|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
30.9.2008 21:27:42   
katja_p
Dali, vse naj naj user posted image

Sej sm te včeri klicala samo zato, da ti povem, da telovadba odpade user posted image
Pa hvala za nasvet za čaj: sem ga danes nardila pa je kr hitr pošel in bom jutri znova obirala grozde user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
1.10.2008 10:21:31   
Bethany
Hojla,

ej, punce, kakšen čaj pa je to iz grozdja? Svežega?? Mi ga imamo tulk, pa bi ga lahk mal porabila... Se priporočam za recept! user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
1.10.2008 12:16:02   
Dali*
Bethany na z.s. imaš recept za moj famozni čajček iz grozdja.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
1.10.2008 13:23:57   
Bethany
Super, Dali! Hvala ti za recept, danes popoldan ga sprobam... user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
1.10.2008 16:04:58   
mbd0411
Prosim še meni receptuser posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
1.10.2008 16:07:58   
Dali*
mbd imaš recept na z.s.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
1.10.2008 18:02:25   
mbd0411
Dali,hvala!

Kako ste kaj punce??
Nič kaj zgovorneuser posted image
Ne najdem nič kostanja,zmešal se mi bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
1.10.2008 18:11:39   
Dali*
ooo kostanj, jaz ga vsak dan malo naberem za žurko v soboto. Samo so kr mejčkeni, tko da letos je bolj bogo.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
1.10.2008 18:52:33   
Bethany
Pomoje je pa še en mejčken prezgodi za kostanj. Smo v nedeljo šli na dva konca mal gledat, pa je blo bolj švohno. Sam, ko pa gledaš kostanje - drevesa, so pa polni ježic, samo dol morajo padit. Mogoce jih bo kak mraz dol spravil. Upajmo, ker mam js tud ful luste po njem. Zadnjič smo si privoščli kar zmrznjenega od lani, spekli in je bil prav super, vsaj za prvega letos. user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
1.10.2008 19:39:44   
Lolita23
Živjo!!

Pri nas pa je že kostanj, no pa marele sem nabiarala.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
1.10.2008 20:14:40   
mbd0411
Kjeeeeeeeeeeeeeeee???????????''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
2.10.2008 9:53:06   
katja_p
Jutro!

Js tud čakam na kostanj, se mi je zluštalo nardit en kostanjev piknik. Bo katera prišla? user posted image  Bom sporočila, ko bo.

Včeri sm šla iskat previjalno, sam jo mam še zapakirano v škatli, še ne mislim sestavljat je.

Čaj: zdl grem spet mal grozdje obrat. Pa mi je včeri en kolega reku, da naj pol grozde dam kr v skrinjo in lahk še pozimi ga kuham user posted image  Ker mi je pa fuuuuuullll všeč.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
2.10.2008 10:25:46   
Dali*
Me veseli, da vam je čaj iz grozdja všeč. Ja ja, kr v skrinjo z jagodami in bo še za celo zimo. Vsebuje naraven vitamin c in antioksidante in še kaj, aja pa zaprte tudi ne bomo.

Katja jaz se absolutno pridružim na kostanjevem pikniku.

Jaz grem pa danes v mesto, morem it po bolniški list, da ga pošljem v podjetje in pa kolegico grem pogledat in njeno malo Leno, ki je stara 1 teden. Pa še pol mam par opravkov...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
2.10.2008 10:54:09   
katja_p
No, pol se pa kdaj še do mene oglas, ko ne boš mela tok gužve. Ti bom postregla s tvojim grozdnim čajem user posted image

A mislite, da bi grozdje jurka (to je tisto ta drobceno in bolj kiselkasto) tud blo za ta čaj? Ker zdej sem dala izabelo in ta mi je super, pr onem bo treba pa najbrž ful cukra, to pa glih ne bi ... Dali, kaj rečeš?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
2.10.2008 17:05:25   
Lolita23
Živjo!!!

