|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
14.9.2008 21:21:45   
mbd0411
Katja,kjer je pač najbližji ZD tvojemu kraju,tja neseš za patronažno.
Dali,na Primorsko gremo 4.10.pa semoj nič ne strinja,da bi šla zravenuser posted image .Verjtno ima tako prav in tudi sproščena ne bom,pa še utrujajoča vožnja,pa pijem potem ne ker pač ne morem na wc,ko bi rada...Verjetno ne bom šla.user posted image
Panja,morda pa le bo nocoj kaj dogajanja pri tebi.user posted image a otročki se ponavadi umirijo pred porodom,tako da bodi na to pozorna.Ko se umiri...user posted image user posted image user posted image

Katja glede protibolečinskih ne vem kako.Pri prvem sem bila odprta brez svojih popadkov in sem dobila umetne,pa zraven še protibolečinam, v žilo.Tako,da ne vem kaj me zdaj čaka.Ko je prehudo tako dajo v žilo.Ne vem pa kake so razlike med naravnimi popadki in umetnimi.Pri meni je šlo zelo hitro(3 ure),proti bolečinam pa sem tudi toliko dobivala,da me je vmes malo zmanjkovalo in sem bila prav zadetauser posted image .Po treh urah potem še po porodu sem bila kot rožica in bi šla kar plesat toliko energije sem imela,pa še sinek je vso noč spal.
V drugo bo verjetno vse drugače,tako da si ne delam nobenih utvar,da bo hitro mimo.Bomo videli,bliža se dan Duser posted image
Samo,da zdržim še do volilne nedelje,ko delam,potem pa kar...Potem imam časuser posted image user posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
15.9.2008 8:02:06   
panja
Jutro...

Ponedeljek, 15.09., mi pa 3 dan po PDP. user posted image  Pa čakamo in čakamo našega user posted image !

Dali danes je 100% polna luna. Mlaj pa potem 29.9. smo še pred parimi dnevi opazovali, kako je rasla, tako da...

Katja_P glede protibolečinskih... Nisem kaj dosti razmišljala o tem, tako da se tudi nisem odločila za nobeno tako zadevo. Kaj pa vem... Upam, da ne bo prehudo. Dejstvo je, da še noben ni noter ostal. Rajši bom za tisti denar malemu kaj več privoščila.
Če bi blo tam do ene 60 € bi se morda še odločila, tako pa... Mi je cena kar visoka.

Bomo pa mal bolj zobe stisnili... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
15.9.2008 8:32:26   
sonček85
katja_p:ja super ,ker sem tudi sama čula same lepe pohvale za njega zato se tudi tako zelo veselim.Joj a ve že vse urejate za prihod maličkov jaz sem šele pa na začetku.Komaj čakam ,da bom že tako daleč kot ste ve sedaj.

panja:navijam ,da kmalu držiš piokico v rokah in da bo šlo naravno user posted image user posted image user posted image

dali:slikce od NS so pa tako lepe iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 15.9.2008 8:33:09 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
15.9.2008 9:16:05   
Dali*
Jutro!

Ojej, panja, kok sem zabluzila. Malček bo počakal torej, ti pa najbrž iz ure v uro čakaš popadke, he.

mbd, tvoj ma kr prav, ne hodit okoli tik pred porodom, da te ne bo mogu še kje dol pustit. Lahko, da bi malčku pa glih klima zapasala, da bi pokukal na svet.

sonček, torej si videla par slikic. Sem se prav težko odločila katere bi dala, ker so vse tok lepe.
Punce če vas zanima naš malček na NS je geslo za album dali.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
15.9.2008 10:19:23   
panja
Hja, nč kej ne čakam... Sm si kr nekako rekla, ko bo bo. Vsake toliko je še tako živahen, da imam občutek da še lep čas ne bo nič.
Sploh nič več pretirano  ne razišljam o tem, ker mi bo potem samo še bolj zoprno to čakanje.
Saj veš, ko je enkrat PDP mimo potem si ves na trnih v smislu, "Aha, zdej pa bo..." - pomisliš vsakič, ko te mal bolj "špikne".
Potem si pa še toliko bolj user posted image , ker ni še nič.

Bomo žr dočakali.
Včeraj na ctg-ju je bila ena,  k je že 14 dan bila čez rok, tako da...

Še mamo časa na pretek.

Lep dan Dali in vsem ostalim tudi.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
15.9.2008 10:31:54   
Dali*
Panja, super da si tko pomirjena. Sej to je vsekakor najboljša izbira.

Naredite si lep dan... sigurno se za vsako od nas skriva še kje kakšen sončni žarek...če ne na nebu pa v trebuščku.

