|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
12.9.2008 16:09:45   
katja_p
panja, a zdej maš naslednji pregled v nedeljo?

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
12.9.2008 18:01:35   
panja
Ja, tako so rekli, da naj v nedeljo pridem spet zjutraj na ctg. Če nič ne bo do takrat.
Zdej je ctg  na dva dni, ko si pa ne vem koliko že čez rok ga imaš pa vsak dan.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
12.9.2008 19:47:52   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

sonček, sorry sem spregledala.

Ampak glede na to, da imaš pregled na moj rojstni dan 30.9. in NS na moj god 10.10. - ti jaz povem, da bo vse fantastično!!!
Ja potem pa res lepo in naj se uresniči vse.Sem vesela ,da sem ujela tvoja dva datumauser posted image user posted image

katja_p:grem v rogaško ,ki mi je priporočila sodelavka ,saj je zelo dober G

panja:držim pesti ,da bo pikica čim prej v tvojem naročjuuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
12.9.2008 20:54:23   
katja_p
A greš k dr. Franiću?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
12.9.2008 21:45:56   
mbd0411
Živjo!

Danes sem pa prav izmučena.Sem bila v Celju pa je taka gneča zaradi sejma da groza.Pa še ta sparina groznauser posted image .Zgleda,da ne bo nič dežja.Kar bliska se,pa nič.
Danes sem kupila še plenice in kozmetiko,pa nekaj drobnarij.Sem bila v Pikapolonici,kjer imajo gratis veliko vedro za igrače ali za kar pač imaš ,če kupiš ene plenice in dvoje robčke.Kar uporabna zadeva.Založena s plenicami in robčki.user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image
Panja,držim pesti,da ti čimprej mine in boš zagledala svojega otročka.
Meni pa tako nogice ven tišči ob strani,da boli in prav na sredini čutim ritko.Enkrat bolj levo,drugič bolj desno...user posted image
Jutri bo pa še 1 mesec,če ne bo kaj prej.user posted image
Želim vam lepo in sladko noč.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
13.9.2008 8:02:55   
mbd0411
Dobro jutro vsem!!!!
Tako sem spala vso noč kot že dolgo ne.Dež je malo spral težek zrak.
Še na wc nisem šla,po dolgem času res.user posted image user posted image
Ma sem polna energije,grem nekaj počet.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
13.9.2008 8:41:21   
katja_p
Js rabim eno pojsnilo: včeri zvečer sem mal prebirala razne sezname iz forumov, kaj naj bi imele pripravljeno zase in za novorojenčke, pa me zanima, kakšna je razlika med tetra majčkami/plenicami/krpicami in mako majčkami user posted image

Hmmm ... vidim, da me še velik učenja čaka ...

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
13.9.2008 9:47:37   
panja
Tetra majčke so majčke ( s trakovi za zavezat na strani) iz istega materiala kot plenice - bombažne planice. Bolj tak "grobi" material, mako majčke so enake kot tetra, le da gre za bolj "gladko obliko bombaža...

No, tako čist laično povedano.
Sicer pa v materinski šoli izveš tudi to.
LP in lep dan

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
13.9.2008 9:57:22   
katja_p
Aha, hvala user posted image

Panja, kako pa se kaj ti držiš? Že kaj kaže na to, da bo user posted image  šel ven?

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
13.9.2008 11:22:43   
Dali*
Ejla!

Ecco poletje se poslavlja od nas.

Katja - tetra majčk se skor ne uporablja več. Se uporabljajo bolj bombažne mako majčke.

No, jaz sem bila v četrtek v ind. prodajalni Katja&Alen in imajo vse od a do ž za dojenčka. Bodiji, pajacki, kapice, kompletki za iz bolnišnice npr., tetra plenice, slinčki, posteljnina...v glaunem misim, da se full splača, ker imajo super bombaž, tako fino mehek, pa cene so ugodne.

Panja...no upam, da se ne boš vedno tako načakala, ker verjamem, da je to taka muka. Ampak, že veselo pričakujemo tvoje sporočilce o rojstvu čudovitega otročička.

Aja, a sem vam povedala, da bomo imeli fantka.

Sonček, ma itak da bo vse OK, ker to so ta bolš datumi, heh.

mbd, ja ti pa tudi že čist finiširaš.

Punce, zdej grem pa nazaj za likalnik...čeprav se mi danes nč ne lub, včeraj sem bila cel. pop. na sejmu, groza! Danes pa sva povabljena na eno VIP premiero in se mi full ne da, ampak morava...frendi pa to...ma bo že...

