Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 6.10.2008 11:13:23
|
|
|
|
sonček85
|
OJLA ,DA SE VAM MALO JAVIM IN VAM SPOROČIM ,DA LAHKO MOJE SLIKICE POGLEDATE V ALBUMU.v petek pa imam NS ,kik jo komaj čakam .Lepo se imejte in se še kaj tipkamo
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 6.10.2008 11:30:50
|
|
|
|
Dali*
|
aaaa zmešal se mi bo...vse sem full napisala, pa mi vrže ven... Torej, mbd, vidim da si full skrbna in da imaš za dojenčka in v hiši vse parajt za odhod. Dan D se neizbežno približuje. Katja, glede piknika se bomo uskladile čez teden, jaz mam ta teden full akcijo. Panja, kako kaj materinstvo? Boste šli že kaj na sprehod v teh dneh, ko bo lepo toplo. Saj po enem tednu že lahko greš, ne. Sonček, držimo pesti, da bo vse ok, sej drugače ne more bit. Jaz tudi grem danes na telovadbo s frendico, upam, da je Paulina že ozdravela.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 6.10.2008 11:37:17
|
|
|
|
sonček85
|
hvala in vem da bo vse ok. papa
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 6.10.2008 13:01:23
|
|
|
|
katja_p
|
Dali, pol se vidiva danes Sem bila zdle na sprehodu in je blo prav fajn: toplo, sonček, čist mal vetrčka ... Da bi ostalo cel teden tako
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 6.10.2008 13:58:34
|
|
|
|
Dali*
|
Ja, se vidimo Katja. Danes je res odlično vreme, jaz sem skoz pred hišo, ker pri nas imamo tako super sončno lego, da je cel dan sonček.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 6.10.2008 18:22:42
|
|
|
|
katja_p
|
In spet ni bilo telovadbe, tako da smo spet šle čvekice na drink
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 6.10.2008 19:59:48
|
|
|
|
mbd0411
|
Bolje,da telovadite doma,potem pa na pijačo.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 6.10.2008 22:04:03
|
|
|
|
mbd0411
|
Danes smo skoraj sklepčno sprejeli ime za našega težko pričakovanega fantiča. Ko bo 100% vam sporočim
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 7.10.2008 3:46:41
|
|
|
|
mbd0411
|
Jutro,a sem zgodnja ne? Ne morem spat.Pravkar študiram,da bi si šla naredit sendvič.Lačna! Še maček me čudno zaspano pogleduje,ko strašim po bajti. Skuhala sem si čaj Zbudila sem se pa zato,ker se je malemu tako kolcalo. Ok,grem še malo naokoli kaj prebrat
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 7.10.2008 7:26:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Jutro,a sem zgodnja ne? Ne morem spat.Pravkar študiram,da bi si šla naredit sendvič.Lačna! Še maček me čudno zaspano pogleduje,ko strašim po bajti. Skuhala sem si čaj Zbudila sem se pa zato,ker se je malemu tako kolcalo. Ok,grem še malo naokoli kaj prebrat ura je takšna,da sem mislila,da te je že zagrabilo
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 7.10.2008 8:05:15
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Jutro,a sem zgodnja ne? Ne morem spat.Pravkar študiram,da bi si šla naredit sendvič.Lačna! Še maček me čudno zaspano pogleduje,ko strašim po bajti. Skuhala sem si čaj Zbudila sem se pa zato,ker se je malemu tako kolcalo. Ok,grem še malo naokoli kaj prebrat ura je takšna,da sem mislila,da te je že zagrabilo hhhhhh sem jaz tudi mislila ,ko je pa ura zgodnja