Tko, jaz se pa odpravljam v MB... ciao punce

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
15.9.2008 11:56:51   
katja_p
Ojla!

Da se še js malo javim danes. Trenutno se ukvarjam s slovničnim popravljanjem diplome, popoldne gremo pa na sejem pogeldat. Jutri pa v Ikeo po stvari za našo user posted image

Sicer pa nč novega. Sem danes ugotovila, da če se zjutraj dotaknem trebuščka, da se user posted image  premakne user posted image  se mi je tk fajn zdelo.

Držte se!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
15.9.2008 12:22:51   
mbd0411
Panja!

Saj bo!user posted image
Bodi bolj aktivna,morda pa potem kaj bo.user posted image A popadkov ni prav nič??Jaz sem svoje imela noč pred porodom,tako na uro ali uro in pol,potem so mi pa umetne dali,ker jih čez dan ko je že bil pdp sploh ni bilo več.A se je mali kaj umiril???
Panja,se tudi jaz strinjam s tabo,da so te protiboleč. res drage in tudi jaz rajši ta denar zapravim za otročke.Ven tako morajo,tako ali drugače.Vse vemo,da porod malo more boleti in ni kaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katja,ti še imaš malo časa in boš še v miru vse pripravila.Sicer tudi pri nas je še,a smo z vsem gotovi,zdaj pa nimam kaj počet.user posted image
Vas pridem še kasneje kaj pogledat,ker mi je doooolgčas.user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
15.9.2008 12:33:25   
katja_p
Protibolečinske: js bi sicer zlo rada brez kakršnihkoli zadev rodila - razn tistga, ki ti itak dajo. Šla bom na posvet za EA, v SG je zastonj, itak pa mislim tam rodit. Ampak upam, da mi ne bo treba tega pol vzet.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
15.9.2008 12:58:05   
sonček85
Sem danes ugotovila, da če se zjutraj dotaknem trebuščka, da seuser posted image premakne user posted image se mi je tk fajn zdelo.
user posted image user posted image user posted image user posted image kako lepo .

ja dali:ogledala sem si sliikice ,ki so tako lepe.user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
15.9.2008 14:20:22   
panja
mbd0411 ---- Hmmm, bolj težko bi bla še bolj aktivna kot sem že, s tem trebuhom, se mi zdi...

Dobrih 14 dni nazaj smo recimo še spravljali seno in sem pomagala grabit, pa mal po vrtcu "pospravljat", tako da... Vsakodnevno se kr dost gibljem se mi zdi, pa stopnišče do našega stanovanjca tudi ni mačji kašelj.

Bomo videli, kako in kaj bo.
Popadki... Kaj pa vem, niti ne vem kako izgledajo. Eni pravijo, da te začne špikat kot pred menstruacijo, men se to prakrat na dan že zgodi, pa si mislim, zdej pa bo, sam potem pa preneha.

Jutri grem pa spet na ctg - zdej je na 2 dni.

No, lep popoldan še naprej.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
15.9.2008 21:07:00   
mbd0411
Panja,si še z nami???
Popadki ponavadi zgledajo kot bolj močno zvijanje v trebuhu,ki se stopnjuje in širi v medenico,križ...Potem preneha in zopet prične v vedno krajšem času.
Tako nekako.

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
15.9.2008 21:30:52   
spps
ojla,celjanke kako ste kaj?
mbd,kako se počutiš?že odštevaš dneve?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
15.9.2008 21:48:28   
panja
Mbd hvala za informacije.
Se  ne dogaja nič kaj v tem smislu. :)
Mirno in lahko noč vam želim in jutri na tipkanje. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
16.9.2008 8:56:10   
katja_p
Jutro!

Js sm pa dans ful slabo spala. Okol 4 sem se zbudila, pa moj tud in nism mogla več nazaj zaspat user posted image A je bla že kaka polna luna? ko se nekaj govorile o polni luni ...

Zdle se pa počasi nazajtrkujem in pol šibamo v Ikeo.

Neki mi povejte: kok je treba met otroka pokritega ponoči? Js imam zibko, pa sem kupila komplet posteljnine za zibko in tam je en kouterček zraven. Sicer če mene vprašaš pretanek. A je dost, če daš pod to še eno ali dve dekci, al je bolš, da vzamem kr bolj debel kouter - takega, ki ga bom pol mela v kinderpetu? Ker bom dans kupla posteljnino za kinderpet v Ikei, ker pol po rojstvu ne bom laufala okol čez mejo pa po trgovinah.

A je to res možno, da te čez mejo ne spustijo (menda Hrvati), če se z otrokom ne pišeš isto? Očeta pa ni zraven ... To je ena v enem topicu napisala ... Opub!

