|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
24.9.2008 17:38:47   
katja_p
Men je načeloma vseen, sam pred deveto glih ne bi user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
24.9.2008 18:09:04   
Dali*
Sej pred deveto tudi jaz ne. Tko, da te pokličem okrog 10.00 ure.

Ciaooo do jutri...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
24.9.2008 20:56:02   
mbd0411
Živjo!
Se mi zdi,da je tukaj malo zatišja???
Meni se iztekajo dnevi.Mi že tako dol tišči,da včasih komaj še pridem do wc.Križ me pa popolnoma nič več ne boli.To je čudno.Pa diham lažje,ker se je mali dol spustil.Komaj čakam 2.10.ko imam prvi ctg.user posted image
Kako ste kaj ostale????
Jaz ponoči dežuram.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
24.9.2008 22:27:28   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

A katera ve, a je vseeno, katere kasete imaš za tist koš za plenice? A obstajajo različne? Ker na kasetah piše 4m+, pa mi ni čist jasno, če ma to kake veze, al je vseen. Ker drugih niso meli ... user posted image

A to imaš tisti koš za plenice, ki vsako posebej zvija, da ne oddajajo vonja? Jaz sem takega kupila enkrat v BC, pa je ena kaseta že bila zraven, mislim pa da so različne, ene so za prve mesece, druge pa za kasneje, ko je dojenčkovo blato bolj konkretno. Čeprav pomoje lahko komot uporabljaš tisto za kasneje, bolj problem je verjetno pri obratni situaciji, ko vrečkice niso dovolj kompaktne za bolj trdo blato... user posted image ne vem... recimo.

In, kako je bilo na telovadbi za nosečke, Katja!? Kje se sploh dogaja? v ZD?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
25.9.2008 12:35:18   
katja_p
Pa sem iz čajčka - sva z Dali bile na čaju z medom v Romansi, js sm si pa še skutino tortico privoščila user posted image

Koš za plenice: ja, tiste imam, ko jih zvija. Po moje tud ni panike, če imam te 4+. Ker je itak fora najbrž samo v velikosti vrečke in je problem, če imaš premale user posted image

Telovadba: v CE je v ZD, vsak ponedeljek ob 17.00, v prvem nadstropju. Sicer ne prišakovat, da se boš kaj namatrala, ker to se ne, ampak se pa fino sprostiš, mal pomigaš, se učiš predihavat popadke ... Simpatično.

Predvidevam, da je panja zaključila svojo user posted image , ker drgač bi se že kaj javila. user posted image user posted image user posted image
mbd, ti še pa mal zdrž user posted image , ker pol nas bo premal tle gor za čvekat user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
25.9.2008 20:49:20   
katja_p
Danes ste se pa vse nekam porazgubile ... Hmmm ... sama pa zlo težk čvekam user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
26.9.2008 7:34:54   
mbd0411
Jutro!
Res sama ne moreš čvekat.Ti delam ves čas družbo,samo pogledam,pa vidim,da ni nobena nič novega napisala,pa grem še sama.user posted image

Imam še 2 tedna in 3 dni do pdp.Zdaj se mi zdi,da je tako hitro minilo.Glede teh težav,ki pestijo bolj ali manj vse user posted image ,pa smo ženske tako močne in potrpimo za naše user posted image .V življenju bo še velikokrat tako,le na drugačen način.
Danes grem iskat uro za našega fantiča-spidermann.Upam,da jo vŽalcu dobim.So mi nekaj obljibili.
Lepo se imejte.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
26.9.2008 8:39:55   
jana81
punce zdravo

prosim povejte mi, kje na ringaraji si lahko naredim avatar, ki mi pokaže kolk je star malček, oz vidim da imate ve kdaj boste rodile...tko kot je lillypie, itd...

aja pa čimprejšnje spoznanje vaših sončkov vam želim, pa velik se cartajte.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
26.9.2008 8:53:21   
katja_p
Sem našla samo tole:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2905887

Ampak ta je za odštevanje dni do poroda. Onih, ko bi pa ti rabila, pa mislim, da tuki ni ... user posted image  Če se pa motim, naj me ša katera razsvetli user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
26.9.2008 10:44:38   
jana81
hvala ti..baje bodo še naštimali za rast otrok.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
26.9.2008 14:34:11   
Dali*
Ejla nosečke srečke. Sedaj sem še jaz malo prišla do compa, ker sem zadnje dni kar precej aktivna, vsepovsod me je dost user posted image .

Ja, včeraj se je tisti čajček s Katjo super prilegel, le da si jaz nisem privoščila tortice, ker se mi je full pizze zaluštal, heh.