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 7.10.2008 8:07:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Jutro,a sem zgodnja ne? Ne morem spat.Pravkar študiram,da bi si šla naredit sendvič.Lačna! Še maček me čudno zaspano pogleduje,ko strašim po bajti. Skuhala sem si čaj Zbudila sem se pa zato,ker se je malemu tako kolcalo. Ok,grem še malo naokoli kaj prebrat ura je takšna,da sem mislila,da te je že zagrabilo hhhhhh sem jaz tudi mislila ,ko je pa ura zgodnja par dni,pa jo bo res
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 7.10.2008 8:50:08
|
|
|
|
katja_p
|
Joj, mbd, si bla pa res zgodnja Js sicer tud nisem kaj velik in dobr spala danes, ampak sem tolk lena, da če je še tema zuni, da se ne bom vstala. Se rajš mal pomatram in zatiskam oči in si želim, da bi še mal zaspala Pol ko pa le zaspim, pa zvoni ura in je treba pokonc
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 7.10.2008 8:52:06
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Jutro,a sem zgodnja ne? Ne morem spat.Pravkar študiram,da bi si šla naredit sendvič.Lačna! Še maček me čudno zaspano pogleduje,ko strašim po bajti. Skuhala sem si čaj Zbudila sem se pa zato,ker se je malemu tako kolcalo. Ok,grem še malo naokoli kaj prebrat ura je takšna,da sem mislila,da te je že zagrabilo hhhhhh sem jaz tudi mislila ,ko je pa ura zgodnja par dni,pa jo bo res ja res je in potem kmalu za njo že katja_p .bravo punce potem pa že pridemo midve z spps na vrsto
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 7.10.2008 8:53:30
|
|
|
|
spps
|
uf sonček,midve še bova pa kr neki časa mogle počakat kam greš na nuhalno?
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 7.10.2008 9:10:49
|
|
|
|
sonček85
|
ja mapak bo hitro boš videla ,še prej kot si misliš.Meni tako hitro bežijo dnevi da še sama ne morem verjet,da bom čez 3 dni v 12t. Na NS grem v Rog.Slatino k Dr.Damir Franić
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 7.10.2008 9:44:46
|
|
|
|
Dali*
|
Ah, telovadba je spet odpadla. Mi2 s frendico sma šle na sprehod za Savinjo in čez mesto malo zapravljat. Ga. Pavlina ima težave s križem, ampak jih imam jaz tudi. Sicer pa malce dvomim v njeno telovadbo, če tudi njo grabi križ, heh heh. Sva pa včeraj šla na eno večerjo, ker je imela ena frendica r.d. in sva bila tudi kar pozna, potem sem se pa zbudila, ko je moj šel v službo in nisem mogla nazaj zaspat, zdej sem pa ratala ornk zmatrana, tko da grem mal počivat in brat knjigo.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 7.10.2008 12:43:57
|
|
|
|
katja_p
|
No, pred mano je še Bethany (novembrska), pol sm pa res že kr js . No, sej zna bit, da bom tud js že konc novembra v P Madonca, mene še kr nč ni strah Včeri so se nosečke mal pogovarjale o akopunkturi in da jih kr neki menda hodi na to. A je ktera bla oz. misli it? Js sm pa zdle skakala po mestu in si šla uredit stalno bivališče v CE, zdej sm pa res Celjanka Pa vsi mi govorijo, da se še dobr držim za svoje mesece pa kaj so ostale že bolj betežne? Mbd, med se zdiš ti še čist aktivna, pa si tik pred koncem Dobr, izvzamem tiste, ki imajo rizično nosečnost ... ampak ostale ... Js še kr skačem naokol in delam vse, kar sem prej, samo da mal bolj počasi (včasih ). Dali, če nočeš, da ti dolg post izbriše (ker verjamem, da pol pop***, ker sm js že tud parkrat), dej ga celega označi in daj Ctrl+C, pol ga pa lahk kamot prlepiš v nov post, če ti ga slučajno izbriše Kaj je zdej s piknikom? Js mam kostanje ... Pa bi jih že spekla počas ... sam ko časa pa tud js nimam glih velik ... se mi zdi, da kr sama sebe srečujem te dni Bethany, a greva na kak sprehod ta teden dopoldan? Je lepo vreme? Dali, prideš kaj v CE?
