|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
20.9.2008 8:23:07   
spps
Dobro jutrouser posted image
a ne bi blo boljše,da bi še nekaj časa ostala v topli postelji?user posted image user posted image user posted image
in kaj boš počela danes?za bebico že imaš vse parajt?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
20.9.2008 13:45:06   
mbd0411
Vse pripravljeno za odhod in prihoduser posted image user posted image user posted image user posted image
Danes imam nekaj za postorit okrog volitev za jutri,potem pa lenarjenje in morda tudi spanje zvečer.Upam!

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
20.9.2008 13:58:52   
M_mojca
Živjo srečke user posted image !!
Zanima me, kaj vse ste uvrstile pod okolico Celja? Mogoče se pa lahko tud jaz tule pri vas pofočkamuser posted image

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
21.9.2008 6:03:02   
mbd0411
Dobro jutro!
Ne gre spanje in ne greuser posted image
Smo iz širše okolice Celja.
Dobrodošla.

(odgovor članu M_mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
21.9.2008 12:21:21   
katja_p
Ojla!

Aha, panja se še nič ni javila. Ima danes pregled, če se js ne motim. Mogoč pa ne bo več 2v1 user posted image

Sicer pa eno dobro jutro vsem - js sm še čist zaspana, ker sm bla včeri na ohceti user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
21.9.2008 15:19:03   
panja
Pozdravljene!

Še vedno smo doma. Ja zdej pa vsak dan šibamo v Celje na ctg pa nič. user posted image
Še čakamo, novega pa nič.

Če ne prej bodo baje konec tedna "umetno" spravili stvari na svoje mesto...

Se že veselim. user posted image

Lepo nedeljo vsem!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
22.9.2008 7:20:29   
mbd0411
Panja,zdaj se mi pa res smiliš.
To pa res dolgo traja.Koliko si čez rok??
Mene je pa ponoči neki zvijalo in trebuh bolel,pa medenica in ne vem kaj še.Komaj sem se prestavljala.Zdaj zjutraj je malo bolje.
Sem včeraj malo pretiravala,ko sem delala na volitvah in sedela ves dan,zvečer pa smo še čakali na rezultate in je bilo že vsega dovolj mojemuuser posted image .In seveda meni.
A bomo imeli lepo vreme danes?

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
22.9.2008 10:08:40   
katja_p
Dvomim, da bo lepo vreme, ker zaenkrat nč ne izgleda tako ...

Dali, kako je zdaj za jutri?

Mbd, v katerem mesecu ti trebuh najbolj zraste? Osmi, deveti?

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
22.9.2008 10:43:46   
mbd0411
Katja mislim da zadnja 2,čeprav pri meni ni ravno tako.Je kar majhen in ne vem kje user posted image sploh jeuser posted image Bom danes mojmu rekla da me naj slika.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
22.9.2008 13:48:37   
panja
Živjo!

Še smo doma. 10 dni čez PDP!

Danes na ctg-ju in uz so rekli, da počasi bo pa čas, da pride mali ven. Plodovnica ni več najbolj briljnatna pa tudi počasi jo zmanjkuje, baje je vidno tudi to, da  je mali že "prenošen". So nam napovedali največ dan oz. dva, pol bo treba umetno vse sprožit. user posted image

Toliko od nas.

Lep pozdravček vsem!

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
22.9.2008 15:10:48   
katja_p
Panja, js ti želim vse naj naj in naj dobr se konča.

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
22.9.2008 18:42:13   
panja
Hvala!

Sej nekako bo že... Bomo pa končno videli našega user posted image !