Pozabila sem prej povedat, da sem nabirala kostanj in marele doma na dolenjskem.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
2.10.2008 17:09:26   
spps
ojla čvekice.
se javljam na raportuser posted image user posted image user posted image jaz sem ok,razen kislina me je začela matratuser posted image user posted image user posted image user posted image ohcet je uspela,imeli smo se fajn...
in ostale?kako ste kaj?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
2.10.2008 17:59:11   
Dali*
Katja, po mojem probaj in boš videla kako in kaj. Lahko pa da bo okusen tudi z medom. Sej te nč ne stane.

Ko bom naslednjič malo manj v gužvi, se ti bom pa oglasila. Ecco, šele zdejle sem prišla.

Sej veš, pol pa še ena pijačka, pa zmeri še koga srečam....ecco in gre cel dan.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
2.10.2008 18:41:18   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Jutro!

Js tud čakam na kostanj, se mi je zluštalo nardit en kostanjev piknik. Bo katera prišla? user posted image  Bom sporočila, ko bo.

Jaaaaa, se javljam za kostanjev piknik... nosečnic, hehe... user posted image user posted image sam povejte mi, kdo nam ga bo nabral, meni prepogibanje namreč ne leži preveč user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
2.10.2008 18:46:37   
Orhideje
IZVIRNO SPOROČILO: spps

ojla čvekice.
se javljam na raportuser posted image user posted image user posted image jaz sem ok,razen kislina me je začela matratuser posted image user posted image user posted image user posted image ohcet je uspela,imeli smo se fajn...
in ostale?kako ste kaj?

Spps - kak dooooooolgo te že nisem slišala. Ko sem čist zaspalauser posted image user posted image user posted image user posted image . Čestitke za poroko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, da sem kaj brati za nazaj. A kot vidim je s tabo vse v najlepšem redu. SUPER!!!11

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
2.10.2008 18:54:30   
Dali*
Vsaka ga bo malo nabrala in ga bomo imele za spečt. No, sedaj smo že 3 za piknik.

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
2.10.2008 18:56:58   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Orhideje

IZVIRNO SPOROČILO: spps

ojla čvekice.
in ostale?kako ste kaj?

Spps - kak dooooooolgo te že nisem slišala. Ko sem čist zaspalauser posted image user posted image user posted image user posted image . Čestitke za poroko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, da sem kaj brati za nazaj. A kot vidim je s tabo vse v najlepšem redu. SUPER!!!11

ojla.kako si mi pa kaj ti?kaj novega?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
2.10.2008 19:01:10   
Orhideje
Ma, žal nič novega. Še vedno čakam na ta user posted image . Očitno še ni prišel moj čas. Ampak za vsakim dežjem posije SONČEK. Tako, da se ni za bat. 

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
2.10.2008 19:12:51   
Dali*
Punce, jaz sem totalno fuč. So kar akcijski dnevi za mano in nič kaj nisem spala te dni, tako da bo počasi čas za to.

Malo bom še knjigo brala, če bom uspela, potem pa sladko zaspala.mmmmmmm.....kak bo fajn....nočko....

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
2.10.2008 19:34:15   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Orhideje

Ma, žal nič novega. Še vedno čakam na ta user posted image . Očitno še ni prišel moj čas. Ampak za vsakim dežjem posije SONČEK. Tako, da se ni za bat. 
držim pesti,da ti čimprej uspeuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
2.10.2008 21:27:02   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Vsaka ga bo malo nabrala in ga bomo imele za spečt. No, sedaj smo že 3 za piknik.

user posted image user posted image no, to bi še šlo, hehe. mogoc nam ga uspe doma kej nabrat, pa si ga bom mal "sposodla". Sam sporocte kdaj in kje se bo peklo! user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Ali gredo v Astro karavana 3 avtosedežki??
OliveOyl

a. DA (76%)

b. NE (24%)

Število vseh glasov: 225

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!