Danes je idealen dan za cartanje. Izkoristite ga!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
13.9.2008 14:09:55   
panja
Ja, nč kej se ne dogaja bi lahko rekli... user posted image

user posted image

Hvala vsem za lepe želje in spodbude. user posted image  Bomo videli, kako dolgo bo naš "kratkohlačnik" vztrajal na toplem.
Zna se zgodit, da kaj dlje, glede na to, da napovedujejo ful ohladitve in da se je res že ohladilo. Mu je noter bolj luštno. user posted image user posted image user posted image

Nč, ko bo pa javimo.
Če ne prej, ko pridemo s štručko domov.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
13.9.2008 19:47:02   
sonček85
ja katja k dr.DamiruFranić grem

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
13.9.2008 21:58:37   
mbd0411
Panja,kako si??Boš javila preden greš v P,da bomo s tabo dihaleuser posted image user posted image ??
Upam,da ti čimprej mine.
Dali,ja kar neki čistim pa se nikjer nič ne vidiuser posted image Za malega res imam zdaj prav vse.Samo torbi vzamem pa grem proti Celjuuser posted image
Katja...kako si pa kaj ti????
Danes se pripravljam,da ne bom veliko spala,ker sem včeraj.
Zda mi to vreme spet ne odgovarja,ker bo pa kmalu premrzlouser posted image Konec poletjauser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
13.9.2008 22:36:32   
panja
Ha,ha,ha,ha mbd0411...
Pas misliš, da bi kaj pomagalo, če bi skupaj dihale? user posted image user posted image user posted image
Ideja je sicer user posted image ,a ne vem kolk bi blo kaj "profita" od skupinskega dihanja...

Mirno nočko vsem, mi jo bomo očitno imeli, čeprav že en dan po PDP.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
13.9.2008 23:15:37   
katja_p
Sonček, dr. Franić je super. Men je on ful všeč. Sem bila pr njem na ene UZ - kr malo za vmes, ker se mi je ful velklo med enim in drugim pregledom pr moji G. Pa družinski prijatelj tasta in tašče je, tako da se poznamo. In mi je ful lepo vse povedal in pokazal pa si vzel čas.

mbd, js sm vredu, danes malo bolj utrujena. Najbrž je vreme user posted image  Sem popoldne spala ene dve uri, pa zdle bom počas tdu šla spat. Tak beden dan je bil danes. Sem imela namen ful stvari nardit, pa se mi je že dopoldne vse pokvarilo. Sva z mojim hotla v Spar v šoping (špecerijo) pa sma se celo večnost sploh vozla do tja in tam ni blo nikjer za parkirat ... Adijo oamet, pa ta sejem. Nauk: nikoli v času sejma v šoping!!!! In sma potem šla v vojniški Spar user posted image  Pol je pa hitr mi minu čas v kuhinji: kosilo, še eno pecivo sem pekla, pospravljanje ... mal na netu ... pa likanje srajc ... sm hotla še mal diplomo popravit pa mi dans ni zneslo. Bom jutri.

Men je pa ful bedno, da nam samo 3 UZ pripadajo v nosečnosti. Js bi ga kr vsakič mela. Z začetka sem jih imela malo več, ko sm bla v bolnici, na prejšnjem pregledu mi ga pa ni naredila. Upam, da bo oktobra kaj bolje.

Lepo se mejte, panja, drži se ju3 na pregledu!

Dali, kako pa kaj ti? Sm ful vesela za tvoje izide NS! user posted image

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
14.9.2008 7:09:40   
mbd0411
Dobro jutro!
Zpet spala kot top.Mi tole vreme paše-zgleda.Pa zvečer malo gledam,da ne pijem.
Do zdaj me je 2x pregledala,drugače pa imam vedno uz.Taga sploh ne zastopim.Vpisana imam pa 2 uz.Mislim,da se ti pregledi z uz razlikujejo.Eni so bolj podrobni,drugi ne.Ne vem no.Eh,saj bo kmalu za nami.user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
14.9.2008 10:00:00   
katja_p
Dobor jutro! user posted image

Kako kaj danes? Vreme je še vedno isto ... Js pa nism še čist zbujena. Imam problem, da če grem prepozn spat - včeri je blo to okol enih zjutraj, da se v vsakem primeru zbudi ob osmih user posted image  In pol sem kot mesečnik ...

Pa si skoz samo govorim, kaj vse morm nardit, do izvedbe pa nikakor ne pridem  user posted image  se mi sploh ne da user posted image

Cel čas bi samo razmišljala, kaj vse bi še kupila za user posted image , kam naj grem kupit, kako bo pol fajn, ko bomo trije ... user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
14.9.2008 10:06:45   
katja_p
Pediater:
dejte mi pobedat, a ste že kaj izbrale si pediatre za user posted image ? Kateri so kaj tu v Celju in jih lahko priporočate?

