katja_p
|
No, pred mano je še Bethany (novembrska), pol sm pa res že kr js . No, sej zna bit, da bom tud js že konc novembra v P Madonca, mene še kr nč ni strah Včeri so se nosečke mal pogovarjale o akopunkturi in da jih kr neki menda hodi na to. A je ktera bla oz. misli it? Js sm pa zdle skakala po mestu in si šla uredit stalno bivališče v CE, zdej sm pa res Celjanka Pa vsi mi govorijo, da se še dobr držim za svoje mesece pa kaj so ostale že bolj betežne? Mbd, med se zdiš ti še čist aktivna, pa si tik pred koncem Dobr, izvzamem tiste, ki imajo rizično nosečnost ... ampak ostale ... Js še kr skačem naokol in delam vse, kar sem prej, samo da mal bolj počasi (včasih ). Dali, če nočeš, da ti dolg post izbriše (ker verjamem, da pol pop***, ker sm js že tud parkrat), dej ga celega označi in daj Ctrl+C, pol ga pa lahk kamot prlepiš v nov post, če ti ga slučajno izbriše Kaj je zdej s piknikom? Js mam kostanje ... Pa bi jih že spekla počas ... sam ko časa pa tud js nimam glih velik ... se mi zdi, da kr sama sebe srečujem te dni Bethany, a greva na kak sprehod ta teden dopoldan? Je lepo vreme? Dali, prideš kaj v CE?
|