Imela sem pa tudi pregled včeraj in sem zopet imela UZ, meni so ga do sedaj naredili vsakokrat. In naš mali je tok priden, pravi pozer, full fotogeničen in se tko lepo nežno premika, pa mal pomaha vmes. Sem ga gledala kar kakih 10 minut. In ne glede na to, da je še zgodaj, je moja G rekla, no pa ga boma stehtali. In punce težak je 120 g, torej kot ena dobra čokolada z lašniki.

Aja, pa pimpeka smo si pogledale z vseh strani. In seveda sem dobila še 2 slikici, na eni se prav konkretno vidi pimpek. Joj, čist sem bila raznežena. Ta moja G je res super ženska. Vedno si vzame čas in je na razpolago.

Tko, toliko o pregledu, zdej grem pa mal počivat, ker sem ravno prišla domov, zvečer grema pa na en obisk in se morem mal spočit, da ne bom prehitro zaspana.

Panja, je pa očitno rodila. Super!

mbd, hvala bogu, da so se ti bolečine umirile in da boš ta 2 tedna še malce uživala.

katja, še grema na kak čejček, ne. Upam, da se mi naslednjič ne bo mudilo, ker teme za pogovor je več kot dovolj.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
26.9.2008 15:06:09   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

katja, še grema na kak čejček, ne. Upam, da se mi naslednjič ne bo mudilo, ker teme za pogovor je več kot dovolj.

Bom naslednjil js pršla do tebe, ker bo zdaj mal lepš vreme in bova šli na sprehod user posted image

Eno vprašanje: a katera ve, kako je z zavarovanjem, če ti sred porodniške poteče pogodba pr delodajalcu?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
26.9.2008 15:31:07   
Lolita23
Živjo!

Jaz sem  tudi iz okolice Celja, po novem.Rok imam sicer marca. user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
26.9.2008 17:36:24   
katja_p
Lolita23, dobrodošla user posted image  Upam, da rada čvekaš, da nas bo mal več tu user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
26.9.2008 18:14:34   
Bethany

Eno vprašanje: a katera ve, kako je z zavarovanjem, če ti sred porodniške poteče pogodba pr delodajalcu?
[/quote]

Kakšno zavarovanje pa to misliš? Zdravstveno in pokojninsko? Mislim, da se obvezno zdrav. zavarovanje prekine in ga moras sama urediti na zavodu za zdrav. zav., pokojninsko pa tudi na ZPIZU. Baje se kr z delovno knjigo oglasis na CSD in tam uredijo, da si naprej obvezno zdravstveno zavarovana. Meni namreč poteče zaposlitvena pogodba sredi oktobra, ravno dober teden po nastopu porodniške in sem se glih pozanimala pri kolegici, kako je to uredila.

Joj, kak sem vam fauš, ko se lahko dopoldne na čajčkih in torticah dobivate user posted image . Komaj čakam, da končam s službo, da imam dopoldne čisto za sebe in pohajkovanje po trgovinah in kavarnicah. user posted image Mogoče mi celo uspe kaj več čvekati tle gor. user posted image

Katja, če se ne motim, sem nekje zasledila, da si iz Ostrožnega? S katere ulice pa? V tem primeru sva skoraj sosede, jaz sem z Lopate, tak da če boš kdaj brez družbe za kak sprehod, se javim. user posted image

ok, uživajte v prihajajočem vikendu! Držimo pesti za vsaj malo sončka. Pa pa

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
26.9.2008 18:40:13   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Kakšno zavarovanje pa to misliš? Zdravstveno in pokojninsko? Mislim, da se obvezno zdrav. zavarovanje prekine in ga moras sama urediti na zavodu za zdrav. zav., pokojninsko pa tudi na ZPIZU. Baje se kr z delovno knjigo oglasis na CSD in tam uredijo, da si naprej obvezno zdravstveno zavarovana. Meni namreč poteče zaposlitvena pogodba sredi oktobra, ravno dober teden po nastopu porodniške in sem se glih pozanimala pri kolegici, kako je to uredila.