Bodite v cvetju!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
22.9.2008 19:18:09   
mbd0411
Živjo spet!
Z mojim user posted image je vse kot mora bit.G me je pregledala in naredila uz na hitro.Naslednji pregled imam 2.10. in takrat že imam CTGuser posted image user posted image user posted image .Super je,ker mi ni treba v Celje v P. pač pa ga ima moja G.user posted image Počasi se res bliža.Dobila sem napotnico.
Panja,glej da te ne prehitimo.Joj,kar smiliš se mi že.Ena moja kolegica je bila 10 dni čez rok,pa so v Ce. rekli,da še kar naj čaka lepo doma,in je šla v Trbovlje in rodila čez nekaj ur.
Pogumno!

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
22.9.2008 19:56:56   
panja
Hvala za dobre želje.
Danes na UZ je rekel dr., da je plodovnice že zlo malo, za kakšn dan, največ dva. Vendar prej manj kot več. In me je vprašal, ali imam željo po naravnem porodu ali pač, da sprožijo. Sem rekla, da bi raje počakala, če se še da, na naravni porod, če bi le do njega prišlo.
Počakamo še do jutri potem se pa jutri odločimo kako in kaj je še rekel.
Prehiteli pa me ne boste, ker več kot 14 dni pa gotovo ne čakajo. Torej imam v dobrem še tri dni. :)

Super, da je s tvojim user posted image  vse ok. Še naprej vse dobro želim.

Pozdravček!

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
23.9.2008 10:54:52   
panja
Človek res ne ve, kaj naj si misli. Včeraj kao plodovnice ni bilo več veliko, danes pa je je čudežno povsem dovolj.
Nič se še ne odpiramo in tako smo danes 11. dan po PDP še vedno doma.

Le kaj bo prinesel jutrišnji dan?

Kako ste kaj ostale?

Lep dan želim!

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
23.9.2008 12:23:07   
katja_p
Hej!

Tale tvoj user posted image  te pa že mal heca, se men zdi user posted image

Js sm super, preventivno pijem čajčke z medom. Včeri sm bla prvič na telovadbi in je blo tud super. Se kr mal sprostiš.

Sicer morm pa počas nehat jest sladko - sm v soboto dobila ful domačega peciva, ko smo bli na ohceti in pol vsak dan mal jem. Pa mislim, da mi bo počas že kr slabo od tega user posted image  Še sreča, da bo kmal zmanjkalo.

Pa čakam na boljše vreme, ker tale mraz mi ni glih všeč user posted image

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
23.9.2008 20:50:28   
mbd0411
Jaz sem pa danes imela 4x take čudne krče-bolečine v trebuhu-celem.Mislim,da se je počasi začelo.Je vmes nekaj ur.Sem pa kot raca,komaj hodim,medenica me boli....
Panja,ti si boš pa zapomnila tole nosečnostuser posted image .Saj bo.Ti zadnji dnevi so še toliko bolj neučakani in živčni.Bomo že preživele.Vedno več nas bo šlo na drugi seznamček.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
24.9.2008 7:42:26   
mbd0411
Jutro!
Slabo spanje zopet.user posted image
Ali katera ve kje imajo otroške ure Spidermann ali Ninja želve?
Sem že tooooliko spraševala,da groza.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
24.9.2008 9:37:22   
katja_p
Hej!

Pojma nimam, kje bi imeli te ure. A si pa vprašala pr več urarjih? Tam bi znali kaj met user posted image  Al pa kaka večja blagovnica ... mogoč v Sparu? user posted image  Res ne vem. Zadnč sm vidla Disneyeve ure pr enem urarju v SG.

Dans me spet čaka en cel kup stvari za zlikat: predvsem ene zavese, ki sm jih včeri dala prat.

Včeri sm bla v šopingu v Rutarju in prnesla par stvari za user posted image  domov: kop za smeti, kapco, glavniček, škarjice, ... take koristne stvari user posted image

In kako smo Celjanke dans? Js sm bla ne neplaniranem jutranjem sprehodu od Čopove do doma na Ostrožnem, ob osmih. Me je kr mal sfrišalo user posted image  Ampak je zlo pasalo!

