Dali*
|
Ejla punce, vidim, da se panja ni nič oglasila, kar po mojem pomeni, da je včeraj rodila, ali pa da danes rojeva. Sej je smotan tkole iz dneva v dan čakat. Upam, da je šlo po naravni poti in da se ni ali se ne bo matrala preveč. Katja, ti že pridno šopingiraš...Mi2 s frendico smo bile danes v Mozirju, ker sem jo navdušila za voziček Hartan in sma si šle pobliže pogledat modele in barve. Moje frendice imajo večino 3 kolesnike, jaz sem pa za 4 kolesnika in sem si šla pogledat. Sedaj sem še bolj navdušena in komaj čakam, da zbereva eno izmed 3 finalnih barv in naročiva. So tko kvalitetni in super funkcionalni ti vozički, da sem prav vesela z izborom. Sicer pa Katja, jutri dop. te pokličem, ko bom v Ce, da grema na čajček. Ja kdo te je pa vrgu ven na Čopovi, heh, tko neplanirano praviš. No, tam bom počasi jaz doma, pa si si zdej sprobala koliko boš morala prehoditi z vozičkom, ko bomo hodile na sprehod za Savinjo, heh. mbd, ti pa pridno počivaj, da te še kaj ne zagrabi. Te bolečine so mogoče posledica volitev. Upam, da čimprej minejo in da lahko v miru uživaš še par tednov pred prihodom še enenga lumpeka. Ime si že izbrala?
|