Katja, če se ne motim, sem nekje zasledila, da si iz Ostrožnega? S katere ulice pa? V tem primeru sva skoraj sosede, jaz sem z Lopate, tak da če boš kdaj brez družbe za kak sprehod, se javim. user posted image

ok, uživajte v prihajajočem vikendu! Držimo pesti za vsaj malo sončka. Pa pa

No, pol se bom pa js pr teb pozanimala, kako boš to uredila user posted image

Iz Ulice Jana Husa, bliz gasilskega. No super, bom mela eno družbo v zimskih mesecih user posted image  Ti si novembrka, ne? BOva od decembra naprej lahko skupaj vozičaki, marca se bo pa še Dali pridružila user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
27.9.2008 10:13:46   
Bethany
Zmenjeno glede vozičkanja! user posted image No, jaz imam peš do gasilskega doma na Ostrožnem dobrih 10 min. Zdaj so nam še čisto do hiše pločnik zrihtali, tako, da se prav veselim sprehajanja z vozičkom gor in dol po lopati in ostroznem. user posted image

Bom javila, kako bom uredila zavarovanje in vse ostalo na CSD, nameravam pa v prvem tednu oktobra to rihtat, ko bom fraj s sluzbo, zdaj tak ne pridem do njih, ko imajo uradne ure enake kot mi.

Ok souser posted image , lepo se mejte v tem turobnem vremenu (ne vem, ali se samo meni zdi, al je tole vreme že malo preveč bedno in zoprno user posted image user posted image )!!

cau

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
27.9.2008 11:50:01   
Lolita23
Živjo!!!

Vidim, da ste vse bolj iz Celja, jaz teh krajev še ne poznam,mislim razen tega v katerem po novem živim.pa tudi vse ste že bolj blizu poroda ali se motim??

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
27.9.2008 13:03:09   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Aja, pa pimpeka smo si pogledale z vseh strani. In seveda sem dobila še 2 slikici, na eni se prav konkretno vidi pimpek. Joj, čist sem bila raznežena. Ta moja G je res super ženska. Vedno si vzame čas in je na razpolago.

To imaš G v Laškem, ane? Ja, ta je super ženska in ginekologinja. Men je vsak pregled, zdaj med nosečnostjo, ful doživetje, ko si res vzame čas za tebe, vedno naredi UZ, pa tak fajn komentira zraven, ane? user posted image Res je super, se vidi da je s srcem pri svojem delu. Bi si jo želela imeti tudi pri porodu.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
27.9.2008 13:06:24   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!

Vidim, da ste vse bolj iz Celja, jaz teh krajev še ne poznam,mislim razen tega v katerem po novem živim.pa tudi vse ste že bolj blizu poroda ali se motim??

In kje po novem živiš? Že dolgo časa? Če te kaj zanima, kje je kaj v Celju ali okolici, ti kar vprašaj.user posted image Drugače pa so tle gor kr različne nosečke, ene še bolj frišne, druge že bolj pri koncu, nekaj pa celo tik pred finalom, user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
27.9.2008 15:22:07   
Lolita23
Živjo!!

No sej se že sprašujem, če spadam k Celjankam z okolico. Drugače živim zdaj 1 mesec in pol v Šmartnem ob paki, no bom ko bo čist stanovanje končano, trenutno sem pri fantovi družini v Letušu.

Jaz imam rok komaj marca natačno nekje med 5. in 8. marcem.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
27.9.2008 19:10:21   
katja_p
Ti se kr k nam priključi user posted image

Dali je tud marčevka, mislim, da ima rok celo za tabo.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
27.9.2008 19:12:52   
katja_p
Bethany, super! Bom imela eno tukaj blizu, ki bo vozičkala z mano. Ker js niti ne poznam ljudi v Celju, ker drgač nisem Celjanka. Sem pred dnevi spoznala Dali, pa še eni dve decembrki, a nista čist iz Celja. Mi bo tvoja družba pršla zlo prav.

Če si pa tu kje blizu, sm pa najbrž šla kdaj že mimo, če sm šla mal na sprehod gor prot Lopati, al pa na Koroško skoz Galicijo. A si preden je podvoz pod AC, al pol naprej?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
27.9.2008 22:18:52   
panja
Pozdravljene!

Samo za trenutek se javim.

V sredo, 24.09.2008 je na svet prijokal sonček MAI. 3.400 g, 50 cm!

Sva že doma in zaenkrat se počutimo dobro.
Le utrujeni smo nekoliko bolj.

Kaj več pa prihodnjič, ko bomo imeli več energije.

Pozdravček

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
27.9.2008 22:32:52   
katja_p
Panja user posted image user posted image user posted image

Smo vedele, da si v porodni, ker se nam nič nisi javila user posted image

Upam, da je šlo brez zapletov, po naravni poti in ne predolgo! In lepo slišati, da sta oba super. To, da sta pa utrujena, pa najbrž sodi zraven. Joj, sem ful vesela za vas user posted image user posted image

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?