|
Sonček85, kam boš pa šla na NS?
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 12.9.2008 15:13:25
|
|
|
|
panja
|
Evo nas... Še v enem kosu. Ctg ni pokazal nič nenavadnega, UZ tudi, tako da smo odšli lepo kar domov in čakamo na nedeljo, če se mali ne bo prej odločil priti ven. Načakaš se pa kar tam na tem ctg-ju. Saj ne da ne bi imela časa, ampak najbolj luštno pa tudi ni več kot tri ure sedet ali stat oz. se prestopat in čakat... Ampak,saj smo že takorekoč na koncu in zdej res samo še finiš... Pozdravček vsem, ki se veselite
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?