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 7.10.2008 15:30:03
|
|
|
|
zupancdam
|
POZDRAVLJENE, no ker vas je že toliko Celjank, se naj še jaz pridružim, do sedaj sem vas kar brala. Mbd in Sonček 85, ki ju tudi osebno dobr poznam, sta tudi tu, zakaj še nebi jaz bila, haha. Pri meni je pa tako, da sem v 13 tednu in imam ta četrtek NS, JUPI, sonček85 ti pa v petek. Komaj čakam! Upam, da bo vse uredu in, da bova lahko končno zadihali. MBD, ti pa pojd že enkrat rodit, da pocrkljam tvojo štručko! Toliko zaenkat, upam da me sprejmete med Celjanke, drugače sem doma na Vranskem1 Lep pozdrav!
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 7.10.2008 16:25:38
|
|
|
|
katja_p
|
Hej hej in dobrodošla no, pa imamo še eno čvekico več Želim ti čim lepšo in vse naj naj na NS. Eno vprašanje: a ima katera izkušnje s peko kruha? Pa ne mislim, če ga znate, ampak še lahk v nosečnosti mesiš testo ... ker js ga mislim dans delat pa mi je mama rekla, da ne smem, ker trpijo trebušne mišice pr mešanju ... Pa kaj res ne smem? mdb, apliciram predvsem nate ...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 7.10.2008 18:05:21
|
|
|
|
mbd0411
|
Katja_p,tega pa res ne vem.A če mama tako reče že ve zakaj.Med mesenjem testa dela veliko mišic,ker testo je res treba zmesit ne božat. Ko se jaz spravim pečt kruh,vse sestavine zmečem v multipraktik.Preverjeno uspešno.Je pa res na roke zmesen kruh je njami Zupancdam,končno si še tukaj nekaj napisala,da ne boš kar brala. Seveda dobrodošla. Pa nehi me že priganjat naj grem rodit no,saj bom ,v soboto še moram na trgatev Vso srečo na nuhalni.Vse bo ok.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 7.10.2008 19:58:57
|
|
|
|
Bethany
|
Živjo, čvekice. No danes se je pa nabralo nekaj za prebrati, ko cel dan nisem uspela pokukat na forum. Lepo, lepo!! Pa da grem kar po vrsti za vse kar imam za napisati: - vidim, da že nastaja seznam, katera je prva na vrsti za rodit. Zgleda, da sem res že jaz takoj za mbd, ali sem katero zgrešila? Katja, ti pa me kr slediš, ane? Pravkar ugotavljam, da vsak teden hitreje mine. Jutri se mi začne ŽE 35.!! Madonca!!! - Katja, praviš da si še vedno precej aktivna za svoje tedne nosečnosti. Sej je prav tako. Tudi jaz se ne počutim 8 mesecev noseča. Trebuh ni pretirano velik, nekih posebnih tegob pa tudi nimam, tako da delam običajne stvari, mogoče res malo počasneje in previdneje. - Glede akupunkture, js sem se odločla, da grem probat. Škodit ne more, če pa pomaga, pa toliko bolje. Imam dobro mnenje o tem od ene znanke, pa tudi ginekologinja mi je na zadnjem pregledu svetovala razmislek o tej alternativi. Se pa priporoča po 36. tednu, od 5 do 10 terapij.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 7.10.2008 20:05:50
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Bethany, a greva na kak sprehod ta teden dopoldan? Je lepo vreme? Seveda, Katja, za sprehod sem vedno! Vreme se obeta dokaj lepo, edino ta teden imam še do četrtka šolo za starše, ki traja nekje do pol dveh, tako da mi za sprehod ostane popoldan, ali pa od petka dalje katerikoli dan v dopoldanskih urah. Piknik! Ja, sem za, samo povej kdaj in kje. Je pa res hudič, če sama sebe srečuješ ... se boš mogla še sama s sabo uskladit, kdaj bo čas za piknik, heheheee! Aja, pa čestitke ob uradni preselitvi v Celje, dobrodošla "nova" Celjanka!!
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 9.10.2008 9:09:10
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! Zanima me kdaj ste ve začele hoditi v šolo za starše? Mogoče katera hodi v Velenje??? lp
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 9.10.2008 10:42:12
|
|
|
|
katja_p
|
Men se šola za starše začne 21.10., PDP imam pa 5.12. Ampak bom hodla v CE ZD
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDomači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
LubeničkaVam je všeč ime Arian?Da (
24%)

Ne (
76%)
Število vseh glasov: 421Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!