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
24.9.2008 15:00:56   
Dali*
Ejla punce,

vidim, da se panja ni nič oglasila, kar po mojem pomeni, da je včeraj rodila, ali pa da danes rojeva. Sej je smotan tkole iz dneva v dan čakat. Upam, da je šlo po naravni poti in da se ni ali se ne bo matrala preveč.

Katja, ti že pridno šopingiraš...Mi2 s frendico smo bile danes v Mozirju, ker sem jo navdušila za voziček Hartan in sma si šle pobliže pogledat modele in barve. Moje frendice imajo večino 3 kolesnike, jaz sem pa za 4 kolesnika in sem si šla pogledat. Sedaj sem še bolj navdušena in komaj čakam, da zbereva eno izmed 3 finalnih barv in naročiva. So tko kvalitetni in super funkcionalni ti vozički, da sem prav vesela z izborom.

Sicer pa Katja, jutri dop. te pokličem, ko bom v Ce, da grema na čajček. Ja kdo te je pa vrgu ven na Čopovi, heh, tko neplanirano praviš. No, tam bom počasi jaz doma, pa si si zdej sprobala koliko boš morala prehoditi z vozičkom, ko bomo hodile na sprehod za Savinjo, heh.

mbd, ti pa pridno počivaj, da te še kaj ne zagrabi. Te bolečine so mogoče posledica volitev. Upam, da čimprej minejo in da lahko v miru uživaš še par tednov pred prihodom še enenga lumpeka. Ime si že izbrala?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
24.9.2008 16:07:46   
katja_p
Sm ugotovila, da niti ni tako daleč, če bom pa še voziček tišala, pol mi bo pa itak hitro minila pot do dol user posted image

Jutri me pa poklič. Sicer bom jutri brez avta, tako da bi blo fino, če se dobiva tu nekje na Ostrožnem - magar pr Asu (Cesta na Ostrožno) al pa gasilskem domu in se pol skup odpeljeva kam. Do kakega Spara al pa drugega kafiča pa ne vem, če bi šla glih peš user posted image  Sej boš tok prijazna pa me boš prišla nekam iskat, ne? user posted image

A katera ve, a je vseeno, katere kasete imaš za tist koš za plenice? A obstajajo različne? Ker na kasetah piše 4m+, pa mi ni čist jasno, če ma to kake veze, al je vseen. Ker drugih niso meli ... user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
24.9.2008 16:08:26   
katja_p
Panja, upam, da se dobr držiš, če je user posted image  na poti user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
24.9.2008 16:25:06   
Dali*
Katja ni blema, jaz mam itak avto in te lahko poberem na domu. V kateri ulici pa si doma. Drgač pa se dobima pri gasilskem, sicer pa te jutri pokličem in se boma do natankosti zmenile.

Zdej grem pa še mal pospravljat.

Uživajte punce!

Panja, vse smo s tabo!!! Vse dobro...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
24.9.2008 16:38:44   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Katja ni blema, jaz mam itak avto in te lahko poberem na domu. V kateri ulici pa si doma. Drgač pa se dobima pri gasilskem, sicer pa te jutri pokličem in se boma do natankosti zmenile.

Zdej grem pa še mal pospravljat.

Uživajte punce!

Panja, vse smo s tabo!!! Vse dobro...

Se jutri zmeniva pa se dobiva kr pr gasilskem, ker do mene boš težk našla user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
24.9.2008 17:15:35   
Dali*
Katja, zmenjeno.

Lep pozdravček do jutri... Aja ob kateri uri bi ti pa pasal?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost in služba: Ob teh znakih zaključ...
Preverite, kateri so tisti znaki, ob katerih je nujno, da se s svojim delodajalcem in ginekologom dogovorite za predčasn...

zvezdica_zaspanka28
zvezdica_zaspanka28

Katero ime bi izbrale?

Neža (49%)

Hana (30%)

Antonia (6%)

Maruša (15%)

Število vseh glasov: 87

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!