Dali*
|
Ejla nosečke srečke. Sedaj sem še jaz malo prišla do compa, ker sem zadnje dni kar precej aktivna, vsepovsod me je dost . Ja, včeraj se je tisti čajček s Katjo super prilegel, le da si jaz nisem privoščila tortice, ker se mi je full pizze zaluštal, heh. Imela sem pa tudi pregled včeraj in sem zopet imela UZ, meni so ga do sedaj naredili vsakokrat. In naš mali je tok priden, pravi pozer, full fotogeničen in se tko lepo nežno premika, pa mal pomaha vmes. Sem ga gledala kar kakih 10 minut. In ne glede na to, da je še zgodaj, je moja G rekla, no pa ga boma stehtali. In punce težak je 120 g, torej kot ena dobra čokolada z lašniki. Aja, pa pimpeka smo si pogledale z vseh strani. In seveda sem dobila še 2 slikici, na eni se prav konkretno vidi pimpek. Joj, čist sem bila raznežena. Ta moja G je res super ženska. Vedno si vzame čas in je na razpolago. Tko, toliko o pregledu, zdej grem pa mal počivat, ker sem ravno prišla domov, zvečer grema pa na en obisk in se morem mal spočit, da ne bom prehitro zaspana. Panja, je pa očitno rodila. Super! mbd, hvala bogu, da so se ti bolečine umirile in da boš ta 2 tedna še malce uživala. katja, še grema na kak čejček, ne. Upam, da se mi naslednjič ne bo mudilo, ker teme za pogovor je več kot dovolj.
|