|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
3.10.2008 8:19:38   
katja_p
Ja js mam namen tale vikend mal pogledat okol, če mi slučajn uspe ga kaj najdit. Bom javila v čez vikend. No, js se še lahk prepogibam, drgač ga bo pač moj mal več nabral user posted image

Sm tud sama v totalni gužvi tele dni, pa user posted image  se premika non-stop, sam ponoči lepo aja user posted image

A je bla ktera že v Kiku?

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
3.10.2008 9:23:17   
Dali*
Dobro jutro!

Jaz še nisem bila v Kiku, sem pa bila včeraj v Oviesse, to se je odprlo v Sparu včeraj. Malo cartkane cotke za otročke. Sej Oviesse je kr OK, jst poznam to trgovino iz ITA in morem rečt, da majo kar lepe stvari. Lepše kot H&M npr.  Imajo tudi modo za nosečnice. Cene so pa take kot v H&M.

Katja, lahko se pa zmeniva, pa grema drug teden malo po trgovinah v CE.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
3.10.2008 11:00:32   
katja_p
Dali, js sm za. Morm itak it kupit še enga pajaca iz pliša - mam enga zelenga nagledanga v HM - sm belega že kupla, pa bom še zelenega.

Se slišiva in se boma zmenle.

joj, tako bedno vreme, da adijo pamet. Ven sploh nočem poukat, ker je najbrž kr mrzlo. Dans bom mal bluzila po hiši, ker se mi tk nč ne da :)

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
3.10.2008 12:35:37   
Dali*
Katja, ma ni panike zunaj veš, sem bila sedaj več kot uro in pol v gozdu, ker sem nabirala kostanj in je prav prijeten luft. Malce popihca, ampak ni pa neki mrzlo. Le pojdi na en sprehod mal po Ostrožnem, ali pa do Lokrovca...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
3.10.2008 12:40:12   
katja_p
Mogoč se pa res spravim :)

Kostanj je že? No, super, bo piknik kmalu user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
3.10.2008 12:44:15   
katja_p
Dali, sem zdle kr prek maila naročila pr Katja&Alen dve posteljni garnituri za zibko user posted image  Sem tisti teti tam razložla, kaj imam in kaj bi rada imela in dobim nasledn tedn domov, ker najbrž ne bom zdle kaj hodla v DOmžale.
Bom imela posteljnino enako kot je baldahin pa obroba - enake barve in enak vzorec.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
3.10.2008 12:45:32   
Dali*
Katja jaz predlagam, da prideš en dan drug teden k meni, pa grema nabirat kostanj, tako da bi lahko imele piknik čez teden, sej vidim, da smo večinoma vse doma, pa še lepo vreme bo drug teden. Ker po mojem se bomo za vikende težje uskladile. Predlagam četrtek ali petek?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
3.10.2008 12:47:30   
Dali*
Ja ja ja, sej to je to ko sem ti pravila. Kakšna bo pa kaj cena?

Jaz bi tudi imela zibko oz. košaro za prve tri mesece, pa je nimam kje dobit, no kupovala je glih nebi. Če jo bo tvoja pupa do marca že prerasla se lahko se zmenima za izposojo?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
3.10.2008 13:08:28   
katja_p
Cena posteljnine je 9,6 eur, jogi rjuha je pa še posebej neki čez 7 eur.

No, pol pa lahk js pridem nasledn tedn eno dopoldne k teb. Ko bo mal sonček.

Zdle sm se pa odločla, da grem mal ven, kljub temu, da mal piha ... Ampak se mi ne da več noter bit user posted image

Se tipkamo popoldne user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
3.10.2008 13:10:06   
katja_p
Če se bo moja user posted image  do tvojga poroda preselila v posteljico, se lahk zmenma za posojo, ni blema. Boš pršla enkrat pogledat mojo zibko (dobesedno mojo, ker je stara ravn tolk kot js user posted image ) in boš povedla, če bi ti bla ok. Komplet za zibko je pa rumen z medvedki.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
3.10.2008 13:25:11   
Dali*
Uživaj na sprehodu in se naužij svežega zraka.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
3.10.2008 13:40:13   
Dali*
Ali pa tudi ne boš šla na spreh, ker se je malo ulilo sedaj...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
3.10.2008 13:46:50   
katja_p
Sem šla ven, pa se mogla tud zlo hitr obrnt in nazaj user posted image  Ni dans pravi dan ... Mogoč pa kasnej popoldne user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
3.10.2008 15:28:23   
Dali*
Ja punce, kje je pa mbd, da slučajno njen malček ne prehiteva. Nič se ne javi.