Uživajte, ker se je pokazal sonček user posted image

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
16.9.2008 13:01:41   
sonček85
ja točno danes je bila polna luna ,zato pa jst tudi nisem mogla spari kot bi morala in noge so me strašansko bolele.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
16.9.2008 13:40:44   
mbd0411
Katja,čez mejo so mene vedno spustili,a sem za vsak slučaj imela zraven vedno rojstni list.
Glede pokrivanja pa ne pretiravat.Saj potem vidiš ali je malemu vroče ali hladno.Vse boš sama ugotovila.
Panja????
Spps,jaz že odštevam ja.samo do nedelje še naj počaka,ko delam na volitvah potem pa imam časuser posted image .
Ne vem kaj je danes.Čisto miren je.Nič se mu menda ne ljubiuser posted image .Kot mami je..

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
16.9.2008 14:40:35   
panja
Pozdravček!

Še vedno smo v enem kosu.user posted image

Če nič prej na ctg v četrtek.
Se že hecamo, če nam bodo povrnili potne stroške, ko smo vsak drugi dan v Celju.user posted image
Ne dogaja se nič posebnega, kot ponavadi mal pomiga, ravno zadosti, da se očitno še ne bo umiril.
Ali pač.user posted image
Se pustimo presenetiti.

Pozdravček vsem!

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
17.9.2008 7:58:53   
katja_p
Jutro babnce!

Mi smo včeri bli v Ikei in smo mal nakupli stvari za user posted image . Posteljnino pa dekce, didaktično odejo, ene 3 igračke. Sm rekla, da grem rajš zdaj za posteljico kupit stvari, ker pol po porodu ne bom glih hodla kam. Imam pa za prve mesece itak zibko. Rabla sm pa dekce.
Se mi je Ikea prav zadopadla user posted image

Sicer imam pa zdaj v planu še previjalno in pa kak kompletek v H&M-u. Tak, mal bl topel, za iz porodnišnice. Vse ostalo bom pa mal kasnej kupovala.

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
17.9.2008 8:12:24   
panja
Katja-p
--- lepo. Mi smo v Ikei tut kupovali, ko smo opremljali stanovanje - pa smo kupli preprogo, pa pribor in posodo za kuhinjo ipd. Lepe stvari in tudi kar ugodne. Sam čas si moraš uzet.
Tut men se je kr lepo zdelo tam.

A drugače že veste kaj boste meli? Fantka al punčko? Mislim glede izbire kompletka. Al boste kupovali bolj v "natur" barvah.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
17.9.2008 8:21:13   
mbd0411
Dobro jutro vsem!

Zdaj je res samo še malo,niti 1 mesec ne več.Sem pa zdaj začela razmišljat,če le nimam preveč ali premalo v torbi za malega.

Spakirano imam:
1 body
1nogavičke
1sp.žabice
1pajacek bombažen z dolgimi rokavi
1pleten komplet(za vsak slučaj)
1copatke
1povijalna plenica
3tetra plenice
3 pampers plenice
1 sp.kapica
1 zg.kapica
1pajac ali vreča
1dekica
Jajčka
A sem kaj pozabila?

Panja,vidim,da še veselo tu skačešuser posted image
Mi pričakujemo fantka.Sem bila na amniocentezi in je yx izvid,tako da je 100%.

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
17.9.2008 9:28:10   
panja
Ja,ja še vedno veselo "skačemo" doma. user posted image

Mi tudi pričakujemo fantka.
Glede stvari za malčka pa imam jz tut pripravljeno vse tako kot je napisano na seznamu, le vreče oz. pajaca nimamo.

Mislite, da bi ga že potrebovali?

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
17.9.2008 9:50:55   
katja_p
Mi bomo pa imeli user posted image

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
17.9.2008 11:13:53   
mbd0411
Panja,po moje je dobro imet pajaca in to malo večjega,da potem prav pride za voziček,zimo in obiske.....

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
17.9.2008 12:44:00   
panja
To že, sam me zanima, če je nujno ga imeti že za domov iz porodnišnice.

Imam ga seveda namen kupit potem, ko bom vsaj približno vedela, kako velik otročiček se bo rodil, da ne bom kupovala nekaj ful prevelikega ali ful premajhnega.

Upam, da ne bo preveč mraz, ko bomo šli domov.
Namen ga imam obleči v mako majčko, bodi, žabe, toplejši komplet - hlačke in jakna s kapuco, kapico, nogavičke in pokriti z dekico.
Po moje je to več kot dovolj, za v avto in iz avta v stanovanje.
Kaj menite?

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trik za naravno lajšanje porodnih bolečin
photo
Ste vedeli, da lahko s preprostim trikom omilite porodno bolečino, ki jo čutite, ko vaš dojenček pritiska na medenico, k...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?