Patronažna:
če ne rodiš v CE, a potem po porodu pokličeš v celjsko porodnišnico, da maš user posted image  in naj ti pošljejo eno patronažno?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
14.9.2008 10:48:52   
mbd0411
Katja.. ko prideš iz bolnice,nekoga pošlješ v tvoj ZD in tam pove,da si rodila....Celo neki papirji se nesejo tja iz bolnice,vsaj mislim.Pa potem potrdilo o zavarovanju in cel kup stvari za uredit....
Pri pediatrih se pa pozanimaj pri kaki kolegici,ki že ima te izkušnje s tem.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
14.9.2008 12:43:51   
katja_p
V moj ZD? Hmmm ... ta bo težka, ker nimam v CE. Js bom kr v celjskega nesla oz. moj.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
14.9.2008 13:38:41   
Dali*
Punce, včeraj ste se pa razpislae...super. Mi2 sva šla v kino na eno premiero, za povabljene in potem sva šla še na obisk in sva prišla ob 23. uri domov. Jaz sem bila že tok zaspana, da sem kr padla v posteljo. Danes sva pa tudi poležavala, ker nama je full pasal, sicer je itak cel teden akcija.

Katja, vidim, da že pridno nabiraš podatke kako si sledijo stvari od rojstva naprej. Meni, pa tudi pridejo prav te info, tko da je super. Glede očetovstva bosta šla prej podpisat na CSD, mi2 sva razmišljala, da je bolj kul, ker potem maš malo manj komplikacij, menda.

mbd, a nisi šla na primorsko? Ma sej dol majo tudi full slabo vreme in je kr fajn se mal doma pocartat, ko je tkole.

Me prav zanima, s kakšnim sporočilom, bo uletela panja, če sploh bo. Mogoče pa ravno rojeva in dobimo poročilo čez nekaj dni. 

Tko...zdej bomo šli pa počasi jest. mmm že omamno diši...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
14.9.2008 13:52:24   
panja
Pozdravljene  "celjske" dekline!

Ne,ne,ne... nič še ne rojevamo... user posted image  Smo že doma.

Ctg minil Bp in ginekologinja pravi, da je vse ok in da se vidimo čez dva dni, če se kaj prej ne zgodi. Je bil pa naš user posted image  danes ful živahen in je ful migal.
Aja, rekla je tudi, da čakajo do 14 dni po PDP, tako da imamo največ še ene 12-13 dni.  user posted image
Je rekla, da je naravna pot "ta narboljša" in da se nič ne mudi.

Pa pravjo, da polna luna pomaga??? No, bomo videli, jutri... user posted image
Lepo se crkljajte!

Pozdravček vsem!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
14.9.2008 14:54:22   
katja_p
Mi2 bova očetovstvo tud uredila pred PDP-jem, kar kmalu po tem, ko dobim js papirje od G, kar pa mislim, da bo nasledn mesec oz. na naslednjem pregledu.

Se mi zdi, da imam te stvari, ki jih je treba uredit pred PDP-jem, že kar pošlihtane - v glavi, ne pa še uradno na papirjih. Zdej se morm začet ukvarjat s tem, kaj vse je potrebno vedet pol, ko je user posted image  že tu. Zavarovanje, OD, pediater, patronažna ... Mal je zakomplicirano, ker nimam js nč v Celju, pa še rodit ne mislim tu ... pol je pa mal več vprašajev zame user posted image

Panja, vidim, da user posted image  še ne misli na svet user posted image  mu je očitno kombinacija 2v1 prav všeč user posted image  Po moje more bit pa kr muka, da je PDP že mim, tebe pa pustijo čakat še 14 dni ... ko se ti najbrž res ne da več ...

Zdle sm ravno od kosila in sm si še eno belo kavico s smetano nardila, pa jo mal srkam zraven. Zdej grem pa popravljeno diplomo brat, da jo lahk v torek oddam.

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
14.9.2008 19:45:52   
katja_p
Panja, a misliš ti vzet kako protibolečinsko, al boš kr po naravni poti? Kaj pa ti, mbd?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
14.9.2008 21:19:46   
Dali*
Ejla panja, no očitno si še v enem kosu in bo mali počakal na ugodnejše vremenske razmere. No, jutri je mlaj, polna luna pa čez 14 dni, heh.

Katja, ma zakaj se enostavno ne prijaviš v CE in rihtaš zadeve. Pupo boš najbrž prijavila v CE, ne. Moje punce priporočajo pediatrinjo dr. Jereb Kosi Mojco v ZD Celje.

Tko, zdej se mi pa ne da več, grem pod tuš in ajat. Nočko...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?