(odgovor članu bibika24)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
3.10.2008 21:28:44   
mbd0411
Neeeeeeeeeeeeeee,tukaj sem še.user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne grem še nikamor....še ne....
Hvala za skrb.
Se moram prej še kostanja 2x ali 3x najestuser posted image user posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
3.10.2008 21:30:07   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Neeeeeeeeeeeeeee,tukaj sem še.user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne grem še nikamor....še ne....
Hvala za skrb.
Se moram prej še kostanja 2x ali 3x najestuser posted image user posted image user posted image

če verjameš ali ne,sem tudi jaz mislila nate,če si že šla v rim al neuser posted image user posted image user posted image
kako se počutiš?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
4.10.2008 6:18:53   
mbd0411
Jutro,sem zgodnja,ker ne gre in ne gre to spanjeuser posted image

Lepo,da mislite name.Pa še ne gremuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
4.10.2008 9:09:12   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Jutro,sem zgodnja,ker ne gre in ne gre to spanjeuser posted image

Lepo,da mislite name.Pa še ne gremuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image sej se moraš navadit,da ne boš mogla spat cele nočiuser posted image user posted image user posted image ti še kr počakaj,še imaš dost časauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
4.10.2008 15:38:36   
katja_p
Aha, samo da preverim, če smo še vse tu user posted image

Mbd, se boš mogla bolj pogosto javit, da ne bomo mislile, da je tamali že na poti user posted image

Js grem jutri po kostanj, pol se pa lahk kr zmenimo za piknik nosečnic user posted image

Dali, če bo kako dopoldne lepo nasledn tend, se oglasim pr tebin grema ma šetat.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
4.10.2008 17:58:30   
mbd0411
user posted image user posted image user posted image user posted image Živjo-se vam javljam,še vedno tuuser posted image user posted image user posted image
Se bila popoldan v gozdu in nabrala s pomočjo seveda košaro kostanja.Tako sem se najedla kuhanegauser posted image .Zdaj me vse tiščiuser posted image .Zdaj ko sem se ga najedla pa lahko kar grem.Tako je bil božanski....user posted image user posted image
Ampak s prepogibanjem med pobiranjem kostanja,sem pa morda malo pretiravala,ker me spodaj vse boli-od medenice,pa križ,noge...Se vidi,da takih gobov po navadi ni.
V glavnem se še javimuser posted image
Lepo se imejte

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
5.10.2008 9:40:17   
mbd0411
Jutro!

Zdaj sem pa jaz bolj pogosto tu kot ve ostaleuser posted image
Danes bo pa tako lep dan-sonček...Res je malo hladno,a je super za pogledat skozi okno.user posted image
Lep dan vsem

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
5.10.2008 20:11:35   
Bethany

Hej, Katja, če bi mela kdaj družbo za na sprehod tle okoli, mi javi, ker js mam namen, ce bo le lepo vreme, kar dost okol šetati. Pa me kakšna nosečniška družba ne bi motila, hehe! a prav? user posted image

Kako kaže s kostanjem in piknikom? Jaz sem ga ze dvakrat jedla, mmmmm!! pa ga še nimam dost. user posted image Edino nic nisem bla pridna, da bi ga nabrala user posted image . Se pa z veseljem pridruzim, ce ga greste kam nabirat. user posted image

Ok, zdej me pa ze na marone vabijo... nc, grem pogledat, če so kej za kej! user posted image

Cau

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
5.10.2008 22:16:24   
mbd0411
Zopet tu,da vas pozdravim.
Se dogaja,se,ampak verjetno se bo še nekaj dni.Znaki postajajo vse bolj očitni.
Od zbadajoče bolečine spodaj,do racanja med hojouser posted image ,prebavne motnje,križ boli,mali počiva....
Tudi vse ostalo sem si že pripravila za odhod-hiter ali počasen..user posted image
Meček ima hrane za nekaj dni,pa moj starejši sin ima pripravljena oblačila za nekaj dni,da ne bo v šolo hodil kot maškarauser posted image ,hladilnik je poln,oprano in zlikano....Vse je ok.
Zdaj pa grem počivatuser posted image
Lahko nočuser posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
6.10.2008 8:30:38   
Bethany
Dobro jutro user posted image !

Je tle gor katera, ki je že dala materinsko šolo skoz? Meni se jutri začne, pa me zanima, kaj je treba met zraven (slišala sem da nogavičke in copate - kakšne?). Se še kateri začne jutri ta šola?
Zadnjič mi je pa ginekologinja predlagala ogled porodnišnice (ko majo mislim da ob torkih med 13 in 14. uro vodene oglede po prostorih) in boma z mojim verjetno šla. Boma mogoče malo manj zgubljena ko bo šlo zares. user posted image

Gre danes katera na telovadbo? Danes menda bo, ane? Jaz bom verjetno prišla pogledat kako to zgleda.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
6.10.2008 10:04:17   
katja_p
Hej!

No, jat pa sem včeti bila pridna in sem nabrala kostanj user posted image  Razmišljam, da bi ga kar čez teden enkrat spekla, popoldne, ko bo še moj doma. A bo katera prišla? Sam še ne vem kdaj, ... nekak se mi zdi, da bo kar petek, ker druge dni imam bolj mal časa.

Js grem danes na telovadbo in upam, da bo.

Za materinsko pa ne vem, ker jo imam šele čez 14 dni.

Naša user posted image  je pa vedno bolj aktivna. Zjutraj dela take akrobacije, da sploh ne vem, kako se naj uležem ... user posted image  Ampak ponoči pa lepo spi user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Trik za naravno lajšanje porodnih bolečin
photo
Ste vedeli, da lahko s preprostim trikom omilite porodno bolečino, ki jo čutite, ko vaš dojenček pritiska na medenico, k...

ime
tinamami

katero ime vam je bolj všeč?

Nika (25%)

Lara (21%)

Tiana (10%)

Tia (15%)

Neli (12%)

Manca (17%)

Število vseh glasov: 474

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!